+1 yılAllah kimseye böyle bir şey yaşatmasın. O adamın yerinde olmak istemezdim. Allah da yaşatmasın.
Ne aldatılmak ne de aldatmayı nasip etmesin Allah'ım. Niyetlenecek olsak bile vazgeçirsin Allahım. Böyle bir durumda kalmayı hayatta kaldıramazdım.
Suçunu biliyorsun, sonucu ne olursa olsun katlanacaksın bu konuda sana çözüm göstermek sana ortaklık etmekten başka bir şey olmaz.
Kendini bir de o adamın yerine koy bir de onun açısından düşün bu olayı o zaman gerçekten kendini nasıl hissedeceksin?
Kandırıldığına mı yanmalı?
Kadınım dediği insanın başka bir erkekle birlikte olmasına mı yanmalı?
Yıllardım oğlum dediğinin kendi kanından olmadığına mı yanmalı?
Durum karşısındaki acizliğine mi yanmalı?
Lütfen düşün bunları da biraz kendini onun yerine koy biraz da onun nazarından düşün? Sen olsaydın ne yapardın?
Sana tek bir tavsiyem olur şimdiden olabilecek her şeye karşı hazırlığını yap.
Ne erkeğin ne de kadının aldatmasını hiçbir şekilde meşru görmüyorum.
Allah da kimseyi bu vb benzeri durumlarla yüzyüze bırakmasın.
Hayal bile edemiyorum böyle bir durumla karşı karşı kalmayı. Allah düşmanıma bile yaşatmasın.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıllanet olsun sizin gibilere yahu. o adamın ne suçu var? çocuğun ne suçu var? Allah gani gani belanı versin senin.
5016 Yorumla
Soran+1 yılHem müslümanım diye geçinirsiniz hemde bela okuyup günaha girersiniz!!
- +1 yıl
yaptığın doğru mu? bela hak edene söylenir. Allah seni ıslah etsin.
Soran+1 yılpardon yanlışlıkla seçtim geri alamıorumm
- +1 yıl
ilahi adalet :) en iyi cevap olmayı hakketmiş
- +1 yıl
ahahaha en iyi cevaba bak
- +1 yıl
Çok haklısın +1.
- +1 yıl
aahahaha harbi ilahi adalet
- +1 yıl
Ilahi adelet 😀koptum ya
- +1 yıl
:D...
- +1 yıl
Eski sevgilinle bu çocuğu isteyerekmi yaptın yoksa sevgilin zorla içinemi boşaldı çok merak ettim
- +1 yıl
Ulan ya evladı eşini aldatmasın ve çocuk yapmissin sana küfür etmeyelim de ne yapalım tebrik mı edelim bacım nirvana yapmışsın
+1 yılsen bunlarin böyle asaglamalarina bakma bacim emin ol bu laf sayanlarda kimbilir ne pislikler vardirda kiclari yok ötmeye yüreklice insanoglunun basina ne gelecegi belli olmaz ve kadaer diye birsey var kaderde ne varsa onu yasariz ben kadere inanirim öyle kaderi yok kendimiz yazarmisizda yok iki yol varmista cartda curtda bunlar bos laflar madem kaderi kendileri yazanlar varmisya o zaman kilo kilo altinda bulsunlarda acliktan nefisleri kokmasin neyse.sen hala eski sevgilinle görüsmeye devam ediyorsmusun peki? ve kendisi biliyormu cocugun kendisinden oldugunu? birde kendi esinden cocugun varmi?
21 Yorumla
Soran+1 yılo olaydan bir süre sonra eski sevgilimden ayrıldım o günden beri görüşmüyorum. Şimdiki eşimdende çocuğum yok henüz
+1 yılhakedilen cezaya bela demişler sen belanı aramışsın yazık adama bunu öğrenicek hiç yolu yok yaptığın. Hatanın bedelini ödeyeceksin kocanı boynuzlamadn önce bunu düşünseydin başına bunlar gelmezdi o kadar anne olmak için uğraşan varken sizin gibi kaşarların çocuğu oluyo ya çok üzülüyorum
17 Yorumla
Soran+1 yılBana kaşar diyemezsin terbiyeni bozma. Hem suç ben de değil ben mağdurum yardıma ihtiyacım var!!
- +1 yıl
Bırak bu işleri nasıl bir mağduriyet bu hem evlisin hem eski sevgilinle görüşüyosun bide adamla yatıp kalkmışsın Allah da sana ceza olarak çocuk vermiş ondan kocan sana aynısını yapsaydı o zaman mağdur olurdun
- +1 yıl
kartalice sen iybi kasarmisin peki? madem sen kasar degilsen niye bir anneye kasar diyonki? kadin madurum diyo bilip bilmeden laf atma yeloz
- +1 yıl
Gel de seni bir tost yapıyım sen kimsin lan demek ki sen de motorsun yelloz senin gibi çanak tutana derler sen benim tırnağım olamazsın
Soran+1 yılkartalice ağzını topla hadsiz benim namusum hakkında yorum yapma!! sen çok mu namuslusun senin hiç sevgilin olmadı sanki
- +1 yıl
İlk ağzını sen bozmuşsun sana noluyo ki gelip bana laf atıyosun hakeden hakettiğini alır kaşınmasaydın zihniyetinizin ne olduğu burdan belli karı kocamı aldattım diyo sen hiç mi sevgilin olmadı diyosun evli insanların sevgilisi olmaz anam sadece kocaları olur senin namusunda hiç umrumda değil ne bok yerseniz yiyin sonrada gelip ağlanırsınız böyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
+1 yılAsagilik surtuk hem sen adamin hayatini s*k hemde gel burada saygi sevgiden bahset kimsenin kimseye hakaret etme hakki yok filan bak bak kas*ra bak sen ulan senin ne hakkin var elin adaminin hayatini s*ikmeye adi insan !! Utanmadan bide ogrenirse biterim ben demis nasil insanlar varya zinaya gelince guzel is ogrenmeye gelince kotu oluyor deilmi ins ogrenirde agzina sic*r snn bir guzel matematik ozurlusu Allahin yarim akillisi 5 yillik evliymis 3 yasinda cocugu varmis bide bu eski sevgilisindenmis bak bak allahin kus beyinlisine bak sen sen geriz*kalisin tamam anladikda sitwnin geri kalanina gerizekali muamelesi yapma hakkini nerden buluyosun sen kendinde bu millet malmi saniyosun sen 5 ten 3'u cikarirsan 2 kalir buda demek oluyorki eski sevgilim diosun ama suanki esinle 2 yillik evliyken yemissin o b*ku oteki tarafta isin zaten yas ama dilerim allahtan burdada isin gucun rast gitmez senin gibi basit insanlar yuzunden ciddi dusunemiyoruz ulan kimseyle kendi ahlakin bozuk bari buraya gelip abuk subuk sorularla milletin bilincaltina yerlesme ahlakini bozma !!
10 Yorumla
+1 yılAdam senin veledi 3 senedir beslemiş, aynı şekilde seni de aç veya açıkta bırakmamış. birde buraya gelip soğuk davranıyor diyor, ulan eğer anlasa bırak soğuk davranmayı senle çocuğu üst üste koyar gömer. haklıda çünkü senin gibi tipler kocam beni sevmiyor, ilgi göstermiyor diye ağlar. sonra hoop başkasının kucağına. o zaman o kadar seviyorsan piçini de alıp gitsene sevgilinin yanına? ama yok, anca her boku yiyin sonra ağlamaya başlayın. birde erkekler bizi seks objesi olarak görmekten vazgeçsin. ulan senin gibiler insan gibi hareket etmiyor ki.
00 Yorumla
+1 yılSen Allahından bulmussun zaten zilli:))) bu süpheyle yaşamak zorundasin.ayric kocan ogluna her soguk davrandiginda , bilmio olsa bile bilio kesin die şuphelere düsceksin.ve sana en büyük cezasi bu hatanin..:))) hadi ikile buralardanda bari burayi kirletme
37 Yorumla- +1 yıl
Ergenin teki ya milleti kandırıyor aklı sıra gerçek değil olay.
- +1 yıl
Aynen olabilir.bende yorumlara bakiyordm simdi.eger gerceksede cok igrenc yaa.midem kalkti:/
- +1 yıl
Ben tiksindim böyle birşey olamaz kadın evliyken başkasından çocuk yapıyor kusucam yeminle.
- +1 yıl
Harbiden ya..âşk dedigin iki kişi yasanir.eger sadik kalmiycaksan nie evleniyosnki.ayrica bole bir soru sorarak dikkat cektinde egonmu tatmin oldu dimi ya...biride eksi vermis bana.herhalde gıcık olan biri:)))
- +1 yıl
Ergen işte 12 yaşında gelmiş buraya fake hesap açıp milletin dikkatini çekiyor ne kadar cevap gelirse o kadar gülüyor. :D
- +1 yıl
Valla bıktik artk bu tiplerden.biri bunlari ucaga bindirip hava boşluģuna ativersede kurtulsak yahu:))) eziksi ergenimsi şekiller.ıýy
sonra da bu kadınlar niye dayak yiyor niye öldürülüyor hakediyorlar işte günahsızlar bunun dışında nedenini kocana sor sen şüpheli davranırsan tabi anlar olmuş bitmiş artık çoçugun gunahı olmadıgı ıcın dıyorum kocana oglumuza neden soguksun de uzuluyor gelısımınde kotu etkı felan de işte
31 Yorumla- +1 yıl
doğru bir cevap
ölmeyi hakediyon. allah seni rezil etsin dünya ve ahiret. siz kocalarınıza naz ederken başkalarının altına yatıyorsanız bu millett iflah olmaz. tayyibin 1000 katı gelse nafile. vatandaşlık hakkına tecavüz etmişsin. iyi bir ülke için iyi bir aile lazım. bu yüzden el değmemiş kız olcak. adamlara laf atmayın. çalışan biziz bakan biziz. madem zinaa yapabiliyorsun, niye evlendin ki. evlenmeden çocuk yapsaydın. ... yemiyo demi. vicdansız. harbi allah sizin gibi pisliklerin cezasını versin ve dünyada rezil etsin. erkeğin canını almadıgıız kaldı. senin namusun erkeğin namusu , erkeğin namusu senin namusun değil... itiraz etme.
00 Yorumla
+1 yılçok sıkıntılı bir durum. görüyorum ki, vicdanınızı yaptığınıza karşı yormuyor aksine kocam anlar diye korkuyorsunuz. eşini aldatmak hem erkek için hem kadın için utanç kaynağıdır. ALLAH'A dua edin affetsin sizi. ayrıca eşinizin çook büyük hakkına girmişsiniz umarım sonunuz düzgün olur..
20 Yorumla
+1 yılKendinizi suçlamayı bırakın önce. Gayet doğal ve sağlıklı bir durum bu.
Prag üniversitesinin dünya genelinde geniş çaplı bir kadın ve cinsellik araştırması vardı. istatistiklerden biri cinsel sadakat üzerine. abd'de %30 küsür avrupa'da % 20 küsür türkiyede ise %13 oranında doğan çocukların babaları gerçek babası olduğu düşünülen kişi değil. olayın içgüdüsel nedeni kısaca: kadın bilinçaltında yuva kurmak için güçlü ve zengin adamı seçse dahi yakışıklı adamın genlerinden çocuk yapmayı uygun buluyor. bu harem usulü yaşayan goriller ya da makak maymunlarında da azçok böyle. hareme bir yakışıklı dadanıyor ara sıra. :) bir de kültürün etkisiyle hiçbir seçim hakkının olmadığı görücü usulü evlendirmeyi düşünün.
Çözüm önerim: paniklerseniz yakayı ele verirsiniz tabii. soğukkanlı olmaya çalışın. eşiniz bunu öğrenmez. öğrense veya işkillense bile erkeklik gururunu zedeletmemek için örtbas eder.10 Yorumla
+1 yıl3 adım izliyceksin şimdi:
-İtiraf et,
-Adamın yakasından düş,
-Çocuğunuda al defol104 Yorumla- +1 yıl
maçın kısa özeti.. en makul olanı da bu zaten
Soran+1 yılyapamam çok zor
- +1 yıl
İyi dedin
erkek veya kadın hiç farketmez. aldatmak aşağılık bir harekettir. senin durum biraz daha ilerde. maalesef kocanın anlamaması için yapabileceğin birşey yok. durup bekleyeceksin. birde farkettimde senin en büyük sorunun kocanın anlayıp anlamaması. yaptığından utanç duyuyor gibi görünmüyorsun.
10 Yorumlaiki kişinin bildiği sır değildir.
tavsiyem, eşini çok sev...Allah'a dua et..inş.sıkıntıların hafifler.kimseyle paylaşma.insan nisyandan gelir.10 iyilik yaparsın, bir kötülüğe satar seni.(afedersiniz, yanlış anlamayın) başkasına taşır.seninle Allah arasında kalsın.10 Yorumla
+1 yılÖncelikle iki ihtimal var, anlayacak veya anlamayacak, ancak anlama olasılığı daha yüksek (özellikle çocuğun çok uyumsuz bir kan grubu varsa)
Anlama olasılığını düşünürsek, işin sonu kocanızın kişiliğine, düşünce yapısına vs. göre; boşanma ile namus cinayeti arasında değişir.00 YorumlaSOGUKLUGU SIZEDE OLMALIDIR BUYUK İHİTMAL BİRAZ YAKLASŞMAYA CALISIN AKŞAM İÇİN GÜZEL BİR YEMEK PLANLAYIN KONUSUN bir ANDA KONUYU COCUA GETIRIN SIKISTIRIN ONU ANLAMISSA PATLAYACAKTIR AMA ANLAMAMISSADA GECEYI IYI GEÇIRIN FAKAT BU BOYLE İLERLEMEZ BIRGUN MUTLAKA COCUGUNUZ VE KENDINIZI SAGLAMA ALACAGINIZ BİR İİŞ VE EV BULURSANIZ ONA SOYLEYIN SAHIP ÇIKAR ya da CIKMAZZ.. SAKLAMAIN
00 YorumlaKusura bakmada esın ogrensın ya da ogrenmesın sen en buyuk yanlısı aldatarak yapmıssın. En buyuk korkumda senın gıbı kadınlar ve onların hayatıma gırmesıdır. Esını saf gorup aldatabılecek kadar zekıysen bu konuyada kendın cozum bulursun dıye dusunuyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBence en büyük yanlışım o çocuğu aldırmamam aldırırsam şüphelenir diye korktum aldıramadım
+1 yılKardeşim kusura bakma ama burada kesinlikle haksızsın. Senin yalanına ortak olacak birileri arıyorsan bence zor bulursun bu senin suçun... Adamın ne suçu vardı evladı diye sevdiği ona binlerce lira para harcadığı çocuğun başkasından olması için? Kesinlikle inşallah öğrenir sende hak ettiğini bulursun... Sonunda ölüm yok ya?
00 Yorumla
+1 yıl26 yaşındasın 5 yıllık evlisin ve cocuk 3 yaşında yani evlendikten 2 yıl sonra eşini aldatmışsın öncelikle niçin bunu yaptın? eşin yetmiyormuydu sana eger yetiyorsa eski sevgilini unutamadıysan niçin eski sevgilinle evlenmedin haaa eski sevgilin evli ise sen evlenmeden önce o zaman hamile kaldıgında niçin cocugu aldırmadın haa aldırmadın ve dogurdun o zaman bunun ortaya çıkacagını düşünüp hergün g*t korkusu ile yaşamayı ögreneceksin şekerim
05 Yorumla- +1 yıl
ayrıca seni bu cesaretinden dolayıda tebrik ediyorum evli olupta bir başkasından cocuk sahibi olacak kadar yürekli oldugun için
Soran+1 yılaldırsaydım onu aldattığımdan şüphelenir diye korktum ondan aldıramadımm
- +1 yıl
onun haberi olmadan aldıracaktın zaten git eşine söyleyipte ben hamileyim ama bu cocugu istemiyorum diyecek halin yoktu ya
- +1 yıl
sadece senin kendini suçlu hissettigin için sana anlayacakmış gibi geliyor yani rahat ol anlamaz öyle DNA test i yaptırmak kolay degil hastanede bir sürü işlemleri var öyle her önüne gelene DNA testi yapmazlar ayrıca maddi olarakta bayagı pahalı birşeyler diye biliyorum... ama sen böyle düşünmeye devam edersen yakında kendi kendini ele verirsin dikattli ol madem bir halt yemişsin dikatli ol esas sen acık verme şekerim
- +1 yıl
peki birşeyi merak ettim hala eski sevgilinle beraber oluyormusun yani aldatmaya devam ediyormusun? dürüst ol sonuçta gizlisin
Allah affetsin, tövbe nasip etsin diyorum. Bir gün şüphelenir dna testi yaptırırsa (belki de yaptırdı) açıklama yapmanı isterse ve yalan söylersen ikinci bir büyük günah işlemiş olursun. İki yanlış bir doğru etmez kardeş.
Şimdi seni eğer boşarsa bir ceza çekeceksin ya, bu doğal sonuç ama kocana çok büyük haksızlık ediyorsun şu an kandırmakla.. Ve zamanla bu endişen artarak devam eder.00 YorumlaÇok büyük bir yanlışa gitmişsin. doğruyu bilmek hakkı yuvanın dağılacağını bilse bile. Eşinizi kandırabilirsiniz ama o hakka girmek ayrı birşey doğruyu söyle eşine. yaptığın hatayı anlat af dilemene gerek yok zaten eskisi gibi olmaz eşin bunu kabullenmedikçe
00 Yorumla
+1 yılherseyden önce sen bu adamla sevdiqin için mi evlendin. yoksa görücü usulü mü? bu yaptıqın adama haksızlık bu cok ciddi bir durum baya bir zor duruma girmişssn kardesim sen aklın varsa kocan sana gelip söylmeden. sen söylemeslisin. neden diye sorarsan. 5 yıl olmus adamı resmen salak yerine koymussun. darılma ama. bir DNA-yada babalık testi yaptırırsa. gercekler ortaya cıkar o zamnda hakkında hiç hayırlısı olmaz. üzgünüm bunu gercek cocuqun babasına sölemelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılOndan daha iyisini bulmam imkansızdı
- +1 yıl
yani seni hamile bir şekilde kabullenecek başka enayi bulmam imkansızdı gibi birşey olmuş bu cevap ın
+1 yılYazik gercekten. keske boyle bisey yapmasaydin en azindan aldirsaydin.
Adam saf degil biliyordur bunu merak etme sevdgi icin susuyordur sadce ne zaman soylemen gerektgini bekliyordur. bir erkek asla bunu gözden kacirmaz , yapman gerekeni yap.
Yarin obur gun cocuga bisey olur babasi kan vermek ister kan uyumsuz olur boku yersin o zaman daha kotu olur. kendini duzene sok ve olmasi gerekeni. yap..
Kotu hic bisey soylemeyicem sen cezani zaten cekersin11 Yorumla
+1 yılergenlikle birlikte eşin bu durumu (eğer salak değilse) anlayacaktır işte o zaman çocuğa bir dna testi yaptıracak ve kendinden olmadığını öğrenecek sende eski sevgilinden olduğunu şakıyacaksın sonra kocan hukuki işlemleri başlatacak eski sevgilinden ve senden çok yüklü bir miktarda tazminat alacak bir daha toparlanamayacaksınız :))) ama sen çocuk için eski sevgilinden nafaka talep eder ve alırsında.
şu dünyada biraz olsun adalet varsa eğer bu namussuzluğun sonu en feci şekilde olsun :))10 Yorumla
+1 yılhadi buyur burdan yak
şimdi anası şerefsiz çıktı diye o çocuğun ne kabahati var?112 Yorumla- +1 yıl
ohahahhhha:)))+1
+1 yılöğrenirse şunu yaparsın, çocuğu gerçek sahibine (eski sevgiline) verirsin, eşine de ben sadece taşıyıcı annelik yaptım dersin, peki 3 yıldır neden bizde derse de, bu sürede de koruyucu aile olarak baktık dersin. ne kadar inanır bu onun bileceği iş ama tek söyleyebileceğin yalan bu olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim ondan çocuğum olduğunu bile bilmiyo. O olaydan bir süre sonra ayrıldık
- +1 yıl
tek yapacağın bir şey var o zaman kocanı ayık gezdirmeyeceksin :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni eleştiriyor değilim beni ilgilendirmez. hayatını altüst edicekse de açıklama borçlusun kocana ama eğer kocan intikam peşine düşerse bu iş çocuğunu çok etkiler sana tavsiyem ya hayatı boyunca öğrenmemesini sağla (neredeyse imkansız) ya da kendin açık açık konuş ve o şehri terk et ki çocuğun alabilecek en az zararı alsın. umarım eski sevgilin bilmiyordur çocuğun ondan olduğunu.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöldürmeyi hakedicek bir şey değil ama türkiye koşullarında muhtemelen böyle sonlanırdı. neyse o zaman bir gün biri böyle bir başlık ararsa diye yazmış olduk her ne kadar niye faketen böyle bir soru atma ihtiyacı hissettiğini anlamasam da
+1 yılulan senin o adamı kandırmaya onun gruruyla bu şekilde oynamaya ne hakkın var şerefsiz? madem böyle bir b*k yedin gidip çocuğu aldırsaydın ya adamı bir ömür boyu enayi yerine koyacak. Bu kadını bulmanın bir yolu yok mu bir şekilde kocasına ulaşmalıyız.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. nasıl bır hata yaptın 1 yıllık evlı ıken nasıl kıydın kocana eskı sevgılın senden çok buyuk bır ıntıkam almıs olunceye kadar bu senı yıyıp bıtırecek çocugun goruntusu kıme benzemekte? babasına çektıyse mutlaka gerçegı anlar ve tahlıl sonucu ogrenır bence bır çocuk daha yap ama kocandan olsun belkı bıraz rahatlatır adamı suphecılıkten kurtulur belkı insallah bır daha boyle buyuk aıle facıalarına musade vermezsınız sabır dılerım sıze
00 Yorumla
+1 yılSen kocandan ondan bundan korkma.
Sen artık Rabbimin gazabından kork.
Bir eşin ve evladın hakkına girdin.
Muazzam bir tokat yiyeceksin.
Ama kocandan olmayacak.30 YorumlaYok artıkkkk inşallah öğrenirde yediğin haltın acısını çekersin bir insanı kandırmak bukadarmı kolay bide gelmiş burada normal bir olaymış gibi anlatıyosun !
20 Yorumla1 . O adama bunu yapmakla kul hakkına girdin.
2. O çocuğa başkasına baba dedirtiyorsun, bu vicdanını sızlatmıyor mu?
3. Çocuğun babasınında kul hakkına da girdin
40 zina günahıda cabası, senin yatacak yerin yok.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaynı şeyi bende yaşadım. sevglim aile baskısı yüzünden başkasıyla evlendi. ama ilişkimiz devam ediyordu. sonra benden hamile kaldı. gizli de olsa çocuğumuz olsun istedik. kocası bilmiyor. şu an çocuk 2 yaşında.
ama kocanın şüphelenmemesi için dikkatli davranman lazım. doğal ol ve gerçekten onun çocuğuymuş gibi davran her zaman.
bizim ilişkimiz hala devam ediyor ve her fırsatta birlikte oluyoruz ama birdaha çocuk falan istemiyoruz tabi ki.00 Yorumla
+1 yıl5 yıllık evliyim diyorsun yuhh ya 5 senedir adam bunu anlamadıysa anlamaz zaten. Bu aralar canı bişeye sıkkındır. Hem anlasada 5 senedir baktıgı çocugu bırakmaz o.
03 Yorumla
Soran+1 yılİnş öyledir. Çocuğa ne zaman kızsa soğuk davransa acaba anladımı ki diye aklım gidior
- +1 yıl
Babası ya... Düşünki o adamın eski karısından bir çocuk. Ama 5 senedir sen bakıyorsun. Onu küçüklüğünden beri doğduğu günden beri annesi gibi sahip çıktın bezini değiştirdin yemegini verdin evladın gibi gördün. Kızacaksın gene bir hatası oldugunda ki çocuk annem buna kızıyor diye tekrar yapmayacak o davranışı. Sen 5 senedir yanında olan masum günahsız bir çocugu sevmezmiydin!!!
Ki o kendi evladı sanıyor. Sanmasa 5 senedir bunu söylerdi. Kızabilir benimde babam bana çok kızardı. Baba oğul onlar. Hem babası o değil diye düşünme!!!
Onun babası şuanki kocan. O besledi o büyüttü. O sahip çıktı. Babalık odur. - +1 yıl
Anlatma ayrıca bu zamana kadar bişey dememişsin bundan sonrada sakın bişey deme.
+1 yılyok anasinin a mi temel.
sana hakaret etmeye herkesin hakkı var kusura bakma.. E be gerzek sendeki akıl kuşta olsa götüne gagasını sokardı... Ne kadar zavallı ve iğrençsiniz tahmin bile edemezsiniz:) helal olsn12 Yorumla
Soran+1 yılBenim ki sadece masumca bir histi. Bana hakaret etmeye hakkınız yok
- +1 yıl
sende brazcık saflık mı var? gerçekten soruyorum saf mısn sen? masumca bir histi ve sonra neden başkasıyla evlendin.. nikahsız birinden çocuk yapmak bu esnada da başkasıyla evlenmek mi masumluk? minareyi çalan kılıfnı hazırlar ama siz eşşeğinkine su kaçırıyonuz artık.. s*çarım masumluğunuza sizin
Öğrenmez. Sen panik yapmazsan, acaba anladı mı diye düşünüp durmazsan öğrenmesi zor. Kan grubundan falan babalık anlaşılmaz. Ancak dna ile babalık testi yapılması gerekir. Onun da yapılması için babalık davası açılması gerekir. Yani, sen istemezsen öğrenmesi mümkün değil.
12 Yorumla- +1 yıl
cahil kezban nasıl anlaşılmaz araştır biraz
- 1 yıl
1 özelde para ile yapılıyor 2 İnternete gizli dna testi yapa biliyor kit geliyor eve tükürüp veriyon
- Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılOnu supheye iten nedir? Hala gorusuyor musun o adamla eger boyle ise durum umarim ogrenir yok degil ise sen kendin anlatmalisin adamin onuruyla oynama. yazik olur gunah olur.
12 Yorumla
Soran+1 yılGörüşmüyorum o olaydan bir süre sonra ayrıldım. Çocuğa ne zaman sert davransa eyvah bu sefer anladı diye aklım gidio. Kocam şüphelenio mu bilmiyorum ben onun şüphelenmesinden korkuyorum
- +1 yıl
Bunun birde obur tarafi yarin hesap veremezsin gercekler acidir ergec ortaya cikar. bunun disinda cocuga sert davranmasindan anlam cikarma o an oyle denk gelmistir.
+1 yılbir kadın varmış canı sıkılan , canı sıkılan Ks geldi sıkıntı gitti sıkıntı bitti,
maşallah sen de iyi sallıyoan bir daha ki sefere güzel şeyler bul da biz de ağlenelim10 Yorumlaadama bari bir iyilik yap söyle ve seni öyle kabul edecekmi bakalım onu düşün ha can damarından vurulmuşa döner birazcık gururun varsa çocuğunuda al kaybol adamın getirdiği bereket boğazında kalmadan
01 Yorumla
Soran+1 yılçocuğum olduğundan beri çalışmıorum boşanamam
Oha lan, evliyken yemişin bir de bu naneyi. Adam napsa haklıdır benim gözümde. Senin gibiler karşımda olsa alevler içinde, benim elimde de bir bardak su olsa, o suyu karşında içerim.
30 Yorumla
+1 yıl21 yaşında evlenmişsin 2 sene sonra gidip eaki sevgilinden çocuk yapmışsın madem aklın ondaydı neden o adamla çocuğun günahına girdin severek evlendiysende ne ara soğdunda aldattın eşini madem aldatıyosun neden çocuk yapıyosun seni ve senin gibileri allah ıslah etsin inşallah adam öğrense hayatı cehennem olacak sende bu cehennemde yan sana haktır bide gelmiş burda yardım bekliyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. kendi ettin kendin buldun kendin cik bu isin icinden adamin ne sucu var?
bence senle bosanmakla hakli cünkü önceden söylecektin cocuk ondan olmadina..00 Yorumlasizin gibi insanların allah inşallah belasını verirde soyunuz sopunuz kurur kurtuluruz sizin gibilerden.
01 Yorumla
Soran+1 yılbir bayanla konuştuğunun farkındasındır umarım!!
Bunu bilmek hem esinin, hemde cocugunun hakki.
Ayrica bunu sakladigin surece sende rahat edemeyeceksin.01 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyemem söylersem herşey daha kötü olur eşim bunu ölene kadar bilmemeli
+1 yılBu duruma niye düştün nasıl düştün bilemem. Allah seni affetsin. Eşiniz yoğun bir iş temposundaysa eğer işinden dolayı çocuğa ilgiyi azaltmış olabilir. Siz sürekli ev içerisinde bu stresle dolaşırsanız ona yansıtırsınız. Bunu düşünmeyin o şekilde davranın. Eşinize olan ilgili arttırın bu da aile huzuruna yansıyacaktır onu şaşırtarak sevineceği hareketler yapın.
Tabi eşinizin doğruları bilip karar vermesi hakkıdır. Allah affetsin kullara hüküm düşmez.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılya açık açık söyleyeceksin ya da anlayana kadar seslenmeyeceksin sen bilirsin. Açıkca söylesen fena olmaz aslında bir çocukta ondan yaparsın olur biter.
00 Yorumla Madem bu kadar korkuyorsun, neden yaptın? Üstelik ne olursa olsun, bilmeye hakkı var. Tabi kadın şiddeti ortada, doğruacağı sonuçlardan korkman normal. Ama bazen işte, en başında düşünmeli insan...
13 Yorumla
Soran+1 yılSiz kadınları aldatırken iyi oluyo ama birazda biz aldatalım görün aldatılmak neymiş!!
- +1 yıl
Ve bu yorumunla ergen bir çocuk olduğun kesinlik kazandı saat gece yarısı 1 oldu yavrum yarın okulun yok mu senin hadi uyu. :)
- +1 yıl
Sana niye yaptın, deyip de gidip bir erkeğe helal iyi yaptın dediğimi nerden çıkardın? Ya da bir kadını aldattığımı nerden çıkardın? Üstelik farz et ikisini de yapıyorum... Bu benim karakterimin zayıflığı. Bu benim adiliğim... Sırf bunu yüzüne vurabilmek için, bu kadar küçülmek niye?
- Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılbu ülke kızlarına güvenilmemesi gerektiğini gösteren bir soru daha. Namusluyum bakireyim diye geçinirler çoğu ama ne oldukları belli değil kocana yazık gerçekten biraz insan olda gerçeği söyle ilerde oğlun ya da kocan öğrenirse daha fena olur.
10 Yorumla
+1 yılşaka olmalı bian yeşilçam flimleri aklıma geldi. sana da cevabım 3 yıldır kendini kötü hissetmedin artık yinede kötü hissetme adama da cocuğada yazık etme anlasaydı bu zaman kadar anlardı zaten ya da anlaması için hala daa görüşüyor olmalısın
00 YorumlaYa git öl sen. Yaşama. Nefes alma. Su kıtlığı yolda diyorlar zaten, senin gibiler azalsın.
414 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar da insafsız olmayın Allah aşkına. Kadının zaten psikolojisi bozulmuş, bir sizler hep bir ağızdan lanetler yağdırıyorsunuz. Senin yaptığın yorum kıvılcım olsa ve intihar etse vicdan azabı çekmez misin?
Evet, yaptığını ben de doğru bulmuyorum. Evet, kocasının yerine empati yapınca ben de öfkeleniyorum. Ama tutup da bu tarz ağır yorumlar yapmanızı da doğru bulmuyorum.
İnsanoğlu her zaman hata yapar. Kimi küçük kimisi de büyük hatalar yapar. Ama bence hiç kimse ölmeyi hakketmiyor. (tecavüzcüler hariç) Lütfen biraz daha anlayış...
Gizli Üye(30-35)+1 yılOgrenirse artik haberlerde cikarsin Neden yaptin dedsem her yere hataydi yaziyorsun demiykrum Ayril gitsin kafana skerlar bak Ogrenirse nasil biri bilmiyorum ama kim olsa delilrir Cocuk benzemiyrdur kendisine zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamla evlisin ama adamı aldattın ne biçim bir kadınsın sen git Allaha yalvar bizden yardım bekleme inşallah kocanda öğrenir adam senin gibi birsi yüzünden acı çekmeyi hak etmiyor.
20 Yorumla
+1 yılBu soru niye nasıl karşıma çıktı bilmiyorum ama insallah öğrenmiştir kocan onu aldatan adi bir o*rospu olduğunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazdıklarını dikkatlice okuyunca bu cümlelerin sahte olduğunu fark ettim ve gerçekten içim rahatladı. Umarım bu bir şakadır aksi taktirde yaptığın çok yanlış babasını geçtim çocuğun öğrenince neler olacak düşünsene senden nefret edecek, utanacak.
00 Yorumla
+1 yılOgrenmez umarim snn icin degil esine yazik snn gibi birine guvenip es yapmis yuva kurmus bitersin diye korkuysn bu dunyanin obur tarafida var allahtan kork sen umarim esin cocugn hatrina katkanir sana
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklisin os insana laf diyerek vakt kaybi yapiyrz
- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılpek inanasım gelmiyor doğruysa da hiçbirşey sır olarak kalmaz bu dünyada..birgün hepsi ortaya çıkar emin ol.
00 Yorumla
+1 yılhakkımız yok mu o zaman herkes böyle yapsın sonra da sizin gibilerine kızmayalım
anlamadığım şu 5 yıl evlisin ama çocuk 3 yaşında o nası oldu peki
bu 2 yıl içinde başka birileri ile mi yattın02 Yorumla
Soran+1 yılevlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım
- +1 yıl
yani evliyken mi o kişi ile yaptın
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kellen halen vücudunda duruyorsa öğrenmemiş demektir
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılokurken derdin bir hssktr çektim.gerçekten yazık o adama.senin gibi bir eş olmaz olsun!
15 Yorumla
Soran+1 yılBen olmasam evlenicek kız bile bulamazdı o. Otursun beni bulduğuna şükretsinn!!
- +1 yıl
adam bu olayı öğrendiğinde zaten keşke evlenmeseydim dicektir.o zaman şükür etmicek isyan edicek sana ama
- +1 yıl
evlenecek insan bulamazdı diyo ya senin gbi bir aşşağılıkla evlenmesindense bekar yaşasaydı daha hayırlıydı
- +1 yıl
aynen öyle..
+1 yılBence bu dunyada tek korktugunuz veya utanacaginiz kisi cocugunuz olsun. Cocugunuz ogrenirse her zaman size farkli gozle bakacaktir...
00 YorumlaSizin gibi insanları gördükçe bekarlığıma şükrediyorum inanın. Hem masum bir adamı boynuzla hem anlarsa ne yaparım? Kusura bakma ama adam öğrenmeli bunu.
10 Yorumla
+1 yılneden şüphelensin ki? kaç yılında evlendiniz , çocuk kaç yaşında?
matematiksel olarak bir gariplik mi var? yoksa çocuk ona benzemiyor diyemi şüphe var? DNA testi filan?00 YorumlaYapmışsın bir hata kmsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok olan olmuş artık inşallah öğrenmez yoksa işin içinden çıkamazsn
06 Yorumla
Soran+1 yılErkek yapınca erkeklik kadın yapınca hata zaten!!
- +1 yıl
Rabbim neden yardımcısı olsun bunca uyarmışken insanları.. Rabbim o çocuğa yardımcı olsun.bu tarafta rahat etsen de diğer tarafta işin zor soran
- +1 yıl
Olur hepimiz yapalım o halde olsun bitsin yani
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Allah ıslah etsin bak bu sitede ilk defa bu kelimeyi kullanıyorum umrım ıslah olursun00 Yorumla- Devamını Gör (143)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar