Selâm turtalar 🥧 Sizinle yolları ayrılan flörtünüz vedâ cümleniz biter bitmez yani hemen ertesi gün daha tükürüğünüz kurumadan başkalarıyla sabahlara kadar flörtleşse “bu benimleyken de yapıyordur bunu” hissine kapılır mısınız, yoksa normaldir diye mi düşünürsünüz?
Sizinle yolları ayrılan flörtünüz, hemen ertesi gün başkalarıyla flörtleşmeye başlasa ne düşünürsünüz?
Karaktersiz , beşpara etmeyen birisi olduğunu düşünür ve bunca zamanımı boşa harcadoüma acırım ki iş işten geçmiştir onun dışında bu tür yakın kişi seçimlerimde daha mesafeli olup birşeylerden emin olduktan sonra harekete geçerim ve bu da aslında hayatta bir avantaj adında tecrübe olarak bize geri döner :)
eski sevgilim 2 güne yenisini bulmuş baya hayret etdim yıllarca yalnız takılan insan hemen birini bulmuş diye :d sonra çok iyi aktör olduğunu anladım herkese ıssız adam ayağına yatan abazanın tekiymiş. arkadaşları da öyle
5 senelik her anımı beraber geçirdiğim sevgilim hastalığımı yenemiyorum diye beni terketmişti sadece 2 saat sonra birisini bulmuştu. Benimleyken bunu yapmadığına eminim ancak bunu yapması erkek düşkünü bir kız olduğunu düşünmeme sebep oldu. Basit karaktersiz.
Flörtüm olduğu için sıkıntı olmazdı pek ama sevgilim olsa ve ertesi gün bunu yapsa da birşey yapamam çıktıysam sevmişimdir ben sevdiğim bir insanı kırmam
Eski erkek arkadaşım biz ayrıldıktan 2 ay sonra yeni biriyle birlikteydi. Demekki benimleyken onunla da görüşüyormuş pislik herif inşallah ayrılırlar demiştim. Ama çok yakışmışlardı şimdi Allah var 😂
İstemsiz olarak o düşünceye girebilirim. Hemen biriyle konuşmaya başlayıp bir sohbet ilerletebiliyorsa eğer ben varken o temeli benden habersiz atmaya başlamış :)
Aynı anda idare edildiğimi düşünür vay or... Derim ne diyecem
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O yine bişe değil ki , sebepsizce gidip , başkalarıyla flört eden , sonra da ayrılınca tekrar bana geri dönen , karatersiz mi karaktersiz birini tanıyorum. Beterin beteri var gençler :D
Yani başıma geldi demrkki benimle ikense yapmış günümüz ilişkileri böyle modernleşme adı altında yozlaşıypr aslında eskiden sevdiği olan (sevgili değil) biri ile konuşulmazdı o günlere dönebilsek keşke.
Sevgilim beni bırakıp gittiyse değil ertesi gün bir saat bile kaybetmek istemem :)) Benim masalımda kahraman olmayan başkasının masalına figüran olsun.
Tabikide hayir asla kabul etmem oyle birseyini ogrendi kendime iykide ayrilmisim suanki durumda ayrilmamis olmus olsaydim daha cok uzulurdum keske tetigi cekip kalbimden vursaydin da ihanetin acisi kadar agir olmazdi diyerek ikisinin de oldururdum
En İyi Cevaplar