Flörtlüğünü bitirp başka kişiyle flört olmasi?

bana çok saçma ve komik geldi nedensiz 1 haftadir bir çocukla konuşmaya başladık sürekli buluşmak istiyodu ama ben daha yeni konuşup tanıştığımız için daha sonra diyordum daha sonra dediğimde aylar sonra değil tabikide hani en azından max 2 hafta geçsin neyse konuşmanın 8. gününde dedi bizden olmaz çok saçma bi yere gidiyo ilişki başka biri beklesin seni dedi? başka biri beklesin seni derken ne alaka sakin ol daha yeni tanışmışız ne bu acele neyse konuşmayı kestik bügün de bir baktım başka kızı paylaşmış hesabında valla hem güldüm hem üzüldüm kıza da üzüldüm simdiden yani bu kişi sizce önceden var miydi yoksa benden sonra birden bire mi çıktı bence önceden vardi diye düşündüm sürekli sana aşığım diye geziniyordu zaten bi sıkıntı olduğunu önceden anlamıştım hatta demiştim de konuşalı kaç gün oldu ne zaman aşık oldun o da sen beni benden daha mi iyi biliceksin demisti (sanirim onu ondan daha iyi biliyorum ki tahmin etmişim ahamaöwşwö) şimdiki konuştuğu kıza da sana çok aşığım la yazmış ve bu cocuk aldatılmıstı sürekli beni birakma vs diyodu bana aldatma diyen cocuk birden beni birakip başka birine koşmasi trajikomik.
Flörtlüğünü bitirp başka kişiyle flört olmasi?