Eşim aldatmış sayılmıyor mu?

merhaba ben daha 1.5 yıllık evli bir kadınım. Yeni doğum yaptım küçük bebeğim var, eşim memur ve birkaç durumdan dolayı şu an soruşturma açıldı hakkında o yüzden işe gitmiyor başka biriminde yanında çalışıyor çünkü maaşının bir kısmını alamıyor. Eşimle yaptığı hatalar yüzünden tartıştık ve bana son 4 ayımı zehir etti resmen, yapmadığı hata kalmadı. En sonunda instagramdan tanıştığı biriyle görüşmüş. Ama görüşme sebebi sevgili olmak ve beni aldatmak değilmiş. Kız ısrarla istek yolladığı için birisinin onu işlettiğini, bu yüzden gerçek biri mi yoksa fake bir hesap ve biri onu işletiyor mu diye görmek için kızla buluşmuş. Evimiz İstanbul havalimanına yakın ve kızla görüşmek için Pendik’e gitmiş. Kızın yanından dönerken ben aradığımda telefonu açmayıp müşteri var dedi. Telefonuna bakarken Google geçmişinden gördüm ve kıza mesaj attığımda her şeyi anlattı. Şimdi söyleyin bir kere dahi olsa başkasıyla ne niyetle olursa olsun görüşen biri aldatmış sayılmıyor mu? 2 gündür uyumuyorum küçük bebeğim var sütüm kesilecek diye korkuyorum. Kimseye böyle bir durumu anlatamam içime attıkça büyüyor yaşadıklarım. O kadar kötü şeyler yaşattı ki son 4 ay içinde, ben lohusalığımı yaşayamadım ve intihar düşünmeye başladım her gün. Kimseye anlatmayıp içimde tuttukça buhran yaşıyorum. Lütfen bana akıl verin. Eşim normalde hiç böyle biri değildir ne oldu bilmiyorum. Benim tanıyıp evlendiğim insan saf temiz biriydi ve ben gerçekten seviyorum. Bir akıl verin yardım edin. Saçma sapan bir durumun içindeyim çıkamıyorum😭

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kızla konuşurken kendisinin bekar olduğunu, ailesiyle yaşadığını söylemiş. Evli olduğunu saklamış. Buluşmaya giderken bir gece önce bana ütülettiği gömleği giyerek gitmiş. Görüşme sonunda da fotoğraf çekmiş. Kafam Allah bullak
Eşim aldatmış sayılmıyor mu?