Hmm, tamam, peki, sen bilirsin, ok. Şu kelimeleri tedavülden kaldıralım :d

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aşkım, sevgilim, birtanem, canım, kurabiyem, şemsiyem, ançuezli pizzam, kedim, köpekim, zeytinim, peynirim, sınırsız ton balığım, kavunum, yarma şeftalim, börtüm, böceğim, hedem, hödöm... Kadın ya da erkek farketmeksizin bir ilişkiyi sorgulatan, yahu ben kimle birlikteyim diye düşündürten detaylardır. Samimiyetsizlik akar resmen.
Canım kelimesini kaldırırdım, çok samimiyetsiz geliyor.
Aşkitom, ciğerim, bebeeem, kuzum, yavru, şekerim mümkünse demesin. :D
O tedavülden kaldıracağin kelimeler kurtarici kelimler 😂😂
🤔🤔
Cevap
53Cevap
Peki , Sen bilirsin, tamam , ok 😀
Özel anlarımızda kullandığında hoşuma giden argo ifadeleri başka zamanlarda kullanması fazlasıyla itici gelir, mesela.
Bir de "hadi" gibi ısrar içerikli ifadeler çok rahatsız edici benim için.
"Neyse", "Boşver" vb. kendini iletişime kapatıp buz kütlesine dönüştüğü ifadeler de...
Bir de n'olur
"çiçeğim", "böceğim", "şekerim" ve
anlamsız eklerle anlamsızlaştırılan
vıcık vıcık sevgi sözcükleri kullanmasın.
Banane
Kabul etmiyorum
İzin vermiyorum
Karışırım
Ben öyle istiyorum
Evet, çok katı sözler..
bunlar olmazsa ilişki olmaz zaten köle mi arıyorsun sevgili mi :D?
Bunları kabul edip kendin köle olmak istiyorsun galiba @AslıQuenen
Ne kölesi canım olur mu öyle şey estağfurullah
canım ben köle olmam ilişki 2 kişiliktir bazı şeyler kabul edilmez sen kimseyi kısıtlayamazsın tabii ki ama onun istediklerine seni kısıtlamadığı sürece engel olamazsın
İstekler yukarıda yazan sözlerle dile getirilmez. Böyle sözlerle muamele görüyorsan ve bunu da hoş karşılıyorsan sana bir şey diyemem ama benim kendime saygıma var. @AslıQuenen
kendine saygıyla ne alaka onu anlamadım şimdi :D bende isteklerimi böyle belli ederim karşımdaki kişi de böyle belli eder senin nasıl belli ettiğini bilmem ya da naısl aradığını ama olay bu yani
Tamam arkadaşlar herkesin kişisel tercihleri, tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum...
@mekanınsahibinil 👏 👏 👏
Gezegenleşmesin mesela. Ay ışığım, güneş ışığım gibi.. samimi gelmiyor inan ki.. ! 😅
Şu hmm kelimesini ben de biraz fazla kullanıyorum onu farkettim.
😂
Yasaklamak istediğim kelimeler ok. ve canım. Şu canım kelimesi bana gerçekten samimiyetsiz geliyor. Ok kelimesine tahammülüm yok. Birde “iyi” “peki” kelimeleri.
Erkek milleti nolur Saçmalıyosun, saçmalama ya, olay çıkarmaya mı çalışıyosun sen? Yaptım ama sor bir niye yaptım tarzı cümleleri çıkarın hayatınızdan, yordunuz dnxn
Kuzum, yavrum, minik kuş , minik aslan, kelebeğim, aşkısı, askitom, ciğerim, ciğerimin köşesi, hmmmmm, ok, çiçeğim, böceğim, güzellik, tatlım, şekerim, canım, bitanem bunları kaldirirlarsa çok minnettar kalacağım özellikle KUZUM en nefret ettiğim kelime biri bana onu dedimi direk siliyorum 🙄🙄
Aşgummm, balummm, bebeeaaaammm, tşşağını yerim sözünü söylemesin mümkünse...
tum sevgililere şu an yaninda olsaydim'li cumleleri kaldirsinlar ortalik cinsellikten beyni bulanmis insanlarla kayniyor.
Özür dilemek ve yalan kesinlikle bunlar olmaz sürekli özür ve yalan ne kadar ilişki sağlığı açısından dogrudur
Güzellik🤢canım 🤢tatlım🤢sıkıntı yok 🤢hmm ok kib bay 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Bana ok diyen kızla ilişkimi keserim o kadar sevmem ok ne ya tamam, peki, anladım demek varken
Of yemin ederim onu dediği an öldürmek s. Çekmek ve engel atmak istiyorum
Asakakahaka bunu yasaklamasinj isterim arkadas bune ya askajajska
O hm diyince bende hıhım diyordm şimdi kendisi hıhı hıhı diyor elimde kalacak ha😴😡
Ben adımla hitap etmesine ayar oluyorum. A*k kankam sanki adımla hitap ediyor. Diye düşünüyorum
ne konuşursa konuşsun da kavga etmeyen trip atmayan sevgili yapsinlar ya 😂✌ .
trip filan atmıyorum.. cümlesini yasaklamak lazım atıyorsan atıyorum de
Sadece sevgiliye değil herkese ok, okay, tamam, tamam, peki, hmm gibi şeyler yasak.
Aşkım kelimesi yasaklanmalı haz etmiyorum yapmacık geliyor
Yavrum, güzellik bu iki kelimeyi duyunca ağzının ortasına kürekle vurasım geliyo.
Aşkım kelimesini kaldırsınlar ben kullanmıyorum mdmd
sevgiliyi bilmem ama ara sıra AYNEN dediğimi farkedince iğreniyorum kendimden :D
Hiç bir kelime yasaklamam. Yasaklayınca ağzından kaçıp söylerse zaten yine tartışacağız hiç gereği yok. Anama bacıma sövme dikten sonra her konuda bir tatlı yol buluruz
Ben ekmek arası cipsim diyorum sanırım o bu konuyu görseydi kesin bunun kaldırılmasını isterdi benim onunla bir sorunum yok ekmek arası cipsim olması dışında
Küfür ve başkalarıyla ilgili herşeyi beni biz ilgilendirir başkası değil sonuçta...
Atış serbest herşey serbest yapay gelmedikten sonra
Hiç bir kelimeyi böyle rahat istediğin kadar söve bilirim🤣🤣
Benim sevdiğim kız sevmeyeceğim kelimeleri bana söylemez.. o yüzden yasaklayacağım kelime olmaz..
O kelimeler yoksa biz nasıl güzel trip atacağız? sjsj
Ok kelimesini hiç sevmiyorum ya bunu yasaklamak isterdim
Yasakladım gitti
@boradmrci sapık
Hımm ok peki tamam inş teşekkür 😀
Yasak koymak değilde lafını bilen biri olsun. Konuşma adabını bilsin.
Aptalca sorularln sorular olabilir
Özledin mi
Beni ne kadar seviyon falan
Keşke, peki, tm, sen bilirsin, öyle mi, hmm, ben kimim ki zaten
Kıllı iri yarı kocaman Yıldıray gibi bir adamı minnoş diye seven sevgili yasaklanmalı
Sesli güldüm vallahi.😆😆
Yavrum
Ama şimdi yavvvrrrumm demek var ayı gibi, yavrum demek var kedi gibi 😂
Bilmem bana her hali çok Nurice ve çok Alçoca geliyor☹😄
Ah nuri ah 😂
Yapacaksın, edeceksinli kelimeler... emir kipi kullanan insandan Allaha sığınırım
Sen bilirsin
Hımm 🤔
ya lı ya lu😂
Yasaklamak istediğim bir kelime yok..
Bakarız, bilmem, nerede kaldın, kimdi o, telefonunu versene bir , çabuk ol. Vs...
Neyse hımm peki bir de kısaltma yazılar. bir de ağzını yaya yaya konuşmalar ;)
Kelime değil trip tavrını tamamen kaldırmasını isterim.
Detayde söylediğin kelimeler yedi bitirdi biz erkekleri..
Canım demesinler ya ağızlarının ortasına çakasım geliyo canım nası bir samimiyetsizliktir
O degilde Hmm Hmm peki
Hmm oki kelimelereen nefret ediyorum
Ne demişler dereyi geçene kadar paçaları sıvı yazacaksın
Sen kimsin ki? , ben ben ben ve kıskandırma cümleleri aşırı soğutucu.
'Aynen' kelimesi. Sinir oluyorum 🤨
Aynen :D
Gıcık 🤭
:D :D
1-2 yaş arada olunca esprisine abi diyorlar çıldırıyorum😂😂
Bundan sonra yasak yok sevgili de yok sap ve kafam rahat ölcem
Hmmm tamam peki sen bilirsin 🤪🤯🤯🤯🤯🥶🥶🥶🥵😱😰🤢
Kesinlikle onlar bide cevabını bildikleri soruyu sormasınlar korkutucu oluyorlar 😂
İçinden geldiği gibi konuşsun hiç önemli değil benim için ama sadece kuzum demesin 😄
Niye.😆🤔
Çok itici değil mi? kuzum ne ya Allah aşkına 😅
Ben kuzucuk diyorum inatçı kızlara.😂😅
Iykk 😜 kuzucuk yerine keçi daha iyi olmaz mı? 😂benim ki sadece bir öneriydi ciddiye almayabilirsin 🤣
Sakalı olursa derim.🤦♂️😂
Keçinin dişisi de var hatırlatayım çokta sevimli oluyorlar 😅
Hmm sen bilirsin bu ikisi kalkmali hatta direk imha edilmeli😀
Peki, tamam, hmm, belki
TATLIM TEK KELİMEYLE TATLIM!
Argo kelimeler tedavülden kaldırılmalı!
Argo kelimeler kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar