Kişilik & Karakter Karşı cins tarafından tercih edilen kimse misiniz? nzmnnzmn Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangi özelliğiniz bu konuda büyük etken Güncellemeler+1 yıl Güncel Karşı cins tarafından tercih edilen kimse misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayır tercih edilmem. 0 0 Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Eh iste tercih eedilen de tercih edilmeyen de oldum 0 1 Yorumla nzmnnzmn +1 yıl Hangi özelliğinizden dolayı Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. nadir 0 2 Yorumla nzmnnzmn +1 yıl Hangi özelliğinizden dolayı Yorumla S93S94 +1 yıl herkes dürüst sade insan isterama kimse dürüst sade insan sevmez Yorumla
МaлакАcaди Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ben tercih değilim 0 1 Yorumla nzmnnzmn +1 yıl İşine bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır tercih edilmem.
Eh iste tercih eedilen de tercih edilmeyen de oldum
Hangi özelliğinizden dolayı
nadir
Hangi özelliğinizden dolayı
herkes dürüst sade insan ister
ama kimse dürüst sade insan sevmez
Ben tercih değilim
İşine bak