Eşimle beraberken onu başkasıyla beraber düşünüyorum yani başkasını becerirken ve aşırı zevk alıyorum gaza geliyorum bu 1 neden yani hastamıyım ben🤭? 2. Cisi ise vajinam darmı bilmiyorum ama 2 parmak girmiyo mesela ama kalın penis hayalim vardır hep. 3. Cusu ise tüm gün memelerimin somülürelek emilmesini istyorum hard istiyorum falan ama anlatamıyorum ben normalmıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıl26 yaşındayım. bir kız bile öpmedim. dehşet abazayım. düz duvara tırmanıyorum resmen. günde 30’lara varan mastürbasyon yapmamla kasığımda ve leğen kemiğime yakın bölgede kaç tane yırtığım var bilmiyorum. 2.5 sene önce kasıklarım çift taraflı kütlettim. böyle ne olacak ben de bilmiyorum.
064 Yorumla
Soran+1 yılYaa bana sen gibisini olsunn
Cevap sahibi+1 yıleşin nasıl seks yapıyor
Cevap sahibi+1 yıldoyuruyor mu seni
Cevap sahibi+1 yılyalama cilalama var mı
Cevap sahibi+1 yıldüşünsene anüsüne kadar ıpıslak yalanmışsın ve çamaşır makinesinin üstünde çamaşır makinesi gürültülü bir şekilde çalışırken penetrasyondasın offff be kocana söyle yapsın bunu sana
Soran+1 yılDoyumsuz oldugumu biliyorum hastalik derecesinde ama ayak uydurmuyor. Ben herdaim cok sert ve hertaratimi yalasin ben yalayim islanmayan yerlerimiz. Tokatlasin argo konussun bir okadarda sevgi gostersin tukursun vursun beni deli gibi inletirken kendiside inlesin ama o kendini kasiyor bana zevk vermek icin oylede istemiyorum. Ben kalabalik misafirliktw bile onu lavaboya cagirip camsir makinasinin ustunde krndimi yaptirdim onu yoluyorum deli gibi yaliyorum oda yapsin istiyorum ayni anda hepsini ama yapmiyo normalde uzun surer ama opusmeye baskadigimixda ayni anda hemen geliyo falan geldigi gibide kalkmiyo bidah😂
Cevap sahibi+1 yılyatağa sırt üstü uzanacan, kocan ayak parmaklarından başlayacak ve seni topuğuna kadar yalayacak!!! sonra ayak bileklerinden bacak içlerine kadar dil ucuyla yalayacak!!! bacak içleri erojendir iyi azdırır. sonrasında gelecek, vajinanı klitorisini bir köpeğin su içmesi gibi dilini oynatırkenki gibi yalayacak. kalçana gelecek oradan, kuyruk sokumundan deliğine gelecek. ve yalayacak... of be. yüzüstü döneceksin, göbekten göğüslerine gelecek, göğüs uçlarını üstteki iki dişiyle uyaracak! iyi bir french kiss sonrası senin başına gelecek ve penisini boğazına kadar ileri geri yapacak. offffff. bitti mi? hayır tabii ki, devam. döneceksin penetrasyona kalçaların kıpkırmızı olana kadar tokatlanacak...
Cevap sahibi+1 yılben mast yaparken hiç geçmiyor azgınlığım ard arda devam ediyorum. doymuyorum ne yapayım. duvardan duvara vurana kadar rough sex!
Cevap sahibi+1 yıldirty talk’da olursa iyi olur.
Cevap sahibi+1 yılduvara dayamalı, çalışan çamaşır makinesinin üstü, masmavi deniz manzaralı balkonda seks hayalim of of
Soran+1 yılOof aynen bende konusuyorum aziyor o konusmuyor ama ben hepsini yapiyorum hafif acidivinda inliyorum hemde utanmadan herkesin duyacagi sekilde gayrt gaza geldigimde ise konusuyorum
Cevap sahibi+1 yılseks çok güzel bir şey değil mi? 26 yaşındayım hiç kadın öpemedim. kocan neden seni yatakta duvardan duvara becermiyor? ben çıldıracağım, bir insanın kadınının olması çok güzel bir şey. doyana güzelce bafi bafi yapıp pompalayacaksın. sıcacık parlak daracık taytı giydirip alttan ıslatıcan, g-string’i çıkartıp yalayacaksın. of be
Cevap sahibi+1 yılkocan kıymet bilmeli
Cevap sahibi+1 yıl20 yaşında karın var arkadaş hunharca yapsana karını
Cevap sahibi+1 yılboyun ve kilon kaç fiziğin nasıl?
Soran+1 yıl178 boy 68 kilo fizigimi cok sever popomu falan cok sever mesele su ben dişlerini sika sika beni becersin istiyorim yuzumu g. tumu tokatlasin isirsin yalasin ben hepsni yapiyorum sert bir insanimda gayet yatakta cilvemse vardir kdin oldugumu unutmam mesela onun canini yakarim ama ardindan onun ustunlugunu canimin yandigini falan belli ederim miyavlarimda yani😂😂
Cevap sahibi+1 yılofffffff offffffffff offffffffffff boya bak boya manken gibisin manken. kafayı yiyeceğim. böyle kadını kıpkırmızı yapıp nefesini tıkandırana kadar pompalayacaksın. kalçasını kıpkırmızı yapana kadar perküsyonu vuracaksın. böğüre böğüre becereceksin böyle kadını. analdan bastırıp sert vuracaksın duvarda şılak şılak diye sesler yankılanacak. duşa gireceksin, orada kadını diz çöktürüp gırtlak yaptırtacaksın. ayıboğan olacaksın. 1.78’lik karı offfff offffff manken misin be hatun
Soran+1 yılBilmiyorum ama iste mesela zorla girtlagima diyorum yatir beni diyorum kucagina al orda burda yapalim diyorum canimi yak diyorum benden ustun oldugunu goster diyorum anca 2 dakka sonra tekrar uyuz uyuz. Yahu erkeksin sen erkeeek aloooo beni duzgunce becerip canimi yakamiyacaksan yirtasiya yapamiyacaksan beni "yatakta" korkutamiyacaksan" napayim boyle aski😂😂
Cevap sahibi+1 yılrough seks derken gırtlağını eliyle bastırmasını da ister miydin? seni ters pozisyonda yatırıp ağzına kendi girip çıksın ister misin? göğüslerini dişleriyle sürtüp tokatlasa falan?
Cevap sahibi+1 yılcinsellikte sadece zevk odaklı mısın yoksa duygusallık da olmalı mı sence
Soran+1 yılEvet ben uyurken mesela girtlagima zorlasin uyanayim hizlansin beni yataga bastirsin mecbur kilsin beni😂
Soran+1 yılDuygu olmali ya arzulaman lazim
Cevap sahibi+1 yılofffffff kocan olmak vardı kafayı yiyeceğim kocan olmak vardı of of of of of be. sen uyurken, iç çamaşırını gizlice sıyırıp yalaya yalaya seni uyandırıp, seni doggy style pozisyonuna alıp sağ ayakla da kafana bastırmak vardı offf
Cevap sahibi+1 yılbir bacağını omuza alıp ayakta seks yapıp kasıklarını zorlamak vardı of
Cevap sahibi+1 yılHIIIIARRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Cevap sahibi+1 yılthreesome sence nasıl biri vajinadan biri analdan hatta 4. kişi oral olabilir sen ne diyorsun buna
Cevap sahibi+1 yılvücuduna mum damlatılsa hoşuna gider mi
Soran+1 yılHayir mum damlatilmasin tabi ama emerek veya vurarak isirirak zarar verebilir uyurken yapsin mutfaktayken ansizin gelsin kafami duvara yaslasin ve soysun beni saplaklarla beaber sert sert pompalasin balkonda yapsin bahcede yapsin ozellikle beni kolumdan sacimdan tutarak gotursun biryere canim cikasiya kadar becersin
Cevap sahibi+1 yılmakat deliğinin yalanması seni azdırır mı ya da zevk verir mi psikolojik olarak bile olsa
Cevap sahibi+1 yılsana daha yalın sorular sormak istiyorum, kocan diyelim ki başka kadın almadı bull erkek yani tek erkek aldı. kabul eder misin yoksa kocana da bir kadın şart mi?
Soran+1 yılBence kadin olsa daha iyi hem ben ve karsimdaki zevk alir hemde onlar
Cevap sahibi+1 yılyatağa bağlanmışsın ayaklarından hiç hareket edemiyceksin. analdan öyle bir vurucam ki sesinde çıkmayacak, vajinanı parmaklayıp sana emdiricem. bir anala bir vajinana sokup sokup çıkarcam. ağzını da ellerimde kapatıp omuzundan yüklenip daha çok varıcam sana offffff ne güzel olurdu kuduruyor insan. şu an ıpıslak dimdik oldum zıplıyorum yerimde patlama yaşayamamış bir bakirim offf
Soran+1 yılHem canim yanacak hemde zevk almis olucam ve agzimi kapattigi icin sesim bile cikmayack 😍😍😂😂
Cevap sahibi+1 yılkocanın gözü önünde var ya vajina sinir duvarını dilimle aşındırırım. seks öyle değil böyle yapılır derim. mastürbasyon yaparken bile ard arda gelen azgınlığı geçmeyen biri olarak seni nasıl becerirdim offff. iki parmağımla ağzını çekiştirir, sonra döndürüp ağzına bindirir, dilinin altına kelini sürter, boğazına gidip gidip gelirdim, spermlerimi penisime tükürürdün of be
Cevap sahibi+1 yılboğazına kemer takıp çekiştirirdim duvardan vura vura kütlete kütlete 1.78’lik hatunu offff
Soran+1 yılHahha bu sirada gozlerimde yaslar ve sana karsi hayran bakislarim esimin ise hüsrani😂
Cevap sahibi+1 yılşu an yemek yapıyormuşsun sanırım, hiç beklemediğin bir anda arkandan perküsyonu şılak diye yapıştırıp dayamak istiyorum. boğazını da sıkıp kıpkırmızı yaparken belirginleşen damarını emmek istiyorum. sonra hadi diz çök, muamele çek! analdan acı çektirmek istiyorum, hem benim damarlıyla hem de parmaklarımla. sadece acı çekeceksin, sonra vajinanı şelale gibi akıtacağım oyşşşş oyşşşş awwwwww, yes! 😍
Soran+1 yılVajinama sok ve yirt vajinami cok istiyorum bunu isir goguslerimi yala deli gibi
Cevap sahibi+1 yılpenisim sertleştiğinde iki parmağımla geriye doğru bastırıyorum daha da ileriye çıkıyor ve ben yana çevirip bir anda bırakıyorum taktırevalli gibi sallanıyor bildiğin. bunu seni saksoya eğdiğimde yapmak istiyorum. azgın kadın. vajina dudaklarını ısırıp çekiştirmek istiyorum ve üst tırtıklı dişlerimle göğüs uçlarını haşırt yaparım. vajinanı pert etmek istiyorum. offffff sularını akıtmak istiyorum. domalsana önüme doğru ohhhhh
Cevap sahibi+1 yılne kadardır evlisiniz bu arada
Soran+1 yıl3 senedir
Cevap sahibi+1 yıleşinde erken boşalma var mı? ilişkiniz ne kadar sürüyordur? önsevişme var mı
Soran+1 yılVar hepsi var en uzun 1 saat suruyor en kisasi 20 dakika falan.. tabi banada bagli adami optugumde 2 dakika😂 bilerek opmuyorum uzasin diye oof🤦🏻♀️ sonra bidaha istiyorum garibim uyuyakaliyor mast yapiyorum sonra sabaha karsi dayiyorum popomu ona bidaha yapiyo uyurken falan😂😂
Cevap sahibi+1 yılaranızdaki sorun eşinin yeterince sert olmaması mi? eşin diyelim ki istediğin sertlikte yapıyor yine de eş değiştirmeli bir şey ister misin, yoksa eşinle tekli mi devam etmek istersin
Soran+1 yılYahu esim yetersiz bir adam degil ugrasiyor benim icin cok hemde herif neler yemiyo bana yetismek icin ama bendeki doyumsuzluk hastaligi galiba birde baskasiyla falan dusununce zevke geliyorum cok istiyorum boyle seyleride ama sapkinlik gibi geliyo ona
Cevap sahibi+1 yılbazı kadınlarda var bu durum, swinger, cuckold, cuckquean fantezileri olabiliyor. ama eşin asla ikna olmazsa yapacak bir şeyin yok. doyumsuzluk olarak da nitelendirebilirsin. senin cinsel dünyanın rengine bağlı.
Soran+1 yılEvet bilmiyorum surekli agzima almak icime almak hep onu hissetmek istiyorum surekli islak geziyorum herdaim hazirim ama adam yorgun 😩😂😂
Cevap sahibi+1 yılo kadar yoğun mu çalışıyor ya
Cevap sahibi+1 yılmesai saatleri falan
Soran+1 yılMesela işten ucarak gelir eve bilir ne ile karsilacagini ama birinci seyden sonra outside bitmistir o sonra sorular baslar yeterlimiyim sana yetmiyorum sana sen cok degisiksin tribe girdim sence penis boyum nasil falan lan bunlari diyecegini yalasana beni sevis benimle tokatla beni!
Cevap sahibi+1 yılmesela ben çok uykum olduğunda yorgun olduğumda şehvetlendiğimde enerjim yerine geliyor uykum kaçıyor uyuyamıyorum. eşini sen de iyice azdır, hemen boşalmasına izin verme kudurt falan. o azgınlıkla kaçsın yorgunluğu. klitorisini iyice yalayıp oynasa sen de kudurursun.
Soran+1 yılYapiyo canim okadarda degil mesela sert ol diyorum bogazimi falan sıkıp tokstliyor ardindan yavrum diyip sariliyor halbuki ben seks boyunca mesela sert bir adam isterim karsimda tabikide sakin zamanlarda olur mesela sabaha karsi 4 5 gibi gozler kapali sadece ora calisiyor ama onun haricinde bendende hırçın bir adam istiyorum
Cevap sahibi+1 yılmesela ben spor aleti aldım bisiklet çeviriyorum 45 dakika bacaklarım şişiyor. pump etkisi oluşturuyor. o zaman şehvetim enerjim iyice yükseliyor. mastürbasyona yükleniyorum. fiziksel aktivite de tavsiye ediyorum eşin için.
Cevap sahibi+1 yıl20 yaşındaki bir kadın için erkek de çok istekli olmalıdır. yaşlarınız birbirine yakın mı
Soran+1 yılO 26
Cevap sahibi+1 yılhep mi böyleydi eşin?
Cevap sahibi+1 yılhani evlilikte cinsellik bir süre sonra rutine biniyormuş ya ondan sordum
Soran+1 yılBiz hep boyleydik ya..
Cevap sahibi+1 yılrough seks seven bir kadın. sabaha kadar seks yapacaksın. düşünsene, bana mısın demiyor. romantik anlarda yumuşaklık tamam da. pompalarken yumuşaklık iyi değil. ılık sevişme gibi bir şey.
Cevap sahibi+1 yılhep ıslak mısın
Soran+1 yılEvet😂
Cevap sahibi+1 yıldoktora gidin derdim ama nasıl ikna edeceksin ki 😁
Cevap sahibi+1 yılbugün de yaptınız mı
Cevap sahibi+1 yılSeks hayatınızda bir gelişme var mı
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılherkesin arzuları, hayaller ve fantazileri farklıdır. bu "eşini başkasıyla düşünmek" genelde erkeklerde oluyor, onlara da cuckold deniliyor, ancak kadınlarda bu yok demek değildir. yalnız sizlere de cuckold mu deniyor yoksa farklı bir terim var mı bilmiyorum :)
vajinan dar da olsa her türlü penis girer elbet, sonuçta esnek bir kas yapısına sahip ve yeterince ıslanırsa hiç bir sorun olmaz.
hard seven çok kadın var, memelerinden de haz alan da çok. o açıdan farklı değilsin pek :)
önemli olan bu isteklerini, bu arzularını eşinle paylaşabilmende. paylaşamazsan hep içinde kalacak. paylaşırsan da ne tepki geleceğini kestiremeyeceğin için endişelerin var.
bence grup seks videoları falan izleyin, onun tepkisini ölçün. eğer izlemesi hoşuna gidiyorsa sorarsın ona sen de ister miydin böyle bir ilişki diye.011 Yorumla
Soran+1 yılBakmasina bakiyo ama dusuncesi delirtiyormus ben ise onum baskasini sey yapmasindan haz duyarim dusundukce gaza geliyorum sevisesim geliyor
- +1 yıl
çift değil de tek kadın alsanız aranıza? ona da mı karşı?
Soran+1 yılEvet sonra erkekte girecek falan s. rkm belani dedi
- +1 yıl
hahaha hep 2. erkekten korkuyor demek :))
Soran+1 yılNiye ama zevk meselsi😂
- +1 yıl
ya işte senin sevdiğin arzuladığını o sevmiyor istemiyor. yapacak da bişi yok :/
Soran+1 yıl😒😢
- +1 yıl
kocansız deneyeceksin o zaman ne diyim
Soran+1 yılOof butun yazdiklarimi oku yorumlsrsa ve cozum bul😂
- +1 yıl
senin bu kadar istekli ve fantazilere açık olup onun bu kadar kapalı olması da ne diyim :( bizim tam tersimiz gibisiniz :)
Soran+1 yılAynen oyle iste yatakta hepsi kalacak zaten ama yasliyken ona bakip ah bu adam benj nasilda beceriyordu nasil seks haUtimix vardi demek istiyorum😂
seks oyucaklarına felan başvur. Çift oyuncakları var hatta senin isteklerini tamamını karşılar bence. Kalın prezervatifler ya da penis yüzükleri falan. Hem eşini aldatmazsın hemde doyarsın. Eger gerçekten doyumsuzsan kesinlikle bu yöntemlere başvur yoksa çok sürmez sen aldatma yolunu tercih edecek gibisin.
04 Yorumla
Soran+1 yılAldatmam ama ne yaparsam yapayim doyamiyorum esimi 2. Cide zorliyorum 3 4 kerede mast yapiyorum ustun🤦🏻♀️
Soran+1 yılSeks oyuncaklarini sacma buluyomus. Ki normalde gayet sert bir adamis kadinlara karsi eski bekar hauatinda bana diyorki sana kiyamiyorum sen o.. degilsin diyor 🤦🏻♀️
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
32Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı. Vay be hem swinger hem cuck queen hem hard fantazisi var. Eşin bunları bilse neler olur bilemiyorum 😅
03 Yorumla
Soran+1 yılYahu dişlerini sikarak yuzumu kalcami heryanimi tokatlayarak sıkarak yalasin opsun bende onu gaza getirmek icin yaliyorum cok kalin diyorum elleryle kalcama kendim vuruyorum yalanmadik yeri kalmiyor ustune ustluk konusuyorum inliyorum helsiyle gaza geliyor ama ne hardlik yapiyo nede baska sey sonra onu baskasitla dusununce iyice yoluyorum onu ve gulerek bosaliyorum ama o bilmiyor😂😂
Soran+1 yılKafami uçururdu
+1 yılBence degilsin ama benim esim olsan bunlarin hepsini yapardim bende istiyorum bunlari yapmayi emin ol kocan olsam beni bıktırırdım
08 Yorumla
Soran+1 yılSanmam gayet baskinim yTakta bana beni bastiran olaganustu birsey gerek
- +1 yıl
Sen ben tanisan bir var ya yeter artik birak beni dersin
Soran+1 yılKocam olsana😂
- +1 yıl
Keske olabilsem müsait misin konusaak bir
Soran+1 yılNe hakkinda esim istese grup yapacam sende gel😂
- +1 yıl
Ya iste evlilik hakkinda sorucam
- +1 yıl
Kırma beni lütfen
- +1 yıl
Nerdesin
1. Si kocan bu fantezinden haberdar mı? 2. si kalın değil mi penisi? 3. sü seksten zevk almak istiyorsan partnerine açık olmalısın, sekste utanma olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılUtanmam istedijlerimi soylerim ama fantazilerimi soyleyemem sapkin olanlari yani haberdar ama kiziyo. Gayet kalin ve buyuk
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsen normal değilsin ama benim gibi bakir birini azdırdın :)
08 Yorumla
Soran+1 yıl37 yasinda bakir😂 valla neler neler varda doksem ortaya herif beni eve kapatir
- +1 yıl
herif seni eve kapasın da ben merak ettim şimdi :)
ayrıca ilk güldüğün şey de doğru :)
Soran+1 yılIste mesela oyle olsunki senin gibi 37 yasin patlamasini yasarmiscasina yapsin bana hep ama yok adam arzuluyo ama karakterler farkli 😂 bide endiseleniyorum diyor yetmiyorum diye lan duzelt oxaman kendini😂
- +1 yıl
vay be
adam nasıl şanslı olduğunun farkında değil ben olsam var ya aynen dediğin olur
etna yanar dağ patlaması :)
Soran+1 yılBoyle dişlerini sıka sıka tokatlayarak bagirarak yalayarak yapsin iste cokmu sey istiyorum🤦🏻♀️
- +1 yıl
sen ne istiyorsun bilmiyorum da okuyunca ben kötü oluyorum :)
Soran+1 yılOof yorumlarimi oku ve bana cozum bul 😂
- +1 yıl
sana çözüm buldum ama buradan bir şey yapamam.
dm ye gel
Gizli Üye(36-45)+1 yılgel ben kocan olayım sana her fanteziyi istediğin herşeyi doyasıya yaşatıyım
09 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yılaşırı sert seviyorum var mı cesaretin yaşamak içijn
Soran+1 yılNe kadar bir sertlik aci eşigim cok yuksek ve oyle dayaktan bahs etmiyorum bogazimi sikmasi yuzumu tokatlamasi kalcami tokatlamasi orami burami isirip yalamasi cook isterdim ki bende ayni sekilde heryanini yaliyorum izin verse makatini bile😂
Cevap sahibi+1 yılofff işte bu senin gibi birisi bana düşmedi işte. heryerinde diş izleri ve morarmalar olurdu gerçekten her sevişmede.
Cevap sahibi+1 yılyatağa bağlasam mesela agzını bağlasam. sert acımasızca becersem seni. hatta arkadaşımla grup yapsak tost yapsak seni
Soran+1 yılAww😍😍😝😝
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşındasın sen evli misin
Soran+1 yıl20.. evet evliyim
Cevap sahibi+1 yıloowww erkenden evlenmişssin ama kocan bence kıymetini bilmiyor :) peki kocan kabul etmiyor bunları gizli gizli yaşamak istemez misin
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜçüncü kadın erkeğin hoşuna gidebilir ama sen ikici erkek istersen eşini rahatsız eder sanriim. Zevkler konusulmadikca içinde kalır gider
010 Yorumla
Soran+1 yılAnlatiyorjm sen beni sevmiyosun o kariyida senide a.. qq dedi bana😢
Cevap sahibi+1 yılSeni seviyor Üçüncü kadına karı deme şehvete gelmesi icin uğraşmam lazim
Soran+1 yılO kari diyor beni sevdigini nasil anladin?
Cevap sahibi+1 yılHsler değil dediklerine göre çıkan sonuç bu yani. Yoksa evli değil misin ;)
Soran+1 yılBu nerden cikti😂
Cevap sahibi+1 yılKarmaşık sayılar gibi gelme bak zaten kızgınım şimdi :) neyse eşini mytlu etmenin yollarını bul ara sen çokta uçuk fanteziler deneme ha kalkıp tost olayim deme
Soran+1 yılHayallerdemi kalsin😂
Cevap sahibi+1 yılBak sen hinzirlik peşindesin he. Hayallerin derin düşüncelerin uçuk yaşamak istediklerin farklı sana heyecanlı geliyor... Denemek istediğin her halinden belli ama işte zamanı var dur hele
Soran+1 yılNe kadar zaman😢
Cevap sahibi+1 yılBilemem eşini bağlı... Evli olduğum şahsa sor biz nerden bilek günaha sokuyor sun zaten beni
+1 yılNormal kime göre neye göre ama 2. Ve 3. Dertlerinin çözümü var
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
Burda anlatmam benim acimdan sikinti yaratir isterseniz cozum icin ulaşınız
Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. normalsin ama tek kadın fantazin var sadece diğerleri de yaparsın zaten eşine söyle
08 Yorumla
Soran+1 yılMesela esim benim yakin arkadadlarimdan birimi becersin onun kocasid beni becersinn
Soran+1 yılDedim ellerini aldim askim boyle saplak at askim soyle sacimi çek askim bana argo konus hadisene lan ben gaza gelip cosuncada aciyor diyor ben oyle istemiyorum😒
Soran+1 yılO aciyor yapma diyor sonra sen doymuyorsun endiseleniyorum adina diyor🤦🏻♀️
Soran+1 yılBen sertim zaten ama erkek daha sert olmali🤦🏻♀️
ablacım desene grup istiyorum diye :) bunu sen kocana söyle seve seve başkasını s2cektir :D
04 Yorumla
Soran+1 yılYapmiyo iste mesele orda😂
Soran+1 yılEvet ve gayet kulturden falan girdi kufurle cikti😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılFantazi iste peki gereğini kaldirabilirmisin gozunun oninde baska bir kadını yapmasını bide vajinan gercekten o kadar dar mi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve evet yine evet herturlu😂
Cevap sahibi+1 yılCiddi misin saka yapion
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunlar fantastik güzel istekler. Karşılanması gerekir bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlatsam ne derler🤦🏻♀️😂
Cevap sahibi+1 yılZor bir durum. Ben de anlatamıyorum maalesef. Bazı şeyler sanki hayata bir kez gelmiyormuşuz gibi içimizde kalmak zorunda oluyor.
Ülkece kafayı yedik :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılErkek olduğun için kocanın olması zor ihtimal.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim niye haberim yok erkek oldugumdan😂😂 yoksa bu Şu an yemek yaptigim adam kocam drgilmi😂😂🖕🏻
- +1 yıl
İfadelerin çok kadınsı gelmedi de.
Soran+1 yılAcik acik anlattim derdimi😂
- +1 yıl
Laf ile olmaz iş üstünde göstermen lazım hünerini
Sekste ideal kadın resmen.
015 Yorumla
Soran+1 yılNe yapicam ben boyle🤦🏻♀️ peki onun baskasiyla yapmasini istemem veya dusunup zevke gelmem anormalmi. Heryerde herdaim istitorum kalabalik misagirlikte tuvslete cagirip camasir makinasinin ustune oturip zorla ysptirdim kendimi ben hep istitorum gunde 3 4 surekli ve farkli pozisyonlar ama genellikle misyoner ve beni deli gibi yalamasini opmesini ayni anda istitorum ama opusmee basladigimixda hemen bosaliyo yani yalasamiyoruz. Bana gore butun vucut ip islak olmali yalanmaktan ama yok!!
Soran+1 yılYalayim yalasin deli gibi herkes duysun ya bana ne😂 ama o kendini kasiyor. Ve ben tokatlasana diyip ellerini kalcama goturunce 2 tokatlayip birakiyo ben hem canim yansin istitorum hemde deli gibi seviselim istiyorum işe bile gitmesin yatakta tum gun yapalim yahu batsin dunya 😂😂
Soran+1 yılHep saplaklasin misyonerde yuzumu tokatlasin dişlerini sıka sıka beni isira isira becersin iste cokmu sey istitorum ya🤦🏻♀️😂😂
Soran+1 yıl69 cok sevdigim pozisyon oda yapiyor ama ben ona uapinca zevkten bazen birakiyo bende hadi diyip biraz sert emiyorum yaliyorum bastiriyorum agzina oyle bidaha yapiyo sonra beni hemen cevirip s. kuyo halbuki deli gibi hem yalaşmak hem becerilmek istiyorum parmakla beni ditorum sevisirken mikrop kaparsin diyor🤦🏻♀️
- +1 yıl
Ortadaki malzemeler belli; dudak, dil, parmaklar, penis ve kadın vücudu. Ee şimdi bu malzemeleri o vücuda harmanlamak, eşit olarak dağıtmak lazım. Aceleye ne gerek var. İğne ucu kadar boş yer kalmayacak şekilde, pembeleşinceye ve kulak memesi kıvamına gelecek şekilde yalamadan olmaz o iş 😃
Soran+1 yılUzun uzun sevisir hayran hayran bakarak ama ayni anda hem s.. hemde sevisemiyor hemen geliyor ben ise hem sevisirken hem o anda beni hirpalasin hor kullansin istiyorum zaten yaslaninca tempo dusuyor😂
Soran+1 yılCok isterim baskasini becersin bende izleyim sekilden sekile soksun kadini ben izleyim ve zevke geleyimm
Soran+1 yılHayir onu orda becerirken benide baskasi becerebilir veya ayni anda benide becerebilir
Soran+1 yıl😂😂😂
Sen şampiyonluğu oynuyon kuzu 😉
04 Yorumla
Soran+1 yılDerken 😂
Soran+1 yılYaa deme fena oluyorum😂
+1 yılsıkıntılısın bşraz 😂😂
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden be😂😂
- +1 yıl
özellikle ilk dediğin için 😂😂
Soran+1 yılBen eş degistirmecede istitorum cok ama esim ve cevre beni ne yapar 😂😂
- +1 yıl
valla yıpratırlar 😂😂
Soran+1 yılNe yapcam been😩😂
- +1 yıl
bilemedim beni ortakçı alın sksk 😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
bir şansımı denedim hahahn😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu dediklerini altında yatan şey heycan
015 Yorumla
Soran+1 yılSanmiyorum ya mesela canimi yaksin yirtsin baskasini sey yaparken goreyim beni sömürsün
Cevap sahibi+1 yılTamam işte bolca heycan olsun istiyorsun. Sert ve sıradışı olmak heycan veriri. Bunlar normal şeyler. Tabi gerçekte eşinin bir bayabı becerirken hax alacağını sanmıyorum
Soran+1 yılBen eş degistirmece istiyorum mesela🤭😂
Cevap sahibi+1 yılBu fantezimi gerçek anlamda mı
Soran+1 yılGercekk
Cevap sahibi+1 yılDiyelim ki gerçekte eş değiştirdiniz. Eşin o adamın karısını beceriyor kadından aldığı zevkle inliyor kadında aynı şekilde... sende o adamın kocası seni beceriyor içine boşalıyor dölleri vs. Sonrasında normal hayatınıza dönüp günaydın deyip kahvaltı mı yapabilir misin. Kuşku olur mu sende
Soran+1 yılHayir cok guzeel esim onu becerirken benim becerilmem ve hatta biz esimgili gecelim zevk konusunda baka kalsinlar falan😂
Soran+1 yılVe evet normal kahvaltiya hayata devam
Cevap sahibi+1 yılBence eşinin durumundan yani başka bir kadını becermesinden çok senin başka bir erkekle sevişme hissi fazla sanırım. O erkekte kalın y... lı ve sınırsız seni fahişe gibi beceren bir erkeği istemen
Soran+1 yılAhh evet ve esimde baskasini becerebilir yeterki beni bastiran bir herif benim basimda olsun
Cevap sahibi+1 yılPeki eşin ve başka bir erkek aynı anda seni evire çevire becerse bu nasıl olurdu. Yani önden arkadan oral
Soran+1 yılCok guzel cok isterdim biraz acirdi ama acidan zevk duyuyorum hele bide biri cok vicdansiz hayvan gibi olsun digeri sevgi dolu😂
Cevap sahibi+1 yılBence iki erkek olmalı. İkisi seni önce uzun uzun yalamalı. Sonra yavaş yavaş sertleşmeli. Önce biri becercek boşalcak sonra hemen diğeri başlayacak. Boşalan memelere geçecek. Arada bir ağzına da verecekler. Sonra ikisi birden önden ve arkadan. Önden yapan sert arkadaki yavaş olmalı. Bu nasıl
Soran+1 yılValla sert olan sadece becersin digeride seviselimm sonra degistirsinler yerlerini😂
Cevap sahibi+1 yılDüşünsene kalın büyük bir y.. k içine zorlana zorlana girereken diğer erkeğin seni dudaklarından ihtiraslı ihtiraslı öpmesi
+1 yılgayet normalsin nesi var ki bunların
016 Yorumla
Soran+1 yılEsimi baskasiyla dusunmek falan bide ben yatakta asiri sertim yani herseyi yaparim karsimdaki beni bastirmali 😒
- +1 yıl
2 kadın bir erkek grup düşündün mü hiç yapmayı sadece izlemek değil ayrıca kocan yeteri kadar sert değil galiba
Soran+1 yılBen eş degistirmece istiyorum mesela
- +1 yıl
twitterda bolca var onlardan :D
Soran+1 yılEsim cok misyoner biri ben baskinim zaten herif benden daha baskin olmali
- +1 yıl
selam ben baskın :d
Soran+1 yılDeli😂😂
- +1 yıl
kaç yaşındasın :D
Soran+1 yıl20..
- +1 yıl
evlilik için erken değil mi :D
Soran+1 yılEvet duramadim😂😂
- +1 yıl
erken evlenmemiş olsan istediğin fantaziyi gerçekleştirebilirdin :D
Soran+1 yılHahaha duramadim iste iliskiden sonra bide mast yapiyorum doyamiyorun
- +1 yıl
mesela ben doyurabilirdim seni :D
Soran+1 yılNeden peki nasil 😂
- +1 yıl
biraz baskınımdır :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşıyor musun sen ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay be
Sen ne muhterem bir insansın öyle :)02 Yorumla
Soran+1 yılHastayim galiba🤭😂
Cevap sahibi+1 yılBelkide :)
Ben olsam bu isteğimi paraya, kazanca çevirmeye çalışırdım.
Tabi eskortluktan falan bahsetmiyorum tabiki, sakın yanlış anlama
+1 yılofff manyaksın sen yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden😒
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı değişiksin :)
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden🤦🏻♀️😂
- +1 yıl
İnsan neden başkasını hayal eder ki ya da hard seks ister ki normal hali varken
Soran+1 yılEsim baskasini yapsin veya en yakin dostlariyla es degistirmece yapalim
- +1 yıl
İyi o zaman ne diyim buyur yap =)
Soran+1 yılOna diyemiyosun iste mesela basKsiyla onu dusunup gaza gelip zevke geldigimi bilse benim onu sevmedigmi dusunur
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoyacak gibi degilsin gözünden mi açsın
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek kiz😂
+1 yılBaya isteklisin sen ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşininki cok mu kucuk?
04 Yorumla
Soran+1 yılGayet buyuk
Cevap sahibi+1 yılHayalım var diyosun madem sahipsin
Soran+1 yılAma yap miyoorrr
Cevap sahibi+1 yılNeden
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeğişiksin
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama daha bircok sey var anlatamiyorum
Cevap sahibi+1 yılNe var
+1 yılhayallerin güzelmiş
019 Yorumla- +1 yıl
kocan olmak isterdim :)
Soran+1 yılKeske😂
- +1 yıl
yaş kaç
Soran+1 yıl20..
- +1 yıl
çok ufaksın bu yaşta bu , istekler :D
Soran+1 yılHeryerde herseyi istiyorum mesela gece olsun ormanlik alan vs. Yirtsin beni. Veya kabul etse arkadasiyla ve arkadasinin karisiyla o karisini yaparken beni arkadasi becersin ama oyle boyle degil guzel bir sekilde ki onlar bile balakalip aynisi yapsinlar. Hadi bu hayalimde kalir turkiyede😂 ama sert olsun bana her pozisuona soksun beni kalabalik tenha demeden yapsin beni bagirtsin bagirtirken agzimi kapatsin hizlansin falan 😂😂
- +1 yıl
kalktı benimki :)
Soran+1 yılGirtlagima zorlasin yalarken makatimi parmaklasin vajinami hor kullansin penisini heryerime sursun vursun hem o hem ben yalayalim birbirimizi deli gibi canimi yaksin benim bende yakayim ama ondan korkup daha faxla yaksin beni
- +1 yıl
desene sana ben lazımım :)
Soran+1 yılHahaha
- +1 yıl
kocana söyle kabul ederse karısını hor kullanmak istiyorum :)
Soran+1 yılSu cumlenin tahrik ediciligi😍😂😂
- +1 yıl
bence de :)
yuh ben gizli değilmişim rezil oldum :D
Soran+1 yılNe rezilligi yahu erkek😝
- +1 yıl
:D doğru diyorsun
kocana selamımı söyle seni bana yollasın
Soran+1 yılKeske gel al beni heryer boş😂
- +1 yıl
ama benimki iri nasıl olacak aşı eşiğin o kadar yüksekmi ;)
Soran+1 yılCok yuksek relax olsana yirtsanda onemli degil yani😂😂 aciyi severizz
- +1 yıl
sevdim seni :)
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Swinget çift
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgayet normalsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişin zor
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama
Cevap sahibi+1 yılbu üç isteği yerine getirebilirmisin sence
Soran+1 yılHepsini istiyorum
Cevap sahibi+1 yılsevgilin var mı
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılfuckbudy?
Soran+1 yılNeiin🤦🏻♀️😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılnormal değilsin
00 Yorumla
+1 yılYapalım istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana ben gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılWuuuu
Cevap sahibi+1 yılYaaa hard hard
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı