21 yaşındayım. Hiç sevgili yapmadım, Kimseye güvenmediğim için. Hiç flört de yaşamadım ne bileyim sinemaya kafeye falan da beni seven erkekle gitmedim. Birde hiç öyle erkekle bara falan gidip içki icmedim. Çoğu kıza bakıyorum hep akşam falan geziyolar, sonra bar tarzı yerlere gidiyolar. Öyle bir hayatım olmadı. Benim gibi leri erkekler sever mi? Yoksa sen benim hayatıma uyum sağlayamıyosun diyip terk eder mi? Sonuçta o erkek de sevgilisi ile iciyo...
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Merhaba, bu bir tercih meselesidir. Bu anlattıklarını yapan erkekler, daha sosyal olan, akşamları dışarı çıkan kız arkadaşları olan ve onlarla oturup konuşan vb.. (bar biraz abartı olmuş bence) böyle erkeklerin zaten sizi görme ve tanıma olasılığı çok az olduğu için sevme ihtimalleri de çok az olacaktır. Siz nerde takılıyorsanız, erkelerle nerede temas kuruyorsanız o ortamdaki erkekler sizi tanıyacak ve beğenme ve sevme ihtimali doğacaktır. Sizin gibi kadınları tercih eden erkekler de var tabi ki. Ama daha dindar-muhafazakar erkekler. bir şekilde diğer erkeler sizi sevse bile bu kültür farklılığı bence sorun yaşatacaktır. Şahsen bende yaratır. Syg
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç sevgili yapmadiysan daha gençsin sabret derim arkadaşim, şeytana uyup yanliş birşey yapma,
Senin gibi saf temiz kizlar senin gibi saf temiz erkeklerin tercihidir, akli başinda efendi insan senin gibi saf temiz kizlari sever,
Senle tanişacak erkek dürüstse hiç bir şekilde yatma teklifinde bulunmaz, el sürmez evleneceyi ani bekler herşeyi ilk gecede yaşar, birak kötü düşünceli erkekler benim hayatima ayak uyduramiyor desinler, sen dogru bildiyin yoldan şaşma sakin10 Yorumla
+1 yılSen en ama en ama en güzelini yapıyorsun
Erkekler öyle kızlarla evlenmiyorlar
Her haltı yiyorlar sonra biz temiz kızla evlenmek istiyoruz diyorlar44 Yorumla- +1 yıl
Kraliçe ayrıııı Reis ayrııı
Biri Bayan biri Erkek
😂😂😂 - +1 yıl
Galiba ikisi de ben oluyorum 🤔🤔🤔😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
74Cevap
+1 yılBen anlattığının erkek versiyonuyum. Etiket olmak adına bir şeyleri yapmayı, herkese benzemeyi hiç istemedim kendimce. Saf ve temiz kızı herkes sever. Önemli olan bu saf ve temiz kızın, kendini gerçekten hakkedecek erkeğe gönlünü vermesidir. Bence bunu sorgula. Seni hakkedecek kaç erkek kaldı bir düşün.
10 Yorumla
+1 yılUyum sağlamak derken çoğu erkeğin bar tarzı yerlere pek ilgisi yok. Sanki bütün erkekler 7/24 içki içip alemlere akıyormuş gibi düşünmek yanlış. Sen de kendi kafa dengine uyan birisini bulacaksın. Erkeklerin azımsanmayacak bir kısmı alkolü de pek sevmez. Tam tersine sürekli ortamdan ortama akan kızlardan hoşlanmazlar. İlgi göstermeleri genel olarak çıkar ilişkisine dayanır.
22 Yorumla
Soran+1 yılYoo çoğu iciyo bence ve çoğu da kızlarla iciyo ve daha sosyal aktif seviyo lar ben buna da uyum saglayamiyorum
- +1 yıl
Ülkemizde sürekli alkol tüketen erkek oranları %20'yi geçmez. Nadiren içenleri de hesaba katarsak en fazla %40-50'yi bulur. Tanıdığım erkekler arasında alkol ürünlerinden hoşlanandan çok sevmeyen var. Belli bir çevre ve kültür içerisindeki erkekleri değerlendirdiğin için böyle olduğunu düşünüyorsun. Bu tespit; ''KS'ye bakarak bütün erkekler sapık'' demekten farksız. Sosyallikten kasıt bar bar gezmek olmamalı. Erkekler öyle kızları genel olarak eğlenilecek, ortamcı kızlar olarak görür. Sosyallikte önemli olan sosyal hayattaki başarıdır. Bar ve disko tarzı yerlerde sürekli farklı erkeklerle takılan kızlar, çoğu erkek için hoş karşılanmaz. Yüzüne gülerler orası ayrı.
+1 yılMerhaba,
Hayalimdeki eş adayı! Evet severim! Gönlünce olsun...10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aynı senin gibiyiim ama erkek modelin 😂 aynı şeyleri düşünüyorum benim hayatıma uyum sağlayamıyosun kısmını ben de düşünüyorum o yüzden senin gibi birini bulana kadar sevgili yapmıyorum yani sap kalıyorum hep.. ama aslında öyle düşünme içmeyen erkek de var
00 YorumlaValla aynı senin durumundayim bende. Sanıyorum senin benim gibiler sadece evlenilegi zaman tercih edilecek tipler. Sevgili olarak gormuyor kimse bizi
25 Yorumla- +1 yıl
Tamam da en güzeli de bu değil mi?
- +1 yıl
Kizlar erkekler tozucak eğlenecek sonra bizle evlenecek valla kimse kusura bakmasın ben gezmeyen tozmayan kız arıyorum çünkü bende gezmedim tozmadim
- +1 yıl
@Çakırrrrr Amin İnşallah Teşekkür Ederim
@HzYasuo35 Öyle ama Sabredin İnşallah sabrın sonu selamettir
Siz Temiz Kalın Allah İçin
Helal Yoldan da Nasibinize Lavuşursunuz İnşallah
@Fearless9294 👏👏👏👍👍👍 En Doğrusu ve En Güzeli 👍
Zaten öyle olmalı
Doğrusu bu
+1 yılİletişim konusunda sorun yaşayacagin kesin sonuç da insan sevgisiyle eğlenmek ister
15 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi iletişim sorunu olur mesela beni seven bnden daha aktif biri vardı benden sıkılır diye reddetim😅😂
- +1 yıl
Hiç flört de yaşamadım ne bileyim sinemaya kafeye falan da beni seven erkekle gitmedim. Birde hiç öyle erkekle bara falan gidip içki icmedim. Çoğu kıza bakıyorum hep akşam falan geziyolar, sonra bar tarzı yerlere gidiyolar. Öyle bir hayatım olmadı. Benim gibi leri erkekler sever mi? Burda bahsettiklerin gerçekten çok sıkıcı biri olduğunu hissettirdi bana 😬
- +1 yıl
kanka mavi hesaptasın :D yazdıklarını okuyunca herkes gay olduğunu düşüncek :D
- +1 yıl
@Kürkçü_dukkaniii çok haklısın en iyisi pembe hesap aciyim 🙂
- +1 yıl
@Kürkçü_dukkaniii gerçi cümlenin başında ki sözler bana ait değil
Evet çünkü onları kendine göre eğitilebilir bulurlar bazı erkekler maldır bunu bile en basit seçeceğiz bile beceremezler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Çoğu erkek öyle bir kızı evlenecek bir hayat arkadaşı olarak sever ve ister ancak cinsellik yaşamak isteyenler istemezler.
