Güncellemeler
1 yıl
Esc gibi yani o derece acik giymem anlaminda dedim baska yere çekmeyin
Güncellemeler
1 yıl
Bazı yarası olanlar var galiba jshskshsns
Benim daha once iliskim filan olmadı. Oyle erkek arkadas ortamimda yok. Evime aksam vakitli gelen bi insanim gece barlarda takilmam esc gibi açık giyinmem ama erkekler sanirim bunlari istemiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bir erkek daha ne ister ki bunlardan başka seni istemeyenlerin amacı farklıdır bence
Olabilir
Bitmedi erkek derdiniz. Sen kendin icin oyle hayat yasiyorsun diye birileri seni istemelimi? Modern tarzi hayati dusuncesi olan senin dusuncende birini tabiki istemez. "Acik giyinmek bara gitmek" ne yaergen gibi saydigin orneklere bak. Komik zvdhdbro. Bu arada bende bara gitmem de orasi ayri ama sevmedigimden gitmem seven gider kime ne. Ve de birisi bara gidiyor acik giyiniyor diye senden benden daha kotu temiz degil anlamina da gelmez.
Bende kimseye karismadim isteyen istedigini yapsin. Vunlari yapiyosa da bazi seyleri kabul etcek susup oturcak ama
Kimse kendi ozel hayatinda birseyleri yapiyor diye birilerine hesap vermek susup oturmak zorunda degil ve de o bara giden erkekler kadinlardan daha fazla inan senin evlenecegin kisi de kim bilir ne kadar kadinlarla birlikte olmus olucaktir zvsjdvo tabi ama erkek yapinca sorun yoktur
Modernlik dedigin seye bak. Modernlik alkol alip svsmek mi sadece. Zihmiyetinize tukrym
Ut pust bulursan tabi onlarca kadinlar virlikte olmus olur
Herkes ahlaksiz mi iyi erkekler de var basi onunde yuruyen herkes virileri gibi degil
Sev evlenmelik kızsın, sanırım onlara eğlencelik kız lazım. Onun için bu yazdıklarının dışına çıkarsan aşk bulmazsın.
Alakası yok yani sende kendin gibi birilerini ararsan zaten istedikleri kişi tipi senin gibi olacaktır.
De da ayırmayı bilmiyon yazarken. Hele biraz geliitir kendini.
Tam tersi, bu nanelerin alayını yıllarca afiyetle yeyip karşılığında da ne kadar adilaneyse (!) hiç bulaşmamış olanı ister, tek taraflı adalet böyle oluyor sanırım?
gözünün gördüğünü Dünya sanma sen, temiz arayan çok var. Denk gelmemişsin işte
İsteriz neden istemeyelim nerden geliyor aklınıza böyle şeyler
Hint kumaşını zevki olan seçer peçeteye ise herkes alabilir
bence oldukça güzel özelliklerin var mesela çok arkadaşı olan kızlara yazmakta hep çekinirim
Kimin temiz olduğu alnında yazmıyor ki sorsan herkes zemzemle yıkanmış Gülsuyu’yla paklanmış
Sanalda yapmissan ya da çı plak resim atmissan temiz sayilmazsin
Ben yapmadim da sen yaptin galiba
Sen yaptın demedim ki niye böyle kırıcı cevap veriyorsun
Sinirlerimi bozdu burdakiler
Bi insan 100 erkekle yatmissa oyle fotolar atmissa temiz degil bence ama temiz diyolar
Kiminkini bozmadilar ki akılları sadece orada.. Sen temizinden biliyorsun ya o yeter. Allah iyi niyetli erkeklerle karşılaştırsın seni 🤲
Amin ins
Katılıyorum sana. Sen kendini biliyorsun ya o sana yeter diyordum.
Seni bu şekilde kabul etmeyende anormallik vardır
Böyle kizlar istiyoruz aslında
İsterler niye istemesinler
açık giyinmek esc olmak demek mi
Bir çoğu önce esc eğlenip sonra temiz kız ister 🥸
Aynen oyle
Tam tersi böylesini istiyorum
İster, neden istemesin
İster niye böyle düşündün
alla alla niye istemesin
Bir bir aşk ilanı mı? :)
Evlenmek için ister. Eğlenmek için istemezler