Gece 12.30 kadar mesajlasıp erkek arkadaşınla başka biriylede mesajlasır mısınız gece saatlerine kadar ya da onun wp girdiğim kaçta belli olmasın diye son görülmeyi ve çevrimiçi olayını gizler misiniz
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet
0605 Yorumla
Soran1 yılNeye evet
Cevap sahibi1 yılÇevrimiçi son görülme kaplı kullanırım, istediğin saatte de konuşurum ne olmuş
Soran1 yılErkek arkadaşınınızı seviyorsunuz ama başka kişiylede konusursun yani
Cevap sahibi1 yılBaşka kişiyle flört amaçlı değildir herhalde konuşma ya iştir herhalde başka niye olsun
Soran1 yılKızla konuşuyorum da başka biriyle konussa gizler mi diye düşündüm ya da iki kişiyi aynı anda mı idare edebilir mi diye
Cevap sahibi1 yılEdemez ya biz kızlar duyguyu bölemiyoruz öyle tek kişisindir
Soran1 yılDuyguyu bölemiyoruz derken nasıl yani
Cevap sahibi1 yılErkek arkadaşımız tektir yani yedek tutamayız başka birisini
Soran1 yılYa peki aldatanlar ve başkasıyla konusan nasıl yapar ki
Cevap sahibi1 yılAldatanı anlarsın ama zaten senden ilgisi kayboluyor işte o zaman da yani
Soran1 yılGerçi doğru da ya kızla konusuyorum sürekli kafamda soru işareti oluyor kimseye söyleyemiyorum herkes bisey diyor size söylesem olur mu aceba
Cevap sahibi1 yılSöyle
Soran1 yılBen 3 aydır konusuyoruz biran dalgınlıkla bel altı bisey söyledim biraz alevliyim diye onada şaşırdı beklemiyordu benden böyle bisey 3 gün yazısmadık 3 gününde ben yazıp hemen cevap verdi aceba benden soğudu mu diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılSoğumuş da olabilir yani kestirip atarız biz böyle konularla gelenleri genelde. Ama 3 aydır da konuştuğunuzu varsayacak olursak ve yazdım hemen döndü diyorsun. Bir özür dile, bir daha yapma devam eder bence yani.
Soran1 yılYanına gitmiştim o konuda özür dilemek için güvenini kaybettirdim diye yanımda araba vardı ona vurdum ne yapıyorsun sen diye aynından ayrılırken mesaj attı lütfen birdaha bahersiz gelme diye başka kadına söyledim kız böyle dedi diye oda başka erkek var sen aniden gidince o görür diye korkmustur senden diye söyledi ya oda kafamı karıştırdı
Cevap sahibi1 yılDirek kıza sor başka biri var mı diye
Soran1 yılÖzür diledim birdaha böyle bisey olmayacak diye olamaz zaten diye söyledi bu konu olmadan önce yeni yeni canım demeye başlamıstı simdi demiyor ama ben canım gülüm diye bilir miyim sana diye sordum sen bilirsin nasıl istersen diye söyledi
Cevap sahibi1 yılYani bir ileri iki geri olmuş işte hani biraz zamana bırak kafanı kurcalamasın bu mesele daha da yapacak bir şey yok ki
Soran1 yılKız abdetli namazli bu sefer bunu dersem direk olayı kökünden keser dıları çıkacağı zaman bana haber veren kız resim atan kız öyle sey değil yani utangaç birisi
Soran1 yılO zaman kötüye düşüncem kalmasın değil mi aklımda eskiye döner hersey millete dedikçe daha çok aklımı bulandırma ve kıza karşı soğutma yaşattırıyorlar
Cevap sahibi1 yılO zaman sen niye dert ediyorsun başka erkek değil biri görür diye tedirgin olmuştur işte aile tanıdık yahu
Cevap sahibi1 yılYok ya kızın zaten suçu yok kız olması gerekeni yapıyor yani o şekilde yaklaşan birisine sınır çizmiş bence olağan
Soran1 yılYa ne biliyim ilk defa böyle durumum oldu ilk defa bir kızla konusuyorum evlilik için
Cevap sahibi1 yılSabredeceksin yiğido
Soran1 yılBakalım eskiye dönmesi ne zaman zaman alacak birde sınavı yaklaşıyor ister istemez onada stresleniyor
Soran1 yılSen evli misin ki
Cevap sahibi1 yılBekarım, zaman ver daha çok yenisiniz zaten arada öyle gel gitler olur
Soran1 yılİnsallah ya kızda anlayışlı da allahtan o gün yazmaz dedim 5 dakka sonra cevap verdi demekki oda beni kaybetmek istemiyor galiba
Cevap sahibi1 yılYani demek ki
Soran1 yılBen çok kafaya takıyorum galiba bu tür olayları akışına bıraksam olacakda
Soran1 yılPeki bel altı bisey sence normal miydi yoksa erken mi davrandım o konuda
Cevap sahibi1 yılErken tabiki daha utangaç diyorsun bak kaçırmışsın da yani. Bir arada güvenli bağ kurulsun sonra konuşulacak elbet yani kaçışı yok kimsenin
Soran1 yılÖnceden kendisi yanlısıkla söyleyince utandım dedi sonra eninde sonunda olacak dedi ben deyince böyle bisey diyince şaşırdım dedi
Cevap sahibi1 yılUyuşmamıştır zaman olarak belki de yani elbet bir noktada denk gelir sabırlı ol
Soran1 yılDemi doğru söylüyorsun peki ben alevliyim oda alevli mi ki hiç deneyimim yok yani
Cevap sahibi1 yılYani sonuçta ateşle barut kadın erkek. Elbet bir yerden yakalarsınız birbirinizi. Düşünme bunları
Soran1 yılVallaha teşekkür ederim beni dinlediğin için baya konustum da😁
Soran1 yılBisey daha sora bilir miyim peki
Cevap sahibi1 yılSor 😂
Soran1 yılHediye kolye almıstım o olaydan sonra yanına gittiğimde kolye takılıydı arabaya vurdum gün de takılıydı dün sordum kolyeyi takıyor musun diye oda sürekli takmıyorum diye söyledi sence normal mi 😁😁
Cevap sahibi1 yılSenin yanında takıyor demek ki, güzel kıymet veriyor işte daha ne istiyorsun sen de yaa
Soran1 yılNe biliyim ya tatlı heyecanlar tatlı telaşlar iyi bisey değil ama sürekli kafama takılıyor
Cevap sahibi1 yılHeyecan iyidir de karşılıklı olmalı ki
Soran1 yılO kova burcu ben akrep burcu düşün yani işte
Cevap sahibi1 yılO baya zor açılacak sana göre yalnız o zaman. Ciddi sabır lazım
Soran1 yılAma o olaydan sonra hiç konusmak istemezse istemezdi demi istemiyorum seni diye
Cevap sahibi1 yılİstese de katır inadı iyi ki sen yazmışsın yani yoksa o yazmazdı ben sana diyim
Soran1 yılYok yok yazmadı hiç ama ilk benim adımımı atmamı bekledi galiba ki hemen cevap verdi
Cevap sahibi1 yılEvet ve hep öyle olacak bence kova en zor burç.
Soran1 yılNeyle olacak ki korkutma beni😁
Cevap sahibi1 yılKova hep temkinli hep soğuk hep geride duracaktır
Soran1 yılEvliliğe gitmezmi benimle yok belkide burcuyla pek alakası olmayada bilir
Soran1 yılKorkutma beni şimdi bana karşı öyle mi ki
Cevap sahibi1 yılHayır yahu genel şeyler bunlar dediğin gibi görürsün farklı alanlarında hayatının da sana karşı illa böyle olmaz belki. Evliliğe gider yahu niye gitmesin karakteriyle alakalı o mesele
Soran1 yılOh hele öyle de yüreğim ağzıma geldi haa konusmak istemez diye düşündüm arıyor sesli görüsüyoruz yanına geleceğim diyorum plan yapalım gel diyor galiba bu iş halloldu sanki ben panik yapıyorum tahmin ediyorum 😅
Cevap sahibi1 yılEvet evet sen bi sakin ol akışa bırak
Soran1 yılİnsallah ya bakalım peki bisey sorabilir misin sakıncası yoksa
Cevap sahibi1 yılBuyur tabi
Soran1 yılAma bel altı bir durum
Soran1 yılOlmaz galiba
Cevap sahibi1 yılNe olabilir
Soran1 yılSoru sormam yani bel altı durum
Cevap sahibi1 yılSorma tabi yani
Soran1 yılPeki sen neden evlenmedin ki yasın kaç
Cevap sahibi1 yılNasip, evlilik düşünmedim daha önce, 30 um
Soran1 yılGeç kalmadınız mı sanki ama evlilik için banada aynısını diyorlar da
Cevap sahibi1 yılYani evlilik nasip işi, uğraşsam da olmayacakmış bu zamana kadar , uğraşmadım yine olmadı 😅
Soran1 yılO zaman senin kısmet mi kapalı ki ne bende 31 yasından sonra ilk defa bir kızla tanıştım 😁😁
Cevap sahibi1 yılBakalım bakalım benim ne zaman açılır kısmetim, olursa olur olmazsa olmaz yapacak bir şey yok :)
Soran1 yılEvlenemiyorum diye çok kafaya takmıyorsun o zaman 😁
Cevap sahibi1 yılHiç derdim değil 😂
Soran1 yılVallaha helal olsun ben kafayı yiyordum evlenemiyorum diye😁
Soran1 yılPeki bu kız bana ilgisi olmasa dikkat et kendine diye yazar mı ya da ne yapıyorsun diye
Cevap sahibi1 yılYazmaz yahu sen kızdan şüphe edip durmasana ama kötü de davranma işte dikkatli ol yani hata yapıp da eldekinden olma
Soran1 yılYok yokk bir hatayı yaptım artık dikkat ediyorum affetmesine ayrı seviniyorum zaten bir ömür bir birimize güvene bileceğimiz insan
Cevap sahibi1 yılDaha ne istiyorsun sabırlı ol da evlen kurtar kendini :)
Soran1 yılDüştüm dedim çokmu kötüsün dedi izin aldım diye söyledim iyi bari iyi olmus dinlen iyicene diye yazdı😁
Soran1 yılAma iste kız sınava kadar bisey yapamayız diyor Nisan evlilik derken aklım sınavda kalır diye sonraya erteliyor
Cevap sahibi1 yılSınav ne zaman?
