Görücü usulü tanışmak istiyorum ama ailem yardımcı olmuyor kendin bul diyorlar kendim de zor hoşlandığım var 2-3 tane ama biri çok eski çocukluktan kalma bir arkadaşım pek samimi değiliz instagramdan takipleşiyoruz sadece fotolarımı beğeniyor o kadar diğerleri de doktorum çalışma yerinde ama onlarla da çok denk gelemiyoruz nöbetler denk gelmeyince olmuyor ne yapmalıyım 26 yaşındayım kendim de zor işte görücü istiyorum ama ailem yardımcı olmuyor
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlım hemşireyim ben de ortamı bildiğim için yazmak istedim...
Yorumları okudum önce kendine güven çünkü aynı durumdayım ben de iş hayatına başladım herkes ya evli ya sevgilisi var benimde hiç olmadı ve ben çözdüm olayı özgüven ve ilişki kurmak da bitiyor inan tip olarak ne çirkinler kimlerle beraber. Boyum kısa demişsin benim hoşlandığım bir asistan var o da 173 falan mesela ben de 170 im dert etme boyu tipi çoğu doktorlara bakıyorum spor yapıyorlar karizmaları var yakışıklı olmasalar bile olay özgüvenden sonra da kendine bakımdan geçiyor ki biri var kel mesela ama karizmatik biri37 Yorumla- +1 yıl
Spor yapiyom ama şu an yapmıyorum kaslı değilim saç ve sakalım çok gelişmiyor şekil almıyor dikine dikine çıkıyor uzun yakışmıyor kısa kestiriyorum bana yakışıyor ama beğenmiyorlar sakal olarak kısa saç ilgi çekmiyor sakalım çok gelişmiyor şekil almıyor dikine dikine seyrek
Cevap sahibi+1 yılBak işte çok takılıyorsun bunlara.. Olay özgüven ve iletişim diyorum
- +1 yıl
@acizkadın Doktorum bunu sana ispatlamak zorunda değilim niye doktorlar burada takilamaz mı dertliyim takıyorum ondan böyleyim bu benim doktor olmadığımı göstermez ister inan ister inanma pratisyen hekim olarak acilde çalışıyorum doktorum
- +1 yıl
@acizkadın Hem laf edip hem de instami mi istiyorsun sakalım atrofik oldu mu 😂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılO değilde kendin birini bulmaya çalış üstelik daha yaşın genç ne evliliği millet kafamı dinleyim diyip 30 dan sonra evleniyor. Şunuda söyleyim görücü usulüne kızlar sıcak bakmıyor eskisi gibi. Benim bir tanıdığa görücü gelecekti hatta doktordu ama arkadaşım kabul etmedi. Niye tanışmadın dedim doktor halde birini bulamadıysa malın tekidir niye tanışim dedi. Yani sende biraz çabala. Çirkinim diyip oturma. Estetiği var bu işin sporu var. Giyin tarzına bir çeki düzen ver. Spora başla. Bunlar çok etkili şeyler hem özgüvenin yükselir hemde kız bulman kolaylaşır
06 Yorumla- +1 yıl
Doktorum ama yeni pratisyen hekim olarak acilde çalışıyorum 6 bin civarı maaş alıyorum estetik yapacak kadar param yok 4 aydır çalışıyorum spor yapıyorum ama kaslı değilim iyi giyinirim saç ve sakalım iyi değil köse sayılırım çok sık değil dikine çıkıyor saçım dikine çıkıyor şekil almıyor 173 cm boy kısayım erkeklere göre yani yüzümde ben var
Cevap sahibi+1 yılYüzündeki ben rahatsız edici boyuttaysa başka doktora danış. Gerekiosa aldırırsın. Spora gtmeye devam et gözle görülür bir değişim olsn tipinde.
- +1 yıl
Sorduğum soru var oradan nasılım sorusu oradan tipime bakıp yorumlar mısın dürüstçe
Cevap sahibi+1 yılBıyık ve sakallarından kurtul. Çıkmıyorsa zorlama kes gitsin. Saçın var zaten. Aşırı çirkin değilsin ortalamasın. Spora devam et her zaman şık giyinmeye çalış paspal olma. Parfüm kullan güzel bir saat al ve biraz özgüvenli durmaya çalış. Egolu değil özgüvenli dur.
- +1 yıl
Böyle nasıl sakalım sıfır beğenmiyor kızlar kıl tüylü erkek seviyor burak özcivit style malesef kessem hangi kız bakar bu halime bile bakmıyorlar
Cevap sahibi+1 yılBu şekilde itici görünüyot o zaman git sakal ektir kendine bişeyler yaptır yani
+1 yılGünaydın.. Öncelikle görücü usulü evliliğe karsıyım zaten yetiştigimiz toplumda bunun sonucu birbirini sevmeyen (genel) iki kişinin evlilik gerceklestirmesi ve bundan dogacak hadiseler kimi yıllarca şiddet gördü kimi hor karsılamdı kimide mutlu oldu sonucta kendine bir aile kurucaksın kalkıp baskasını tavsiyesiyle hayatını ona emanet ediceksin evlenceginiz kişi bayan erkek farketmiyor her iki tarafta sevmeli hemen karar vermeyin tanıyın birbirini önce ondan sonra karar verin evlenmeye bir ömür boyu o kişiyle yasıcaksınız aynı yastığa bas koyucaksınız o yüzden secimlerinize dikkat...
00 Yorumla
+1 yılBenim de hoşlandığım biri var. Söyleyemedim çünkü engel oldular. Ama içimde kaldı. İnstagraödan takipleşiyorsan bir kafeye filan davet et çekingen olma. Görücü meselesine gelince Ailen bulmuyorsa biraz daha uzak akrabalara söyle. Teyze hala amca gibi. Olmazsa gel kanka birini buluruz Alanya'da sana rus çok burda.
010 Yorumla- +1 yıl
Samimi değiliz instagramdan takipleşiyoruz sadece fotolarımi beğeniyor ama hikayelerimi izlemiyor arada izliyor ben fotolarını beğeniyorum izliyorum hikayelerini hemen izliyorum o kadar konuşma olmadı firsatim
- +1 yıl
Zaten böyle devam edersen samimi olamazsın. Hikayelerine falan yorum yaz. Attığı fotoğraflara yorum yaz. Mesaj at. İlgini belli et.
- +1 yıl
Kendini kıza maruz bırak alıştır kendine
- +1 yıl
1 sene önce hikâyesine yanıt verdim gülücük emojisi attı ama bana sonradan muhabbet olmadı caps gibi bir şey atmıştı hikayede gülmüştük ona yanıt verdim gülücük emojisi attı ama bana sonradan muhabbet olmadı
- +1 yıl
İşte en önemlisi devamlılık. Sakın bir iki kere yapıp bırakma devam et sürekli. Israrcı olan kazanır.
- +1 yıl
ben ısrar ettim beni rahatsız etme seninle konuşmaya ihtiyacım yok falan dedi aga...
- +1 yıl
Yav kızlarda genelde ısrar işe yarıyor. Sen belkide erken pes ettin
- +1 yıl
buna şükretsin it ben kızım ben mi gitcem o gelcekti ayagima da neyse artik
- +1 yıl
Kızlar için dedim zaten sen niye atladın ki olaya
- +1 yıl
haa pardon bana dedin sandım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
20Cevap
Niye yardım etmiyorlar yaaa😔😔bak hoşlanmak önemli değil tabi gönlün oturcak o kadar güzel kusursuz bulamassin zaten içine oturani yani diyirsunya zor hoslandgm onlardan biriyle konuş vakit geçir yeminederim varya öyle bı bağlanıp kiskanirsunki gözüne oylebi güzel gelirki alışırsın cunki güzelliğe önem verme gençsin terbiyesine bak önce yürüyüşlerine bak gözleri disardami diye ona göre karar ver çok güzel olmasına gerek yok ne kadar güzel olursa o kadar gözü yükseklerde olur herhangi biriyle konuş tanı hayırlısını iste inşallah hakkında hayırlısı olur abi iyi düşün ahlaki güzel olsun böyle bı zmnda güzellik... neyse yaaa ahlakına bakk iyi düşün bana dua edersin
08 Yorumla- +1 yıl
Hoşlandığım var sen yanlış anladın onların bana bakması zor dedim çünkü yakışıklı değilim bu zamana kadar hiç karşılık alamadım
- +1 yıl
Ayyyy çirkin insanmi var kardeşim yaaaa Allah aşkına ne çirkini öyle düşünme valla bn nisanliyim nisanlima bin basıyorum yanlış anlama hani seninde hoşuna gidecek biri olur onlar seni kabul ederler nisanlimi ilk görünce istemiyordum o öyle bı pesime dustukiiii ağladı intihar ederim dedi bilmem neee bak şimdi ona aşığım resmen sevdiğinin peşinden koş koş pes etme edebini bozmadan o sana alışır sana aşık olur alıştır kendine çek onu kalbini temiz tut rabbim inşallah yardım etsin
- +1 yıl
Ben ısrarcı değilim bir kız için intihar ederim falan ölüyorum falan asla demem ben bir kere çay içmeye çağırırım yapabilirsem yok derse biter artık kendimi bir kıza rezil etmem
- +1 yıl
Var şu an ama çok samimi değiliz zaten olursa olur olmazsa olmaz diyorum ısrarcı değilim o olmazsa başka kız severim ben kimse vazgeçilmez değildir
- +1 yıl
Bir kıza çok baglandım karşılıksız çıktı artık üzülmek istemiyorum bir kıza eşim olmadan bağlanmam
+1 yılBelkide aradığın yerleri değiştirmelisin abi?