00 Yorumla
+1 yılNormalde olması gereken senin gibi hanım hanımcık kızlar. Diğerleri batılılaşmayı yanlış anlamışlar. Ben o tür kızları sevmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılSevmez mi. kendimden biliyorum sevdiğini. ama sonradan öğrenirsin karşıdakinin seni hiç sevmediğini. yikilirsin bosluktaymissin gibi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. evet sever ama saf temiz kızlar genelde p** erkeklerin hedefi oluyorlar ve görmüyorlar bunu.
11 Yorumla- +1 yıl
gerçekten öyle
Tabiki severler. Aranılan kızsın. Senden klonlayıp çoğaltmak lazım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Sen hangi tür erkeğin seni sevmesini istiyorsun... anlaşılan o ki içip sıçıp gezen tipler
00 Yorumla
+1 yılBen de guvenemedigim icin hic bu islere girmedim. "9'a1 ustunluk"
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. eğlenilecek kız var , evlenilecek kız var. sen evlenilecek kızsın. evlenince eşinle hepsini yaparsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbenim takıldıgım...
bara gidince ne oluyor?
acaip şeylermi dönüyor içerde:))00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her malın bir alıcısı vardır derler ya o misal düşün. 😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. KS'de hiç kimse ile çıkmamış bir kız olacağını hiç sanmıyorum. Hepsi anasının gözü
00 YorumlaZaten en iyisi senin gibi kızlar diğerleri çok itici oluyor
00 Yorumla
+1 yılİsterim tabiki bende öyleyim ama her şey karşılıklı uyum anlayış hoşgörü içerisinde 😊😉
00 YorumlaErkekler sadece güzel kız sever gerisi hiç önemli değil
27 YorumlaSen o kadar nadide kalan çiçeklerden sin ki böyle çok iyi birşey yapıyorsun?
20 Yorumla
+1 yılYaşa ve gör umarım yanmazsın kendini iyi tanı kimse için kendinden taviz verme terk etmek ne ya beğenmeyen çektirsin gitsin
00 YorumlaGenelde T7rk erkeklerinin aradığı eş tipi. Çevreye aldırma. En iyisi bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen doğru olanı yapmışsın. Yapamayada devam et. Hiç kendini bozma. Sen nasıl temiz kalmışsan Allah'ta karşına senin gibi saf temizini çıkaracaktır.
00 YorumlaGörende bütün erkekler barda takılık sanacak camiye giden gençlerde var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen doğru yoldasın keşke karşıma çıksa senin gibi biri
00 YorumlaHayatina giren birini sevip ona baglanicaksn umarim serf.. z cikmaz ve butun bu kndini kısıtlamalarına deger. Yinede cok savma
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi iyi kızlar göz önünde olmadığı için boşta lar ve her erkek senin gibi kız arar
00 Yorumla
+1 yılYemin ederim senin erkek versiyonunum yalnız degilsin
00 Yorumla
+1 yılBende de durum aynı namazlı abdestliyim sende bu yok
00 YorumlaSenin gibiler İnan ki çok daha değerli.
70 Yorumla
+1 yılAyne bensin ya bende yapmadim neden sevilmeyesin 😍
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. severim ama öyle yerlere de gidip sevgilimle takılmak isterim
00 Yorumla
+1 yılSeveriz tabii neden sevmeyelim, bu kız bara gitmemiş sevmeyelim mi dicez
00 Yorumla
+1 yılsenle yatmayı ısteyen cok olur naparsın? merak edıyuormusun ozelden yazarmısın
10 Yorumla
+1 yılEn iyisi bosver icenler ne oluyor yarin obur gun agliyo
00 Yorumlabunlar tercih meselesi seven vardır olmaz mi ama işte hayatını yaşa takma bunları
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh ah senin gibi birisi denk gelse keske ama işte yazmassin ki tanışalım 🙁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin gönlüne göre olur kısmeti 🙏
21 Yorumla
+1 yılOt gibi yaşamış birisi ile asla sevgili olmam.
03 Yorumla
Soran+1 yılSen sosyal birisin sanırım ondan istemiyosun. Beni seven birisi vardı sürekli gezip tozan biriydi onu reddettim uyum saglayamam diye ama beni seviyodu😂
- +1 yıl
Ben Olimpik sporcuyum. Senin akraban kadar benim Uluslararası bağlantım var. Ama bunu geçtim.
Dünyayı ne kadar tanıyorsun ki, çocuğumu bu dünyaya hazırlayacaksın? Neler biliyorsun ki neler öğreteceksin?
Mesele yiyip içmek değil. Senin gibi sevgilim vardı. 23'ünde geldi elime. 1 sene boyunca ona dış dünyayı gösterdim. Hayatında ilk kez ailesi olmadan şehirdışına çıktı. Şöyle bir artısı vardı. Sosyal yönü iyiydi, fotoğrafçılık kulübüne üyeydi. Bir şeylerin fragmanını izlemişti en azından. Beraber bara giderdik ama gündüzleri. Barda da limonata içerdik ama orada nasıl davranması gerektiğini bilirdi. Arkadaşlarım da arada bizimle takılırdı. Becerememesine rağmen bilardo denedi, bowling denedi.
Evet iyi bir eşsin. Eve kapatırım seni. Çocuk bakarsın ev temizlersin sonra akşam da yemeğimi yer pijamamı giyer televizyon izlerim.
Ben böyle bir hayatı tercih etmediğim için benimle ve ya benim gibi birisi ile beraber olamazsın.
Sonra da arkadaşlarının romantik kocalarını, tatillerini kıskanarak ve imrene imrene like atarak hayatını yaşarsın.
Soran+1 yılHmm o kız gibiyim bende gerçi haklısın herkes dengini bulmalı bana fazla gelir benden daha aktif kişi zaten 😅
+1 yılYa senin nazın hiç çekilmez çok yabansın sen
04 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan yani anlayamadim😂😂
- +1 yıl
Yav elini tutmaya kalkar yok olmaz dersin şaka yapar alınınırsın yani seninle ilişki yaşayacak olan ilk okul orta okul ve lise ve üni aşklarını sıfırdan yaşayacak zor zor
Soran+1 yılYok o anlamda bişi demem sarılma yanak tan öpmek bende isterim 😂😂 sadece bazı konular da fazla rahat olamam yani mesela gece ye kadar dışarda takılmak bara gitmek falan
- +1 yıl
Üzülme çıkar seni de elbet sevcek olan bir gün bazen boş yapıp bazense dertleşmek istersen kapım açık bir takip uzağındayım
+1 yılErkegine gire degisir
10 YorumlaTabi sever ama nerden bulacaklar
00 YorumlaHayalimde ki kız yemin ederim
00 Yorumla
+1 yılÖylesini bulsam bir saniye düşünmemki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. neden sevmesinler yanlış düşünüyorsun.
00 YorumlaHalk arasında sana evlenilecek kız diyoruz
00 YorumlaBulsakta alsak seni 😁
00 Yorumla
+1 yılYemin ederim tam benim kafs
19 Yorumla- +1 yıl
Var var hatta bundan daha da fazlası kaldi
- +1 yıl
Ama insana kendi gibileri denk gelir derler bilmem artık znjdhxhwh
- +1 yıl
Şansın yok o zaman 😂ama iyi yapmışsın tebrik ederim senj
- +1 yıl
Olsun 😂
Ben temizim temiz kiz yakisir yanima
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendin gibş birini bul sorun olmaz
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Hakkann06 nesi ağır aksi olanı zaten kabul etmem diyor ki erkekte kabul etmez ya kızın değişmesi lazım ya da erkeğin oda kişiyi yıpratır
Cevap sahibi+1 yıl@Hakkann06 ne alaka. Hakaret mi ettim sanki.
Cevap sahibi+1 yıl@Hakkann06 işine bak kardeş.
