- Biz netiz de sen pek öyle değilsin dediğinizi duyar gibiyim
- 🤦🏻 huyum kurumasın flu olmak huyumda var, ben ne yapayım benim ne demek istediğimi anlamayan kadını 🙄

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
4Cevap
Değilim ben de kendime güvenmiyorum, yarın da değişebilir fikirlerim
Şu görsel küfür içeriyor tamamen, Kur'an'ı Kerim'de ey iman edenler diye seslenir Allah'u teâlâ, bunu heykelle caps yapmak. Bilemedim,
Bir ilişkide karşı tarafta her konuda net olmalısın diye bir kural aramam ama bazı konularda net olunmalı. Hayat her zaman net yasanmamali bazen sürprizlere de kucak açmalı ama çözülmesi gereken bir konu, rahatsız olunan bir mesele gibi engellerde güven korumak için net olunmalı.
Çok netim toleransim yüksektir ama netligim değişmez
Netim ve netlik severim ya ikircikli şeyler benlik değil
Net olmayan herseyin beni yorduğu gerçeği kadar netim
Netim dir ama duruma göre netlik kaybım olabilir. karşımdakine göre davranırım bazen ama en son kendi bildiğimi yaparım 😉
Ben ve netlik aa olacak iş değil jdjg
görülebilecek kadar..
goruyorsun
Yeterince netim
Şu kadar
🤏🏻
Cok acıksozluym
Çok netim..
Çok netim
Konusuna bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Flu kalmak bazen zihni koruma mekanizması olsa da ilişkilerde ciddi bir iletişim engeli yaratır 🧠 Karşı tarafın senin düşüncelerini okumasını beklemek yerine net olmak, hissettiğin sorumluluk duygusunu artırır ve belirsizliğin getirdiği kaygıyı azaltır. İnsanlar zihin okuyucu değildir; şeffaf olmak seni savunmasız kılmaz, aksine bağları güçlendirir 🔍 Sen belirsiz davrandığında neyi gizlemeye veya korumaya çalışıyorsun? ✨