Bir tane değil 10 da değil 50 den fazla arkadaşım hep kızları atmanın peşinde şuana kadar da sayısız kız atmışlardır. La evlenmek için kız aradığında kız daha önce sevgilim oldu diyo Çocuk istemiyo kızı 😂 Şaka gibi değil mi? Çok rahatsızım bu durumdan Ve temiz bir kız bulup evleniyorlar biliyomusunuz? Siz ne düşünüyosunuz Öteki taraftamı bunların hesabı Yoksa herkes ne yaşattıysa onu yaşamadan gitmicek mi bu dünyadan,?
Kendi hiçte masum değil ama! Erkekler neden temiz, ultra temiz kız ister?
Kadınlar niye önce piclere aşık olup sonra efendi adamla evlenmek ister? Niye önce tabuları yıkan kurallara karşı koyan özgür kızlar olduklarını söylerler de sonra illa nikah olsun ister?
Kadınlar artik erkekleri sorgulayabilecek suçlayabilecek kadar masum değiller..
Resimdeki yazı çok doğru. Valla öyle olunca aşırı sinir oluyorum sen onca zaman namuslu kız ara başka kızlara bakma kendini sevdiğine sakla duygularımla her şeyi kendi sonra her boku yiyen gelsin alsın adalet mi bu?
Bu dünyada da çekecektir öbür dünyada da hiç kimsenin ettiği yanına kalmaz mutlu bir evlilik beklemesin bu şekilde olanlar veya eşi temiz bile olsa başka türlü mutlaka biyerden sökük verecektir kısasa kısas gibi bişey bu da sen nasılsan karsindakide öyle olacaktır
Helal olsun cidden senin bunun farkında olman mutlu etti cidden ben erkeğim yaparım diyen çok var ama hiç ilişkiye girmemiş kızlar da bunlarla hiç şüphesiz evleniyolar onlarda bu erkekleri şımartıyo.
Erkek namuslu olunca ne oluyor peki? Kadın kısmına rahat battığı için terketmiyor mu böylelerini, bunun da çok örneğini görmüş olmalısın. Peki onlar ne yapsın, o içten seven erkekler? Tek suçu sevmek ve terk ediliyor. Sence bundan sonra bir kadına ne niyetle bakarlar?
Kadınlar ne istediğini bilmiyor ki en başta bana bu namus muhabbetleri samimi bile gelmiyor artık.
Her kadın aynı değil muhabbetleri yapacaksınız da kusura bakmayın 20 yılandan 1'i zehirli olsa bile hepsinden korkarsın
En İyi Cevaplar