Kocamdan olacağı için ilk ve 2. Çocuk olacaksa doğururum 😂 hadi 3. olsa da doğurdum diyelim ama sonra sıkı sıkıya korunurum o da korunmaz beni çiğnerse aldırırım günahı da onun olur. Zaten evlilikte gebelik ortak kararla olur. Evlilik dışında olan bir gebelikse bu kürtajın yasaklanması taraftarıyım sebebi ise yıl olmuş 2020 anne karnı dışında gebelik yapılıyor laboratuvar ortamında sen hala korunmaktan bir haber olup korunmayıp kaza hamileliği yapıyorsun bunun vebalini o bebek canıyla ödemek zorunda değil.
Plansız olmamasını düşünüyorum şahsen çünkü o an maddi olarak ve manevi olarak bunu hazır olmayabilir çiftler ve bebek dogunca zorluk çekebilirler. Planlı olması gerektiğini düşünüyorum buna dikkat ederek çoçuk yapılmalı bence.
Benim için sorun olmaz. Hamile kalan kişi sevgilimse onu o halde bırakmam evlenirim çünkü onunla cinsellik yaşamışsam benim için özel olduğundandır öyle bir insanı yarı yolda bırakmam. Eğer eşimse ozaman zaten hiç problem olmaz.
Oldu boyle bir durum bende aslinda sevinmeliydim belki ama maddi acidan iyi degildik o yuzden sevinemedim hatta uzuldum. o yuzden Allahin gucune gitti galiba dustu ((
En İyi Cevaplar