Yani elbette sana uygun birisi vardır, bu yazılmış çizilmiş değiştirilemeyen kader parçalarından birisi.26 Yorumla- +1 yıl
Nerede arayım iş yerinde yok bir beğendiğim var yüz yüze konuşamıyorum ben hiç yüz yüze teklif yapmadım ben çekingenim yakışıklı değilim kendim nasıl bulabilirim
- +1 yıl
Sevdiğin bulunmak istediğin ortamlarda, aktivitelerde bulunabilirsin belki o şekilde frekansının uyduğunu insanlarla karşılaşırsın.
Onun haricinde evlenmek istiyorsan yaşının geçtiğini düşünüyorsan utanma sıkılma yapmadan teklif de etmelisin yani.
Teklif etmek senden birşey götürmeyecek. - +1 yıl
Pat diye mi edeyim hiç konuşamıyorum
- +1 yıl
Teklif et yani, konuşmaya çalış
Neden utanıyosun - +1 yıl
Direkt teklif etsem olumlu düşünebilir mi de yok diyorlar ya şu an düşünmüyorum dediler genelde
- +1 yıl
Direkt teklif edildiğinde herkeste bir şaşkınlık olur.
Yani arkadaşlık teklif edip konuşursan ancak anlarsın o durumu.
Konuşmadan etmeden sohbetini açmadan evlenilcek birisini bulmak çok zor.
+1 yılÖnce hayırlı bir kısmet için Allah'a bolca dua edeceksin. Sonra ise biraz kendi çabana biraz da kadere bırakacaksın. Evlilik kısmet işi. Bak doğmadan önce hepimizin bir yazgısı yazılmış. Onu ne sen ne ben ne bir başkası değiştiremez. Evlilikte ölüm gibidir. Ne bir saniye geç ne bir saniye erken gerçekleşir. Evlenmek içinde evlilik düşünmüyorsundur umarım. Dogru zamanda doğru insan eğer kaderinse mutlaka karşına çıkacaktır. Uzulme bu kadar
116 Yorumla- +1 yıl
Yazımız belliyse niye çabalıyoruz o zaman iş eve evden işe mi gidiyim hiç bir şey yapmayim birisi var bulur mu doğru mu bu gerçekten kesin
- +1 yıl
Bazı şeyler bizim elimizde bunu da dua ile Allah'a tevekkül ederek yapabiliriz. Ama bazı şeyler de bizim elimizde olmadan gerçekleşir. Sen elinden geleni yaparsın gerisi takdiri ilahi dersin. Simdi sırf arkadaşların evlendi çoluk çocuğa karıştı diye hiç tanımadan sevmeden sırf evlendi desinler diye önüne çıkan herhangi biriyle evlenmek doğru mu sence?
- +1 yıl
Erkekler evlenmeden duramaz yani bir takım ihtiyaçlardan dolayı inançlı biriyim günaha girmek istemem ama karşılıklı seveceğim biri olsun istiyorum ama tip olarak yakışıklı değilim iyi değil çirkinim sanırım sevmediğim biriyle evlenmek zorunda kalacağım
- +1 yıl
Ben elimden geleni yaptım Allah vermedi sevdim benden yakışıklılar kaptı kızları hep bu dünyada mutlu olamam isyan etmek istemiyorum ama mutlu da değilim
- +1 yıl
Ama sen kendini beğenmiyorsun ki karşındaki insan seni beğensin. Once sen kendini sevecek, beğeneceksin. Sonra evlilikten beklentin nedir? Nasıl bir eş arıyorsun? Sadece dış güzellik yeterli mi? Bunları kafanda belirleyeceksin ki ona gore yol alabilesin.
- +1 yıl
Dışı üst seviye olmasa da ortalama makyajlı güzel bir kız olsun yeter huyu daha önemli ama yani dışa da bakıyorum ama kötü olmamalı boyu kısa olsun 173um zaten ben kapalı ya da siyah saçlı beyaz tenli bir kız hayal ediyorum
- +1 yıl
Bu işler sadece tiple güzellikle zenginlikle olsaydı ohooo dünyada sadece güzeller ve zenginler evlenir diğerleri bekar kalırdı. Henuz hayatında 3 kızı tanımış begenmissin üçünden de red cevabı almışsın. Hemen pes etmek yok öyle
- +1 yıl
Yüz yüze edemedim dm den yazdım bu etkiler mi yüz yüze yapamıyorum çıkmazdayım utanırım bana zor
- +1 yıl
Bunu da aşman gerekir bana da sanaldan birisi direkt çıkma teklifi etse dur bakalım noluyoz derim. Sen direkt sonuca gidiyorsun. Biraz sohbet etmeye çalış, nelerden hoşlanır, neler mutlu eder, neler sinirlendirir tanımaya çalış, birazda espriden anliyosan neden sana hayır desin. Karsindaki insanın seni tanımasına fırsat vermiyosun bence
- +1 yıl
Ağzım pek laf yapmaz efendi biriyim kız alt dönemden beğendiğim biriydi kibarca yazdım rahatsız ettiysem kusura bakmayın dedim o da yok rahatsız olmadım estağfirullah dedi takipten çıkmadı hikayelerimi falan izliyor hemen ama resimlerimi beğenmiyor öyle duruyor senedir şu an düşünmüyorum dedi o zaman 1 sene geçti hiç konuşamadık ama sence bu kız beğenmedi mi beni yoksa güvenmediği için mi böyle oldu
- +1 yıl
Senin her hoşlandığın kadın senden hoşlanacak diye bir kural yok. Ama dediğim gibi belki iyi niyetlisin konuya direkt girmen karşındaki insana güven vermiyor olabilir. Sonucta o seni tanımıyor niyetini bilmiyor. O an düşünmüyor olabilir ama tanıdıkça arkadaşca sohbet etmeye devam ettikçe belki o da seni sevmeye güvenmeye başlayacak. Cabuk pes ediyorsun. Tamam çok afedersin sakız gibi yapış demiyorum ama biraz zaman ver karşındaki insana.
- +1 yıl
1 sene geçti hiç konuşamadık ama nedir sence şu an düşünmüyorum dedi bu beğenmedi mi yoksa dm den yazdım ondan mı önemli benim için kız takipten çıkmadı dediğim gibi işte ne sence bu kız
- +1 yıl
Eğer rahatsız olsaydı seni engellerdi. O günden sonra hiç konuşmadınız mi bir daha? Bir merhaba yaz hal hatır sor. Belki o da senin yazmanı bekliyordur. Sevgilisi olsaydı takipten çıkardı diye düşünüyorum. Ama her zaman arkadaşca sohbete başla. Akisina bırak. Zaten sohbet ilerledikçe kendiliğinden gelişir bazı şeyler. Ayni okuldanmışsınız sohbet edicek ortak bir noktanız var. Ordan başlarsın işte. Iyi geceler
- +1 yıl
Ben mezunum o son sınıf şimdi yüz yüze görüşme şansım yok muhabbetimiz yok yine dm den merhaba yazıp teklifimi tekrarlayabilirilim bu etkili olur mu 1 sene geçti istesem başka kız bulurdum belki yani ilgili olduğumu gösterir mi bu kabul eder mi buluşup görüşmek
- +1 yıl
Önce biraz sohbeti ilerlet sonra yüzyüze görüşürsünüz. Bak yine aynı hatayı yapıyorsun. Akisina bırak yangından mal kaçırır gibi davranma. Bak o kadar taktik verdim sana. Yuzumu kara çıkarma. Sana güveniyorum. Basarilar😁👍
- +1 yıl
Sohbet olmaz ki kızla yüz yüze görüşme şansım yok alt dönemdi kızı bir kere gördüm önceden ortak arkadaşımız falan da yok muhabbet kurmam zor hikâye falan da atmıyor niyetimi de biliyor önceden zaten yilisirsam rahatsız olmaz mı adam gibi niyetimi tekrar desem
+1 yılAnne ve baban yardımcı olmuyorsa başka bir aile büyüğünden de yardim isteyebilirsin. Ama burda sorun su ki ailen bir sebep olmadan yardim etmemek gibi bir şey yapmazlar. Sonucta mesleğini eline almışsın. Evlendigini de görmek. isterler. Illaki haklı bir sebepleri vardır.
01 Yorumla- +1 yıl
Uzmanlık sınavını tusu kazanmamı istiyorlar ama tus zor ben onu kazanamam onlar bana güveniyorlar ben inanmıyorum bunu kazanacağima
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoktorsun ve evlenemiyorsun
Benim yalnızlığı kafayı takmaya gerek kalmadı
La doktor adamın manitası yok
Kızlar cocuk doktor lan kaçırmayın 😉11 Yorumla- +1 yıl
Evet aynen öyle
Eğer yaşını doğru yazmışsan ailen daha uygun olmadığını düşündüğü için sana yardımcı olmuyordur.
03 Yorumla- +1 yıl
26 yaşındayım
- +1 yıl
Uzman doktor olmamı istiyorlar ama tus zor ben onu kazanamam pratisyen dr luk bana yeter
Kardeşim davet atmışsın Osmanlı tarihinde vardı böyle şeyler bahset onlara kiz bulmak zordur felan de ikna et o zaman yaparlar işte dinimizde uygun dersin kızı hamama götürürler bakarlar bir uygun mu diye ailesiyle tanışirlar felan vs olur yani
06 Yorumla- +1 yıl
Bakmıyorlar önce uzman doktor ol diyorlar ama ben ıngilizceyi geçemiyorum ondan tusa çalışamıyorum giremiyorum o sınavı geçemiyorum ingilizce bilgim sıfır sınav A2 -B düzey ıngilizce istiyor
- +1 yıl
What?
- +1 yıl
Aynı maaş hatta döner yok
Severek evlenmek çok güzel, asla sadece evlenmek için evlenme bu evlilik içinden gelsin Severek olsun, ama böyle istiyorsan da ne diyeyim hayırlısı olsun senin için, amma kendini çok sıkıyosun bir az boş bırak, kendini sev kendine guven
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılgörücü usulu istemekten vazgeçebilirsin hem senin hem ailenin kafası rahat olur daha sonra karşına çıkarsa evlenirsin yok çıkmazsa ben çürümek istiyorum beraber çürürüz
01 Yorumla- +1 yıl
Çürümeyelim tanışırız belki yazık çürümesin senin gibi güzellik 😊
+1 yılAbi bence kızla konuşun sohbet edin ama kibar ve nazikçe kız senin doktor olduğunu biliyordur zaten ona göre Halledersin ondan sonra kıza dersin ben senden etkilendim senle çıkalımmı dersin olduktan sonra zaten sevgili olursun ve sonraki zamanda da evlenirsin He kabul etmezse yapıcak bişey yok
00 YorumlaYaşınız bence henüz küçük. Kendinizi daha fazla geliştirmeye bakın. Elbet birisi çıkacaktır
14 Yorumla- +1 yıl
Olurmu 26 yaşında küçük değil bence
- +1 yıl
26 yaş ıleri bence yaşıtlarım arkadaşlarım evlendi hatta bazılarının çocuğu oldu
- +1 yıl
Abi senin mesleğin doktor sana nasıl bakmıyorlar anlamadım
- +1 yıl
Doktorum zaten geliştirdim
Valla en büyük ablam 35 yasinda ama valla senin kadar evlilik pesinde değil 😂😂Kariyer peşinde
14 Yorumla- +1 yıl
Ablan evlenmez artık yalnız ölecek
- +1 yıl
Her insan ölecek onu diyorum her canlı ölümü tadacaktır kimseyi istemiyorsa ondan dedim
+1 yılevlenmek isteme sebebin ne önce bunu bir söyler misin?
06 Yorumla- +1 yıl
Yaşıtlarım arkadaşlarım evlendi ya da nişanlandı çoğu kendimi kötü hissediyorum sanki ölene kadar ben böyle kalacakmışım gibi hissediyorum 26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
- +1 yıl
çevrendekiler evlendi diye sende evlenmek zorunda değilsin ki. Herkes evlenmeli diye bir zorunluluk yok neden böyle düşünüyorsun? Kendini bir eş olunca tam olacakmışsın gibi hissetme sevgilin olmasına da getek yok kendini böyle sevemiyor musun? Sen kendine yetemiyor musun? Arkadaşlarınla eğlen ailenle vakit geçir yalnız bir şeyler yapmayı dene kendini yetersiz bulma. Böyle de mutlu olabilirsin inan yeter ki. Belki evlenince her şey tahmin ettiğin gibi olmayacak?
- +1 yıl
Herkes sevgilisiyle mutlu geziyor çevremde ben tekim hiç o duyguyu bilmiyorum tatmadim
- +1 yıl
o zaman biraz özgüvenli ol kızlar kendine güvenen erkeklerden hoşlanır 26 yılda öğrenememişsen bu senin sorunun
- +1 yıl
Tanımak istemiyorlar tipe bakınca yok diyorlar
- +1 yıl
tipe bakınca yok diyorlarsa bir zahmet sen uzak dur onlardan. Demek ki tip için birileriyle oluyorlar. İlla ki bulursun karaktere önem veren birini.
+1 yılÖz-güven eksikliği duymadan kendi hoşlanabileceğin birisi ile ilişki yaşaman daha doğru görücü usulü işine bulaşma
00 Yorumla
+1 yılGörücü usulu? Bence ailen haklı derim kendin birisini sev ve mutlu ol.
01 Yorumla- +1 yıl
Kendim bulamadım 26 yaşındayım
+1 yılYa doktor olmuşsun hala görücü usulü diyorsun. Bu riski nasıl alabiliyorsun?
019 Yorumla- +1 yıl
Doktor adam bekar kalmaz mı diyorsun seven biri olmadı hiç
- +1 yıl
Risk diyorum risk. Send de kendini sevdirmehi dene diyorum. Görüş birikeriyle tanış öyle evlen diyorum. Görücü usulü ne?
Evleneceğin insan seninle denk olmasın istiyorsan senin kadar meşgul olmasın, seninle senin onunla ilgilendiği den daha çok ilgilensin, işinden çok eviyle ilgilensin ben de daha çok maddi anlamda eve destek olayim gibi bir dusuncen varsa git bir öğretmen bul evlen. Görücü usulü saçma. - +1 yıl
Görücü usulü öğretmen bir kız istiyorum zaten ama kız yok görücü usulünden kasıt ta hemen evlenmek değil 2 yıl tanıma süreci olur
- +1 yıl
Görücü usulünde o kadar tanışma süresi olacağını sanmıyorum.
- +1 yıl
1 sene olur en azından tanışmadan olmaz nişan olur sonra evleniriz
- +1 yıl
Hiçbir zaman evdeki hesap çarşıya uymaz. Bunu demek istiyorum
- +1 yıl
Ben bulamıyorum ne yapmalıyım seven yok yalnız mı öleyim
- +1 yıl
Sabret bı nasibin vardır. Bu acele niye?
- +1 yıl
26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı yakışıklı değilim teklif ettiğim kızlar reddetti bu zamana kadar yaşıtlarım arkadaşlarım evlendi hatta bazılarının çocuğu oldu geç kaldım gibi hissediyorum geç değil mi de
- +1 yıl
Yakışıklılık her şey değildir. Takmissiniz bı yakışıklılık diye.. burcun ne senin? Yengeç falan mı?
26 yaş evlilik için niye geç olsun? Nerden baksan 35e kadar yolu var. Hele ki erkeksen 40a kadar. - +1 yıl
Evet yengeç burcu nereden bildin
- +1 yıl
Evlilik evlilik diye tutturma dan tabii ki
- +1 yıl
Ben sevgilim olsun istiyorum tanıyım sonra evlenirim yoksa görücü usulünde tanımak için vaktim olur mu da 1 yıl içinde bulamazsam yaşlandım severek bulamam görücü usulüne kalırım orada tanımaya sürem olur mu yoksa tanımadan sevmeden mi evleniyorlar ondan taktım ben cevaplar mısın
- +1 yıl
Karsini sevebileceğin ve seni de seçebilecek birisi çıkacaktır. Evlilik bu, aceleye getirme. Evleneceğin diye gözün kör olmasın. Gerekirse 30da evlen ama kafandaki soru isaretleri iyice gitmiş olsun.
- +1 yıl
Biri olsun ben 30 da evlenmeye razıyım da hiç görüştüğüm yok gecikirsem karşıma biri çıkmaz tanımaya vaktim olmaz diye çekiniyorum 27 yaşında giriyorum şimdi bulamazsam 30 undan sonra kim bakar namuslu kız da az zaten
- +1 yıl
Söylediğin cümle çok çirkin. " Namuslu kız da az zaten..."
Üslup her şeydir. - +1 yıl
Yaş ilerleyince az diyorlar mutlaka vardır yani her kıza öylesin demiyorum yanlış anlama ama ben namuslu erkeğim geçmişi temiz olsun isterim karşımdaki kızın da yani durum buyken böyle olmasını istemem normal değil mi kaç erkek var 26 yaşında bir şey yaşamamış olan
- +1 yıl
Dusuncen çok saçma. Ben de kimseyle birlikte olmadım ve evlilik öncesi de birlikte olmayı düşünmüyorum. Ama ne kadın ne de erkek insanları böyle nitelendirmiyorum.
Sadece diyorum ki, ben bakire olduğum için karşımda da kendim gibi birini isterim.
İsteklerin makul olabilir ama bunu ifade ediş tarzın çok yanlış ben sana söyleyeyim.
( Kaç erkek var 26 yaşında bir şey yaşamamış olan derken, burası cinselliğin afrikasi... ) - +1 yıl
Ben de aynısını diyorum kendim bakirim bakire olması önemli benim için dedim
+1 yılailen yardımcı olmuyorsa daha büyük güvenilir aile büyüklerin varsa aile gibi gördüğün onlardan yardım iste
02 Yorumla- +1 yıl
Yok çok görüşemiyoruz farklı ildeyiz
- +1 yıl
onlarla yakınlık kur o zaman iletişim halinde ol ki seni sahiplensinler
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılYengeler iyi yardımcı olur bu konularda , yanı amca veya dayı hanımları varsa
onlara sor05 Yorumla- +1 yıl
Onlarla çok görüşemiyoruz farklı şehirdeyiz onlarla
- +1 yıl
Annenin arkadaşları komsularmfilan?
- +1 yıl
Bu arada doktor olduğunu simdi okudum , ya ne görücüsü senle evlenmek isteyen birsürü kız olacaktır
- +1 yıl
Çevrem yok iş yerinde falan da yok kimse isteyen yok
- +1 yıl
İyi bir kanka kız arkadaşından yardım iste tipin konusunda ya da davranışların konusunda
+1 yılDiğer akrabalarınla bir konuş halan amcan teyzen dayın falan..
01 Yorumla- +1 yıl
Onlarla çok görüşemiyoruz farklı ildeyiz
+1 yılEvlenmek istediğini güzelce söyle, tabiki düzgün bir meslek ve paran varsa
03 Yorumla- +1 yıl
Var
- +1 yıl
O zaman konuş ama güzelce
- +1 yıl
Kız yok sevdiğim karşılıklı seveceğim biri olmadı hiç
+1 yılArayanlar bulamaz, bulanlar arayanlardır. Aramayı bırak o seni bulur.
10 Yorumla
+1 yılNormalde doktorlarin egolari burunlarından büyük olur nasil ki sen egosuzsun
02 Yorumla- +1 yıl
Kişiye göre değişir
- +1 yıl
Kisiye gore degismiyo meslege gore eegisiyo
Salla koçero rahatla önce bir . hem ne derler güzel şeyler beklemedigin anda çıkarmış karşına
07 Yorumla- +1 yıl
26 yaşındayım yakışıklı değilim hiç umudum yok
- +1 yıl
Hiç sevgilim olmadı elime kız eli değmedi yani nasıl umutlu olayım kendimi seveyim kız konusunda temizim
- +1 yıl
Görünen köy kılavuz istemez kim alır tip yok bir şey yok bir doktorum mesleğim var kızlar için önemli mi bu meslek ben 6 yıl okudum 4 aydır çalışıyorum bir faydasını görmedim
- +1 yıl
Attım özelden
Hangi devirdeyiz usta hayvan çiftleştirir gibi o ne ya
01 Yorumla- +1 yıl
Kendim bulamadım 26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı yakışıklı değilim teklif ettiğim kızlar reddetti bu zamana kadar
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. kankam neden acele ediyorsun ki. Eminim doğru insan karşına çıkacaktır. Bence arayışta olma.
14 Yorumla- +1 yıl
93 doğumluyum yaşıtlarım 2 çocuğu var evli falan arayışta olmasam kız mı kalacak yaşca çok küçük kızlar kalır sonra 18-20 onlarla mı evleneyim de
- +1 yıl
Yok hatta kız bakmıyorlar arkadaşlarımın çoğu evlendi ya da sevgilisi var ben tekim ben hemen evleneyim demiyorum zaten 1 yıl tanıma süreci olur görüştüğüm biri olsun istiyorum kanka kimse yok yani bende süreç yok şimdi görüştüğüm olmazsa 30 undan sonra kim alır beni beğenir
+1 yılEvlilik programına katıl derim ama kapatıldı onlar da😂
10 Yorumla
+1 yılGörücü usulü mü kaldı ya. Biz 9 . Boyuttan bahsederken görücü usulü cidden trajikomik
04 Yorumla- +1 yıl
Kendim bulamadım 26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı yakışıklı değilim teklif ettiğim kızlar reddetti bu zamana kadar doktorum bir de
- +1 yıl
Yakışıklılıkla ne alakası var?
- +1 yıl
Bence görücu usulü bana çok ilkel geliyor
- +1 yıl
Ben bulamadım yakışıklı değilim yapıyım bekar kalmak istemiyorum
Görücü usulü tanışmak yerine etkilendiğin biriyle tanışsan daha mantıklı sanki
01 Yorumla- +1 yıl
Karşılıklı aşk bulamadm
ne doktor musun gel ben evlenirim senle
20 Yorumla
+1 yılailene ısrar edebilir ve durumu izah edersin
13 Yorumla- +1 yıl
Ailem yardımcı olmuyor uzman doktor ol önce diyorlar ben tusu kazanamam 😂
- +1 yıl
aileniz sizin için en doğrusunu diyor bence, evlenmek yerine kariyerinize önem vermelisiniz bence.
- +1 yıl
Iyi de tusa girmek için tıp dil diye ing. Sınav var ya yök dil var ben ıngilizce hiç bilmiyorum bunlar üst seviye zor sınavlar bunu vermezsen tusa giremiyorsun bu yaştan sonra sıfırdan ıngilizce mi çalışayım hiç sıfır ilkokuldaki çocuk benden iyi biliyor ingilizceyi yani ondan dedim ingilizce zor
Geçen nasılım diyen sen değil miydin?
03 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ins olur olur
+1 yılKendin bul aramaya devam knk kdkdxkxk
02 Yorumla- +1 yıl
26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı yakışıklı değilim doktorum ama bulmam zor
- +1 yıl
Aslında tiple alakası yok bunun dil herşeydir
Aile büyüğü bir akrabadan. yardim isteyin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı. Yaşın genç acelen nedir?
03 Yorumla- +1 yıl
yaşındayım orası yanlış
- +1 yıl
26 yaşındayım
+1 yılBen evlenirim ayıp ediyorsun 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam Allah'ın emri peygamberin kavli ile seni bu doktor abimize istiyoruz 😂😂
Ya bakın komşu kızlarına sen de
11 Yorumla- +1 yıl
Komşu kızı yok çevre yok
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe doktorusun nerde yaşıyorsun istemeye geleyim
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Yavbunee ne
- +1 yıl
Niğde ye gel
Cevap sahibi+1 yılPeki geliyorum
+1 yılKurslara seminerlere toplantılara gidebilirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
Kurs yok çevrede halk eğitime yazıldım da orası başlamadı orası olur mu
- +1 yıl
Halk eğitimde olur. Doktordun sanırım mesleğin güZrl. Mesleğin için bile seninle arkadaş olmak için can atanlar olacaktır
- Aşk İlişkileri konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik kalmadi karees
02 Yorumla- +1 yıl
Var arkadaşlarım evlendi hatta bazılarının çocuğu oldu kendimi kötü hissediyorum
- +1 yıl
Kardes bende evlendim 1 yasinda kizim var ayrildim guvenme kimseye kardesim kardesim yanarsin ben yandim
+1 yılSeverek daha mantıklı.
01 Yorumla- +1 yıl
26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı yakışıklı değilim
Diğer akrabalardan yardım ıste kanks ^^
01 Yorumla- +1 yıl
Yardim olmuyor yok kimsem
+1 yılKaderinde varsa o bulur seni.
05 Yorumla- +1 yıl
Kaderimde yok ya da kulun çabasına bağlı diyorlar ise artık bir kıza teklifte bulunmayı çok düşünmüyorum zaten
- +1 yıl
Sevdigin biri var mi
- +1 yıl
Var ama çok samimi değiliz ilkokuldan arkadaşım sadece fazla samimiyet yok ınstagramdan resimlerimi beğeniyor ama hikayelerimi izlemiyor arada izliyor ben fotolarını beğeniyorum izliyorum hikayelerini hemen izliyorum bir ara hikayesine yanıt verdim gülücük emojisi attı ama bana sonradan muhabbet olmadı 1 sene geçti hiç konuşamadık bir daha bu kişiyi seviyorum
- +1 yıl
Seviyosan ona teklif et iste. Sansini dene.
- +1 yıl
Yüz yüze görüşme şansım yok muhabbetimiz yok pek mesajla mı yazayım etsem de kabul etmezse ayıp olur diye düşündüm arkadaş olarak görüyor olabilir ama yaş ilerleyince istemez mi beni 26 yaşında o da huyumu biliyor iyi biri olduğumu biliyor beni ister mi ama çok güzel bir kız ben yakışıklı değilim
+1 yılEvlenme
21 Yorumla- +1 yıl
Ihtiyaç
+1 yılNeden görücü usulü değişikmiş
00 Yorumla
+1 yılBeni al
01 Yorumla- +1 yıl
Olur
- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyin hayırlısı
08 Yorumla- +1 yıl
26 yaşındayım yakışıklı değilim ne olacak hayırlı sevmediğim biriyle evlenirim o mu hayırlı geç kalırsam olacağı o seçme şansın olmuyor önüne gelene razı oluyorsun
- +1 yıl
Bende 27 yaşındayım görüştüklerim görüştürdükleri çok oldu ama süzgün insanlar ne yazıkki karşıma çıkmadı ama hiçbir zaman da umutsuz olmadım
- +1 yıl
Görücü usulü de mi olmadı ben banko çıkarım diyodum orada doktorum isteyen çıkar
- +1 yıl
Her insanla da evlenemezsin işte huyunu suyunu bilmen gerek
- +1 yıl
1 sene tanıma süreci olur görüştüğüm biri olsun istiyorum en azından tanıyayım 1-2 yıl tanıma süreci olsun şimdi sap kalırsam bu süreç olmaz 30 undan sonra kimi tanıyım
- +1 yıl
Valla şimdiden yaş takıntısına girmişsin. Yaşa bakma
- +1 yıl
Kaçta yaş takıntısı başlar 30 a yaklaştım temmuzda 27 yaşındayım işte
- +1 yıl
Bende yaklaştım ama hiçbir sıkıntım yok Allah elbet bana bir kapı açacak buna inancım tam
Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Gel evlenelim😂
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılAileni dinle
00 Yorumla
+1 yılArkadaş bul
06 Yorumla- +1 yıl
Bulamadim 26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı yakışıklı değilim
- +1 yıl
Ne alaka yakışıklılık?
- +1 yıl
Yakışıklı değilsen gönlüne göre bulamıyorsun
- +1 yıl
Benim de olmadı demek ki yakışıklı ile alakası yokmuş
- +1 yıl
20 yaşındasın ve benden iyisin benim saçım sakalım yok gören seni benden büyük zanneder 26 yaşındayım ama bulursun yani tipin iyi beni küçük zannediyorlar
- +1 yıl
Konuşma becerin olmazsa bir bok olmuyor
+1 yılBir gün evlenirsiniz
01 Yorumla- +1 yıl
O gün ne zaman 30 undan sonra mı
şart mi evlenmek
14 Yorumla- +1 yıl
Ben ıstiyorum karşılığı olmuyor
- +1 yıl
Yok daha denk gelemedik geldiğimiz zaman olur
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Görücü usulü tanışmak istiyorum ama ailem yardımcı olmuyor ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler