Bu rezil kalp onu bekliyor hala gizli gizli, hala umut ediyor utanmadan ve hayal kuruyor onunla ilgili, zamanı geçmişe çevirebilsem ah keşke, bu anda böyle olsaydı böyle olurdu, belki şöyle yapsam onu kazanırdım belki beni severdi belki kaybetmezdim öyle olsaydı böyle olsaydı diyor bunları benden gizli yapıyor...
Bu her insanda kaynaklı aslında sorun şu ; öyle bir insan asla bulamam ya da öyle birisi asla. olmayacak o çok özel o yüzden onu beklemek daha mantıklı. Ama buda doğru değil onu tanımadan önce de öyle birisi varmış demekki seni buldu ama bundan sonra ondan daha iyi biriside seni bulabilir kendini dunyaya herkese kapatmak neye yarayacak sana hüzünden başka
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çünkü 'umut' diye bir kavram var. Ne halde olursa olsun insan hep kendine ihtimaller bulur. 'Öyle olursa olabiliriz' diyerek kendisini umutlandırır. Ama sana neden gelmesin? Evli birisi mı?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet evlendi benim hesabım gercek değil hersey sahte
Zebercet adında bir otel katibinin içsel dünyasını anlatır. Bir gün güzel bir kadın otelde konaklar. Bir hafta sonra geleceğin söyler. Odasını kimseye vermez Zebercet. Odayı süsler hazırlar ama kadın gelmez.
Darlama kendini. Evli kisilerden de uzak dur derim en fazla kullanıp atar seni veya yuvası yıkılır. Şöyle düşün o kadar erkek var ve ben belamı aramıyorum de kendine. Mümkünse de başka kisi ile flört et. He üzülme taraftariysan devam et ama üç günlük dünyada da kendini başkası için üzmeye değmez yani
Biz onlara tecrübe diyoruz Yani ben öyle diyorum. Boşa kimseyle karşılaşmazsın. Onlar sana tecrübe katıyor. Emin ol herkes saçma sapan kişilerle karşılaşıyor. ama bu yüzden kendini , kalbini dışa kapamak çok saçma olur. Her neyse o evli adama ait herşeyi aklından sil ve güzel bir yola gir . Böyle anca çok değerli vaktini harcamış olursun. geri de dönemezsin. Yaşıyorken yaşa yani. Kendini harcama 🖐️
Bazı şeyler göründüğü gibi değil tıpkı bu anonim hesap gibi takip isteği attım kabul edersen sohpet ederiz yorumların çok zeki olduğunu ve güzel bir kalbinin olduğunu gösteriyor
Teşekkür ederim öncelikle. sadece olaya dıştan bakabilen birinin objektif olabiliyor sanırım bu duygusal konularda diyelim . İstek kabul etmiyorum ve sohbet de etmiyorum bu sitede kusura bakma 🙏 sen izin verdigin zaman onu sevmeyi bırakacaksın bu senin elinde 😊 İyi geceler 🌺
Belkide ortada bir adam yoktur belkide adam benimdir, belkide bırakıp giden ben bile bile atese yürüdüm demistir acı cekiyordur benim gibi... Iyi geceler yinede teşekkür ederim sizin hakınizdaki görüşlerim aynı
En İyi Cevaplar