Açıkcası nasıl bir yer anlamadm sanayi diyince benim aklıma araba tamiri ves yapan yerler ve onların lokantası geliyodu. Aile ağırlıklı bir yerse bahs edilen yer ola bilir ha ama erkeklerin takıldığı mekansa bir kaç kere daha düşünmek gerek neden oraya götüro ne işi var orada çok girib çıkarmı erkek ortamına ves gibi şeylere dikt atmak gerek sora artık olur olmazına karar verilir dye düşünüyorum
Bak kardeşim kadın ve erkek aynı olsaydı birleşip çocuk yapamazlardı. O kadar farklıyız ki. Zaten kadın hakları da bu yüzden var. Kadın ve erkek eşit değildir. Genel olarak fiziksel ve maddi gücün egemen olduğu bir dünyada yaşadığımız için kadınları ve çocukları ezmek çok kolay. Bu yüzden bu insanları korumak için haklar var. Kadın hakları, çocuk hakları... Anladın?
Ben de kadın çıkarsın neden herşeyi ilk erkeklerin yapması gerekiyor? Tek taşı erkek alır, evlenme teklifini erkek yapar, yemeğe erkek çıkarır vs vs. Hayır biz de insanız biz de bekliyoruz duygularımız yok mu erkeğiz diye
Muhabbettin başına döndük. Kadın ve erkek aynı değil. Mesele bu. Aslanla kaplanla savaş demiyoruz ilkçağda olsaydık demek ki ağlayıp kaçacaktın. Bir kadını yemeğe götürmekten de korkmuyorsun herhalde ahahsh
Hayır aksine yemek yemeyi ve yedirmeyi severim. Yemeğe götürmenin nesinden korkukur ki. Ama ilk erkek yapmak zorunda değil bence. Bu konuda hemfikir olamadık. Ayrıca soru eğlence amaçlıydı
Lakin güzel bir tartışma oldu. Sen kendi doğrulsrını ben de kendi doğrularımı birbirimize karşı ikna etmeye kullandık. Olmadı ben ikna olmadım yani. Sende olmadın.