Sen karşı cins için seçenek mi öncelik misin?
Hadi bakalim sen sence öncelik mi seçenek misin? Tabii ki öncelik oldum her zaman kimse secenek olmak istemez...

Bir seçenek haline geldiğimi hissettiğimde o seçeneği bitirdim hep..
Ama zaman zaman seçenek haline gelmişliğim olmuştur..
ve bitirmişimdir.
Merhaba,
Hiç umrumda değil. Karşı cinse göre değişir...
Yedek listesinde seçeneği olacak kadın arayan adamların harcı değilim, başımı göğsüne huzurla yaslayacağım adamın önceliğiyim..
Hiçbir zaman seçenek olmadım, olmak da istemezdim kötü bir durum olsa gerek
Cevap
116Cevap
Karşı cinsin göremediği insanım ben gadası ne seçenek ne öncelik
Bugüne kadar her zaman öncelik oldum ve buna da devam edecek gibiyim çünkü değer verdiğim insanlara ve aşık olacağım kişiye daima önceliğim olacak seçenek asla bana ve kişiliğime ait bir şey değil
Önceliğim hiçbir zaman seçenek olmam söz konusu dahi olamaz. Böyle bir şey hissedersem o ortam da durmam.
Kendim seçenek olmama izin vermem. Seçenek hâline geldiğimi anladığım an o kişiyi hayatımdan ebediyen silerim. Öncelik olmama da gerek yok. Seçenek olmiyim da
egonu yesinler. "tabiki oncelik oldum hep. kimse secenek olmak istemez. hahayt ne havaliyim". kimse secenek olmak istemez evet ama secenek olmaktan da kacamazsin. yazdigin cumle sacma.
Ben seçilmem, seçerimciler gelmeden.. Önceliğiyimdir her zaman insanların. Sebebi güvenilir ve samimi olmak
hayatında kım benı o zaten cepte dıye gorduyse buyukşoka gırdı:) ben kımsenın cebıne sıgmam.. bırakın rekabetı hissi bıle bıtırır bende tum olan herseyı..
İkisi de değilim. Evde kalmışların, yoldan çıkmışların, her türlü haltı yemişlerin ya son fırsatıyım, ya yeni temiz sayfasıyım, ya da utunacak dalıyım. 😭😭😭😅😂🤣
Hangimiz karşı cinse önceliği mi seçeneği mi olduğunu sorduk? Hangimiz seçenek mi öncelik mi olduğumuza emin olduk? Sen nasıl emin oldun?
duruma göre değişir soru neden sordun? @Hayatistanbull
Her gun rutin sorular soruyorum benimle alakasi yok...
Öncelik çünkü seçenek kısmına atacak gibi olunca cevabını aldı çevresinde bir tane bile kız yok hauahaha
İkisi de değilim, mümkün olduğunca uzak duruyorum, böylece işim ve spor dışında bir şeylere kafa yormam gerekmiyor..
Öncelik olduklarım geçmiş oldu artık kimisinin seçeneğiğim kimisinide seçeceğim ama önce bir şeçileyim
Beni bu kategorilere soksun istemem. Bazen en iyisi bile olsan karşındakinin seni anladığı kadar oluyorsun.
sanırım ben son ilişkimde seçenek olmuştum, ve bunu net olarak anlamam yaklaşık 3,5 senemi aldı benden maalesef.
Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün.. Ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün.. Ben artık kadınlarla düşman bile değilim...
Önceliklerimiz bizi seçenek yaptılar, biz önceliklerimizin kıymetini bilemedik onları seçenek yaptık.. genelde de böyle olmuyor mu?
kiminin seçeneği, kiminin önceliği, kiminin asla tercih edilmemesi gerekeni...
ben de önceliği olarak göreni önceliğim yaptım :)
Bunu hiç farkedemedim. Çünkü gelen kişinin geçmişini sorgulamadan bunu anlamam mümkün değil. Bende kimsenin geçmişini sorgulama huyu yok.
Her zaman, herkesin olduğu gibi
seçeneklerden biriyim yalnızca.
Önceliği olması için önce seçmesi lazım seçenekler arasında önceliğim diye bilirim
Öncelik... seçenek sadece zayıf insanlar içindir kendini iyi tanıyanlar cevaplasın bu soruyu tanımayanlar değil
Önceliğim
Ev var
Araba var
Para var
Karşı cins yok
hem seçeneği hemde önceliğiyim :D ikisi de olmazsam olmaz. :)
Seçenek oldum. Arkadaş Aile Sevgili hiç bir zaman öncelik gibi hissetmedim hep seçenektim
Gördüğüm kadarıyla başka seçeneği yok ama önceliği de değilim
Önceliği olmak isterdim ama malesef seçeneği bile değilim
Hiç biri değilim nerede olacağımı oturacağım tahtı ben secerim
Umarım önceliğiyimdir yani.. bilsem nesi olduğumu ona göre davranırım da maalesef insan bilemiyor.
Doğal seçici oluverdim bir kaç yılda. Kalan bütün insanlık sadece bir seçenek.
Seçeneksem eğer karşı cins diye bir şey kalmaz bulamaz daha beni
Neden seçenek olayım ki öyle hissettiğim an keserim zaten konuşmayı. Öncelik olabilmek gerek.
Önceden seçenek olmuş olabilirim ama şu an öncelik olmam bana yeter ❤
Kimsenin seçeneği ya da önceliği olmam. Benim önceliklerim ve seçimlerim önemlidir. 😎
İkiside değilim. Karşı cinsle el sıkışmak dışında bir yakınlığım olmadı
Kişiye göre değişir. Mesela egoist biriyle işim olmaz.
Hahahahha pardon kimmiş o paşa da seçenek olmuşum ona
Dostu ve kankisi
25 yaşına geldim benden kanki olmazda diyemiyorum diğer türlü de yalnız kalacağım bundan da eminim
Seçenek olanlar beni bilip haline şükretsin
En azından bir ihtimal var
1. seçenek hep yakışıklılar oldu biz iki tercih olduk 1. tercih bunları hadi ordan edince anca geliyorlar bizde eskici dükkanı değiliz
Seçeneklere korsa adios a ti la bella derim. Öncelik iyidir ama bir süre ona da karşıyım. Biraz dinlenmek iyidir mola verdim. 😀
Öncelik de oldum seçenek de. Tabii seçenek olduğumu sonradan öğreniyorum.
Öncelik olmuşumdur.
Seçenekleri arasında bulunabilecekleri sırada olmadığım için.
Karşı cinsin önceliği olmak isterim. Bir seçenek değil.
Secenegim galiba daha öncelik haline getiren olmadi
Ablacım başlık tamam anladık, resmin üstünede aynı soruyu yazmışsın, birde en altta açıklamaya tekrar aynısını yazmışsın, şimdi benim kafam karıştı ne cevap verceğimi bilmiyorum :d
Önceliğiyim ve ben seçerim😄
Bana ne ben istemedikten sonra karşı cinsin fikrinden..
Seçenek olarak göreninde öncelik olarak göreninde keyfi bilir sıkıntı yook ✌
Önceliğiydik de artık seçenek durumuna düştük malesef
Hmm soruda çok inceymiş 👍 Gülün peşinde koşarken ezdiğim papatyalardan özür dileyim bari 😃😃
Bunu bilemezsin kadın bu her türlü yutturur Allah hayırlısına çattırsın
Karşı cinse soruyorum şu an 😂
Birlikte olduğum adam kendisine sorsun o olmazsa hayatımda ne değişir
Önceliğiyim bence ama şölede bir durum var şu aylarda ev kalmışlardanım
Seçenek olduğumu hissettiğim an giderim. Bu yüzden ya önceliği olurum ya da önceliği olurum.
Önceliği olmadığım biri, benim için seçenekler arasında bile olamaz.. kimliyimdir biraz.
Önceliğiyim sende beni görsen önceliğin yaparsın😊😊
Hicbir sey.
Zamani gelince tek bir adamin onceligi olmak istiyorum.
Öncelik olmak isterim her zaman.
Kimse için seçenek olmam olduğumu dusunmem ilişkinin bittiği anlami taşır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar