hergun bana bunları yazıyor söylüyor ben artık dayanamıyorum bıktım usandım yapmadım aldatmadım ama artık aldatcam hak ediyor Biz iki ay önce nikah kıydık ve daha sonra ikimizde ailelerimizin yanina döndük çünkü paramız yok çalışalım kendi evimize çıkalım diye beklerken bir buçuk aydir eşim beni aldatıyorsun sen diyor ki elini bile sürmedi bana düğünümüzü bekliyoruz rapor dâhi istedi onu eklemedim Bosansammi aldatsammi bence bu adamla omur geçmez sizce
Hergun böyle
Yeşil yazı benim Bana akıl verin zorla aldatmama teşvik ediyor
mutlu değilsen ayrıl arkadaşım. Aldatmak nedir ya. Bir kere bunu kendine nasıl yakıştıracaksın. Kendine bu saygısızlığı nasıl sindireceksin? Hiç miden bulanmayacak mı? Hiç kendinden nefret falan etmicek misin? Kendini ne denli bu kadar düşürebilirsin ya.. Her ne olursa olsun bence insan aldatılmayı hak etmez. Aslında kimse kimseyi aldatamaz, insan yaptığı ile anca kendini aldatır kendi aldanır. Yapma bence kendini bu kadar küçük düşürme. Bu denli takıntılıysa kocanı doktora götür. Bir çareside yoksa adam gibi konuşun anlaşın. Yine olmuyorsa ayrılın kardeşim yaa. Kendine bu hakareti etme. Aklına dahi sokma. İlk önce kendini düşün sence sen bunu hak ediyor musun diye?
Kaşıntılı bu Evlenmekten vazgeçti herhalde Sorumluluk fazla geldi Yemedi Bosanalim da diyemedi Senin istemeni istiyor Hayırdır lan derdin ne diye sor karşına alip Daha birlikte yaşamadan boleyse Ohoo İlerde neler olur Ama cidden bir psikologa filan gotur sen bunu eğer. birlikte kalacaksan Ben olayım senin yerinde o telefonu ona yedirirdim :)
Şakami bu gercekmi eger gercek se sen de ruh hastasisin nedenbu kisiyle evlenmeyi dusunuosun hala. nikah yapmissin tamam bosan cok mu zor hayatini mahvetcen bosuna bide cocukyapican haydaa boka girmis hayatlar. yolun basindasin allahin sevdigi kulusun ki bastan gormussun bazi seyleri bunu bile bile devammi ediceksin. bide kalkmissin aldatmaya zorluo der gibi konusuosun..
Aldatmak nedir ya? Bahane arama saçmalama. Boşanmak varken aldatmak diye aksiyon uydurmayın. Geçimsiz, uyumsuz bir adamsa açarsın boşanma davasını herkes kendi yolunu çizer gider. Aldatınca onun seviyesine ineceğini hiç mi düşünmüyorsun? Basit olmayı kim ister, mantıklı olan boşanmaktır. Anlaşamıyorsanız boşanacaksınız.
İçinde bulunduğunuz durum ve bu mesajları delil olarak gösterebilirsin, böyle saçma bir evlilik olmaz, o istemese de zaten ortada belirli yaşanılan bir ev ve aile de yok yani evliliğiniz sadece kağıt üzerinde, Bunların dışında eşinin sana yaptığı sadece psikolojik baskı, gereksiz yani, şu an olmasada ileride zarar verme olasılığı aşikar bu yüzden boşanman kurtulman olacaktır.
Kanıt olarak bunları ve yaşanılan durumları anlat iyi bir avukat tut güzel bir savunma hazırla tabi avukatın yardımı ile biter tabi aldatmaktan daha iyi üstelik
Bence karşındaki kişi psikolojisi bozuk asla evlenmeyi düşünme bu şekilde bir tedavi olsun tedavi oldu iyileşirse gerçekten o zaman evlen bunlar nasıl iğrenç yazılar
ve tabiki de aldatma sen o seviyede mi görüyon kendini de aldatayım mı diyon boşan gerekirse sonrA başkasıyla konuşursun ama evlisin bunu demen çok saçma karşındaki kişinin kesinlikle tedavi olması lazım cinsel yönden erkekliği yoktur belkide
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben onu artık sinirden dedim allah korkum var ama gerçekten dayanamz haldeyim hergun bu şekil yaziyo bana
Bu gerçekten psikolojik desteğe ihtiyacı var ailesinden birileride dolduruyor olabilir ben evleneceğim kişiye güvenmesem evlenmezdim mesela ve asla böyle bir yazışma konuşma yapmam
Özel değilse Gerdek olmadı mı? Bakirelik sizde mevcut mu? Sacma oldu biliyorum ama eğer gerdek bile olmadıysa siz ayrı evlerde yasıyosanız bence ayrılın çünkü bu insanın psikoloji bozuk İlerleyen zamanlarda daha buyuk sorunlarla karsılasmayın
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu doğru benimle beraber olmadi bekaretimi almadı çünkü baskasiyla yatarım diye korkuyor
Hayda siz niye evlendiniz ki Bu insanın aşırı kıskançlığı ve psikolojik sorunları var Allah yardımcınız olsun ama ben olsam iyice konuşurum çözmeyi dönerim olmuyorsa aldatmadan boşanırım
Konuşmalara bak ya be kadar tiksinç 😐 ama onun kadar olamadım tip desen var boyum posum var para desen aylık kazancım net 20 bin tl ama ciddi ilişkim yok bütün parayı çatır çutur yiyiyorum bir türlü evlenecek hatun bulamıyorum
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onun hic parası yok ben 150 o 158 yinede cok sevdim hersey para boy degilki
bakire olmazsan bile tertemizsin. demek istsediğim o değil. manyak biri. belli ki. boşansan da peşini bırakmaz. yani bakire değilsen hiç bir şekilde inandıramazsın. raporu al yolla sonra boşa..
