Üvey babam yaptığım her şeyi anneme söyler normalde. Dün yalnız kalmıştık. Konuşmaya başladık dediki bir şey yapacaksan kimsenin bilmesini istemediğin bana söylersen bişey demem annenede söylemem ama benim haberim yoksa ve sonradan öğrenirsem annene söylerim dedi. Aramızda anlaşma yapalım her şeyini bana söyle annene söylemiyim seni dedi. İstediğin şeyi yapabilirsin erkekle görüş öpüş flan ama benim haberim olcak dedi. Mesela benimde fake sosyal medya hesaplarım var kızlara yazıyorum can sıkıntısı dedi. Anneme diyimmi seni dedim ispatlayamazsınki dedi (dalga geçti heralde gerçekmi bilmiyorum). Gece klube gidicem bir kaç erkekle dedim anneme kız arkadaşımla gitceimi söyle inandır dedim. Tamam olur dedi. Annene söylemiycem güvenebilirsin dedi. (Polis bu arada) geçen gün konserdeydim o bıraktı konsere beni yalan attım bişeyler hakkında konser çıkışı bir arabaya bindim arabaya bindiğimi anneme söylemiş. Başka şeylerde biliyorum ama söylemiyorum dedi. Beni mal yerine koyarsan söylerim dedi. Ne yapıcağını söyle söylemiyim dedi. Güven bana dedi. Geçen haftada 1 gün telefon yasağım vardı. Üvey babam bana telefonunu verdi ne işin varsa hallet al gir istediğin yere dedi ama almadım. Şimdi benim gizli olarak ne yapsam ortaya bir şekilde çıkıyor. Üvey babama anlatırsam söylemem dedi sizce güvenmeliyim? Neden böyle konuştu benle çok şaşırdım?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar