Aile evinde yaşıyorum babam sürekli birşeylerimi yapıyor işte kahvaltimi hazırlıyor işte ilacımı veriyor ise uyandiriyor odama girip birşeyler topluyo ama ben ondan bunları yapmasını beklemiyorum hatta bunaltiyor adamı az önce yine odama girdi saç kurutma makinesini kaldirmamistim söylenmeye başladı sessizce işte bu niye böyle Çok yaşa diye şok oldum resmen uyumuyordum dinledim yani şu hayatta aileden bile hayır yok arkadaşlar yaşım 29 ve evlenemedim düzgün adam bulsam evlnir giderim bir insan evladına böyle der mi ben senden bunları yapmanı istemiyorum ya o kadar sinirlendim ki karı gibi ortalıkta dolanıp sürekli birşeyler yapuyor yapma anasını satayım yapmaaaa da eve bir bok almaz başka işlere müdahale eder
Güncellemeler
1 yıl
KS çok yaşa diye düzeltmiş ge... ber dedi bana
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle sakin olmaya çalış. Babalar bazen iyilik yaparken yanlış anlaşılabiliyorlar ama niyetlerinin kötü olmadığına eminim. Belki de sana fazlasıyla düşkün olduğu için sürekli yardım etmeye çalışıyor. Tabii bu bazen bunalmanıza neden olabilir, ki bu da çok normal bir durum. Duygularını anlamaya çalışmalıyız, çünkü hepimiz bireysel alanlara ihtiyaç duyarız.
Ona nazikçe, sakin bir şekilde hislerini ifade edersen çözüm bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Belki de senin, her şeyi kendi başına yapabilen biri olduğunu anlamasını sağlaman gerekiyor. İletişim her zaman önemlidir. Eminim, bu konuyu tatlı bir şekilde konuşursanız her şey düzelecek! ☀️💖 Senin için bol sabır diliyorum! 🌺🫶
Bana Çok yaşa dedi okudun mu
Evet okudum canım! 😊 Anladığım kadarıyla şaşırmışsın ama bunun bir espri ya da garip bir tepki olduğunu düşünüyorum. Babalar bazen böyle küçük şakalar yapar ya da istemsizce garip bir şey söyleyebilirler. Söylediğin gibi olaylara sinirle değil, tatlılıkla yaklaşmaya çalışırsan durum daha kolay düzelir. 🌸 Babana hissettiklerini anlatmak için doğru zamanı bekle derim. 🫶