Yani niye böyle bir şey diyor ki sürekli. Bak ne dicem biliyor musun bunun fantazisi de olabilir hee bilhassa söylüyor olabilir. Seni paylaşmak istiyordur belki ima ediyordur olabilir mi
Paranoyak biri sana güvenmiyorsa hiç evlenmeseymişsiniz... Ben eşime güvendim hain çıktı gönderdim anasının evinde şu an boşandık eğer ki şüphe varsa o ilişki yürümez ki şüphe değil paranoyak var bu amcamda hiç olmaz... Evlendiniz ilişki yasamadiniz mı daha?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Aldatmak yerine mesajlar ile birlikte mahkemeye başvurup boşanma davası aç. adamın akıl sağlığı yerinde değil bu mesajlar haklı boşanma sebebidir
Belliki bu işin arkasında birileri var :) bence ailene söyle seni neyle suçladığını belirt. Onlarında fikrini al. Ve rapor vs istemesi aşırı saçma bu güvensizlikle seninle nasıl aynı yatağa baş koyacak acaba
Kimse aldatılmayı hak etmez, aldatırsan en başta kendine saygısızlık etmiş olursun. Eşinin söylediklerini doğrular bir şey yapmadıysan eğer muhtemelen ruhsal bir problemi vardır, aşağılık kompleksi gibi. Sana güvenmeyip rapor istemesi vs. pek kabul edilebilir olmasa gerek bir kadın için. Yani yeterince sevmiyorsan ayrılmalısın ama asla aldatma.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Saglıklı bir ilişki ve yazısma değil yüz yüze konussanıza neden yazısarak
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yüz yüze konuşamam çünkü iki aydir yuz yuzd gelmedik
Nikah kiydiktan sonra o ailesine ben aileme geri geldim çünkü ev tutacak parası yok bizimkiler de destek çıkmadı bende iki aydir sarma sarıp evlere dagitiyorum oda sagda solda çalışıyor
Disarda calismama izin vermez asılırlar diye Abisinin 12 yaşındaki oğlundan kıskanır beni arzular diye her gun video resim yollarim nerdeyim evde kim var bazen dolabi ac der sanki eve adam atmışım ki evde ailem var düşün
kocanda eziklik psikolojisi var kendini küçük görüyor.. sanırım yetememe durumu var baya aşağılık kompleksine girmiş gibi sanki merağı da var galiba bu tür sapkın eylemlere.. düzelmesi zor bir pskolojik vaka
Bu adamla ömür geçmez düzelmez bu. Yol yakınken ayrıl ama aldatmayı düşünüp bu dengesizi haklı çıkarma bir dengesize ders vermek için kendi karakterinden neden ödün veriyosun. Kaldı kimdets almaz bu aldatacaktı beni bahane etti der.
Bu adam paranoyak birisi... seni yapmadiğin bir hareketle suçlaması ki yeni bir evlilik için berbat birşey. Allah kolaylık versin ama bu adam ile evlilik başından yürümemiş ise sonuda gelmez
Adamın psikolojisi bozuk valla ya kendini öldürür o zaman ya da biliyordum senin böyle biri olduğunu der uzaklaşır iki seçeneği var bana kalırsa asla böyle bişey dememeli
Karar senin kararın saygı duyarım ama seviyorsan ve böyle bir sorunla karşı karşıyayken onu terketmekten çok tedavi olmasını sağlasan bak sen bu haldeyken bile yanındaydım diyebilirsin hastalıkta sağlıkta lafını düşün bence bir
Ama ben de biraz da ona hak ver ılımlı bakın birbirinize devir gerçekten rezalet bir devir korkuları olması çekinceleri olması normal artık kim kiminle nasıl nerde bilemiyoruz kıskançlıkların aşırı sorgulamaların en büyük nedenleri bunlar bence
İkinizinde birbirinden farkımı var sen burda takılıyosun bu saate evlisin adam paronoyada abartmış ama bu bızım gördüğümüz zaten aldatmayı haketmiyomu diye sordun ya aynısınız fark yok
Söylediğin üzere kendine güvenmediği belli. Bir ilişkide en önemli şey güvendir. Sadece ona sinir oldun diye aldatmak seni üzer. Elim adamı ile münasebete girmeye değer mi?
En İyi Cevaplar