Soran1 yılTemmuzda 13 de kanka
Cevap sahibi1 yılE az kalmış zaten abartma sen de sabırlı ol
Soran1 yılİnsallah ya hem alev gibi yanıyorum hemde kızı kaybetmek istemiyorum 😅
Soran1 yılSöylemesi ayıp sende istekli misin peki kanka
Cevap sahibi1 yılSen kendi işin kendin hallet bu zamana kadar yaptığın gibi bence, kızı dahil etme henüz.
Soran1 yılYoo zaten kendim hallediyorum banyo yaparak kızı bulastırmam
Soran1 yılSen nasıl hallediyorsun kendini peki
Soran1 yılYazmadınız
Cevap sahibi1 yılHer bekar gibi
Soran1 yılHafta kaç kere peki ben haftada 3 kere yapıyorum da
Soran1 yılCevap yok galiba 😁
Cevap sahibi1 yıl4
Soran1 yılOha çok değil mi sanki ya ya da sende istek biraz fazla galiba
Cevap sahibi1 yılFazla
Soran1 yılPeki her kız kendini tatmin eder mi yoksa kimisi etmez mi ki
Cevap sahibi1 yılBazen etmiyoruz dönem dönem bazen çok oluyor istek değişken
Soran1 yılÇok istekli dönem özel günde mi oluyor ki
Cevap sahibi1 yılÖzel günlerden hemen önceki günlerde oluyor
Soran1 yılDemekki erkekle kadın farklı o zaman
Cevap sahibi1 yılElbette
Soran1 yılYa kusura bakma böyle sorular soruyorum ama merakımdan benimki😅
Cevap sahibi1 yılÇok merak iyi değildir
Soran1 yılNe yapalım ya bakire erkek olunca ister istemez merak benim ki
Soran1 yılÇok istekli olunca dur demek zor oluyor mu ki
Soran1 yılNe oldu
Cevap sahibi1 yılYok öyle çok istekli olsak da durabiliyoruz biz yani ahım şahım bir istek yangın olmuyor
Soran1 yılO zaman erkekler kuduruyor demekki
Soran1 yılPeki evli olınca aceba sey yalanıyor mu hep merak etmisimdir
Cevap sahibi1 yılEvli değilim, isteyen istediğini yapar
Soran1 yılKızıyor musun ki bana aceba bunları soruyorum diye
Cevap sahibi1 yılYani ne anlamı var
Soran1 yılVallaha kız arkadaşım için içimi rahattım ya bana yetti her yerden bir ses geliyordu o kız mecburen konusuyor senle hayatında başka birisi vardır diye
Cevap sahibi1 yılSaçma ya kızın niye günahını alıyorlar
Soran1 yılVallaha bilmiyorum ya kız da iyi yani bana karşı haa hatamdan dolayı biraz soğuk olur ama oda zamanla geçer diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılAynen olur olur düzelir
Soran1 yılİnsallah ya o kadar düzgün efendi kız ki nereye giderse bana söyleyen tabi
Soran1 yılTek kafama takılan bisey var ama sorsam mı bilemedim
Cevap sahibi1 yılNeymiş
Soran1 yılOlay olduktan sonra benimde böyle huyum var birisinden soğuyunca ısınamıyorum dedi cumartesi laf lafı açılınca birisini örnek gösterdim sevmediği birisi varsa konuşmaz kalbi kırılmış umursamaz dedim oda bende öyleyim dedi soğudum kişi varsa ısınamıyorum dedi yoksa genel olarak mı dedi yoksa benden mi soğudu ki
Cevap sahibi1 yılSenden soğusa fark ederdin yani konuşması her tavrı değişir. Hala seninle ilgileniyor iken sorun yoktur da soğutmamaya çalış yine de
Soran1 yılYoo hayır o hatayı bir kere yaptım güzelim kızı kaybedemem çokta çıkmıyorum zaten bunaltmayım diye sadece canım demesi biraz zaman alacak gibi de
Cevap sahibi1 yılDer der toparlanır her şey
Soran1 yılİnsallah ya o konusmam belki onun boşluğuna denk gelmistir
Soran1 yılDikkat et kendine demesini öyle özlemisim ki😅
Soran1 yılYazmadın
Cevap sahibi1 yılYazacak bir şey bulamadım daha
Soran1 yılAa neden ki bulamadın 😁
Soran1 yılPeki hiç p*rno bakar mısın
Cevap sahibi1 yılUlu orta artık bu kadar konuşulmasaydı 😂😂😂
Soran1 yılZaten okuyan yok be ne olacak sanki😁😁
Soran1 yılEvet veya hayır 😁😁
Cevap sahibi1 yılHayır bayadır bakmadım
Soran1 yılAa neden ki😁
Cevap sahibi1 yılKeyifsizlik
Soran1 yılVallaha bende bugün ara ara baktım baktıkca canım çekiyor 😁😁
Cevap sahibi1 yılİşte onun sonu yok. O yüzden bırakmak lazım
Soran1 yılNeydeyim ya yanıyorum sende öylesin yanıyorsun da
Cevap sahibi1 yılKendi kendine yanacak söneceksin edecek bir şey yok
Soran1 yılPeki Çarşamba günü annemler gelecek dedi kız altınada bunu yazdı annemler Kalacaklar ne kadar kalırlar bilmiyorum duruma göre bakarız olur mu diye söyledi bunun altından bisey aramayım demi😁😁
Cevap sahibi1 yılRahat bırak da sorun çıkmasın yani sakin ol iki ay sonra Temmuz sonu ailesiyle tanışırsın karşılarına çıkarsın zaten. Şimdiden karıştırma kızın hayatını
Soran1 yılYok ya karıştırmıyorum zaten arkadaş tavsiyesi ile tanıstık annesi kardesi beni kalkondan görmüşler konusuyor musunız diye söylüyorlarmış annesi
Cevap sahibi1 yılAa süper o zaman daha ne oğlum baya iyi bak mahvetme ilişkiyi rahat dur
Soran1 yılHe öyle sıkıntımız yok çok şükür ama sadece kız ben bir birimizi tanıyoruz aileler değil oda sınavdan sonra olur artık
Cevap sahibi1 yılOlur olur inşallah bilsinler yeterli zaten
Soran1 yılÇok şükür biliyorlar kızda allah var bana iyi yani sert tepkili değil
Cevap sahibi1 yılSüper süper yat kalk şükret nimet gibi kız nimet gibi ilişki inşallah Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla
Soran1 yılYa yanlıs anlamazsan kızla ilgili sorun yaşadığım da sana yazmak için ınstagramdan yazsam olur mu lütfen yanlış anlama
Cevap sahibi1 yılOlmaz sjsjsjd deli mi ne
Soran1 yılÇok şükür çok şükür kaybetmek de istemiyorum kızı herseyi söyleyen hazımlı kız
Soran1 yılO zaman burdan mı soruyum soruları 😁😁
Cevap sahibi1 yılBaşta gizli değildim öyle yazsaydın banane banane 😂
Soran1 yılYazacaktım da puanım yetersiz olduğu için yazamadım yoksa başından yazacaktım😁😒😒
Cevap sahibi1 yılHakkını kaybettin sjsjdjd
Soran1 yılZaten sende bilerek gizli yaptın ki bama yazmasın bu diye😁😁
Cevap sahibi1 yılYazan yazardı zaten
Soran1 yılBen yazamadım iste puan yetersiz diye
Cevap sahibi1 yılNasip işte yav
Soran1 yılHe yav neydek
Soran1 yılKanka bisey soracağım sana ama kızma senden için
Cevap sahibi1 yılNe
Soran1 yılBazen istekli oluyorsun ya hiç şey düşündün mü birisine versem bozdursam kendimi diye
Cevap sahibi1 yılHayır sjsjdj kimse düşünmez böyle bir şeyi
Soran1 yılNe biliyim ya düşünen var mı aceba diye düşündüm😁
Soran1 yılRahatlarken fıskırıyor mu yoksa normal mi oluyor ki😅
Cevap sahibi1 yılHiçbir şey olmuyor
Soran1 yılNasıl ya gerçekten mi
Soran1 yılBen fıskırıyor diye düşündüm genel olarak da
Cevap sahibi1 yılValla ya biz neler çekiyoruz
Cevap sahibi1 yılBelki içine girmeli öyledir yani kimbilir
Soran1 yılVay arkadaş ya erkekler o konuda iyi o zaman direk rahatlama geliyor bize bosalınca
Cevap sahibi1 yılYok yok bizde hep bi boşluk
Soran1 yılİçine girmeyince nasıl zevk var onı bilemiyoruz iste bakir erkek ve bakire kadın olunca
Cevap sahibi1 yılAynen öyle
Soran1 yılKötüymüş ya bi boşlukta durmak
Cevap sahibi1 yıl30 sene dile kolay shdhdjd
Soran1 yılAma göğsün ve vajinan tadını merak ediyorum ne yalan söyleyim ki😁
Cevap sahibi1 yılAbartma abartma djdjdj cıvıma hemen
Soran1 yılAz zaman değil be kanka içinde alev var ben 31 senedir tadını bilmiyorum 😁
Soran1 yılYok vallaha kanka abartmıyorum sana mı cıvıyacağım😁
Cevap sahibi1 yılOrtalığa böyleysen harbi kıza neler yaparsın sen ya
Soran1 yıl31 senelik birikim var vallaha ben bile hayal edemiyorum kızı korkutmayım da yeter bana😁
Cevap sahibi1 yılKorkutma tabi kaçırma güzelce hallet djdjd
Soran1 yılBana diyene bak sen kendini düşün kocan seni nasıl parcalar diye düşün bir😁
Cevap sahibi1 yılBen önce bir aday adayı bulayım da düşünürüm zamanı gelirse 😂😂😂😂
Soran1 yılHe dünden razı gibisin sanki seni parçalamasına demekkü😁😁
Cevap sahibi1 yılDün de yoktu bugün de yok yarın da yok sndjd
Soran1 yılEvlensen bugün yiyeceksin yani 😁😁
Soran1 yılPeki kanka nasıl bisey seversin boy ve genişlik olarak seyi ama😁😁
Cevap sahibi1 yılHerhalde djsjsjsjs neyi bekleyeyim
Cevap sahibi1 yılNe bileyim yahu ne ise o
Soran1 yılHayalinde vardır illaki söyle olsa diye 😁
Cevap sahibi1 yılYok yahu hayalim kdjd
Soran1 yılPeki göğüs ölsün kaç ki😁😁
Cevap sahibi1 yılboş ver shshsh hadi iyi geceler yeto
Soran1 yılSöylesen bir merak ettim be kanka 😁😁
Soran1 yılHadi be söyle 😁😁
Soran1 yılBisey soracağım sana da😁😁
Cevap sahibi1 yılHeee
Soran1 yılKaç beden göğüs ölçüsü 😁😁
Cevap sahibi1 yılSanane ki sjhsj
Soran1 yılMerak ettim bee😁😁
Soran1 yılPeki kızla ben sevgili miyim yoksa tanışma aşamasında mıyız ki
Cevap sahibi1 yılSen soracaksın onu kıza şimdi değil de belki bir hafta falan sonra bir yokla yani ama temmuzda aileler tanışacak diyorsun yani olur herhalde
Soran1 yılOna sordum bu olay olmadan önce neyiz biz neyiz dedim bilmem ki diye söyledi
Cevap sahibi1 yılSen söyleyeceksin ne olduğunu da madem. Sevgiliyiz değil mi şu aşamada hani evet ciddi bir yere gidiyoruz da inşallah gibisinden bir konuşma yapıver işte
Soran1 yılBiraz zaman geçtin öyle söyledim o daha olay sıcağında 20 gün oldu olmadı daha
Soran1 yılAksam da yatarken yazamadım ben yatıyorum iyi geceler diye yazdı sabah ablama kahvaltıya gidebiliriz belki diye söyledi bu iyi bisey değil mi 😁
Cevap sahibi1 yılE tabi sen de aynı özenle davranıyorsun değil mi? Hödük değilsindir inşallah
Soran1 yılNasıl yani aynı özenle mesela
Soran1 yılHödük nedir yav😁
Cevap sahibi1 yılSen de hani neredesin ne yapıyorsun anlatıyor musun?
Soran1 yılAnlatıyorum tabiki dışarı çıkıyorum diye ya da ne yapıyorsam söylüyorum o söyler ben söylemezsem olmaz yani ama
Cevap sahibi1 yılAynen işte söylemiyor olsaydın hödük olursun djdjd
Soran1 yılO zaman kız beni kaymetmek istemiyor bende onu kaybet istemiyorum doğru değil mi 😁
Cevap sahibi1 yılDoğru doğru kıza odaklan
Soran1 yılOdaklanıyorum bazen geç yazuyor dersten dolayı onuda altan alıyorum kızgın olsa söylemezdi bunları bana söylemezdi sen olsan söyler misin
Cevap sahibi1 yılYok valla iyi kızmış ben uğraşmazdım
Soran1 yılVallaha mı bu iş olmaz deyip konuyu kapatırsın o zaman her kız aynı senin gibi mi yapar yoksa utangaç ve çekingen olduğu için de söyleyemez mi hemen
Cevap sahibi1 yılYok yahu utangaç olduğu için sürdürmez kimse. Söyler bir yerde yani sen öyle düşünme
Soran1 yılAllah razı olsun kanka be kimseden alamadığım cevapları aldım allah razı olsun dua edersen insallah bana tamamını erdirmek için senin başına olsun insallah
Cevap sahibi1 yılAamin cümlemizden Allah razı olsun. Hayırlısıyla inşallah
Soran1 yılİnsallah ya evlendiğime değecek insallah böyle hata ile yapmama şartı ile o olaydan sonra hemen yüz vermeyim diye galiba alttan alıyor canım demeyi hemen istemiyor galiba
Cevap sahibi1 yılEvet ki haklı da bırak canı nasıl isterse öyle olsun
Soran1 yılÖyle yapıyorum başkı uygulamıyorum çok temiz kız ya millete danışınca her kafadan ses veriyor en kötü kız oluyor bu sefer de
Cevap sahibi1 yılBaşkalarına göre davranma sen kıza bak
Soran1 yılYok ben kıza bakıyorum artık dikkatlice davranıyorum o trip atarsa ben atmıyorum desene o zaman bana şanslı erkek misin kız senle yine iyi konusuyor diye
Cevap sahibi1 yılİyi iyi birbirinize iyi davranın hep harika
Soran1 yılYo ben akıllandım o olaydan sonra kendi söylerse o zaman dikkatli ben girerim konuya
Soran1 yılKanka bisey soracağım kafama takıldı da😅
Cevap sahibi1 yılNeeeeeee
Soran1 yıl😁😁 simdi kıza dedim ki babamla bir yere gidiyorum tel çekmeye bilir diye söyledim altına dikkat et kendine diye yazdım oda tamamdır kolay gelsin diye yazdı oda bana sende dikkat et diye yazar diye düşündüm ama yazmadı normal mi bu😁😁
Cevap sahibi1 yılYeterli sürekli bir şeyler bekleme sen de cevap vermiş işte yeto
Soran1 yılDemi canım canım karşılık beklemeyim ona yazdım gibi
Soran1 yılSenin sevgilin oldu mu peki kanka
Cevap sahibi1 yılOldu daha önce
Soran1 yılNeden ayrıldınız neden evlenmedin ki
Cevap sahibi1 yılHasta olduğum için
Soran1 yılAa ne hastası kanka geçmiş olsun
Cevap sahibi1 yılOldu bitti nasip
Soran1 yılDemekki seni hastalığını bahane ettiyse bir cacık olmaz o zaman
Cevap sahibi1 yılBen terlettim ya benimle yola devam edilmez diye
Soran1 yılOğlandan gıcık oldun o kaç senelik ilişkiydi ki
Cevap sahibi1 yıl2 sene, gıcık olmadım iyiydi de. Olmadı nasip işte
Soran1 yılSen umursamıyor gibisinde oğlan iyi yıpranır ama haa
Cevap sahibi1 yılYıkılmıştır… Allah sabır versin ona da
Soran1 yılUmrunda değil galiba yıkılması lütfen ayrılma demedi sana
Cevap sahibi1 yılDedi. Umarım ile alakası yok o dönem ben öleceğimi zannediyordum. 2 sene geçti üzerinden o da toparlamıştır artık kendini belki
Soran1 yılKadın toparlarda erken toparlaması zaman alır ya öyle durum yok değil mi simdi
Cevap sahibi1 yılYok inşallah geçti. Ben de zor zamanlardan geçtim, o da geçmiştir eminim.
Soran1 yılİnsallah insallah şimdi görücü bekliyorsun yoksa evlenmek için 😁😁
Cevap sahibi1 yılYok ya evlenmem muhtemelen ölüp gitmeyi bekliyorum daha çok
Soran1 yılHayattan erken bıkmış gibisin sanki ölmeyi istediğine göre
Cevap sahibi1 yılÖyle oldu biraz
Soran1 yılHayırlısı olsun kanka ben bir bosalıp geliyorum tamam😅😅
Soran1 yılHosuna gitmedi böyle söylemem galiba😁
Soran1 yılKanka bisey soracağım sana😁😁
Soran1 yılKanka bisey soracağım ya gerçekten bak
Soran1 yılKanka bisey soracağım ama bakarsan gercekten bak
Cevap sahibi1 yılNe var
Soran1 yılKızma ya bisey soracağım kızla ilgilide
Soran1 yılKıza böyle yazdım Vallaha bilemedim ya geçer diye düşündüm kötü oldu 15 gün 20 gün sürer dedi doktor ağrısı kız da sunu yazdı Hadii dikkat ette biraz bari bunu yazdı güzel olumlu cevaplar değil mi
Soran1 yılNedir kanka yorumun
Cevap sahibi1 yılNormal ne var lan bunda
Soran1 yılNiye lan lı konuşuyorsun ki ya olumsuz hiç bisey değil mi diyecektim kızdan için
Cevap sahibi1 yılKendin hallet ilişki işlerini
Soran1 yılİyi tamam be zaten kızlada olmayacak gibidr
Cevap sahibi1 yılYine neyi batırdın
Soran1 yılBilmem ki ya bisey demedim de
Soran1 yılKanka bu kızla olur ya allah izin verirse gece 12 kadar mesajlastık birden aradı iyi geceler demek için aradım diye🫣🫣
Cevap sahibi1 yılOldur madem sende o iş
Soran1 yılAma son dakka kapatmadan önce canım der misin dedim baska zaman diye söylede canım der misin kelimesine kızmış olmaz demi
Cevap sahibi1 yılYok
Soran1 yılİnsallah ya gece aranınca öyle mutlu oldum ki iyi geceler demek için aradım deyince huzur buldum 😅
Soran1 yılKardesim bisey soracağım da kızlar gece 12 kadar erkek arkadaşının dışında bir bayanla konusa bilir mi yoksa sadece erkek arkadaşıyla mı konuşur mesajlaşır
Cevap sahibi1 yılKonuşur gece herkesle rahat ol ya
Soran1 yılHa tamam o zaman bana anormal mi geliyor bu durum diye düşündüm de
Soran1 yılBisey daha soracağım da müsaitsen
Cevap sahibi1 yılSöyleee
Soran1 yılKızıyorsun galiba kanka be😅
Cevap sahibi1 yılSaçma çünkü hiç mantıklı hamlen yok
Soran1 yılNe yapıyım ya hiç kız arkadaşım olmadı sürekli her kızla birlikteliğim olmadı çok yabancı olunca vede birilerine söyleyince sürekli bambaşka seyler söylüyorlar kafam karışıyor ilgisi olduğunu olmadığı bilmek için
Cevap sahibi1 yılKıza sor kızla ilgilen kızı dinle
Soran1 yılÇok sorup bunalmak istiyorum bu olay olmadan önce söylerdim ara ara neden sürekli bunu söylüyorsun bana derdi
Cevap sahibi1 yılYani evet çok şüphecisin böyle olmaz
Soran1 yılHaklısın iste o olaydan sonra benden soğudu mu diye düşünüyorum da
Cevap sahibi1 yılSanmam o olay artık geçti önüne bak yani boş ver
Soran1 yılİste tek kafamı karıstıran bir kelime söylemisti bana olay olduktan sonra 2 sonra benimde böyle bir huyum var soğuduma ısınamıyorum deyince kafam karıştı halen öyle mi diye düşünüyorum da
Cevap sahibi1 yılIsınır ısınır hala konuşuyor sorun yok
Soran1 yılKonusuyor ya ders çalıstığı için geç yazıyor zaten bu olay olmadan önce de aynıydı millete ve yapay zekaya soruyorum affetti ama artık o eski sıcak kanlılığı kalmaz diyor
Soran1 yılAğzı olan konuşur mu yoksa
Cevap sahibi1 yılKızı daraltıp sıkma sınavına odaklansın sonrasında zaten işler ilerlemeye başladıkça netleşir kafan
Soran1 yılYooo darlamıyorum akışına bırakıyorum aksam sadece ben yazıyorum bazen o yazmazsa ne yapıyorsun gibisin ya oda beni kaybetmek istemiyor galiba olmuş bitmiş sey olarak düşünüyor galiba
Cevap sahibi1 yılEvet geçmiş gitmiş hala berabersiniz zaten sorun yok
Soran1 yılİnsallah ya allah razı olsun seninde başını şişirdim kusura bakma
Soran1 yılKardesim şimdi başka kızla iç içe konuşmus olsun veya bel altı konusmus olursam kızı aldatmış mı oluyorum ki
Cevap sahibi1 yılElbette oha
Soran1 yılYoo merak ettim tanısma açamasını geçtik yani o zaman
Soran1 yılKardesim son birsey sorsam olur kızmazsan
Cevap sahibi1 yılSorr
Soran1 yılDün aksam aradı kız beni konuştuk kardeşim ilgili bisey sordu tam bilmiyorum eve gidince söyleyim dedim söyledim tamamdır dedi gece 11.30 kadar yazmadı benim hatam olduysa özür dilerim falan diye söyledim bilmeden hatam mı oldu dedim yok dedi bazen kızlar kendi kendine moreli bozuk olsa erkek arkadaşı ile konusmak istemez mi tadı olmazsa benden kaynaklı bisey olmus olsa yüzüme söyler mi hatam mı sabah günaydın mesajı attım gec attı neden kaynaklı bu durum
Cevap sahibi1 yılİşi vardır keyfi yoktur bir şey olmuştur seninle alakalı olsa söyler elbet ya. Ama öyleyse de hani seninle alakalı değilse de canı sıkkınsa senin yanında olman daha iyi gelirdi
Soran1 yılİste ben ilçede yaşıyorum oda şehirde yaşıyor aksam iş çıkısı aceba yanına gelsem desem ne cevap verir ki söyler demi benle alakalı olsa bile gece iki cevap verdi ben yatıyorum iyi geceler allah rahatlık versin deyip kesip attı ben mi bisey yaptım dedim kendi kendime
Cevap sahibi1 yılYok ya normal konuş sen
Soran1 yılYoo o trip atsa ben atmıyorum aksine normal sekilde yazmaya çalışıyorum bakalım her kız böyle olur mu canı sıkkın olup sevgilisine bile yazmama isteği
Cevap sahibi1 yılOlabilir
Soran1 yılSöyleyip de söyleyemediği bisey olabilir mi bu kızda bana karşı yoksa ne olursa olsun söyler mi ciddi bir konu diyip
Cevap sahibi1 yılAdet dönemidir ya gereksiz can sıkıntısı yapıyor ağrısı vardır bir şeydir yani her şey olabilir
Soran1 yılYav bu adet dönemi ne kadar berbat bisey ya hiç normal olamaz mısınız ki
Cevap sahibi1 yılOlmuyor yaşamayan bilemez. Öldürmüyor süründürüyor
Soran1 yılO derece mi ya o o zaman adet dönemine mi girdi bu kız simdi alttan mı almak lazım ki
Cevap sahibi1 yılEvet huyuna git böyle karakteri değiştiği zamanlarda anla işte
Soran1 yılHuyuna git derken nasıl yani bol çikolatalı bisey ister misin alayım mı dedim Yoo teşekkür ederim dedi kardesimle dışarı çıkacağız zaten dedi o zaman benlik bisey yok gibi sanki
Cevap sahibi1 yılAynen senlik değil normal ol
Soran1 yılSuanda sende aynı durumdasın demekki bu durumu bildiğine göre
Soran1 yılKızdın mı ne sanki
Cevap sahibi1 yılEvet benim öyle, acayip gergin mutsuz ve huysuzum
Soran1 yılAman benlik bişey olmasında kızla ilgili sorunu varsa yüzüme söyleyemiyor mu diye düşünmeye başlamıştım
Cevap sahibi1 yılSöyleyecek ya sana vahiy mi gelsin
Soran1 yılYok tabii ya söyleyemez tabiki o zaman ben bisey yokmuş gibi devam ediyorum alttan alıyorum 😁😁
Soran1 yılKardeşim doğru düzgün yazmama normal mi ya
Soran1 yılWp giriyor benim yazıyı okumadan geri çıkıyor giriş saatini bakınca
Cevap sahibi1 yılOha niye sallamıyor seni
Soran1 yılVallaha bilmiyorum ki ders mi çalısıyor hemen girip çıkıyor mu ki
Soran1 yılBen isten çıkarken yazdım ben işten çıkıyorum bir isteğin var mı diye sordum dikkatli olun teşekkür ederim dedi sence bundan bisey çıkar mı yolun açık olsun didi
Cevap sahibi1 yılBiraz sal bakalım ne olacak
Soran1 yılAz önce ne yaptın canım diye yazdım da son görülme tarihi 21:17 de
Cevap sahibi1 yılCevap verirse verir sabırlı ol takılma çok ya mesajlaşma işlerine baskı hisseder
Soran1 yılNormal değil mi ya âdet olduğu için böyle oluyor
Cevap sahibi1 yılNormal boş ver sen de rahat bırak kendi haline. İşine gücüne bak
Soran1 yılUmutsuzluğa kapılmıyorum o zaman olumsuz düşünce ya da dün aksam 8 den sonra oldu bu durum bir hata ney mi yaptım aceba
Cevap sahibi1 yılBilmem neden keyifsizsin diye sorabilirsin aslında
Soran1 yılDün sordum tadın yok mu diye yoo iyim dedi ama
Soran1 yılBen farkında olmadan baska hata mı yaptım diye düşünüyorum yazmayına 11.30 kadar kendimden şüphe ediyorum bunu yazdım oda yok bir hatan yazdı dün gece 12 de
Cevap sahibi1 yılO zaman boş ver madem zaman girsin özleşin biraz