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSever ister sıkıntı yok 😎
00 Yorumla
+1 yılBen ole bir kız ile evlenirim ama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yıl2 fotoğraf kimliğini al gel
00 Yorumla Öyle birisi olsa şu an evliydim
00 Yorumla
+1 yılAsıl böyle kız sevilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. Sen dünyada mı yaşıyorsun 🤔
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsıkıcı buluyorlar öylelerini
10 Yorumla
+1 yılGüzel değilsin tek sıkıntı bur burda
020 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim olmuyo neden demedim teklif geliyo ben istemiyorum dedim
- +1 yıl
Muhafazakar kızları sevmez genelde erkekler
- +1 yıl
Abi önyargılı değilim anlattığınız gibi bir tane bile insan olamaz diyorum çünkü millet av köpeği gibi
Soran+1 yılValla ne kapalı arkadaşlarım var gayet de ilgi görüp evleniyo... benim demek istediğim çok fazla rahat olamam gece geç e kadar duramam bar falan olmaz sadece
- +1 yıl
tamam sonuç olarak güzel olupta tertemiz yaşayanınız kalanınız yok
- +1 yıl
Şimdi bisey sorcam ben çevremdeki insanlar tarafından çok beğenilen bir kızım ( ego kasmıyorum öyle diyorlar) ben daha önce böyle şeylere karşıydım ve bu yıl ilk defa sevgilim oldu onunla da ne sarıldım ne el ele tutuştum ne de öpüştüm ama ilişkide sonradan karakterlerimizin uyuşmadığını bir geleceğimizin olmadığını düşünüp ayrıldım sence tertemiz miyim değil miyim
- +1 yıl
Ya @Matisseee bana bir foto atsana cesaretin varsa çevresi tarafından en kötüsü bile beğeniliyor ztaen yani buna dayanıp kendini prenses sanan milyon tane kız var
- +1 yıl
@Matisseee bir şey olmamış ki aranız da
- +1 yıl
Ya sorun o değil o kadarcık yaşansa nolcak sorun @Marmaletta sanalda bambaşka kafalar yaşamamız yani bende mesela bu hesapta bambaşka bir adamım gerçekten
- +1 yıl
@Marmaletta öyle mi diyosun şimdi böyle dinine düşkün ve yakışıklı bir çocuk düşün kızların böyle durumlarına falan karşı ben böyle bu çocuğa bu durumu açsam beni kabul eder mii. şu an zaten böyle bisey düşünmüyorum ama ilerisi için eğer beni kabul ederse ciddi düşündüğüm biri var. Sence bu durumu açsam ona kabul eder mı beniii
- +1 yıl
@iyivemerakli eğer sanal da uygunsuz vs bir şeyi yoksa bir mahzuru yok bence
Ve sanal da ayrı reel de ayrı olmak bana tuhaf geliyor
Anlamlandıramıyorjm
Çünlü ben her zaman neysem o şekil davranırm
@Matisseee Eğer sevgi varsa sorun olmaz - +1 yıl
He he tamam @Matisseee foto atınca atom bombasını yolluyoruz oturduğun yere emin ol. İki üç kişi beğendi diye hemen prenses oluyorsunuz yaw sitenin yüzde 90 ı böyle zaten
- +1 yıl
Her kız güzeldir!
- +1 yıl
Sadece güzel - çok güzel vs diye ayrılabilirler o kadar yoksa hepsi güzeldir!
- +1 yıl
Hı hı doğru
- +1 yıl
İstediğiniz kadar dalga geçebilirsiniz
İnsanları dış görünüşleri ile değerlendiren kimseleri zerre sevmem ve onlara hiç tahammülüm yoktur
Bir insan dış görünüşünden ibaret değildir
Kalıblar önemsiz
Önemli olan içindeki - +1 yıl
Güvenlik meselesi değil yahu çirkinim demek zor fotoğrafını görünce şirket açmıycam üstüne @Matisseee .
@Marmaletta haklısın
- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı