Gelmeyecek birini beklemek zamandan, zaman ömürden gider.
Dünyanın en büyük yalnızlığıdır, bir gün gelecek diye cam kenarında yaşamak.

Gelmeyecek birini beklemek zamandan, zaman ömürden gider.
Dünyanın en büyük yalnızlığıdır, bir gün gelecek diye cam kenarında yaşamak.

Gelmeyecek olması kesin değil ki. 😃 Zaten hep beklemek üzerine kurulu bir dünyaa. 😃 Özellikle beklenen insan olunca ve belli ki can acıtınca insan her şeyi hesap ediyor, yenilgi sayıyor ve hatta mağdur edebiyatı yapıyor. Ama, bu ay geçsin bakarım, şu dönem geçsin hallederimlerin birikimlerinin daha fazla zarar verdiğini hissetmiyor bile. Sırf bu eziyeti yapan kendiyken hatta diğer beklemek de bir tercih, onu da kendine zarar olarak döndürürken kendisi sadece kaderden tokat yiyen bir insan oluyor. Hani nerede özgür irade. 😃 Harekete geçmek lazım. Ya hem iletişim kolay bu dönemde bir mesaja bakar, bekleme git ve hallet bu da benden çook gizli bir sır.😄 Düğümü bağlayanda insandır çözebilende hadi eyvallah 😄
Belirsizlik zor. Gelip gelmeyeceğini bilmeyince, net olmayınca zor
Belirsizlik çok zor
Ben gelmeyecek kimseyi beklemem.. çünkü zamanım ve sevgim değerlidir.. bunu da sadece ve sadece hak eden insana veririm.. hak etmeyenlere yeterince iyi niyet gösterdim zamanında çünkü..
Beklemeye gerek yok her su yolunu bulur akar gider
Cevap
3Cevap
Beklemek yerine harekete geçsin herkes bence zamanında. Zamanında değerli bazı şeyler, sonrasında olması bir anlam ifade etmiyor.
Beklemek zor. Net olmayan her şey zor. Ya net olmalı, ya beklentiye girilmemeli yeni hayat dusturum bu..
.
Beklemek daha zor. Gelmeyecek olması net birşeydir. Yani acısını yaşarsın birkaç gün sonra biter. Ama gelmeyecek birini beklemek, olmayacak birşeyin peşinde koşmak hayal kırıklığı yaratır. 😇
Gelmeyeceğinden emin olunan biri beklenilmiyor, kafada bitiyor eminsindir çünkü gelmeyeceğinden.
Sorularla kalmak emin olamamak beklemek daha zor
Hiç gelmeyeceğini bilmek 🥹 canımı çok acıtıyor.
Gelmeyeceğini bildiğim kimseyi beklemem boşa harcanacak zamanım yok
Gelmeyecek birini beklemeyin. Sadece zaman kaybı ve üzüntü çünkü.
Bekle dedi ve gitti
Ben bekledm o da gelmedi
Cemal Süreya
Beklemek bence daha bı zor çünkü içinde geleceğine dair hep bir boş ümit var
Gelmeyecek bile olsa bekleyişlerimi hep çok sevdim. İkisi de zor değil.
Bacaklarımı açarsam gelecek birine aşık olmak en zoruydu
Gelip gelmeyeceğini bilmediğin halde birini beklemek
Birinin gelmeyeceğini bile bile beklemek zordur
Gelmeyecek olması zor.
Beklemek daha zordur
+
Gelmeyecek olması
Vazgeçmek
gelmeyecek olması
Gelmeyecek olmasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?