Yardım lütfen eş cinsel miyim. Sonuna kadar okuyun lütfen?

Arkadaşlar eş cinsel ya da biseksüel olduğumu düşünüyorum yardım eder misiniz... Çıkmaza düştüm ve kafam çok karışık. Daha küçük bir çocukken ilk okul birinci sınıfta kızlara ve erkeklere aynı anda çok ilgim vardı. Tenefüslerde kız arkadaşlarımla ellerimizi iç içe geçirerek terleyene kadar okulda, bahçede koridorlarda yürürdük. En yakın bir kız arkadaşımı sevgilim gibi hissederdim. Her el ele tutuştuğumuz da çok farklı hisler içerisine girerdim, kalbim hızla çarpardı
Hatta bir keresinde kız kardeşimin dudaklarından öpmüştüm.(Bilmiyorum belki ailemle izlediğim içerisinde öpüşme sahnesi olan filmlerden etkilenmiştim ama kız kardeşime yapmam anormal değil mi?) Öyle işte küçüken bilinçsiz bir şekilde cinsellik duymadan kızlara ilgim vardı.(Zaten hiç bir çocuk sekiz-dokuz yaşlarında cinselliğe ilgi duyamaz?)

Erkeklere gelirsek onlara karşı da aynı duygular içersindeydim. Onlarada ilgim var. Mesela sınıftaki bir erkekle diğer kız arkadaşıma karşı aynı duyguları aynı hisleri hissederdim... Ayrıca oldum olası (simdide dahil) kadın ve erkek 'cinsel' ilişkilerinden tiksindim ve asla bir erkekle cinsel ilişki yaşamak istemedim. Ama duygusal ilişki olarak seviyorum ve hoşuma gidiyor. Hani öpme sarılma gibi şeyler olursa ne ala. Ama onun fazlası tiksinmeme yol açıyor. Simdiki durumuma gelirsek hala kızlara ve erkeklere ilgim var. Güzel bir erkek/kız görünce hayranlıkla bakıyorum. Ama bakmadan kasıt kesinlikle cinsel arzular için değil. Aksine hiç aklıma bile gelmiyor. Erkeklere duygusal/sevgi açısından bakarken kızlara,"bu kız benden bile güzel. Oha kiz ne güzel!" gözüyle bakıyorum. Kendimide kızlarlada hayel etmiyor değilim. Mesela ders arkadaşım ile sevgili olma hayalleri kuruyorum.
Ama bu imkansız. O homoseksüel ve bana asla o gözle bakmıyor. Onu gördüğümde elim ayağıma dolaşıyor ne diyeceğimi şaşırıyorum bazen yine karşılaşıp saçmalamayayım diye görmemezlikten geliyorum... Fakat bu hisler, duygula olaylar sadece o kızda oluyor.
Ne olur yardım edip düşüncelerinizi belirtin. Tesekkür ederim?
Güncellemeler
+1 yıl
heteroseksüel olacak pardon...
Yardım lütfen eş cinsel miyim. Sonuna kadar okuyun lütfen?