Bu kızdan olur mu?

Arkadaşlar merhaba yaşım 27 , sosyal medya üzerinden aktif olarak paramedik olarak çalışan bir kız ile tanıştım. Onunda yaşı 29. İlk buluşmamızda 4 saat zamanın nasıl geçtiğini anlamadık güzel geçti telefonlara dahi bakmadık.
neyse öbürüsü gün oldu , iletişim de kopuk kopuk yazdı. Ama tekrar diyorum ilk gün çok iyiydi.
Neyse 3. Gün daha fazla yazışmaya başladık.

4 veya 5 nci günde buluştuk. Hatta bu süre zarfında arkadaşım rahatsızlanmıştı onun olduğu hastaneye gitmiştik iyide ilgilenmişti bizle.
2. buluşmamızda yine doğum günü kutlaması vardı ona gitti ama çıkışında benim için yanıma geldi 1 saat vs oturduk geç olmuştu. Sonra yeni tanışmamıza rağmen ona doğum günü hediyesi aldım anlamlı bişey verdim. Teşekkür vs etti geçiyorum buraları. Hatta son buluşmamızda club vs sordu bende pek hoşlanmıyorum öyle ortamlardan dedim , sevdiğim kişinin de yani kız arkadaşımızda gitmesini istemem eğer yanında güvendiğim birisi varsa belki ya da benle gitcek dedim.

neyse o gün hediyesini aldı ayrıldı.

diğer gün 16:00 ya kadar iletişimimiz oldu, sonra

16:00 dan taa gece 02:40 a kadar yazmadı.

gece yazdı kız kardeşi ile yemek yemeye çıkmış biraz şarap almış kötü olmuş eve gelip uyumuş bana yazdığı bu.

neyse bugün oldu ben yani haliyle soğuk yaptım.

Akşama kadar ilgiyi kestim. Bugün doğum günü diye aradım. Oda söyledi bana kızdığını anladım zaten dedi. Haklısın dedi ben olsam bende kızardım dedi, bende dedim doğum günün bitince haber et seni göreyim buluşalım dedim. Tamam dedi, doğum gününe gitti arkadaşlarıyla iş yerinden hemşire vs çoğu kim var yok detaylı bilmiyorum.
neyse yani hoşlandım bu kızdan ilgim alakam o yüzden böyle fazla.
-Bugün doğum günündeyken ben başka yerdeyim tabi, onun olduğu mekana meyve tabağı gönderdim ikram olarak. Teşekkür vs etti tabi. Neyse yine ara ara resim attı yazıştık vs ,

dedim görüşmek miyiz saat 22:30 gibi

demez mi kızlarla club gidicez diye.
neyse iyi eğlenceler yazdım

küsme ama yazdı,

daha da cevap vermedim.

vermem de yani.

o kadar çok emek veriyorum. Hani ilgin varsa zaman ayırırsın veya bana sende gel dersin.
öyle bişey de yapmıyorsun. kimse kimse için bişey yapmak zorunda da değil ama böyle davranmakta olmaz.

bu kızdan olur mu siz söyleyin şimdi.

Bu kızdan olur mu?