23 yaşımdayım. Bu güne dek sevgilim de kız arkadaşımda olmadı benim. Düşünebileceğinizin aksine uzun boylu yakışıklı bir kimseyimdir uygunluk arayışım ve seçiciliğim aşksızlığı beraberinde getirdi bana maalesef çok güç vede üzücü biliyorum bunu.. 😔Haliyle cinsel birliktelik yaşanmışlığın ya da deneyimim de olmuş değil. Kendim gibi temiz kalabilmiş, nefsani duygularına asla yenik düşmeyerek masumiyetini muhafaza etmiş, gerçekten kendini evleneceği insana saklayan birileri kaldı mı? Bana öylesi bir kız nasip olurmu ki?
Merhaba, Olabilir de olmayabilir de sana bağlı olarak değişir. Kader kulun çabasına bağlıdır. Nasip kısmet sensin. Şans kişinin kendisidir. Boş boş beklemek ile olmaz. Olsa da boş olur! Elinden geleni ardına koyma yap gitsin!
Çok şey yazdım. Yazdıklarım yeterli. Çaba lazım. İnce eleyip sık dokumak lazım. İnsanlar köprüyü geçene kadar melek rolünde oynuyor dikkat etmek lazım! Lafta sözde herkes çok iyi!
valla dostum umarım bulursun , samimi birine benziyorsun, duygularınla oynamalarına izin verme, bunlar çok uyanıktır, kullanır kandırır sonra terk ederler, dikkatli ol temkinli yaklaş derim, gerçi zaten öyle olur da yine de hatırlatmakta fayda var.
Zaten namaz kılarsam sonrasında ellerimi semaya kaldırıp rabbimden kendisinin bildiği doğruları ters yüz edip bana yalan söyleyen bir kızla karşılaştırmasın yollarımı diye dualar ediyorum..
Kararlıyım öyle olmakta ya da kalabilmekte. Tek endişem iyi/kötü misali mi olucağım? Efendi, ahlak ve haya sahibi biriyken yalanları olan birisiyle mi bağlanacak kaderim onu sorguluyorum. ?
Hayır bunları neden düşünüyorsun ki, hepimiz için her türlü ihtimal var ama bunları düşünmek gereksiz, sadece dua et bence ve ümidini kaybetme, bir sürü temiz kız var emin ol
En İyi Cevaplar