Soran1 yılYa benle alakalı sıkıntısı olsa söyler demi ya da söylemeye çekiniyor mu ki bana o yaptım hatamdan dolayı çaktırmadan kızıyor mu ki bana kafamda deli deli sorular yav vallaha kafayı yiyorum
Cevap sahibi1 yılYok ya hiç sanmıyorum seninle alakalı olduğunu
Soran1 yılAllah allah gerçi doğru benle alakalı olsa dikkatli olun yolun açık olsun demezdi banane niye söylüyorsun bana diye söyler
Soran1 yılDoğru değil mi söylediğim yoksa yanlış mı düşünce
Cevap sahibi1 yılDoğru boş ver senlik hiçbir şey yok
Soran1 yılBaşından salmak için böyle söylemiyorsun demi şenlik bisey yok diye çekingen olduğu için söyleyemeye bilir mi acaba kız bana
Cevap sahibi1 yılBu zamana kadar konuşmuş çekinmemiş ya
Soran1 yılDemi peki sen olsan neden doğru düzgün cevap vermezsin mesela neye moralin bozuk olur
Cevap sahibi1 yılHer şey olabilir
Soran1 yılBenlik durum olsa söylersin ama değil mi yanlış kelime söyledin bana deyip
Cevap sahibi1 yılEvet ağzına bile ederim
Soran1 yılAma bu niye böyle yaw sana kızdım dese kusurun yok diyor adetli dönemleri desem böyle mi davranılıyor diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılBilemeyeceğim
Soran1 yılSöylemesi ayıp ama bu saatte azmam normal mi benim
Cevap sahibi1 yılNormal
Soran1 yılSende de oluyor mu aynı durum
Cevap sahibi1 yılOlur
Soran1 yılBir kere sanal yapsak olmaz mı😁🫣😅
Cevap sahibi1 yılSie
Soran1 yılNiye be vallaha fena oldum haa😁😁
Soran1 yılOlmaz mı kanka be vallahi fenayım
Soran1 yılOlmaz mı diyorsun be kanka ilk ve son ya içim içime sığmıyor ya
Soran1 yılÖzür dilerim kardeşim be sana sarkıntılık yaptığım kız benle konuştu😅
Soran11 ayKanka kızdın mı ya
Soran11 ayKanka bisey soracağım müsait misin
Cevap sahibi11 ayHeeee
Soran11 ayBu kız beni istemiyor istiyor demi istemez açık açık belli eder mi
Soran11 ayNe düşünüyorsun bu duruma
Cevap sahibi11 ayİstemese muhattap olmaz tahammül etmez
Soran11 ayDemi o zaman evliliği düşünüyor mu nasıl anlarım veya sana söylesem anlar mısın
Soran11 ayNesiyorsun bu duruma kanka
Cevap sahibi11 ayBen ne anlarım bekarım ben. Zaten kimseden hiçbir zaman emin olamazsın yani olacak olan olur bırak düşünme
Soran11 ayYa bugün olay duydum birisi nişan atmışlar su marka beyaz eşya isterim burada oturacağız gibi seyler söylemiş kız ama benim konustuğum öyle bisey demiyor sadece ucuz olan beyaz eşyalara bakıyordu bu olay olmadan önce galiba bu kız bana karşı bir ışık yakmış ki istemiyor gibi seyi olsa yazar diye düşünüyorum
Cevap sahibi11 ayİstekleri varsa söylemeli tabi konuşulur anlaşılır bu meseleler yani sen de sorabilirsin ne var bunda ciddi düşünüyoruz sonuçta hani yarın öbürsü gün elbet konuşacağız bunları bak diye sor
Soran11 ayYoo anneme babama saygılı olsun sevsin yeter bana diyor 3 gün konuşmamıştık ya sonra 1 hafta sonra Instagramdan birisinin evliliğinden dans attı sanki bizde böyle yapalım gibisinden galiba evliliğe karşı umut vermiş bana sanki
Cevap sahibi11 ayE tamam daha ne istiyorsun ne güzel işte masum
Soran11 ayİnsallah ya iki gündür konusamıyoruz gece 12 de yazıp ya kusura bakma hiç yazamadım diye söylüyor umutsuz olsa bu iş olmaz der demi hemde hiç yazamadım diye söylemez
Soran11 ayKanka nediyin
Cevap sahibi11 ayEvet evet hiç uğraşmaz istemeyen
Soran11 ayDemi ya insallah evliliğe kadar gider de bir ömür mutlu olurum da aceba dedim ben mi kendimi fazla kaptırdım bu olaydan sonra kendi istemeyip ben mi çok istiyorum gibiyim
Soran11 ayKanka bisey soracağım müsaitsen
Cevap sahibi11 aySenin istemen zaten önemli erkekler isteyince oluyor bu işler. Buyur sor
Soran11 ayHmm istemiyor gibi davranmıs olsaydım kız o zaman ha demekki evlilik istemez diye düşünürdü demekki canım balım demem sakınca olur mu diye söylemiştim bu olay olmadan oda sen nasıl istersen demisti olay olduktan sonra da canım balım demem sakınca olur mu dedim sen bilirsin dedi dememi istiyor mu ki böyle söylüyor ya da istemezse istemiyorum diye söyler demi
Soran11 ayOlay olmustu ya yanlıs anlama ben yazdığım da cevap yerine yazma lütfen biraz daha zaman var istemiyorum diye söyler miydi olay olduktan sonra yazdım nasılsın diye iyim teşekkür ederim sen nasılsın diye yazmıstı nedir yorum
Soran11 ayKanka yazmadın be
Cevap sahibi11 ayDe balım canım diye , ciddiyetini de hep göster ki o da güvenebilsin
Soran11 ayGösteriyorum tabiki insallah olurda oyalamak için konusma yapmaz benimle
Soran11 ayKanka yazmadın
Soran11 ayKardesim bisey soracağım da
Cevap sahibi11 ayNoldu yine
Soran11 ay3 aydır arkadaş tavsiyesi ile bayanla konuşuyorum düşün olsa bile kpss sınavından sonra olur dedi bu kız kafası derste olmus olsaydı bana söyler miydi ders çalışıyorum sürekli yazışınca biraz zamana ihtiyacım var odaklanamıyorum diye söyler mi bayramdan önce buluşma ayarlayalım dedim annemler gelecek dedi dün gece 11 de bayramdan sonra buluşalım mı sen istersen diye yazdım okumuş ama cevap yazmayı biraz erken mi söyledim ki buluşmayı
Soran11 ayBayram önceki kaç defa bulusmamız oldu ilk defa olmayacak da ben yazdım gece 12 de girmiş yazmamış beni hiç istemiyor olsa söyler mi ya bu iş olmaz artık diye
Cevap sahibi11 aySöyler ya, niye görüşmek istemiyor acaba arayı kapatmak iyi olurdu aslında. Sınava kadar elleşme teklif etme daha da ya sabırlı ol sen de sınavdan sonra denersin şansını olursa olur olmazsa olmaz
Soran11 ayGaliba sınav stresi iyicene arttı onun seyi bana mı vuruyor yüz ifadesi aceba uzaklasmak istiyorsa söylesin yüzüme diye düşünüyorum ama arkadaş sakın eski mevzuları açma kapanan mevzuyu açarsan sana yine kızar veya trip atar diyor da
Cevap sahibi11 ayAçma eski mevzuyu zaten yahu sal biraz dönerse senindir
Soran11 ayGece 12 kadar bekleyeceğim bakalım ne olacak arar mı yoksa sadece iyi geceler demek için mi yazar bilmiyorum
Cevap sahibi11 ayBakalım bakalım
Soran11 ayGerek kalmadı kanka daha yeni aradı ne yapıyorsun diye denekki bana karşı biseyler hissediyor😁 kendimi çok kaşıyorum onu anladım
Soran11 ayDoğru söyledim mi kanka duruma
Cevap sahibi11 ayAynen çok düşünüyordun gerek yok bu kadar düşünmene olacağına varır her şey
Soran11 ayAynen öyle birde sınavı yaklaşıyor daha çok stresi artıyor tabiki oda ister istemez beni yanlış düşünceye düşürüyor
Cevap sahibi11 aySakin ol bir sınav geçsin oturur ciddiyetle konuşursunuz
Soran11 ayİnsallah insallah yaa vallaha arayınca bir rahatladım yani
Soran11 ayKanka bisey soracağım da
Cevap sahibi11 aySorsana direk
Soran11 aydün aradı konuştuk yatarken iyi geceler falan oldu bugün sabah günaydın mesajı attım cevap vermedi en son benle konuştuğu tarihde girmiş sabah birdaha mesaj attım iyimisin diye deneme çözüyorum dedi bu normal mi
Cevap sahibi11 ayNormal sürekli konuşmak istemen normal değil ama 😂
Soran11 ayDedim ya ben normal değilim ya ilk defa ciddi konuda kız arkadaşım olunca hersey düşünce başlıyor birde akrep burcuyum düşün iste😁😁
Cevap sahibi11 aySabırlı ol temmuzdan sonra kız da sana odaklanacak işte bozma o zamana kadar işi
Soran11 ayVallaha mı odaklanır mı gercekten bir halk yemezsem tabiki insallah ha düğün olsada oynasam iste ama millet beni çok gaza getirmeye çalışıyor niyetin ciddi olduğunu anlaman için kızın söyle biseyler yap ya da söyle diyorlar
Cevap sahibi11 ayTemmuzda sınavdan sonra yaparsın hamleni
Soran11 ayNasıl bir hamle mesela
Cevap sahibi11 ayEvlilik konuşması ilişkinin adını koyma işi işte
Soran11 ayNasıl söylememi istersin bu işin adını koyalım diye veya sınavdan sonra kaç gün sonra söyleyim hemen söylersem ayıp olur demi
Cevap sahibi11 ayE herhalde sınavdan sonra hadi geçti şükür diye kutlayalım falan de bir şeyler yapın beraber gezin yani kafa dağıtın. Sonra sonra zaten ısınmaya başlar vakit geçirdikçe o zaman alırsın yüzüğünü dersin adını koyalım artık diye işte
Soran11 ayOlur mu ya hemen evlenme teklifi gibi bisey yapmam lazım o zaman
Soran11 ayKanka peki bu aralar istekli olmam normal mi yav😒😒
Soran11 ayKanka
Cevap sahibi11 ayAlakasız
Soran11 ayNe alakasız ki
Soran11 ayKanka simdi sabah kızla yazıstık dedim ki günün güzel geçtin hayatım dedim oda teşekkür ederim seninde günün güzel geçtin dedi bende Teşekkür ederim ömrüm söylemen yeterli diye yazdım oda ( 😊 ) emojiyi attı bunun altına da Seni seviyorum ben ya biranda içimden geldi 😊😊 diye yazdım okumuş ama yazmamış kötü durum değil demi bu şimdiden
Soran11 ayCevap verir misin lütfen
Cevap sahibi11 ayÜstüne çok gitme ya yavaştan al biraz üst üste öyle yürünür mü be yanlış anlayacak kız 😅
Soran11 ayYok ya çok gitmiyorum ki zaten de neden yanlıs anlasın ki😁
Soran11 ayBu sitede soru sordum kızla ilgili iste istemediğiniz erkeğe direk söyler misiniz diye bir kız ben söylerim ama erkeğin anlaması için de ağırdan takılırım kız seni yavas yavas yok saymaya başlıyor diyor buna nedersin 😁😁
Soran11 ayAramam sormam yazmam diye yazmış kız
Soran11 aySırdaş ne diyorsun duruma
Cevap sahibi11 ayOlabilitesi de var ne yalan söyleyeyim
Soran11 ayAslı çıkabilir mi yani bunun
Cevap sahibi11 ayElbet ortaya çıkacak ya sabırlı ol sınav geçsin netleşir her şey
Soran11 ayZaten bilerek sabah günaydın mesajı yazmadım ne zaman kadar yazmayacak ye 10.30 gibi günaydın mesajı attı o zaman bana karşı umutsuz ve istemiyor gibi davranma sekli yok diue düşünüyorum
Cevap sahibi11 ayYani evet demek ki karşılıklı
Soran11 ayEvet evet şimdi mesajlasıyoruz ara ara da çok yorulmaya başlıyorum sınav stresinden diye
Cevap sahibi11 ayAz kaldı bitecek sonrası güzel olur inşallah
Soran11 ayİnsallah ya vallaha seninde başını ağrıttım hakkını helal et herkese böyle misin sen cevap verir misin ki
Cevap sahibi11 ayHelal olsun aynen cevap veririm
Soran11 ayMasallah ne güzel ya herkes senin gibi olsa ama maalesef
Soran11 ayKanka bisey soracağım da müsait misin
Cevap sahibi11 ayEvet
Soran11 aySimdi ben bu kızla dört aydır konuşuyorum ya biraz tartışmamız oldu o olaylar iste simdi sınavdan sonra evlilik teklifi etsem mantıklı olur mu
Cevap sahibi11 ayEvet mantıklı neden olmasın
Soran11 ayOda ister istemez bekler değil mi evlilik teklifi
Cevap sahibi11 ayBeklemez muhtemelen ama niyetinin ciddi olduğunu bilmesi her türlü iyi olur
Soran11 ayZaten ciddi niyetle tanıstık ama birde yok derse ben çökerim ama😟
Cevap sahibi11 ayYok derse başka birini bulacaksın ne yapacaksın
Soran11 ayBüyük ihtimalle yok demeyecek bir kıza benziyor zaten dün gezmeye gittim ne yaptınız dedi söyle böyle derken gönül isterdiki senle gezmek ama diye yazdım altına yorum olarak (☺️☺️ ) göndermis
Cevap sahibi11 ayİnşallah olur bu iş ya
Soran11 ayİnsallah ya insallah ya kızıda kaybetmekte istemiyorum tabiki
Cevap sahibi11 ayHakkınızda hayırlısı
Soran11 ayAmin amin önemli olan o zaten Rabbim seninde karsına iyilerini çıkartsın
Cevap sahibi11 ayAllah razı olsun
Soran11 aySenden de razı olsun her zaman insallah ama isteyemeyen kız utangaç da olsa söyler demi bu iş olmaz diye
Cevap sahibi11 aySöyler ya istemeden nasıl olsun
Soran11 ayAynen öyle sınav stresi baya yoruyor kızı ki çok sıcak kalamıyor bana Benide ihmal etmemeye çalışıyor iste
Cevap sahibi11 ayİyi yapıyor önce işine gücüne odaklansın, sen ne iş yapıyorsun
Soran11 aySöylüyorum dersler nasıl diye zorlanmaya başladım ağır geliyor dedi ordan anlamadım bana karşı soğuk olmadığını bende maden sektöründe çalışıyorum özel yani
Cevap sahibi11 ayÇalışsın çalışsın son zamanlar bitecek inşallah.
Soran11 ayAynen öyle üstüne gidipde başkı yapmıyorum neden konuşmuyorsun yazmıyorsun diye çok yoğunluk başladı dedi peki gönül ister ki senle gezmek diye yazdım ya kıza oda emoji atmış bu da iyi işaret mi (😊😊) bu emoji
Cevap sahibi11 ayEvet dedik ya
Soran11 ayVeyyy temem be kızma abla😁😁
Soran11 ayKanka sorum var sana
Cevap sahibi11 aySoruyu sor direk
Soran11 ayDün gece bunu yazdım Dinlenmeye mi geçtin yoksa çalışıyor musun aşkım diye yazdım oda çalışıyorum diye cevap verdi bende altına Aşkım dedim ama sıkıntı olur mu canım senin için diye yazdım ileriki saatte ben yatıyorum iyi geceler diye yazdı sence normal mi sınav haftası yaklastığı için konulara girmek istemiyor mu ki
Cevap sahibi11 ayO da olabilir de bu kadar da atla deve değil yani ama alıp da karşına konuşsan yine stres olacak o yüzden beklemek lazım yine yapacak bir şey yok
Soran11 aySınav bitene kadar bekleyeceğim bakalım belki sınav bitince rahatlayacak daha rahat davranır bana karşı hersey yapa bilir belkide
Soran11 ayNe diyorsun duruma
Cevap sahibi11 ayAynen öyle olur bence de en uygun da o
Soran11 ayDeğil mi insalalh bakalım ya nasıl olacak olursa
Soran11 ayKanka hani bu kızla 3 gün konuşmamıştık yazışmamıştım ya ben mesaj attım 5 dk sonra geri yazdı oda benden mesaj bekliyor muydu ki yazsın bana diye aklında ben varmıydım ki istese o anda 1 saat yazmayada bilir miydi ağırdan alır muydı beni
Soran11 ayBi olayım daha olmustu onuda söyleyim de 26 Mayıs pazartesi günü aksam mesajlasıyoruz halam seni sordu merak ediyor falan yazdım insallah birgün tanısırız dedi resimden laf falan açıldı herkes gördü seni ye yazdım altına sunu yazdım Sorun yok ama değil mi gösterme dersen göstermem kimseye😊 oda bunu yazdı Yani daha fazla kimse gormesede olur yazdı kötüye yorumlamayım demi
Cevap sahibi11 ayBilemedim ki ya senin kız da soğuk nevale be
Soran11 ayNasıl yani aceba sınav stresinden mi böyle oluyor ki nasıl geçti geçti diye soruyorum zor artık zorlanmaya başladım artık diyo
Cevap sahibi11 ayHa gayret bitti bak az kaldı gibisinden motive etmeye çakış artık bir süre de
Soran11 ayDiyorum tabiki ya yapabileceğim bisey var mı diyorum desteğin bile yeter destekliyorsun beni zaten diyor iyi galiba bu konuşmalar
Cevap sahibi11 ayİyi o zaman evet sabır sabır az kaldı
Soran11 ayİnsallah bakalım kanka be dua et de
Soran11 ayKanka ortada bisey yokken günaydın mesajı yazmaması normal sınavlara daha mı çok yoğunluk göstermeye başladı ki dün aksam Konusmadın da bugün hiç aceba kusurum mu oldu diye düşündüm yooo yazdı biraz sohbet ilerledi başım ağrıyor ben yatsam olur mu dedim ilaç alsaydın yuttum falan dedim şifa olsun insallah diye yazdı ama sabah günaydın yazmadı bende yazmadım sıkıştırmayım diye sabah 11:20 de wp girmiş sence normal mi
Cevap sahibi11 ayOlabilir yazma bırak rahat
Soran11 ayDemi yazıpta dikkatini dağıtmayım ya
Cevap sahibi11 ayAynen sonra sen bunaltmış olursun
Soran11 ayDün başım ağrıyordu da sabah mesaj atmadım günaydın diye öğleden sonra kendisi günaydın nasıl oldu diye ne yapıyorsun diye yazdı ama dışarıyım biraz ağrıyor başım dedim de acaba dışarıdayım diye kızmız olabilir mi bana
Cevap sahibi11 ayE yani günaydın yazmamışsın, kalkmış dışarı çıkmışsın iyisin işte diye düşünmüştür, yazık garibim kız da merak etmiş hem.
Soran11 ayNe biliyim ya ders çalısıyor diye rahatsız etmeyim dedim
Soran11 ayBirde düğündeyim dedim damatla gelinin oturduğu yerden kendi resmimi attım burada birisi eksik dedim oda (😊😊) emoji attı iyi mi sence bu
Cevap sahibi11 ayHıhııı iyi bari
Soran11 ayGüzele işaret değil mi bu durum insallah sabah günaydın yazayım bari
Cevap sahibi11 ayYaz tabi, ne olursa olsun akşam iyi geceler sabah günaydın eksik etme. Onun dışında konuşmasanız bile onlar önemli
Soran11 ayDeğil mi insallah ya bir kere hata yaptım ikinciyi yapmayım
Cevap sahibi11 ayYapma yapma her şeyi kes ama onu kesme o bağ başka bir bağ. Uyumadan önce son düşündüğüm sensin, uyanınca ilk aklıma sen geliyorsun demek bu. Yani her gün seni düşünüyorum da demek.
Soran11 ayO kadar büyük düşünce mi oluyor ki ya o zaman her daim mesaj atıyım kendisi de atmazsa gelin ve damat oturduğu sahne iyi yorum mu peki emoji
Olarak
Cevap sahibi11 ayEvet daha ne desin zaten utangaç seninki o bile bir şey 😂
Soran11 ayDemi ya vallaha sevindim o zaman buna baya utangaç ama canım demeyi sınavdan der o zaman 😁😁
Cevap sahibi11 ayDer der yavaş yavaş ısınır
Soran11 ayİnsallah ya sürekli kendimi rapor ettireyim demi
Soran11 ayKanka Bu olay olduktan sonra ben kıza bunu yazdım Bir ömür hayatimin anlami olmani istiyorum kız işe Iste bendede böyle bi huy var sonrasinda isinamiyorum ben gerçekten mi yazdım kız işe evet dedi ben böyle dedim Sogudun mu benden yani kız işe kafam çok karışık dedi sence nedir sonra affet falan demistim ısrar edip affetin mi deyip evet demişti bunu yalan söyleyim de affettim diyimde başımı ağrıtmasın diye düşünür mü aman laf olsun diye konusuyorum ben bunla diye de bilir mi bunun çocuk oyuncağı olmadığını biliyordur galiba ha sabah ise günaydın yazdım oda günaydın yazıp altına hemen Biz ablamlara gidiyoruz yegenimin doğum günü yazdı bu iyiye işaret mi ben ne yapıyorsun falan yazmadım da
Cevap sahibi11 ayHay Allah ya, içinden nasıl geliyorsa öyle olacak sonuçta yapacak bir şey yok. Ve diğeri Evet iyiye işaret.
Soran11 ayİçinden nasıl geliyorsa öyle olacak derken sürekli tedirgin ve korkulu mu olacak güvensizlik mi olacak bana karşı ama bu olayı ne zaman söyledi biliyor musun 3 gün konusmamıstık onun ileriki zamanlarda söyledş bunu böyle huyum var lafı 4 gün sonra söyledi yani
Cevap sahibi11 ayYani içi ısınmıyorsa ne yapacak ki zorla güzellik olmaz
Soran11 ayAma bel altı bisey söylemistim demistim ya o olay olduktan sonra 4 gün sonra söyledi ama ileriki zamana sohbete bakıyorum bazen arıyor nereye gittiğini söylüyor evliliğe dair bisey attım zaman (😊😊) emoji ile cevap veriyor aceba sınava kadar ağırdan mı alıyor birden bağlanıp derslerimi aksatmadan devam ediyim diye
Cevap sahibi11 ayOlabilir onun üzerinden baya zaman geçti yani hala duruyorsa sonuçta kız da demek ki sorun yok onunla ilgili.
Soran11 ayDeğil mi hadi insallah ya vallaha içime kurt düşüyor beni istemiyor olsa direk söylerdi galibaa birde bunun çocuk oyuncağı olmadığını da biliyordur galiba ya da benim gibi dürüst erkeğe kaybetmekte istemiyor galiba istemiyor olsa söylerdi tahmin ediyorum
Soran11 aySınavı bitince bana karşı rahatlayacak gibi sanki simdilik ağırdan alacağım diye düşünüyorsa
Cevap sahibi11 ayAynen az kaldı göreceksin sonucu inşallah
Soran11 ayİnsallah ya sence nasıl bir sonuca çıkarım kafanda düşünce oda aceba düşünüyor mu bu adamla evlenilir die
Cevap sahibi11 ayDüşünmese sürdürmezdi konuşmayı bu kadar uğraşının arasında
Soran11 aydeğil mi sınav stresi haliyle bende ağırdan aldım için ses çıkartmadığımdan rahat davranıyor o zaman
Cevap sahibi11 ayEvet sonra oturur konuşur netleştirirsiniz
Soran11 ayAyıp olacak ama oda ister istemez istekli mıdır ki benim gibi
Soran11 ayVede evlenme teklifi anneme söyledim de oda diyorki aileler tanıştın ondan sonra evlenme teklifi et dedi sence mantıklı mı yoksa aileler tanışmadan evlenme teklif etmek mantıklı mı
Cevap sahibi11 ayİkisi de olabilir sen bilirsin nasıl içine sinecekse öyle yap yani
Cevap sahibi11 ayİstekli sanmıyorum bu stresle
Soran11 ayİkiside mantıklı geliyorda nasıl yapacağım bilmiyorum hiç
Soran11 ayYoo stresli olmadan önce yani benim gibi midir aceba diye düşünüyorum
Cevap sahibi11 ayHiç sanmıyorum ya senin kız bu kadar içinde tutabiliyorken her şeyi yani bilmek mümkün değil.
Soran11 ayDeğil mi evlilik olup olmayacağını da bilemiyorum diyorsun ama evliliğe dair videolar attığım zaman emoji ile cevap veriyor ya da bunu yemek bana yapar mısın deyince yaparım diyor
Cevap sahibi11 ayBakalım sabret öğreneceğiz elbet sonucu
Soran11 ayAynen öyle sınava az kaldı evlenme teklif ettiğimde göreceğiz bakalım
Soran11 aySenin istekli olman ne durumda oluyor peki
Cevap sahibi11 ayHepimizin hormonları ile alakalı bir durum bu var yani değişken
Soran11 ayHmm ister istemez istekli oluyorsun o zaman
Soran11 ayHaftada kaç kere rahatlama ihtiyacı duyuyorsun peki
Cevap sahibi11 ay1
Soran11 ayCiddi mi misin az değil mi sanki
Soran11 ayGöğüs kaç beden peki
Soran11 ayKanka sabah ben kıza günaydın mesajı yazmadım dün gece iyi geceler dedi de bende sabah bilerek yazmadım kendi yazar oda bilerek mi yazmıyor ki beni anlayışla karşılıyor ders çalıstığımı biliyor diye düşünüyor mu ki aklında ben varmıyım ki bana yazmasa bile
Cevap sahibi11 ayVarsındır aklında da yazma ya madem yazmadın bugün
Soran11 ayAyıp olur mu yazmadım diye kafası üstünde değil o zaman baya yaklastı sınav günüde
Cevap sahibi11 ayboş ver rahat bırak
Soran11 ayDeğil mi adam anlayışlı karşılıyor diye düşünüyor belkide geceye kadar bekleyim gecede iyi geceler yazmazsa ben yazıyım mi peki
Cevap sahibi11 ayYaz
Soran11 aySabah yine yazmadın diye söylemez insallah
Cevap sahibi11 aySöylerse sen de yazmadın dersin o da bir şey katsın artık yavaş yavaş yani
Soran11 ayKendinden uzak durdurmak için uyguladığı bir yöntem değil galiba ben yazmayınca o yazmaması falan
Cevap sahibi11 ayYok da derdi ne işte onu desin
Soran11 ayHa ya demi benle alakalıysa de ki böyle böyle su hatan var senin dese diyorum ki farkında olmadan veya bilmeden sana karşı bir kusurum hatam olduysa özür dilerim diyorum yok yok diyor ya sınav çalısmasına kendini fazla kapatıyor ya da ben fazla düşünceli oluyorum söyle böyle diye galiba
Soran11 ayBaşkasının düğün fotoğrafı attım kendimi çektim yanimda ekşik olan kişi var diye yazdım oda (😊😊) gönderdi böylesi de var normal mi değil mi anlamadım adet gününde ondan mı böyle
Cevap sahibi11 ayBilmiyorum artık ya du bakalım görelim sınavdan sonrasını. Ne ise ne
Soran11 aySınava kadar sabredeceğim bakalım dediğin gibi ne olacak ne bitecek belki sınavdan sonra ayrılalım de der
Cevap sahibi11 ayAynen en azından netleşmiş olur olsun
Soran11 ayO zaman yazmaması normal mi sabah aksama kadar bekleyim
Cevap sahibi11 ayBekle yani sınava kadar da yazmasa bekle işte daha da kendi düşünsün biraz da ya ben ne yaptım acaba diye
Soran11 ayGünaydın ve iyi geceler mesajını göndereyim mi yinede onu eksik etmeyim demi
Cevap sahibi11 aySen nasıl istiyorsan içinden geldiği gibi yap yani
Soran11 aySenide bıktırmış gibiyim sanki sora sora😁😁
Cevap sahibi11 ayAynı şeyler hep
Soran11 ayNeydeyim yav kafama takılıyor
Soran11 ayKanka öğlen sonra yazmıştım kıza ne yaptın diye falan iyim teşekkür ederim sen ne yaptın nasılsın diye yazdı yoruldum baya falan dedim dinlen yat bugün diye yazdı bende altına İnsallah bakalım senide bırakmayada içim el vermez de yazdım sonra görüldü attı sence normal mi bu durum yoksa umursamıyor mu beni yav
Cevap sahibi11 ayUmursamıyor olabilir
Soran11 ayGeceye kadar bekleyim bakalım sadece iyi geceler der yatar ya da yeni manita mı buldu ki ya da bitirecekse söylesin bende ona göre yoluma bakıyım demi
Cevap sahibi11 ayYok ya yeni birini olduğunu sanmam da
Soran11 ayNe olabilir peki aceba anlayışlı karşılıyor beni deyip derslerime rahat mı çalıstıyor beni diye düşünüyor ki
Soran11 aySöylemeye çekinecek kızda benzemiyor da bu iş bitsin diye yoksa direk söylerde ya ben ona yazarım ileri saatte diye düşünüyor
Cevap sahibi11 ayBilemiyorum gerçekten artık
Soran11 ayBen bunları yazdım kıza ordan anlarsın davranısını tahmin ediyorum Ne yaptın kız Kütüphanedeyim Sen ne yaptin ben kıza Allah kolaylık versin canım Ne yapıyım bende oturuyorum çay içiyorum da sabah yazamadım simdi yazayım dedim kızda bana afiyet bal ben kıza Teşekkür ederim canım sen nasılsın nasıl oldun yazdım kızda bana Cok şükür iyim Sen nasilsin ben kıza Oh iyi bari çok şükür Yorgunluk ve uykusuzluk var bendede maalesef kızda bana Gecmi uyudun ben kıza Yoo sen iyi geceler dedinde hemen sonra daldım da bilmiyorum vallaha kızda bana Erken uyu bugün dinlen ben kıza bunu yazdım İnsallah bakalım senide bırakmayada içim el vermez de görüldü attı birdaha da yazmadı sence ilgisi var mı bana
Cevap sahibi11 ayHiç anlayamadım doğrusu.
Soran11 ayNeyse boş ver kanka
Soran11 ayKanka hani demistim ya aramıyor günaydın yazmıyor diye benim arkadaş var erkek bizi tanıştıran ona sordum ben günaydın yazmazsam yazmıyor iyi geceler yazmıyor falan dedim 2 gündür diye oda oğlum özel günündedir o yüzden öyledir dedi anlık ruhu değişir dedi sen yazdın da sen nasılsın sen ne yaptın diye yazıyorsa sorun yok dedi doğru mu
Cevap sahibi11 ayDoğru
Soran11 aySende özel günde olduğun da böyle oluyor musun ki peki
Cevap sahibi11 ayDeğişken oluyoruz hepimiz evet
Soran11 ayDediği gibi yazmaması normal galiba bisey olmuş olsa söylerdi demi
Cevap sahibi11 ayEvet söylemesi lazım insan gibi
Soran11 ayO zaman şükür sıkıntımız yok demeliyim sınav stresi özel günde olduğu için hepsi bir arada
Soran11 ayPeki o zaman ne zaman oluyor bu özel gün
Cevap sahibi11 ayHerkesin kendine özel bilemeyiz yani tutup sorulmaz da boş ver hassas de geç yani
Soran11 ayBu sefer özel günde misin dersem b. ku yerim diye düşünüyorum affetmez ikinciyi birde
Cevap sahibi11 ayAynen öyle hiç girme sakın
Soran11 ayYoo hiç gerek yok o topa bel altına dair kelime bile etmem bu saatten sonra
Cevap sahibi11 aySakın aynen
Soran11 ayHer kadının özel günü aynı huy mu olur yoksa değişir mi
Cevap sahibi11 ayDeğişir sinir de olur hüzün de olur değişken olur
Soran11 ayYapay zekaya soruyorum senden uzak kalma işareti var bu kızda diyor ona nedersin kızıda ihmal etmek istemiyorum bende
Cevap sahibi11 ayİhmal etme ya ne kaldı şurada sınava zaten bu kadar getirdin azıcık daha sabret sonra konuşursunuz
Soran11 ayAynen öyle eski mevzular açmaya gerek yok zaten kızda istemiyor olsa söylerdi açık net söyleyecek birine benziyor mesajlara birde tamam peki gibide yazmıyo
Soran10 ayKız beni denemiş olabilir mi sabrımı soğuk davranırsam nasıl tavrı olur diye o testten mi geçmiş olabilirim ki ben böyle şeyleri düşünmüyorum olabilir mi
Cevap sahibi10 ayOlabilir ona öncelik de verdim sonuçta saygı duyarak sınavını bekleyerek vs
Soran10 ayAllahtan sey etmedim dik kafalılık yapmadım ha yoksa iyiyecene bitirirdi o zaman
Cevap sahibi10 aySakin kal böyle en iyisi
Soran10 ayYoo gayet sakinim bel altından sonra ilk defa günaydınnn😊😊😊 bu sekilde yazmıs bana nasıl sence
Soran10 ayNedersin kanka
Cevap sahibi10 ayİyi bari toparladıysa. Girmiyorum çok ya ben
Soran10 ayNeden ki kanka sürekl giren kızdın halbuki
Soran10 ayŞükür bakalım ya özel gündeydi ondan dolayı biraz böyleydi galiba
Cevap sahibi10 aySınav da geçsin oldu bitti hadi inşallah. Yok be sürekli girmiyorum
Soran10 ayİnsallah be kanka vallaha kafama takıntı olmustu baya aa sorun mu varki girmiyorsun
Cevap sahibi10 aySarmıyor boş geliyor her şey
Soran10 ayDemi boş zaman gibi geliyor sanki
Soran10 ayKanka bisey daha soracağım sana sabah kıza bunu yazdım Canım evlendiğimizde sana ismininle çağırsam ya da hitap etsem düşünür müsün neden güzel hitap da bulunmuyorda ismimle çağırıyor diye😃 okumamış da wp girip çıkmıs derslere bakıyordurda wp dan ınstagrama girip çıkması da normal mi peki yoksa bu konuyla ilgili bisey yazmak istemiyor mu ki
Cevap sahibi10 ayOoo bilmem ki bunu bakalım ne zaman dönecek ona göre
Soran10 ayAma olumsuz bir durum değil diye düşünüyorum ınstagramdan evlilik videosu atınca emoji kalp atıyordu buna cevap vermezse ne yapıyorsun diye sorarım artık
Cevap sahibi10 aySorma başka mesaj atma bu mesaja cevap versin
Soran10 ayÖyle mi dersin bekleyim mi geceye kadar
Soran10 ayKanka mesaja cevap verdi kız ismimide söyleyebilirsin dedi sence doğru yolda mıyım o zaman
Cevap sahibi10 ayNe keyifsiz kız ya insan biraz heveslenir ne bileyim
Soran10 ayKonustuğumuz dan beri hep böyle ki birazdan ağırdan alıyor tanıştığımızda beri evlenince utangaç olmaz insallah
Cevap sahibi10 ayAçılır inşallah biraz
Soran10 ayİnsallah ya öyle zaten coşkulu çoskulu konusan değil sürekli ard arda mesaj atan kızda değil yani
Cevap sahibi10 ayNiye değil yaşınız kaç sizin
Soran10 ay31 bende 31 ergenler gibi konusmamız yok biraz ağırdan alıyor tabi bende ilk defa böyle biriyle konusunca kendimi fazla kaptırıyorum 13 de sınavı var birde
Cevap sahibi10 ayİyi bakalım sınavı geçince neler olacak. Ben ikinizden de küçüğüm 😂 sen niye benden tavsiye alıyorsun ahshshdjd
Soran10 ay30 yasında değil misin iste kadın ruhundan anlamadığım için sana soruyorum yav normal mi değil mi diye büyük ihtimalle oda beni kaybetmek istemiyor galiba ki ne çok uzak duruyor ne çok yakın😄
Cevap sahibi10 ayÇok yakın olabilir zamanla artık yani yine de ne bu mesafe yeter ben sıkıldım 😂😂
Soran10 ayVallaha bende sıkıldım sınavı bitsin hemen evlenme teklifi yapacağım yav kuduruyorum zaten 😁😁
Cevap sahibi10 ayHe ya artık olsun ne olacaksa
Soran10 ayDedim ki kıza evlendikten sonra canım aşkım demeyip ismini söylesem neden ismimi söyledi güzel hitaplarda bulunmadı diye düşünür müsün dedim ismimide söyleyebilirsin dedi sence iyiye giden yol mu
Cevap sahibi10 ayYani sonuçta evliliği kabul etmiş bir yerde okey yani
Soran10 ayDemi yoksa buna hiç cevap vermezdi demi okurdu cevap vermezdi buna
Cevap sahibi10 ayTerslese terslerdi de yani, ben olsam o zaman gelsin o zaman düşünürüz derim mesela yani
Soran10 ayBirde söyle bisey oldu ınstagramdan sence normal mi Kıza evliliğe dair video attım gülme emojiyi attı bende yapıyım böyle diye yazdım yazdım altına emojici attı (😊😊) bende bunu yazdım Hosana gider mi canım ☺️☺️ kızda bana Şu an bisey diyememki bunu yazdı sence nedir
Cevap sahibi10 ayYaşayınca yani işte göreceksiniz 🤷🏻♀️
Soran10 ayDüğün günü mü demek istedin ki yoksa genel anlamda mı dedin
Cevap sahibi10 ayGenel anlamda
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin sorunun içindeki endişeyi net hissediyoruz 😊 Herkesin ilişkide sınırları ve rahat ettiği noktalar farklı olabiliyor. Mesajlaşmak kimi için sadece sohbet, kimi için ise daha ciddi anlamlar taşıyabiliyor. WhatsApp gizlilik ayarları kimileri için kendini koruma alanı oluyor; illa “saklama” gibi görmek gerekmiyor. Bize sorarsan, ilişkiyi yıpratmamak için dürüstlük ve iletişim anahtar; gizlemek gerilime yol açabiliyor. Ama bazen de kafa dinlemek istiyorsan ayarları değiştirmek anlaşılabilir bir şey 😌 Bunlar tamamen kişinin kendini nasıl rahat hissettiğiyle ilgili.