Güzellik & Bakım Erkekler esmer kız sevmez mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Ben sevilmeyi haketmiyor muyum Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkekler esmer kız sevmez mi? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. ben ten rengine bakmam 0 0 Yorumla
by_kultur2 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bu tipteki bir kızı sevmem esmer olması bir şey değiştirmiyor 0 0 Yorumla
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Hakediyorsun neden hakedilmeyedin. gayet tatli ve seksisin 0 0 Yorumla
Boş1dünya Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Esmerler güzeldir severiz ama resimdeki sensen pek beğenmedim yüzün saçın falan gayet güzel ama 0 0 Yorumla
Masörgökhan3441 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 1 yıl Sevilir koklanır okşanır saçların tabikide🥰 0 0 Yorumla
çokgiizliiüye Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Tanıdığım bi kıza ne kdar benziyorsun 0 0 Yorumla
Saatgece3 Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Beyaz daha çekici ama esmer sevende var 0 1 Yorumla sertbey272 1 yıl Senin gibi mi Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Onlarda gözüm takılı kaldı 🤤🙄 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. Sever neden sevmesin 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 686 cevap paylaştı. İyi sevilirsin 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. her zaman esmer 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 810 cevap paylaştı. Sever 0 0 Yorumla
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Feyk feyk 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Memenmi senmi? 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. bu sen misin yo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
ben ten rengine bakmam
Bu tipteki bir kızı sevmem esmer olması bir şey değiştirmiyor
Hakediyorsun neden hakedilmeyedin. gayet tatli ve seksisin
Esmerler güzeldir severiz ama resimdeki sensen pek beğenmedim yüzün saçın falan gayet güzel ama
Esmer tene kızıl saç yapmayın nolur. Sarı da yapmayın.
Sevilir koklanır okşanır saçların tabikide🥰
Görselde sevdiği tek şey memelerin 😂
Sevilmeyi hakketmiyon
Beyaz ten güzel djdj
Tanıdığım bi kıza ne kdar benziyorsun
Onları herkes sever 🫠
Beyaz daha çekici ama esmer sevende var
Senin gibi mi
Pimi çekilmiş bomba gibi aman tanrım 🤣🤣
Onlarda gözüm takılı kaldı 🤤🙄
Memelerin güzelmiş, severim :)
Esmer kız mükemmeldir bilen bilir