Arkadaslar bilgisi olan yani anal iliski denemis deneyimi olan bana yardimci olacak fikirlerinize bilincli bilgilerinize ihtiyacim var yapmamis kisiler cevaplamasin lutfen bayan ve bay arkadaslardan guzel anlayisli ve olculu cevaplar bekliyorum tesekkurler...
Cevabın nedir?
+1 yılTERS İLİŞKİ DEYİNCE
eşlerin birbirine hastalık bulaştırmasına daha müsait. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Aktuğ Ertekin, bu bölgedeki rektum ve perianal bölgede (bağırsak son bölümü ve makat çevresi) bulunan bakterilerin bulaşması sonucu hem erkek, hem de kadında iltihabi hastalıkların ortaya çıkabileceğini belirtiyor.
Öte yandan, p*rno videolarında ters ilişkiye sıklıkla yer verilmesi ve erkeğin olduğu kadar kadının da bu pozisyondan zevk aldığı imajı söz konusu.
Seks pozisyonları hakkında bilgilendiren kaynaklar; öncelikle cinsel yolla bulaşan hastalıklara dikkat çekiyor ve kesinlikle prezervatif kullanılması gerektiğini belirtiyor. “Canın yanmasına” karşı tedbir olarak da hijyenik yağlandırıcılara ve “sabırlı olunması” gerektiğine işaret ediliyor. Penisin anüs halkası içinde hareket etmesi, erkekte yeni bir hoşlanma duygusuna sebep olabiliyor. Bu haz dünyasında, kadının payına ne düşüyor diye sorarsanız, bazı insanlar anüs (makat) bölgesine dokunulmasından daha çok tahrik oluyor, denebilir.
Anatomiye uygun değil
Meselenin sağlık boyutuna geldiğimizde Prof. Dr. A. Ertekin, ters ilişkide, yani cinsel ilişkinin makat yoluyla gerçekleştiği ilişki şeklinde kadın makatının anatomik yapısının, vajina gibi uygun olmadığı için anüste bulunan kasların zarar görebileceğini belirtiyor.
Tuvalet tutamama sorunu
Ertekin, sözlerine şöyle devam ediyor: “Büyük abdest ve gaz çıkışını engellemeye yarayan istemli kaslar zarar görebilir. Bu kaslarda yırtılma ve zedelenme sonucu gaz veya büyük abdest tutamama sorunları ortaya çıkabilir. Yine bu bölgede ortaya çıkabilecek küçük yırtılma ve zedelenmeler sonucu büyük abdest yapma işlemi ağrılı ve kanamalı olabilir.”
Seksten soğutabilir
“Bağırsağın son bölümü ve makat çevresinde bulunan bakterilerin bulaşması sonucu hem erkek, hem de kadında iltihabi hastalıklar ortaya çıkabilir. Bu tarz ilişki sonrası vajinal ilişki de olursa vajinal enfeksiyonların da ortaya çıkma ihtimali çok yüksektir. Bu ilişkide zorlamalar sonucu rektum yırtıkları ve fistüller de (büyük abdestin vajinadan gelmesine yol açan delik oluşumu) ortaya çıkabilir. Bu tür ilişkide dışkı varlığı hissi veya kokusu, orgazm olma sorunları, suçluluk hissedebilme gibi durumlar cinsel sağlık üzerine olumsuz psikolojik etkiler yapabilir.”
Uzman gözüyle, kadınlar neden anal seksi tercih eder?
Ters ilişkinin daha ziyade erkekler tarafından talep edildiğini biliyoruz. Peki bu ilişki biçimi, kadınların da tercihi olabiliyor mu, eğer öyleyse neden?
Ertekin, bu sorumuzu şöyle cevaplıyor; “Kadınların veya erkeklerin bu tür ilişkiyi tercih etmelerinin çeşitli sebepleri olabilir. Kızlık zarı bir etken olabilir, anal bölgeden zevk alma olabilir, çok doğum yapan veya çok iri bebek doğuranlarda ve bu esnada vaiinal yırtılmalar olup usulüne uygun onarımı yapılamayanlarda ve erkeğin de bu durumu ilişkilerde devamlı dile getirmesi anal seks için bir etken olabilir. Cinsellikte fantezi arayışları da bu tip ilişki için bir tercih sebebi olabilir07 Yorumla- +1 yıl
durumuna canım sıkıldı gece gece üşenmedim senin için araştırdım sağlık kısmını bu yazı çıkart eşine okut ve deki ben senin karınım bana bu kötülüğü hala yapmak istiyormusun tercih daima insanındır ama sağlık açısından pekte olumlu değil
Soran+1 yılTesekkurler... İyi niyetlisiniz belli evet dogumlarında etkısı var bır jınekologa gıdıyım dıyorum onada tepki gosterıyor o kadar saçacak paramız yok dıyor ama ben kafama koydum gerekeni yaptıracagım
- +1 yıl
yani istemiyorsan bu sana zulümdür seni zorlamaya hakki yok bana gore ilisikide sinirlari ortak belirlemeli bir taraf istemedikce olmaz Allah yardimcin olsun bacim
Soran+1 yılEvet size bir ayet buldum tlfondan atıyorum umarım açılır Peygamber Efendimiz buyuruyorlar:
"Hanımına dışkı yerinden yaklaşan kimse lanete uğramıştır."
"Erkeğe veya kadına arka yoldan yaklaşan kimseye Allah, rahmet bakışıyla bakmaz." (bk. Eb� D�v�d, Nik�h, 45; Müsned, I, 86; II, 444; Tirmiz�, Taharet, 102; Mişk�tü'l-Mes�bih, II, 184).
- +1 yıl
kuranda hangi ayet olduğunu yazabilirsen sevinirim burada biraz karışık olmuş karakterler tanınmıyor sanırım yazı farklılığı dan kaynaklı direk ayeti ve numarasını yazarsanız ben direk açar kuranı okurum ayrıca teşekür ederim ilgin için mutlaka arştıracagım yanlış birşeyler öğrenmemek ve yapmamak lazım yalan dünya sonuçta sonrası var hesabı var azab büyük olur çünkü rabbim buyurmuşki zenginliği istediğime ilimi isteyene veririm diye :) ilim nerede olursa olsun almak öğrenmek gerek doğru şekilde
Soran+1 yılBenşu antelefondan gonderebiliyorum o yuzden olmuyor arama motoruna islamda anal iliski yazarsaniz benim gostermek istedigim sayfalara ulasacaksiniz bir kac sayfaya bakiniz ayri ayri ayetler verilmis acikca... yorumunuz icin tesekkurler...
- +1 yıl
teşekkür ederim araştıracağım konuyu
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. basitçe şöyle özetlenebilir;
anüs kasları içeri girişe elverişli değildir, sert darbelere dayanıklı değildir ve sert kas dokusudur. bölgede oluşabilecek çatlaklar(anal fissür) öncelikli tehlike taşımaktadır.
bunun dışında bir de anal fistül denilen; anüsün birkaç cm uzağında, içerden hızla bakteri üremesiyle oluşan apseler oluşur,bu apseler enginlere sığmaz taşar, kanal oluşturur, sağı solu delerek kendini dışarı atar. bunlar da kendi aralarında türlere ayrılır lakin ortak noktası, tahribat yaratması dışında cerrahi müdahale gerçekleşmeden geçmeyeceğidir.
ayrıca ve ayrıca, erkeklerde, girilen bölgenin yapısı itibarıyle pek de temiz olmamasını göz önüne alırsak, idrar yolları enfeksiyonu ve kanallar yoluyla çeşitli üriner sistem enfeksiyonları görülebilir.
