Aşkım, sevgilim, birtanem, canım, kurabiyem, şemsiyem, ançuezli pizzam, kedim, köpekim, zeytinim, peynirim, sınırsız ton balığım, kavunum, yarma şeftalim, börtüm, böceğim, hedem, hödöm... Kadın ya da erkek farketmeksizin bir ilişkiyi sorgulatan, yahu ben kimle birlikteyim diye düşündürten detaylardır. Samimiyetsizlik akar resmen.
canım ben köle olmam ilişki 2 kişiliktir bazı şeyler kabul edilmez sen kimseyi kısıtlayamazsın tabii ki ama onun istediklerine seni kısıtlamadığı sürece engel olamazsın
İstekler yukarıda yazan sözlerle dile getirilmez. Böyle sözlerle muamele görüyorsan ve bunu da hoş karşılıyorsan sana bir şey diyemem ama benim kendime saygıma var. @AslıQuenen
kendine saygıyla ne alaka onu anlamadım şimdi :D bende isteklerimi böyle belli ederim karşımdaki kişi de böyle belli eder senin nasıl belli ettiğini bilmem ya da naısl aradığını ama olay bu yani
Yasaklamak istediğim kelimeler ok. ve canım. Şu canım kelimesi bana gerçekten samimiyetsiz geliyor. Ok kelimesine tahammülüm yok. Birde “iyi” “peki” kelimeleri.
Erkek milleti nolur Saçmalıyosun, saçmalama ya, olay çıkarmaya mı çalışıyosun sen? Yaptım ama sor bir niye yaptım tarzı cümleleri çıkarın hayatınızdan, yordunuz dnxn
Kuzum, yavrum, minik kuş , minik aslan, kelebeğim, aşkısı, askitom, ciğerim, ciğerimin köşesi, hmmmmm, ok, çiçeğim, böceğim, güzellik, tatlım, şekerim, canım, bitanem bunları kaldirirlarsa çok minnettar kalacağım özellikle KUZUM en nefret ettiğim kelime biri bana onu dedimi direk siliyorum 🙄🙄
Hiç bir kelime yasaklamam. Yasaklayınca ağzından kaçıp söylerse zaten yine tartışacağız hiç gereği yok. Anama bacıma sövme dikten sonra her konuda bir tatlı yol buluruz
Ben ekmek arası cipsim diyorum sanırım o bu konuyu görseydi kesin bunun kaldırılmasını isterdi benim onunla bir sorunum yok ekmek arası cipsim olması dışında
En İyi Cevaplar