AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
246Cevap
Yok günah yazmaz Allah sana teğet geçer. Seçilmiş kul.
Aranızda olanlar beni ilgilendirmez de çocuğun yüzüne bakmamak nedir ya
Aldatsan da hak neden bir kadını birseye muhtaç etmeyeceksin muhtac edersen başka kapıya gider
Böyle devam et.. Daha çok aldat. Bize de senin gibiler lazım. İhtiyaç..
Sen deli dana hastalığına yakalanmışsın... Tabi aldın eline telefonu, bağlandın internetten sosyal medyaya.. Baktın eli s.. kinde yüzlerce erkek... Amaaa bu kıllı göbekli kocaya mı kaldım beni şey etmeye hazır bir sürü erkek var düşüncesine kapıldın... Şimdi kocamdan bıktım diyorsun... Biz de köşe de seni bekliyoruz.. aç aç..
Var böyle odunlar. Kadınların üstünliğünü kabul edemeyen ezikler
Sorunlar çozülmuyorsa insan boşluktaysa bir ilgi duygu ariyor.. bu yüzden aldatma olayi ouyor. Dini olarak günah ama insan nefsine hakim olsmıuor
selam. oncelikle çok kötü bir durum. ve bnimde ablam. ksrdesim var serseri biri değilim size yardımcı olmak. istiyorum
Bence artık aldatma boyutuna geldiyse ve içinde bir sevgi kalmadıysa boşanmayı düşünmelisin böyle devam etmesi ikinizi de yıpratarak daha büyük sorunlara neden olur.
Sogukkanli olun sakin olun ve mantıklı bir sekilde dusunun sonra iki medeni insan olarak oturup konusun sorunlarinizi birlikte cozun mutluluklar dilerim
Sevgi ve ilgi göremiyorsan sevgiyi ve ilgi gösteren birisine ilgi duyabilir sohbet edebilirsin. Bu etik gözükmesede kalbinin sesini dinleyince bu tür kaçamaklar olabiliyor.
madem inaniyorsun o kadar korkutucu bir guce ve resmi olmayan sekilde kocani mi aldatiyorsun. ben ateistim ve sonda rabbim falan deyince gülme tuttu. senin basina ne gelse hak cunku beynin yok.
Geçer geçer düzelmesi için dua et. Her şey insanlar için aldatmayı da boşver eskide kalmış daha yapma
Yapmayın evlisiniz sonuçta. Çok istiyorsanız ayrılın sonra kimle istiyosanız onunla konuşursunuz.
Sevgi yoksa aldat oldu mu?
Ablacım yuvani kurtarmaya çalış olmuyorsa boşan!! Ama ALDATMAAAA!
Oncelikle tam olarak soguma nedenin nedir veya onun sana karsi boyle davranma sebebi nedir beli agriyor dedin acaba rahatsizligindan dolayi cinsel bir sorunu var kafayami takiyor kac yillik evlisiniz en son nezamn birlikte oldunuz
Zaten aldatıyorsun merak etme bu yaptığını yaşamadan ölmezsin haberin olsun lanetli günlere hazır ol
Aferin sana aferin kocan senin aldattığını yakalarsa nafakada alamazsın boşanınca ot gibi kalırsın çocuğunla ortada hatta çocuğu bile alabilir elinden
kocan iyi beceremiyormu? yoksa sorunlar cinsel degilde duygusalmi? yoksa hepsi birdenmi? konusmak istermisin
Ayrilma olmadan yapilan bakış bile haram. Brak aldatmayı flan.
Daha yaşın kaç ne evlendin acelen neydi böyle pişman olursun işte
Haketmis harbi kodumun barzosu bosa gitsin kizim ya ayioglu ayi
bu duruma gelme sebebi nedir acaba.. neden senden bu kadar kaçıyor ya i sorun ne..
Kızına bile bakmadı mi yuh artık ya çok üzüldüm ama sen yine de yapma değmez geçmiş olsun 😣😣😣
Ayrıl o zaman böyle devam etmez iki tarafta mutsuz gibi gözüküyor
Banyoyu kim yaptı anlamadım ve yenimi evlisiniz sevmediğin biriyle niye evlendin ki
O konuşmayı ilerletme aldatmayı hiç birşey haklı cikarmaz unutma ayrıca çok büyük günah, geç karşısina açık açık anlat derdini olmadı psikiyatri ye ya da çift terapistine filan gidin
Aldatiyorsun ama yatagi ayirsan gunah olurmu diye ki soruyorsun :).
Seninde içini dokmen lazım nasıl konuştuğuna bağlı benceee
En iyisini yapiyorsun bak keyfine. Bu adam için üzülmeye değmez mesajlaş bol bol kafan dağılsın.
Ayrilip hayatindan tamamen cikartsa daha iyi olmaz mi
😂😄😊
Yaptığın tabi günah. Git boşan. 6284 sayılı kanun hükmünde boşan hemen
İlgisiz evlilik mi olurmuş yaa kocan değerini bilmiyor 😔😔
Malesefki esler birbirine ilgi göstermeyince başkalarında arıyoruz ama müstehak bence
günah olmaya günah Allah korkun varsa yapmaman lazım
boşan sonra napıyorsan yap
Sen baya dolmuşun ama bunlar olur yani basit şeyler
Bıde kıza ya babalar kızlarına aşıktır ya nasıl bir dammaıs cokmu aradın bu adamı
adami oldurmuyorsun gidin bosanin. ailen bu konuyu anlayasli gormuyorsa bile sen sadece kendini dusun!!!
Sosyal medyadan biriyle muhabbet edince hemen aldatma mi oluyormuş saçmalama.
Onunla sohbet edip dertlerini anlatmalısın. Anlaşamazsanız da anlaşamadığını yüzüne söyle.
Grup yapın. Üç beş kişi daha bulun uluslararası grup yapın genişleyin iyicene
Kaç yıllık evlisin benimde sorunlarım var eşimle bir türlü bitmeyen
Kocan öküzün tekiymiş
Seni sevmeyerek mi evlendi
Niye böyle davranıyor
Böyle düşünerek günah yazıyor zaten. Ayrılın en iyisi daha fazla günaha girmeyin
Aldatmanın şusu busu yoktur. Yaptığın yanlış boşan git ne yapıyorsan yap
Küsüp başka adamlara koşarsan o adam hic duzelmez haberin olsun. olan da cocuguna olur.
Yapacak bişey yok. Bu arada dertleşmek istersen buradayımm
Boşan.. Yanlış yapıyor diye kendini bozmak zorunda değilsin
Boşan en hayırlısı böyle, Adamlar Artık ALLAHIN Emanetinin değerini bilmez olmuş
Demekki anlamış seni bosan ne yaparsan yap tm belki kötü seylwr yaşadın ama şerefini duaun
Bence aldatmak iyi bir şey değil ayrıl bitsin adama yazık kötü bir duruma düşürüyorsun eşini de kendinide
Sohbetin türüne göre değiliş. Ama iş aldatma noktasına kadar geldiyse boşanman daha doğru. Hakda etmiş anlaşılan 😉
Hak ediyor, candan kadinsin. Sana erkek gibi adam lazim. nerdensin
Bu işde başka birşey var senin aldıklarını sezip senden soyumuş olmasın
Aranızdaki sorunu çöz.çözülecek birşey degilsede ayrılmak en iyisi
Niye evlendin o zaman. Üstüne bir de çocuk yaptın. Sayın aklıevvel kadın
Aynen bende dedim
@Panjur06 belki cocuk yaptiktan sonra boyle bozulmustur aralari nerden biliyorsun? Belli ki daha evli degilsin anlayamazsin bu durumu
@Sonbahar05 aynen öyle bekara karı boşamak kolay kusuruma bakma
@Panjur06 empati sart! Hersey o kadar kolay olmuyor hele de cocuk olunca bazi evlilikler kotuye gidiyor benimki gibi
@Sonbahar05 allah kimsenin başını bozmasın kimsenin kimseyi hor görmesi gerekmez
Birine kesin güvenmeden ve sevmeden. İyi bir insan olduğuna tüm hissiyatınla inanmadan evlenmen yanlış bir karardır. O zaman her insan bu şekilde evlensin çocuk yapsın. Çocuğunun da hayatını karartsın. O Küçücük çocuğun. Sahi empati budur çünkü.
Kimseyi tanıyamıyosun bu hayatta
Tanıyamıyorsan insan değil koyun veya aklı olmayan bir canlısındır
Kusura bakma da evlenmeden 5 10 sene birlikte olan insanlarin bile evlilikleri kotuye gidebiliyor malesef kimse gelecegi onceden goremez nasil olacagina bir garantin varmi?
Evlilikte önemli olan kötü veya olumsuz gidişat değildir. Çiftin buna verdiği tepkilerdir. Ve sen bir insanın tepkilerini evlenmeden tanımadıysan evlendiğinde de gocunmamalısın karakteri hakkında
Eminmisin ben evlendiğimde mutsuz değildim kimin başına ne geleceği belli olmuyor kusura bakma ama
Sorunun mutsuzluk mu, evliliğe her zaman mutluluk olarak mı bakıyorsun
Hiç mutlu değilsen
Seni sevmiyorsa kalmanın bir anlamı yok ablacığım 😁 çoğu erkek böyledir
Çok karaktersiz biri mis insan karısı ile ilgilenmeli
Ne Çok kötüsün yaa gördüğüm en mantıksız soru bu olsa gerek
Acilen ayrılman lazım yaptığın çok iğrenç bir hareket kocan öğrenmeden ayrıl
Ayrıl o zaman madem o boku yiceksin
Duygularıma tercüman olmuşun yürü be 👍
Kocan tam odunmuş la benim karım olsun varya her gece filim izler konuşuruz sohbet ederim