Anal s*KS yapmak istiyorum çok istekliyim ama partnerim girerken b*k olursa diye korkuyorum. Bir kere kendime dildoyla denedim vibratör hemen battı malum. Tuvaletimi yeni yaptığım zaman bile batıyor. Oraya nasıl lavman yapacağım veya orası nasıl temizlenir? Veya hangi çeşit lavman almam lazım? Bir yardımcı oluverin lütfennn
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılİlk yapman gereken gıda yemek. Minimum 6 saat geçmeli en son gıda tüketimi üzerinden. Ardından ise kahve veya bitki çayları ile tuvalete çıkmak. Garanti olsun diye de anal temizleme duş başlığı veya anal temizlik pompası ile su fışkırtarak temizliği gerçekleştirmek. Bağırsak boş kalmalı kısaca.
Lavman önermem yılda 2 defa geçmemeli lavman zaten çok ekstrem durumda kullanılır o aslında.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Eczaneden lagman al ucunu açıp içindeki sıvıyı wnaldan boşalt tarifnamesinde belirtilen süre kadar bekle sonra klozete boşalt analdan içine su al en az 3-5 kere boşalt kalın bagirsagi yıkamış olursun sonra arkayı anal krem kullanarak önce tek parmak sonra 2 parmakla ksygalastirici ile yumusat ya da dilden kullan sonrasindada giriş yaptır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
24Cevap
Anal seks zordur. Herkes deneyimleyemez. Anal seks esnadında ilk etapta kontrollu olmalı aksı takdırde kadında saglıksal sorunlar yasatabılır. Idrar dıskı kacırma gibi aynı zamanda anüste et çıkması gibi.
01 Yorumla- 1 yıl
Anal seks öncesi baharatlı ve sindirmesi zor besinler tüketilmemeli kabuklu besin kesinlikle tüketilmemeli. Kaliteli uyuşturucu bi kayganlastırıcı tercıh edılmelı. Vajınal dogal ıslaklık olmadıgı ıcın kayganlastırıcı sart. Lavman temizliğine önem verilmeli. Aksi takdirde ilişki esnasındaki olumsuz detaylar dıskı vs o ankı zevkı travmaya donusturebılır.
1 yılLavman sonrası duş başlığını bölgeye tut iyice aksın temizlensin
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmaması kazım aslında. Bi şurup var onla beraber lavman kullanırsan tertemiz olur heralde. Konuşmak istersen yazabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılyabni lavmandan ziyade şunu dene bi banyo duş başlığını çıkart popoya daya suyu aç içeri su dolacak tut biraz sonra ıkın çıakrt temzilenir
06 Yorumla- 1 yıl
Abi saka mi bu cidden sonra ciddi bi taktik mi
- 1 yıl
@sd0292837373 neden şaka olsun gerçekten var böyle bişi kız arkadasım ile anal yapıcaktık temizlenmen laızm deidm gel beraber yapalım dedi bu şekilde yaptık ben ona yardım ettim
- 1 yıl
Ne yalan söyleyeyim bağırsak falan patlar diye korkarım ben ya neyse abi kolay gelsin
- 1 yıl
@sd0292837373 öyle değil çok su basma sende :D zaten lavman setinde de az miktar değil yarım litre su alıyorsun içine bunda da sık suyu sıç sonra zor değil
- 1 yıl
Yapadim ki
- 1 yıl
@sd0292837373 haa tamam ozaman en azndan bilgi olarak kaldı sendw
1 yılBunun ne çok anal seks sorusu geldi
Bu her kadınının zevk alacağı bir şey değil o yüzden becerikli ve insan anatomisi bilen bir partnerin olmalı00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Lavman yapacaksın temiz olacak sa lavmani da tek yapma şansın biraz zor pozisyon itibari ile felan
02 Yorumla
Soran1 yılAma birsieü lavman çeşidi var ben hangisini alcam arkadan ilaçlı bir lavman türü var o mu
Gizli Üye(30-35)1 yılYapmadan once gene orana bıseyler sokup olacak seylerı onleyebılırsın
32 Yorumla
Soran1 yılSoksam nolacak sokuyorum sokuyorum istediğim kadar sokayım bok yolu temizlenmiyor ki bi türlü cok denedim
Cevap sahibi1 yılYanı bı kac gun omceden fazla yemek yeme ve lavobo ıhtıyacın olmasın yınede kurtarır sokmak ıse yarar yanı ama dedıgım gıbı temız olması lazım ıcının
Gizli Üye(25-29)1 yılYa bu kadar iğrenç olmayın artık bu ne abi bi bitmediniz burada bu soruyu sorana kadar taharetlenmeyi öğren belli ki o yüzden vibrator bakmış mide bulandiricisin
11 Yorumla- 1 yıl
Alakası yok ama acil 10kg vermem lazım şeker tatlı krizi beni çok yoruyor bi taktik var mı
1 yılSakın yap a Çok Zararlı
@sd0292837373
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılBunu internetten araştırman daha sağlıklı olur bence senin için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin bu kadar düşünmene gerek yok Oraya giren düşünsün.
01 Yorumla
Cevap sahibi9 ayYaptın mı?
Tazyikli suyla yıka çamaşır suyu da dök
00 Yorumla
1 yılEğitim ve danışmanlık verilir
00 Yorumla
1 yılBokhta patinaj cekermi diyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılAbi girmeyin o toplara
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOlduğu gibi kabul edecek
00 Yorumla Bu durum çok normal eğer istekli insan
00 Yorumla
1 yılKeşke sevgilimde böyle istekli olsa
02 Yorumla
Soran1 yılNiye o ne diyo
- 1 yıl
Anal olmaz diyor
gel anlatayım
03 Yorumla
Soran1 yılBurdan yazsana
Soran1 yılBu üyeye mesaj gönderemezsin diyor