Kıyaslama ve suçlayıcı yaklaşımlar bir ilişki çıkmaza sürükleyebilir..

Kıyaslama ve suçlayıcı yaklaşımlar bir ilişki çıkmaza sürükleyebilir..
İlişkide olgun bir iletişim kurmak, duygusal kontrolü elde etmeyi gerektirir. Öfke veya hayal kırıklığı gibi duygularla hareket etmek yerine, sakin ve anlayışlı bir şekilde iletişim kurmaya çalışmak gerekiyor.
Yalan, argo, kaba sözler , hakaretvari sözler, manipüle etmeye yönelik sürekli itham ve suçlamalar içeren sözler olmamalı. Erkeklerin en çok yaptığı yanlışlardan biri de karşıdaki kadına başkasına ilgisi varmışçasına yakıştırmalar yapmaktır. Kendi erkekliğini de sorgulatırlar bu hareketlerle
Rica ederim 🌹
Bence ilişkide konuşurken eski ilişkilerden konuşulmamalı çok. ya da mesela saygısız kelimeler söylenmemelidir. kötü kelimeler zaten söylenmemeli. sevdiğimiz insanı mutlu edecek güzel sözler ve gerçekler söylenmelidir.
Teşekkür ederim kardeşim ve bahanelere de sığınılmamalı 😊
Negatif olan, kalp kuran, aşağılayıp suçlayan, küçük düşürüp değersizleştirme hiç bir şey söylenmemeli. Pozitif olmak varken neden karamsar olur ki insanlar… 😊😃😎
Cevap
10Cevap
Kötü yanlarını yüzüne vurmak. Halbuki evlilik ya da sevgililik döneminde insan her haliyle kabul ediliyor. O yüzden hataları söylemek yerine direk sevmiyorum denip gitmeli
Tabi ki kırmadan.
Saygısızlık be bencillik içeren hatta karşı tarafı asagılayan bütün cümleler
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim hocam 😊
İstemiyorum yapmıyor gelmiyorum gitmiyorum.
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 🌹✌️
Artık gözünün üzerinde kaş vara geçtik burcu bunlar neki
Güzel tasarımları olan arkadaşım aile danışmanı olunca bir nevi empat misali sorularda 😊
Sürekli sorgulamak, tavsiye vermek, zorunlu hissetmek. 😄
Ego yaralayan tüm kelimeler sınırdışı edilmeli.
Kabalik olmasin hic bir daim.
Sen karar veremezsin!
Listedekiler tabiki
kıyaslama evet.. kimse için.
Karşı tarafın en zayıf yönünden vurmak.
Geçmiş tecrübeler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?