ah bir de bir kez anal seks için kullanılan penisin ikinci seferde vajina girişi yapması vardır ki evlere şenliktir. bu eylemi gerçekleştiren kimseler büyük ihtimalle doktor doktor dolaşacaklardır. "antibiyotik antibiyotik" diye ağlayacaklardır.
bunların da dışında, ani kas kasılması sonucu, peniste kırılma, boyun bükme, üzülme, süzülme görülmesi ihtimali her daim mevcuttur.
tabi bir de sık tekrarlanan anal seksin kaslardaki gevşetici etkisini düşünürsek, anüsünü cinsel ilişki için kullanan arkadaşın tuvaletini tutamamak gibi, efendime söyleyeyim çevresinde osuruğa gülen, osuruk kadar aklı olmayan insanların varlığını öğrenmesi durumu da mevcuttur.
a unutmayayım, bir de anal seks sırasında "eh öne boşalamıyoruz, arkaya boşalalım" diye düşünen bir sevgilisi/kocası/bilmem nesi olan kimselerde ileriki dönemde bağırsağın bakteri florasının bozulmasıyla ilginç kokular oluşabilir ve daha kötüsü bölgede kurtlanma da gerçekleşebilir. bunun sonu da pek iyi değildir tahmin edilebilir ki.
eh bu kadar anlatmışken, şunu da ekleyeyim; anal seksten kimse aslen zevk almaz. zevk aldığını düşünür çünkü burası sinir uçlarının en yoğun bulunduğu bölgedir ve çok duyarlıdır. ancak kaslarda gevşeme, kişide farkında olmadan kaşıntı yaratmaktadır("götü kaşınıyor" gibi deyimleşmiş cümleler belki pekiştirici olur). bu da istek olarak algılanır ve kişi aslen kaşıntı dürtüsünü gidermek için anal seks istemektedir. çubuğu oldu mu nereye sokacağını bilemeyen kimse de hoşlanır bu durumdan, karşısındaki zevk alıyor sanır filan. bu mazohistlik ve kaşıntı dışında birşey değildir maalesef. anal seks acı veren bir birleşme yöntemidir ennihayetinde.
e tabi bir de olayın psikolojik boyutu var ki şimdi anlatana kadar ölürüm, onu da başka bir aylak vaktimde yazarım.
böyle şeyleri sevmeyin, seviyorsanız da ne yaptığınızı araştırın. bok yoluna başınıza iş açmayın canlarım, guzularım.516 Yorumla
Soran+1 yılOncelikle tasekkurler cok ugrasmissin ben evliyim ve esim uzun zamandir istiyor bas edemiyorum biktim bu durumdan anlatiyorum anlamiyor cok zordayim iliskiye bile girmiyor benimle anal istiyor bir kere yaptik cok canim acimisti ben bilmiyorum ne yapacagim...
Soran+1 yılEvet cok uzgunum ve bu durumu kimseyle paylasamiyirum beni cok yipratiyor simdi bende gunaha girecegim bugunlerde...
Soran+1 yılAmin...
- +1 yıl
anlamadığım anal yapıp ne edecek ne anlayacak derdi ne acaba onu anlayamadım
kardeş günaha ortak olmak istemem ama çok mecbur kalırsan çıkış yolu bulamazsan yapmak zorunda kalırsan bebek yağı kullan iğrenç bir durum biliyorum ama keşke elimizden bir şey gelde allah yardımcın olsun sana yol göstersin
Soran+1 yılAmin tesekkurler... Bir kere yapmistik yaklasik 4 sene oluyor cok canim acimisti o zaman bebek yagi kullanmistik jel ya da uyusturucu kremler varmis onlari bulmaya calisicam
Soran+1 yıl:))) sustum...
Soran+1 yılHayir kizmadim yorumunuza guldum alet enfeksiyon kapar dediniz ya ben de istiyorum aslinda bir zaman ugrassin hastaneler de ;))
Soran+1 yıl;)) yapamam normal iliski istiyorum bana yaklasmiyor hatta hic ereksiyon bile olmuyor cok inatci
Soran+1 yılNe yazik ki evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılesine bunun sağlık açısından sana zarar vereceğini anlatsan?muhtemelen p*rno ozentiligidir ama o kadınların işi bu böyle para kazanıyorlar. Sağlık tehlikesini bile bile uckuru için yine istiyorsa bazı şeyleri gözden gecir derim. soruna gelince uyuşturucu kremler vs işe yariyordur belki . eczaneyr gidip uyusturucu sprey/krem istiyorum diyebilirsin. bide direkt sokmasin parmakla alıştırma yapsın
13 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler... O benden daha iyi biliyor ama anlamak istemiyor kendisi imam hatip mezunu cahil degil ki
Cevap sahibi+1 yıldiğer seçenek straponla ilişki teklifi edebilirsin hatta sana yaptıgı gibi baskı kurabilirsin, beraber olmaktan kacabilirsin. gunahsa bu da günah aynı yola gidiyor straponda. belki o zaman fikri değişir. aklıma malesef başka bisey gelmiyor ama fikrimi sorarsan acıyı korkuyu geçtim istemediğin biseyin sana psikolojik baskıyla yaptırılmasına izin vermemen yönünde...
Soran+1 yılEvet canim ben bunu da teklif ettim bir zaman sustu ama vazgecmiyor bir kere degil araliklarla istedigini defalarca soyluyor
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. eşiniz imam hatipli bunun haram olduğunu biliyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
Nasıl yani yardım?
a... k..., kendi yatağınızdaki adamı, alt tarafı kendi hislerinize göre sevip, kendi kafanıza göre çatır çatır yiyerek zevk almaktan / zevk vermekten acizsiniz..
Penis ve vajina olmasaydı ve insanlar birbirlerinin kulak deliğine parmak sokarak seks yapıyor olsaydı, ''hangi kulağına, hangi parmağımı sokayım?'' diye sorardınız burada emin olun..
Ondan soruyorsunuz böyle salak salak sorular..25 Yorumla
Soran+1 yılCvbin icin tesekkurler... Bende merakli degilim anal iliskiye girmeye esim istiyor ne yapabilirim ikna edemiyorum evliligim tehlikede benimle iliskiye girmiyor bu mevzu yuzunden ben de mutlu degilim bu durumdan anlamiyor ne yapiyim ister inan ister inanma biktim sacmaliklarindan...
Soran+1 yılCocuklarim var onlara kiyamiyorum biliyorum cok gunah bir de bu gunlerde anlatiyorum ama anlamiyor burda kotulemek istemiyorum bu kisiseldir kendisi imam hatip mezunu benden cok iyi biliyor yanlis oldugunu...
Soran+1 yılHaklisiniz...
+1 yılilk anal ilişkide erkeğin uzun süre uğraşması gereken aşamalar var.Öncelikle uzun uzun yalamalı anal bölgeyi ve dille hafif baskı uygulamalı.Daha sonra uzun uzun parmakla krem yoluyla okşamalı ve ufaktan ufaktan parmağını sokup cıkarmalı zaten 2 ve 3.parmaktan sonra istemeye başlıcaksın.Cinsel organının kafasını sokup cıkararak başlayıp daha sonra yine krem eşliğinde dibine kadar sokması gerekio.İlk başlarda canın yanıcak fakat alışınca cok zevk alıcaksın.Ben çok kızın ilki oldum ve hoşuma gidiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerabalar sonunda yapıp yapmama kısmına siz karar verin ben sadece sorduğun soruya yönelikten sana yardımcı olucam.
Öncelikle söylemeliyimki o kısma eşiniz ilk hafifçe tek parmağını soksun ve hafif alıştırarak genişletsin biraz zaman geçtikten sonra 2. parmağını soksun biraz bekleyin zaten genişlediği anlaşılır. Benim en rahat olarak ilişkiye girdiğim ve partnerimin en az canının yandığı pozisyon o sırtüstü yatakta yatarken bacaklarını önce havaya kaldırıp daha sonra ellerini kullanarak kendine doğru kapatmışken cinsel organlarını ortaya çıkardığı pozisyondur ben öncelikle vajina sıvısıyla anüs bölgesini ıslatarak kayganlaşmasını sağlarım daha sonra penisin baş kısmına yeterli seviyede krem uygular ve hafifçe sokmaya başlarım kremin etkisiyle direk girer kendini kasmaz sıkmazsan ilk 3-4 dk acı çeker genişledikçe ve alıştıkçada zevkini alırsın ve gene istersin .
- leyecek arkadaşlar ben sadece soruya cevap verdim.00 Yorumla
+1 yılAnal seks erkeklerr zevk veriyor ama senin bundan hoslanacagini sanmiyorum. Ayrica surekli yapilmasi ciddi saglik problemlerine neden olur. Ama cok merak ediyorsaniz bir kez deneyin hevesinizi alin derim. İliskiden once uzun uzun on sevisme yapin ve kayganlastirici jel surun. Bu sekilde daha kolay girer ve canin daha az yanar. İliski sonrasinda da anestol pomad surersen acisini alir. Ama bunu aliskanlik haline getirmeyin. Orgazm olmak icin turlu cesit yol var
00 Yorumla
+1 yılHanimefendi lutfen yanlis anlamayiniz beni sadece yardimci olmak istiyorum bir saglikci olarak ayni zamanda bende imam hatip mezunuyum sorununuz anal yapmak degil yapmadanda cozulebilir bir sorun toplumumuz kadinlarinin bir cogu bu dertten muzdarip mesaj la donup konuyu bana hatirlatirsaniz kulaktan dolma bilgilerle kafanz karistirmamis olursunuz hoscakalin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Bagirsaklara zarar durumu sebebi ile tIbben zararli gorulmustir dinende siddetle yasaklanmis bir iliski bicimidir. Elimden geldigi kadar kibarca yazdim umarim aciklayici olabilmisimdir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlisiniz sanırım eşinizde imam hatipli, ona deyin ki anal ve lut kavmi o anlar... Ben de imam hatipliyim...
227 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor canim her seyi biliyor bilerek istemesi beni daha sinirlendiriyor
Cevap sahibi+1 yılevli misiniz?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılkısa bir süreliğine açar mısın ekleyelim bir birimizi sonra gizlersin yine. Bende imam hatipliyim ve evliyim.Özelden daha rahat konuşuruz.
Cevap sahibi+1 yılaçınca açtım diye yazarsanız hemen ekleyeyim sizi.
Soran+1 yılYapamam taninmak istemiyorum profilimde evliyim ama cok rahatsiz ederler :(
Cevap sahibi+1 yılama çok geride kaldı sorun en fazla on saniye sonra gizlersin. açtım deyin hemen eklerim sonra kaparsınız. Bende evliyim.
Soran+1 yılYeni cevaplar var ama
Cevap sahibi+1 yılben yazayım şimdi bekleyin
Soran+1 yılBekliyorum
- +1 yıl
dediğinizi merak edip ben araştırdım da bu konuyla alaksı bile yok lut kavimi eşcinsellik ve kızların öz babalarıyla enset ilişkisiniden bahsediyor ekek erkeğe anal ile kadınla anal arasında dağlar kadar fark var haksızmıyım yanlışsam düzeltin keskin kaynaklar sunarsanız sevinirim KURAN-I KERİME DAYALI AYETLERLE
- +1 yıl
“L?t’u da (peygamber olarak) gönderdik. Kavmine dedi ki: ‘Sizden önce ?lemlerden hiç birinin yapmadığı fuhşu mu yapıyorsunuz? (80)
Çünkü siz kadınları bırakıp da şehvetle erkeklere gidiyorsunuz. Doğrusu siz, haddi aşan (azgın) bir kavimsiniz. (81)
Kavminin cevabı: ‘Onları (L?t’u ve ona inanan taraftarlarını) memleketinizden çıkarın, çünkü onlar fazla temizlenen insanlarmış!’ demelerinden başka bir şey olmadı. (82) - +1 yıl
Biz de onu ve karısından başka aile efradını (iman edenleri) kurtardık. Çünkü karısı geride kalanlardan (kafirlerden) idi. (83)
Ve üzerlerine (taş) yağmuru yağdırdık. Bak günahkarların sonu nasıl oldu!” (84) (7/A’raf, 80-84)
Cevap sahibi+1 yılerkeklerle ilşki şekli nasıl olabildi sizce? Erkek erkeğe analdan değil mi? Bunu anlamak çok basit bu kadar karmaşık hale getirmenin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Soran+1 yılYalnizyolcu "islamda anal iliski " yazip ararsaniz ayetlerle bu konu hakkinda genis bilgi verilmistir evet lut kavmi dediginiz gibi dogrudur ancak sonuc degismemekte helaline bile haram kilmistir yaradan
- +1 yıl
ben yazdım ve çok araştırdım lakin analilişki haramdır diye bir ayet görmedim okumadım varsa siz yazın hangi ayet kesin olarak yazmış açıp kuran-ı kerimi okurum tekrar ve zina hakkında nasıl açık ve net ayet varsa anal için neden yok hiç düşündünmü zina açık ve net aksini ispat mümkün değil çünkü net olarak yazılı ama siz örnek lut kavimini vermişsiniz kadın ile analdan bahsetmiyor orada bile kesin hüküm var erkek erkeğe haksızmıyım artı bir erkek erkeğe anal ile bir kadınla anal farklı şeyler
- +1 yıl
ve soran kardeşim ben sağlıklıdır vs yazmadım olayın farklılığını anlatmak istedim erkek erkeğe anal haram kılınmış tevratta ve kuranda ayetler var net açık ama eşle haramdır diye açık net ayet yok onu anlatmak istiyorum ya da varsada hala çözemişler mesela bir ayet derki ''kadınlar sizin tarlanızdır tarlanıza dilediğiniz gbi varın'' şimdi burada analı haram nasıl kılacaksın tarla benimse istediğim gibi girmeme müsade var tarlama eee ama zina öylemi kesin ayeti var
- +1 yıl
''cehennemin en pis kokan yeri zina yapanların bulunduğu yerdir'' bunun aksini hiç kimse beyan edemez ve yanlış anlaşılmasın ateist değilim islamı sorgulamak gibi bir hadsizlikte asla yapmam sorguladığım sudur islami yolu seçen bize önderlik edeceklerin bu işi adam gibi yapıp kuranda yazan ne ise onu tastamam doğru aktarmak zorunda oldukları anlatmak 5 ilahiyatçı tvde konuşurken 2si anal haramdır derken 3 değil kesin ayet yok derse insanlar senin durumuna düşer anlatabildimmi
Cevap sahibi+1 yılEy Muhammed! Sana kadınların ay başı halinden de soruyorlar. De ki: O bir eziyettir Onun için ay başı halinde oldukları zaman kadınlardan çekilin ve temizleninceye kadar onlara yaklaşmayın. İyice temizlendikleri zaman ise Allah’ın emrettiği yerden onlara varın, yaklaşın. Şüphesiz ki Allah çok tövbe edenleri de sever, çok temizlenenleri de sever.” (Bakara, 2/222)
Devamındaki ayette de şöyle buyurulur:
“Kadınlarınız, sizin için bir tarladır. O halde tarlanıza dilediğiniz gibi varın ve kendiniz
Cevap sahibi+1 yıliçin ileriye hazırlık yapın. Allah’tan korkun ve bilin ki siz mutlaka O’nun huzuruna varacaksınız. Ey Muhammed, müminleri müjdele!” (Bakara, 2/223)
Buna göre cinsel ilişki, üreme organından olmak şartıyla her türlü ilişkinin helal olduğu bildirilmiştir. Öyleyse dışkı yerinden cinsel ilişki helal değildir.
Çeşitli hadislerde, karısına üreme organın dışından yaklaşanın, Allah'ın lanetine uğrayacağı ve bunun bir nevi liv�ta sayılacağı haber verilmiştir.
- +1 yıl
bunları bende okudum benim anlattığımı hala anlamamışın Kuranda net açıklamayı hala çıkaramadılar diyorum sen bana şahsın kendi yorumunu sunuyorsun
(Buna göre cinsel ilişki, üreme organından olmak şartıyla her türlü ilişkinin helal olduğu bildirilmiştir. Öyleyse dışkı yerinden cinsel ilişki helal değildir.)bu şahsın kendi yorumudur kuranda yazmaz
zina ayetini biliyorsun değilmi şahsın o ayete kendi yorumunu katması mümkünmü değil
işte ben sana bunu diyorum yoruma açık olan değil hadislere... - +1 yıl
gelince yüzyıllar geçmiş olduğundan değişme olma ihtimali var İstanbul fetih hadisi bile şüpeli araştırmacı yazar aını unuttum kaynaklarıyla bu hadisin olmadığını beyan ediyor
diyorki fetih önceside fetih sırasında ve sonrasında sultan mehmed han hocası akşemseddin hazretlerine notlar tutmuştur ve bu notlarda bu hadisden bahsedilmemiştir böyle önemli bir hadis var ise neden notları arasında yok diye - +1 yıl
benimde size anlatmak istediğim bu kesin yasak emrinden bahsediyorum eş arasındaki ilişki yoruma açık bırakılmış tam emirler yasaklar yazmıyor ya da yazıyorda hala açıklayamadılar sorun bu tvye çıkıp ilahiyatçıların yaraısı haram derken yarısı değil derse bu olur işte kesin ayet ister insanlar çünkü kuranda kendi yorumunu kullanma hakkı yoktur kimsenin ne yazıyorsa onu aktarmak zorundadır haksızmıyım
- +1 yıl
ve bu konu üzerinde araştırmalarım hala sürmekte kesin ayetler varsa elbet birgün bulacağım çünkü şahısların yorumları ile değil Kuranın içinde yazan ayetler doğrultusunda Allahın emir ve yasaklarıyla yaşamak isterim dinimi haksızmıyım
Cevap sahibi+1 yılhadislerde baz alınması gereken sahih olmasıdır. Her hüküm ayetle değildir. Hadisle de bizlere bildirilmiştir.
- +1 yıl
simdi biri bir sahte hadis soylese gercekligini kim bilecek yazili bir hükmü yoksa kuranda hadisin gercekligi şüpheye düşer helede buzamanda ve hadislerde kurana dayali olarak soylenir aksi durumda fetih hadisi ornegi gibi olur ki sizin bana yazdiklarini internet yokken zaten arastirmistim imam hatipliyin yazmissiniz belki gozden kacirdigim onemli bilgiler alirim sanmistim neyse yinede tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılSahte olanlar için geçerli. Ben sahih hadislerden bas ettim. Babam ilahiyat mezunu anneme sordurdum bu konuyu. Bende imama hatip l. mezunuyum hocalarımızda aynısını söylemişti ve bir çoğu izmir, ankara, ist. ilahiyat mezunuydu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin kocanın karakterine tüküreyim ben sende suç yok kardeş...
10 Yorumla
+1 yılilk kez yapacaksan partnerin seni iyice kremlemi anüsünü penisi iyice krem sürmeli eliyle hafif hafif sokmalıki alış*bol krem kullansın sert davranmasın açır kanama olur
00 Yorumlaarkadaş anal ilişki hem dinen hemde fizyolojik olarak yasak ...o yüzden hiç bulaşmayın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. Hak deliği varken bok deliğine ne gerek var ?
11 YorumlaAnal ne onu bile bilmiyorum daha :(
09 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara bak ogrenirsin...
Soran+1 yılOgrenmeyin zaten ogrenilcek bir sey degil...
Soran+1 yılBen istemiyorum zaten esim istiyor...
Soran+1 yıl:)) genciz yasli da degiliz ben 25 esim 32
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltamam sor cevaplıyayım
011 Yorumla
Soran+1 yılBildiklerini paylas nasil yapsak canim az acir
Cevap sahibi+1 yılbir defa gözünde büyütme...ben krem kullandım hem kendi penisim hemde sevgilimin anüsüne...en uygun pozisyon olarak domalmış pozisyon.ilkinde girerken canın azcık yanıyor hemen pes etme sabret.bir de kesinlikle milim milim girecek partnerin..sonrasında sabrederek her defasında biraz daha hızlı girişler yaparak genişler.sonra normal vajinaymış gibi zevk alırsın...kesinlikle kasma kendini rahat bırak...bir de partnesin anal yaparken vajinanı okşasın..
Soran+1 yılPeki... Tesekkurler...
Cevap sahibi+1 yılbi şey daha söyleyceğim.eşinle yapacağını öğrendim...sakın yapma...
Soran+1 yılNeden? Ben istemiyorum zaten...
Cevap sahibi+1 yılistemediğin şeyi yapman zaten yanlış
Soran+1 yılEvet yanlis ama adam dokunmuyor bile illa olcak diyor
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum.kaç yıılık evlisin
Soran+1 yılSekiz yıllık
Cevap sahibi+1 yılbu aşamada bence olmamalı...bunun yerine eşini dizginlemek için farklı şeyler yap ki anal a yönelmesin...erkeklerin bir özelliği azgınlıktan ilerisini ister fakat boşalmadan sonra mantıklı düşünür...
Cevap sahibi+1 yılaçıkcası bana öyle geliyor ki bu anal durumu sizde iz bırakır yara alabilirsiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal pişmanlıkır.
08 Yorumla
Soran+1 yılBen yapmadan pismanim zaten
Cevap sahibi+1 yılBizde yapmıştık çok istediği için gayt sabırla tüm tedbirleri alarak acısınıçok hissetmedm doğrudur ama sonrasnda sağlık problemlern oldu birkaç defadan sonra, ve konuştk sağlığımın herşeyden önmli olduğunu söyledi artık yapmıyoruz.
Soran+1 yılEvlimisin ve acimamasi icin ne yaptiniz cok ozel degilse ogrenebilirmiyim...
Cevap sahibi+1 yılbi kere en önemli şey sabırlı olması senin talimatlarına uyması ve kendini kasma ne kadr raht olursan o kadar ii kesinlkle kayganlştııcı kullanın bebe yağı falanda olur eşin biliyordr zaten önce bir parmağıyla sonra iki vs o bölgeyi açması gerekiyo sonrada senin talimatların uymalı onu yönlendrmelisn yavaş dur falan diye sonuçta dar bir bölge istekli olup sabırla yapınca zevki oluyo Eşin için bn acısını düşünmekten birşey anlmdm gerçi dedğim gibi artık yapmıyor kesinlkle yapmıcazda bundan sonra.
Cevap sahibi+1 yılEğer gerçkten seviyosa bir kereden sonra istemz diye umuyorum.
Soran+1 yılBaya oluyor bir kere yapmistik erteliyorum yine istiyor normal dogum yaptim sanirim o yuzden ama dusunuyorum jinekologa gitmeyi sanirim estetige giriyor dikis felan attirip daralttirmayi dusunuyorum nereye kadar olacak anal cok uzgunum
Cevap sahibi+1 yılEşinin yaptığı bencillik istemiyosun ned olsa Allah yardımcın olsun..
Soran+1 yılAmin...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası