Saf düşünceli saf olan kızlardan hoşlanmaz mı erkekler?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
safliktan kasit nedir? eblek filan anlayissizsa hoslanmaz. akilli zeki olmali. saflik dedigin tecrubesiz demek ise o olabilir ama emek ister. herkes emek vermekle ugrasmaz
Akıllı ve zeki biriyim hatta çoğu insan konuşmalarımı anlayacak kapasiteye sahip bile değil.. Ama dün akşam durup dururken bir kız arkadaş dedi bana sen cok safsın dedi ben erkek olsam seni istemezdim yanımda dedi
Ne konuda tecrübesiz
bazi dusunceler strateji ve alt mesaj icerir. safsan bunlari idrak edemeyebilirsin. veya bi ogkan bakar eder sana bi sinyal cakar sen bunu anlayamazsin gibisinden kastetms ssanirim. tecrube dedigim insan iliskileri ve hayat tecrubesi
Benim söylediğim şeyleri anlamıyor bile ben bir şey diyorum on saat dediğim kelimeyi anlayamadı yüz kere anlatmaya çalıştım. Sonra bana sen niye çok safsın dedi bana ortamlara hiç girmedin mi sadece bir iki tane mi arkadaşın oldu dedi bana hiç arkadaş çevren olmadı mı böyle alkol de içmemişsin dedi böyle safsın dedi.. Evet insanları tanıdın mı kaç tane insan tanıdın dedi bana
İnsanları söylediği kelimeleri anlamamakta zorluk çekecek biri değilim tam tersi karşımdaki ne derse anlarım. Sadece insanların samimiyetine fazla inanıyorum
anlama konusunu da tam anlamadin :) saflik kotu degil kalbin temiz iyi niyetlisin. o yuzden sana saf demis zaten. biri bisey der ama aslinda alt mesaj vardir. misal gel dm de bunu konusalim dedigimde seni ozele alip tanismak isterim manasi cikiyor onun gibi.
Tamam bunu anlıyorum zaten anlamadığım bir durum yok
Bunu anlamayacak deli değilim
delilik degil ya anlatamadim ki :(
insnaların dediğini gayet anlıyorum fakat saflıktan kasıt annemin karnından tamamen saf çıktım ama hayat değiştiriyor yani insnaların dediklerini muhakkak ki anlıyorum karşındaki insana ne dediğin bu hayatta çok önemli gereksiz espri ve bel altı esprileri anlasamda bazen anlamamazlıktan geliyorum sonra saf zannediyorlar. Ben çok entel biriyim fazla kitap okumayı seviyorum ve çoğu insan bu yüzden benşm dışımda kalıyor frekansıma benliğime çok uzak kalıyor beni saf olarak nitelendirdiği hu olsa gerek dün akşam bir kelime söyledim kelimenin anlamını anlamadı yüz kere anlatmama çalıştım kıza iki dakika sonrada bana saf dedi saf demesi şu ben canım canım bakıyormuşum hayır yani nasıl bakmam gerekiyor anlamadım kaç defa arkadaş ortamına girdin diyor evet ben arkadaş ortamına girmedim ben yalnız ve en fazla iki tane arkadaşım oldu hep hayatımda ben hep böyleydim bu hayatı sevdim ilk buluşmada erkeğin evine giden kız söylüyor bana bunları
o sana entellektuel seviyede yetisemedigi icin kiskanip cinsel tecrubelerini marifetmis gibi one surerek ezmeye calismis belli ki. takma :)
Hocam bakın akıllı güçlü erkek zeki ve tutarlı kızlardan hoşlanır
Ancak gerçekten hayatında en ufak elle tutulur başarısı olmayan kendine bir değer bicemeyen erkek saf kızlardan hoşlanır veya saf zannettiği kızdan
Benim görüşüm böyle:)
Akılla saf ayrı bir kefede yanlış yorum yaptın akıllı ve zekiyim çoğu insanın anlam ve bilincinin yetemeyeceği şekilde konuşuyorum ve karşımdaki saf saf bakıyor anlamak için ne dediğimi
Dostum senin dediğini anlıyorum ancak yorumuma yanlış demendir asıl yanlış olan çünkü efendim zekâya aşık olmak herkesin harcı değil kendinden zeki bir kızı sevmek sanıldığı kadar kolay bir durum değil erkekleri o baz'da ayırdım farklı bakmışsın sadece yazıma
İşte ben çok kitap okuyorum entel bir insanım ama tanıştığım erkeklerin kitapla alakası yok hemde hiçbirinin ben konuşurken ağızları açık öyle bakıyorlar
Sonra da ilk buluşmada erkeğin evine alkol içmeye giden kız bana safsın diyor
Canım kankam öyle bir insana seninle konuşmaya yüz vermişsin sonra ki hayatında buna dikkat et çevrende bunlar gibi insanlar olacağına his insan olmasın kendi kendini mutlu et daha iyi ayrıca erkek arkadaş konusu şöyle sevgili olmak bulmak zorunda değilsin o kendiliğinden gelişsin sen kendine odaklan seni fark eden olur
aşırı saf kızlarda çekilmiyo yaaa bi espiri yapıyosun anlamıyo bile 😂😂
Hoşlanırız beden hoşlanmayalım
Bir kız arkadas bana sen cok safsın dedi ben erkek olsam seni istemezdim yanımda dedi
İşte erkek olmadığı için boş keseden atmış
Aklımca sana karşı üstünlük kurmaya çalışmış
Akıllı ve zeki biriyim hatta çoğu insan konuşmalarımı anlayacak kapasiteye sahip bile değil.. Ama dün akşam durup dururken bir kız arkadaş dedi bana sen cok safsın dedi ben erkek olsam seni istemezdim dedi
İşte ne kadar zeka yoksunu olduğu belli
Dediğim gibi kendisinde aşağılık kompleksi var aklımca sana üstünlük sağlamaya çalışıyor
Benim söylediğim şeyleri anlamıyor bile ben bir şey diyorum on saat dediğim kelimeyi anlayamadı yüz kere anlatmaya çalıştım. Sonra bana sen niye çok safsın dedi bana ortamlara hiç girmedin mi sadece bir iki tane mi arkadaşın oldu dedi bana hiç arkadaş çevren olmadı mı böyle alkol de içmemişsin dedi böyle safsın dedi
boş ver onu ortamlara girmemek alkol sigara içmemek bir kız için kötü değil tam tersi iyidir
Erkekler onları eğlenecek kız seni evlenecek kız olarak görür onunla işi bitişinde atar ama sana sarılır yatar
Bende safim hoslanmazmisin benden
keşke öyle biri denk gelse <3
Hoşlanır neden hoşlanmasın ki?
Maalesef bu zamanda herkes hazıra koşuyor
Bir kız arkadas bana sen cok safsın dedi ben erkek olsam seni istemezdim yanımda dedi
Nedenini sormadın mı
Sordum bakışların bile saf bakıyor dedi neden öylesin dedi anlam veremedim
Nasıl bakmam lazım deseydin veya örnek ver sorusu sorsaydın
Diyor ki sen hiç insan tanımadın mı diyor tanıdım çok insan tanıdım dedim. Hayır öyle değil meselq erkekli kızla bir çok insanın içine girip çıkmadın mı diyor böyle çok geride kalmış hayata çok geç atılmış gibisin diyor. Ondan daha yüksek bilince sahibim bir kelime söylüyorum on saatt ne demek istediğim anlayamıyor mesrla ama bana saf saf bakıyorsun safsın diyor saflık kötü bir şey değil ki iyi düşünceli demek saflıktan kastı ne anlayamadım
Hoşlanırlar
Öyle saf kız yok ki
hoşlanırım
Hoşlanır
Hoşlanır
Normal olsun