+1 yılEvliliklerdeki en büyük sorunların başında iletişimsizlik geliyor. Karşılıklı konuşma olmayınca kadın kocasının sorununu, koca da karısının sorununu bilemiyor maalesef. Küçük bir çocuğun yanında şiddet uygulaması asla affedilebilecek bir durum değildir aslında. O yaşlarda yaşadığı travma ilerleyen zamanlarda olumsuz sonuçlar doğurabilir. Siz affetseniz de çocuk için artık o baba kötüdür, dolayısıyla diğer erkekler de kötüdür. Baba sevgisi ve ilgisini alamazsa küçük yaşlarda ilerleyen yaşlarda kendisine ilgi gösteren erkekler karşı zaaf tavırlar sergileyebilir. Karşınıza alıp ciddi ciddi konuşun, varsa bir problemi ki "borcum var" demiş (bu siz şiddet uygulaması için haklı olduğunu göstermez). Sizin sosyal medyadan biriyle konuşmanız ise aslında dertleşecek birilerinin sizi anlayacak birilerinin olmayışıdır. Hemcinslerinizle konuşmaktansa karşı cinsle konuşmak kişiyi biraz da olsa rahatlatır. Ama dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden bir tanesi de bir kadının en zayıf olduğu an duygusal boşlukta olduğu andır. Kendinizi fazla kaptırıp da pişman olacağınız şeylerden kaçının bence. En son çare baktın olmuyor boşanmak olur. Bu hem sizin için hem de kızınız için hayata yeniden bir başlangıç olabilir. (Ekonomik özgürlüğünüzün nasıl olduğunu bilmiyorum)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence şimdilik aldatma ve evliliğini kurtarmak için arayislar içine girmen doğru yolda olduğunun gostergesidir. Yine en azından seni aldatan döven şoven bir eşin yok iletişim kurmaya calis konuşmaya çalış erkek yüceltilmeyi ovulmeyi sever belli şeylerde iyi olduğunu söyle ov onu hoşlandığı kadın tipine gir saçlarını onun sevdiği tarzda yap bakımlı ol ve sevdiğiniz kıyafetleri giyin TV telefon vs olmadan elektirikler yokmuş gibi mum isiginda konuşmayı birbirinizi anlamayı deneyin sonraki aşamada sen onu bakımlı olması ve sevdiğin tipde olması yönünde yönlendir belki düzelir. Erkek abilere tavsiyemdir 1 kadını sohbetsiz ilgisiz2 eldeki imkanlar doğrultusunda parasız 3 aşksız bırakmamak gerektiğine inanıyorum. Ve aldatan kadınların seçtiği erkekler kendi partnerlerinden cokda iyi değiller sadece kadını güzel dinliyorlar bı arkadas solemisti
00 Yorumla
+1 yılHemcinsin olarak diyorum bunlari.
Ortada bir çocuk var düşün bence benimde annem babam ayrı ve ciddi psikolojik sorunlar yaşadım halada yaşıyorum. Burda genel olarak herkes sizin üzerinize yorum yapmış ama çocuğu düşünen yok. Sen kadınsın bir kere aklını kullan oturup ağlayıp zırlamakla birşeyi düzeltmez genel manada herkes aldatıyor diye yorum yapmış. Ilişkin batmışmı? Düzelt mesela kocanin dikkatini çek oturup ağlayip zirlama. Heran bakımlı ol ona yardimci olmayi birak biraz o gelsin peşinden bakimini muhakak yap gece elbisesi falan dikkatini çek sana yanaştığında naz yap. Elde tutmasini bil. Kocanin önünde çocugunla çok ilgilen güzel yemekler yap. Aşırı derece de bakım yapmaya başla. Dikkatini çekersin emin ol. Ilk başta evliliğini kurtarmaya çalış şayet olmuyorsa düzgün birşekilde konuşarak yolunu ayır ortada bir çocuk var onuda unutma derim ve onun için sadece ayrilacaksanda güzel bir şekilde ayril. Ona dair yap planlarini evladin o senin50 Yorumla
+1 yılOlmuyorsa boşanın yani böyle yatakları ayırmak, aldatmak, ilgiyi sevgiyi dışarda aramak vs doğru değil. Emin ol seni de ruhen yıpratır bu süreç ve zamanla daha da mutsuz olursun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
244Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı. İyi akşamlar,
şu an bir evlilik kalmamış ortada zaten ama her ne kadar birbirinize saygınız kalmadıysada çocuğunuza kendinize olan saygınızı kişilik ve karakterinizi korumalısınız.. Ne yapmanız konusuna gelince bence saygınızı kaybetmeden daha fazla ileri gitmeden boşanın derim ki çok zor birşey anlıyorum aile desteği olmayabilir bir mesleğiniz olmayabilir yinede alternatif yollarla bu durumları çözebilirsiniz. Not: Boşanma konusuna gelmeden siz yinede son bir kez evliliğiniz için deneyin konuşmaya çalışın..20 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Olmuyorsa olmuyor zorlamanın anlamı yok! Koptuğu yerde bırak gitsin! Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir!
Ancak ihanet karaktersizliktir!
Evlilik her ne kadar normal ise boşanmak da o kadar normaldir!
Gönlünce olsun...10 YorumlaO adam seni yakalarsa kendi yaptıklarının en küçük bir ehemmiyeti kalmayacak ve sen direkt haksız olucaksın.
Potansiyeli varmıdır bilmiyorum ama çekip vursa kadın cinayeti diye kayıtlara geçecek.
Empati yaptım şimdide, bursa yazanı evli olsam ve benim karım yazsa, ve ben bunu bilsem heralde sakat bırakırım.
Bak kardeşim... haklısın. Sevgi ilgi görmek hakkın. Fakat böyle aldatma eğilimine girmek seni ne kadar mutlu edicek.
Tut ki gittin buluştun adamla. Tatlı sözler güler yüz filan için gıcıkladı. Hadi gittin bise yattın adamla.
E sonra. Devamı gelecek. Kaçak göçek işler.
O adam bir gün öğrenecek.
Ne yapıcaksan özgürlüğünü ele alınca yap. ya da bir şekilde adamın aklına sok.
Belkide sen iticisindir. Hataların vardır.
Bakımsızsındır. Eskisi gibi değilsindir. Kendini yenile.
Kocam ilgisi diye bahane arayıp yaptığın herşeyi mübah görme10 YorumlaGünün sorusu çok iyimiş.
Belki 2 yaşında kızına banyo sonrası “ Kızımm” deyip sarıldıktan sonra, belini doğrultmasına izin veren, sonra dışarı hava almaya çıkıyorum deyip seni taşş gibi bir hatunla aldatacak daha profesyonel bir koca bulursun.
Offf şu an ki sanalsa zaten tanrının silüeti gibidir yazdıklarının etkisi..
Adam belli ki dışarı da başka kadınlarla fingerdeme becerisine sahip olmayan, aldatmaya meyilsiz, iş gücü altında ezilen ve bütün eril iradesini sana yani evine saklayan sadık bir koca.
Standart.10 Yorumla
+1 yılAldatmak yerine ayrılsaydın daha mantıklı olurdu. Bir yanlışı diğeriyle kapatmak sadece seni onun seviyesine düşürür. Alıp da seni süper insan yapmaz, haklı da çıkarmaz. Hataya hatayla karşılık vermek mantığı kullanmamaktır. Boşanırsın ve ondan kurtulursun, eğer mantığını kullansaydın anlık bir şuursuzluğa kapılmasaydın bunu sorgulamazdın şimdi. Aldatmayın, ayrılın gitsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. Diğer erkeklerde senin eşinde farksız istediğin gibi erkek bulman imkansiź hepsi başta kendini över evlenince üç ayda değişir. Aldatma aldatacağın adam sana hak veriyor gibi yapar içinde seni hafif basit kolay görür cevresinde ki adamlara telini numarasını verir
Filan yede kadın var ben oldum evliydi kocasını beğenmiyordu
Erkeklerin içi okadar piski30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısını yaşadım ama benimki annemi kaybettikten sonra düştüğüm o boslukta esimin bana ilgisiz davranmasiydi gittikçe umursamaz hale geldim onu o ara sosyal medyadan biriyle tanistm bir sure konuştuk dertlesmek gibiydi sonrasi tuhaflasti kendimdede bisiler sezince konusmayi biraktm açıkçası o boşluğum daha kötü seylere sebep olabilirdi rabbim korusun. Sende ne olursa olsun yuvana sahip çık derim anlıyorum karşındaki öküz ama bazilari cidden boyle bu modu seviyor yapabilirsen ayrıl yapamicaksanda inan değmiyor dahada kotu olur hersey senin icin
12 Yorumla
Soran+1 yılBoşanamam zaten cok uzulüyorum ama oyle yapınca daha 3 yıldır evliyiz
Cevap sahibi+1 yılSabret inan bana gecer bu zamanlarda yeterki kötü niyetli insanlarin tuzagina dusmeyelim. gecende biri bu sekil paylasmisti kadin bide bulusp birlikte olmustu ne kadar pismanim vs desede artik boş oluyor makul olan bosanmak oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgi görmüyorsan boşanmak daha mantıklı. Sen sadecd sosyal medyadan da konuşmuş olsan aldatma aldatmadır. Ve kızın da büyüyecek yarın bir gün annesinin zamanında böyle şeyler yaptığını hiç mi duymayacak? Sence hakkında ne düşünecek? Ya böyle başlayıp daha da ilerisi olursa ne olacak? Evet kocan hatalı ama aranızı bozan şey nedir onu hiç düşündün mü ya da karşına alıp sorun nedir dedin mi bence yarın al karşına konuş ilgin azaldıysa ikimiz de birbirimize eziyet etmeyelim de ve ayrılmayı teklif et.
Bunalımda olabilir, psikolojik sorunları olabilir her şey olmuş olabilir ya beraber aşın ya da yolları ayırın öyle ne yapacaksanız yapın20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. Senin yaptığın yargılacak bir şey değil
Sonuçta bir insansın sende bilgisayar programı değil
Duyguların var isteklerin var hayallerin var
Aldatmanı anlıyorum
Benimde böyle bir evliliğim olsa karşımada biri cıksa belki ben de aldatabilirdim
ama aldatmada saklanabilecek bir şey değil eninde sonunda ortaya cıkacaktır
Haklıyken haksız duruma düşebilirsin hatta cocuğunun velayetini bile kaybedebilirsin
Dikkat et24 Yorumla- +1 yıl
@Riocuk Benim eşim beni altatmasını istermiydin diye sorarsan cevabın hayır olurdu.
Bu soru esinin trafik kazasında olmesini istermiydin gibi bir şey.
Durumu kişiselleştirmemek lazım.
İnsanlar annelerini babalarını bırakıp evden kacıyor
kişiselleştirirsen neden sonuç ilişkisine ulaşamazsın.
Bir anne cocuğunu dover baba eve gelip içki içip anneyi dover ya da kotu olaylar olursa insanlar kaçar.
Huzur yoksa yani insanın huzuru araması doğaldır
Gizli Üye(25-29)+1 yılOhoooo yatakları ayırmadınız mı daha? Benüm kızım da 2 yaşında ve doğduğundan beri ayrı yatıyoruz neymiş uyutmuyomuş o çalışıyomuş... Ve inan giderek soğuyorum bende üstelik eve geliyo dediğin gibi bende onunla ilgilenmek istediğimde ya da venimle ilgilenmesini istediğimde hiç um6rsamıyo sürekli elünde telefon az bir zaman kızımızla ilgileniyo 5 dk falan sonra bidaha yine kapanıyo telefonuna, bazen açık açık konuşuyorum anlatıyorum derdimi bir süre düzeliyo ama sonra tekrar aynı hale geliyo bende artık ne yapacağımı bilmiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
mahmut abı yınemı sen ulan hıayeyı degıstır barı lan valla he
- +1 yıl
Nasıl bir babaymıs bir baba kız cocuguna cok düşkündür cok sen yapmadın sadece cocugu bende essek gıbı calısıyordum cok sukur geceleri sureklı ben baktım
+1 yılSevgi görmezse ne olur? E ne olacak boşanır. Aldatmanın bahanesi olmaz kaç soru görüyorım bir şeylerin ardına sıgınmayın artık. Ağlayıp zırlıyosun madem kötüsün gönül eğlendirmeye nasıl zaman ayırıyosun? İhanet eden bir annenin kızı olacagına karar verip arkasında duran bir annenin kızı olsun.
30 Yorumla2 yaşında kızın var. Onun için iyi bir gelecek düşünmüyor musun? O zaman eşini boşa, birbirini sevmeyen bir ailede mi büyüsün kızın? Eşinden boşanmalıydın. Aldatmak sadece bir ilişkiye girmek değil ki! Önemli olan ne amaçla konuştuğun, ne yaptığındır.
30 YorumlaTatile gittiğimde uzun senelerdir evli bir çift işletiyordu pansiyonu. Dedim nasıl bu kadar seneden sonda mutlusunuz? Kasın bana dedi, “önceden üzerini açtığında örtüyordum, bakıyorum yine açıyordu yine örtüyordum dedi, sonra örtmeyi bıraktım. Üşürse uyanır kendi üstünü kendi örter dedi.”
39 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka be anlamadım
- +1 yıl
Tamam şimdi kaptım müdür 😂😂
- +1 yıl
Yorgunum Ya , bugün 3 saat trafikte kaldım kafam hala ayılmadı ondan zaar ahshs
- +1 yıl
Bende yarısını okuyamamışım yorgunum idare edin 😂😂
- +1 yıl
😂😂
+1 yılHiç bişi yapma surat ASma dan Tavrını koy evladın için evliliğini kurtar benimde iki yaşında bir kızım var boşandım ama yaşadıklarımı bilseydim belki o zülme rıza gösterirdim ihanet dayak küfür kovulma eve hapsedilme seninle konuşmama cinsel sapıklıklar kumar ne ararsan vardı ama asla bunlara rağmen ihanet etmemeliyiz biz anneyiz evladını karşına al izle daha iyi hissedersin
31 YorumlaAldatma aşkım. Yanlışa yanlışlıkla karşılık verme. Çocuğun var belki pat diye bitirmek zor konuş eşinle orta yolu bulmaya çalışın. Olmuyorsa karşılklı anlayış ile ayrılın. Ama biriyle bir bağın varken sakın başkasına kapı açma
41 YorumlaMerhabalar :)
Olmuyorsa inceldiği yerden kopmalı ve sende kendini daha fazla yormamalısın. Boşanma yolunu seçip bundan sonraki hayatında daha mutlu olmayı dene. Aldatma konusunda ise sadece büyük bir hata olduğunu söyleyebilirim.
Good luck :)20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Bir şey diyim mi bak bir ilişkide bu şekilde adam davranıyorsa eşini yatakta bile tatmin edemiyordur o adam işi bittikten sonra dönüp yatıyordur. Madem böyle bir bok yicen niye evlendin be adam. İnan aynısını sen yapsan o da başka kadınlara başvururdu. Çocuk olmasa boşan diyeceğim. Hadi seni sevmiyor tamam çocukla ne derdi var. İyimi kötümü bilmem ama insan eşinden ilgigöremeyince dışarı sapıyor bu bir gerçek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılIyi geceler eşiniz size karşı olan sevgi ve saygıyı kaybetmiş. aynı ewde iki yabancı gibisiniz. konuşacak isteyecek bir şeyiniz kalmamış. Bu nereye kadar gider size bağlı. Eşiniz başka heyacanlar peşinde bunu kısıtlı yaptığı için huzursuz sebebsiz kavgaları ondan bahene arıyor hep eksik bulmaya çalışır iyiliği için bir sey istesen yanlış anlıyor. Böyle gitmez bu haketmiyorsan inanın zor olur günler
12 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten üzüldüm varsa bir sorunun gelirsin adam gibi konusursun insanda bir eksik neden aratirsin
- +1 yıl
Bunun yolu belli konuş olmuyorsa kendi yoluna devam edeceksin
+1 yılYataklari ayirma tabiki de erkekler bu tepkiyi veriyorsa sen onu kizdiracak bisey yapmis olabilirsin soylenmis olabilirsin toplum icinde rendice etmissindir denilmemesi gerekn biseyi duymustur baskasindan yatak ayirdiktan sonra evleride ayirirsiniz siz
11 Yorumla- +1 yıl
Ev dinden uzaksa o evde hic huzur olmaz bence her gun Bakars suresi ac evin icinde sesli dinleyin bak ise yarayacgaini gorceksin 2 3 gun sonra esin açılır sana
+1 yılYine GİZLİ ÜYE yine GÜNÜN SORUSU
Ve soruya bakın siz, KOCASINI ALDATAN KADIN YAKARIŞI!!!
Bundan sonra bu platformda bana bir kişi daha erkekler sapık derse ya da böyle bir paylaşımda bulunursa ağır küfür ederim.
yönetim nasıl olur da eşini aldatan bir kadının soru olmayan sorusunu GÜNÜN SORUSU ilan eder?
Yoksa soruyu soran troll yöneticilerden birisi mi, yoksa eşini aldatan yetkililerden birisi mi?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAhh kardeşim noluyor bu evliliklerde. Çok var saygı ve sevginin dibe vurduğu aileler. Zor bir imtihan. Ama Allah zorluk verdiği gibi kolaylık da verir. Psikolojik destek alabilirsin. Bu videolar ile kendini bilgilendir ya da kitaplarını oku Din üzerine hayat üzerine yoğunlaş Ayrıca kavga her evde var. Benim cocukluğumu görseydin şaşardın ama bitiyor. Tabi geçicek ama bu zaman diliminde kendine iyi bakman lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞuraya bakıyorum da herkes boşan yazmış. İyi anasını satayım, çözüm üretmeden, çiftler birbirini dinlemeden, konuşmadan boşansın. Kocamın kıçı ağrıyor bana değer vermiyor, yazılan yorum: aaa olmaz boşan. Ya bir sor, neden böyle davranıyor, neyi var, bir oturun konuşun, birbirinizi dinleyin. Yok. Hemen aldatmalar, başka birinden yamanmalar. Yok çocuğum var, yok şöyle, yok böyle. Şimdiki evliliklerin afedersiniz boku çıkmış. Kimse kusura bakmasın.
Hanımefendi sizde eşinizle bir konuşun. Hemen sosyal medyadan fuckbody aramayın kendinize.13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim @reiss0000
Cevap sahibi+1 yılDemek ki konuşunca hâl oluyormuş. Adamın belli ki sıkıntısı varmış. İnşallah sıkıntısı geçer borçlarını öder. Sizde mutlu mesut yaşarsınız.
İşte çocuk bağlayıcı oluyor anlıyorum seni ama seni çok yipratiyorsa peygamberin (sav) sünnetine ters düşmüş o ki kendi sokuğunu kendi dikiyordu sevdiği eşini baştaci ediyordu. Allah'ın en sevmediği helal boşanmak ama haramı biliyorsun yasaklıyor (aldatma ne türden olursa olsun dahildir) durum buralara kadar geldiyse sözle uyar eşini bak bu işin sonu mahkemeye gidiyor de eğer giderse gitsin tarzı bir şey söylerse ver dilekçeyi haram yoldan gidecegine düzenli bir şekilde başkasını bulmaya çalış.
00 YorumlaBunu yapmak ne olursa olsun tabiki yanlıştır bunun yolu aldatmak degildir boşanabilirsin veya bunu ona anlatabilirsin ve anlamaz ise seni boşanabilirsin dedigim gibi başka nedenleride vardır yani aldatmak bence yanlış ve bu durum seni yanlış yola itmiş umarım benim dedigim gibi yaparsınız.
00 YorumlaBen o kız çocuğunun yerinde olsam bana somurtan bir babadan sa babami aldatan bir anneden nefret ederdim. Babanin kendini düzeltme ihtimali var ya senin? kocasini aldatan bir kızım olsa onu eve almam yani senin kimsen kalmaz böyle bir durumda şayet anlaşamiyorsaniz boşanin haa boşamak mi istemiyor o vakit babana ya da aile buyugune durumunu izah edersin gelip kocani düzeltirleer konuşurlar. ama aldatma kessinlikle ama kessinlikle olmaz olamaz öldür kendini daha iyi şerefinle öl.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu aralar beli ağrıdığı için hassas olduğunu düşünüyorum. Şu an onun canı belinde ;) Ama kırıcı cümlelerde kullanıyor hep böyleyse beli ağrımadan önce de sıkıntı bu durum.
Zaten tensel aldatmasan bile kafanda bitirmişssin onu sen. Adam bu durumu bence tersine çevirir ama kişiliğini bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. belkide aldatıldığını düşünüyor ya da biliyor olabilir bu yüzden böyle davranıyordur. düşünsene kahvede oturuyor bir arkadayı gelişor ve bir kız düşürmüşüm şuna bak bir konuşuyoruz şimdilik dese. mesela olabilir mi bunun gibi şeyler olabilir tabi kendine bak biraz
00 Yorumlaİşin günahını sevabını bilemem. Ben insan olarak bakıyorum olaya. Yaşadıklarınız kolay değil, hiç kimse bunları yaşamak istemez. Eşin belki kendini rahatsızlığı dolayısıyla ezik hissettiği için böyle yapıyordur. Onun ruh halini de bilemem. Aranızda bu kadar soğukluk varsa, yatağını da ayırsan, evini de ayırsan hakkındır. Kimse senin yaşadıklarını bilmeden ahkam kesme hakkına sahip değil.
00 Yorumla
+1 yılÇocuğunuz olmasaydı ne haliniz varsa derdim ama çacupunuz var madem onun ilgisi yoksa size bu demek ki o seni aldatıyor çünkü o başka kadınla yattığı için sen onun ilgisini çekmiyon çocuk ise o artık o eve geliyor ama sadece öylesine rahatlasın senden de boşanmıyor çünkü rezil olmasın ve başkası olmadığı zaman sen garantisin
00 Yorumla
+1 yılKocan sevgı gostermıyorsa aldatmanmı lazım ılla kocan senı aldatıyomu peki bırde ordan dusun kadın sevgı ılgı gormelı canım aglama gozyasına kıyamam senın gunah yazar ama yapcak bısey yok yatakları ayırsan bıle nolacak ne degısecek sensen sogur sadece kızına bıle bakmadıysa adamın sorunları var belki canı sıkkındır belki hanfendı
02 Yorumla- +1 yıl
Canım haklısın kızını ıstemıyorsa sana sıddet uyguluyosa sıkayet et sende polıse boşanma davasını ac olsun bıtsın dıyecem olmuyor yanı
- +1 yıl
Senın sıddet gormenı ıstemıyorum senın ıncılmene dayanamam kadınlar allahın emanetı ya boyle serefsızlık olurmu sende ılgı gormek mutlu olmak ıstersın dayak tokat kadına sıddet olsun istemezsin degılmı ama sende aldatmakta haklısın yanj sevgıyı mutlu olmayı baska erkekte gorunce sevınırsın yanı mutlaka aldatmaya yonelırsın yanı
+1 yılEvlisin, sanal alem= yalan alemdir. Dikkat et başına bela alma. Aldatma haklısın. Her canlının sevgiye, ilgiye, şefkate ihtiyaçı var. Böyle yapan adamla yatakta cinsellikte yaşanmazki. Tensel,? ruhen sevilmek istemen gayet normal ve hakkın. Seni buna mecbur eden hak ediyor. Özel de yazabilirsin. Kızını gözlerinden öpüyorum ya canım benim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsuçunun olmasına gerek yok rabbim sınar ve sen bu sınavdan yüzün ak çıkmaya çalışırsın. dünyanın amacı bu zaten. bu sınamada başarısız olma, kızının hatrına rabbinin korkusuna doğru olanı yap, sabret. kuranda hep sabret diyor neden? çünkü sabredecek bir şeyler yaşayacağız hepimiz. ne diyor asr suresinde insanlık hüsran içindedir, sabredenler hariç..
20 Yorumla
+1 yılAldattığının günahına yanmıyonda yatağı ayırırsan Gelecek Günaha mı yanıyon? 😂
72 Yorumla
Soran+1 yılHaksızmıyım
- +1 yıl
Ulen her haltını yazmışsın işte.. :) daha varsa ayrıntı dinleriz
+1 yılMadem mutlu değilsin boşan neden uzatıyorsun evliliği çocuğun icin de şarkılık bir aile ortamı değil...
00 Yorumla
+1 yılbunun yerine boşanmayı denesen?
yani daha mantıklı değil mi yani belliki olmuyor bu iş yürümüyor
neden bunu yapmıyorsun ki?00 Yorumla
+1 yılAyrıl bari sonra ne yasıyosan yasa baskasıyla böyle yazık degil mi.. bak ben bu siteden hoslandıgım bir kız oldu flort ettim sonra realde kizla enerjimiz uymadı ayrılmak istedim.. bna ne olur dedi 1 ay izin ver beni bırakma dedi ayrılmak istememe ragmen 1ay musade ettim kıza yinede baskasıyla aldatmadım onu sevememistim ısınamamıştım.. realde gorursem belki olur demistim ama olmadı ama ben onu yinede hic kimseyle aldatmamıştım.. boşan ondan sonra istedigini yap
10 YorumlaKendini mecbur hissetme ya evini de zindan gibi görme rahat ol rahat et kimseyede güvenme ama madem sana surat yapıyor sende umursama oralı olma eee hayat müşterek sevmeyeni sevemez konuşmayan ile konuşamazsın bunu askerde salak gibi nöbet tutturup geri kalan saati yatircaklarina eğitim seminer verseler aile ilişkilerine yönelik belki türk erkeklerinde ilerleme olur sma nerdeeeee ülkede hayır yok insanından gelir mi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın aldatma aldatıldım 1 buçuk yaşında çocuğum var mesajları yakaladım daha Perşembe günü boşandık anlaşmalı olarak
Çok zor durum elimi kana bulamadım ama o o utançla yaşıyor yaşamaya devam edecek
Senden ricam Allah rızası için ilgisiz olabilir dövebilir sovebilir her ne olursa olsun aldatmaya hakkın yok gidersin ananın evine bu adamdan koca olmaz dersin ayrılır ne yaparsan yaparsın lütfen aldatma tamam mı söz ver 😔40 Yorumla
+1 yılCanim bence oda seni aldatiyordur sanki boyle davrandigina gore cocuga bile yuz vermiyorsa vardir bir bokluk
39 Yorumla- +1 yıl
@sonnisim evet
- +1 yıl
@sonnisim yanii evli olan anlar zaten bu durumlari
- +1 yıl
@sonnisim degilim...
- +1 yıl
@sonnisim peki olur
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Çok haklısınız efendim.. Sizin gibi başka bir bayanla uzun uzun sohbet etmiştik.. Onun sorunu çözüldü şükür.. İnşallah sizin sorununuzda çözülür.. Benim sonum gibi olmaz inşallah sonunuz efendim çok üzüldüm
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılYani duygusal açlık kötü birsey. Bunu bende yaşıyorum o sebeple seni çok iyi anlıyorum. Aranızda artık bir uyum bir çekim. ve saygı kalmadıysa , bosansan daha iyi degil mi?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılO sosyal medyadan konuştuğun kişi ile hemen diyalogunu kes. Sakın yanlış bir şey yapma. Konuş düzelirse düzelir düzelmezse ayrıl. Haklıyken haksız duruma düşme.
10 Yorumla
+1 yılSenin icin üzüldüm. Evlenmek anlamsız bir şey haline geldi belki de hep öyleydi. Boşan ya da önce evi ayir belki degerinizi anlar öküzoğlu
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlsun; her türlü ilgi almadın diye başkasına gitmek. Seni yanlışa götürür dinende aynı şekilde. Sana verilen bir imtahandır belkide. Bu kulum sabredecek mi diye. ALLAH Hiçbir zaman kuluna kaldıramayacağı bir derdi vermez. ALLAH sana akıl fikir versin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDine bağlığına bak be aldatırken sorun yok ama yatak ayırırken sorun var.
Eğer boşanmazsan ve böyle devam edersen muhtemelen işin sonunda yerin 7 kat altında olacaksın.
Ha yazık olan adama olur sonra senin gibiler değere binerler orasıda ayrı mesele.
Eğer iman, ar namus varsa sende memnun değilsen boşanırsın karaktersizlik edip aldatmazsın.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbak kızın da varmış böyle bir şey yapman hoş değil madem öyle kocanla konus en kötü psikolğa gidersiniz he olmadı mı o zaman ayrılın ama kocanı tensel olmasa bile aldatman güzel değil ve doğru değil ve bunlar olurken de çocuğun psikoljisine dikkat edilmeli
00 YorumlaSeni seven değer veren insan bul insan seni baş tacı etmeli insan göz yaşı dünyayı vermeli insan özel olduğunu hissetmek lazım bayansin değer vermeli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla Esin deger vermiyorsa, imkanin varsa bir an önce bence ayril, erkek veya kadin, kimse mutsuz olmak icin evlenmiyor, mutsuzsan ayril, hayat kisa, insana mutluluk ve huzur lazim, evlilik bunlari karsilamiyorsa uzatmanin anlami yok
10 YorumlaAldattım diyip yatakları ayırmaktan bahsediyorsun abi nerelere gidiyoruz ya tamam karşılıkli sevginiz kalmamışta o adamdan çocuğun var o adami aldatıp bide nasıl yüzüne bakıp ayni evde durabiliyorsun boşan kurtul
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaptığının yanlış olduğunun farkındasın. Sanal da olsa yapma aldatma. Kendine yazık edersin. Arada kalırsın. Diğerine tutulursun farkında olmadan. Eşin çok hatalı. Konuş onunla sıkıntını anlat çözmeye çalış
17 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa bak kocanin tavri kesinlikle yanlış sende bir yanlis yapma sanalla basladi gercegede doner bu iş bnce yapma ewliligine leke surme ayril belki daha hayirlisi olur
30 Yorumla Aldatan insan aldattığını kendine açıklayamaz başka bir isim koyar aldatmaya kaldı ki sen burda herkese anlatıyorsun troll soru.
23 Yorumla- +1 yıl
Uzman hanım))
Soran+1 yılGizli soruyorum o yüzden bu ne şimdi
- +1 yıl
Ne ne
Ayrılmadan baslanan iliskilere karşıyım mutsuzsan ayrıl kimse salak yerine koyulmayı haketmiyor hem aldatayım hemde aldattıgım kocamın parasını yiyeyim olmuyor sorun onda da olsa benim icin öyle bırak yoluna bak
10 Yorumla
+1 yılSen de bir tuhafsın başka heriflerle konuşurken Allah'ı düşünmüyorsun da yatak ayırırken mi düşünüyorsun? Bir de madalyonun diğer tarafını görmüyoruz şimdi. Kocan sana neden böyle davranıyor? Durup dururken mi? Bilmeden bir şey diyemeyiz.
70 Yorumlaoo sen aldatmak için bahane arıyormuşsun bunlar normal şeyler bende bişe anlatacaksın zannettim böyle bı onun bir onun altına yatacağınıza eskortluk yapın arkadaşlar en azından hayat standartarınız yukselsin para kazanın
00 Yorumla
+1 yılTek sorun bu olmasa gerek isyanınıza bakilirsa baska sorunlarda vardir esinizi en iyi siz tanıyorsunuz o yuzden ilk once sakinlesin sonra oturup sorunlarinizi konusursunuz ve kendinizi duzeltmeye bakarsınız...⁉️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelli ki evliliğinizin başında birtakım sorunlar yaşanmış. Durup dururken söylenecek sözler değil bunlar.
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle balık baştan kokar
+1 yılGerçekten zor bir durum anlattığınız kişiye dikkat edin ve aldatma sebebiniz cinsellik mi bunu bilmek istiyorum sizi çok iyi anlıyorum cevap verirseniz daha detaylı yardımcı olmak isterim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. günah kısmını allah bilir tabi ona bişi diyemeyiz ama sen mutluluğu hak eden birisin. nasıl olursa olsun.
10 Yorumla- Devamını Gör (272)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat