Hadi bize tüyo verin ((:

- Hayır, geçmez.
- İlgisini kaybeder.
Cinsellik, eğlence, heyecan, merak vb.
nefsine hitap eden her türlü tadı yaşattığın halde
zekanla, aklınla, yeteneklerinle hayran bıraktığın halde
bütün sadakatini iliklerine kadar hissettirdiğin halde
hiç kısıtlamıyorsan, kıskançlığını zerre belli etmiyorsan
kıskandığında açık ama umursamazca söyleyebiliyorsan
seni kısıtlamasına izin vermeyip ona bağımlı olmuyorsan
kıskançlıktan delirse de aklınla hep haklı çıkan sen oluyorsan
birkaç aya kalmadan evlenmek de isteyecektir, diye düşünüyorum
yani en azından kabul edeceğimi bilseler evlenme teklifi edebilecek
bunun ön konuşmasını yapan birçok kişi oldu, var hayatımda ve
ben bunun nedenini anlattığım gibi biri olmama bağlıyorum ama
tek sıkıntı; evlilik, gerçekten bana göre değil, düşündüğüm gibiyse
ben gerçekçi yaklaşabiliyorum, bazıları duygularına kapılabiliyor ve
evlenmeyip -özellikle- sevdiğim adamın hayranlık duyduğu kadın olmayı
evlenip -özellikle- sevdiğim adamın ömür törpüsü olmaya tercih ederim ki
sırf evlenmek, evlilik teklifi alabilmek için ya da egonu tatmin etmek için
ilişki kurmadığından karşı tarafın emin olabilmesi de güvenini, hayranlığını arttırıyor.
Gittim evlen lan benle dedim oda olur dedi sakalasiyoruz falan sandı sonraki hafta nikahimiz oldu djdhhd 2 ay sonrasinada dugun ahahaha
Vay be😊😄 mutluluklar size❤
Senden hızlısı mezarda be kanka😂😂😂👍🤫🤫🤫🤪🎭🎬
Evet herkes gibi erkeklerin genelide elde edemediği şeye kafayı takar ve o kişiyle evlenmek ister doğanın kanunu bu kaçan kovalanır 😅. Bendeyse konu biraz farklı eğer konu cinselliğe felan geldiğinde ki gelmese daha iyi ama onun ahlaki bir değerden ötürü istemediğini düşünürsem susarım tamam ama beni bırakır gider tarzı bir güven sorunu sezersem ilişkiyi bitirmek daha iyi olur. Bana güvenmeyen bir insanla devam etmek istemem. Özetle genel olarak kaçan kovalanır ileriye gitmesine izin vermemek iyidir. Zaten yanlış anlamayın ama erkeklerin kızları nasıl ustaca kandırdığı da ortada. Hiçbir erkeğe güvenmeyin yoksa sizi bırakıp gider bu ilişki de kural olsun çünkü çoğu erkek sadece penisini düşünür ve süslü laf etmeyi iyi bilir. Soruyu soran abla tavsiye istemiş ama onun zaten ihtiyacı yok😂😂 benim anlattığımi zaten benden iyi biliyor. Genç ve benle yaşıt kızları unutmasın! Erkeğe güven olmaz!! Erkek olarak diyorum.
Eğer bir Adam gerçekten o kadını seviyorsa öpmeye emmeye gömmeye bakmaz açıkcası. :))
Cevap
91Cevap
Evlilik konusunu sürekli gündeme getirmek erkeği kaçırır. Her şeyi zamana bırakmak lazım, su akar yolunu bulur. Nasipte varsa biz olmaz desek de olacağı varsa olur. :))
😂zurnaların zırt dediği yerler buralar Ece
Merhaba,
Erkeği ya da kadını evliliğe ikna etmek tamamen saçmalık. Evlenmeyi düşünenler varken istemeyenlerin canı cehenneme! Kısıtlamak hiçbir şeye yaramaz. Veren var vermeyen var kıskanırlar. Verene giderler...
Amacı sadece seni yatağa atmak olan erkeğin ilgisini kaybetmesine sebep olur bu davranış.
Seni gerçekten seven seninle bir gelecek düşünen kişisel gelişimi yüksek birisi ise senin kırmızı çizgilerine saygı duyacağı için senden uzaklaşmaz.
Ama kısıtlamakta gene de fayda vardır senden her istediğini sorgusuz sualsiz alabilen bir erkeğin gözünde basit kadın profili çizebilirsin ya da benimle bunu yaşadıysa benden önce kimbilir kaç kişiyle bunu yaşadı demesine sebebiyet verebilirsin
Sen adamı evlilik için kandıracaksın o adam da aptal ve bunu yiyecek😂😂 allah korusun öyle salaktan herkesi! Bir süre sabreder, sonra der ki “ Bir dam sende mi var” dalgasına bakar. Heee yatmak için nikah kıymaya meraklıysa adam zaten kaç. Sana nikah kıyan sonra zinasını meşru hale getirmek için de başkasına imam nikahı kıyar.
kısıtlama durumu hiç bir şekilde evliliğe götürmez.. erkek en çok huzur ve bütün durumlarda uyuşabileceği kadını hayat arkadaşını arar onu idare edebilen uyum sağlayan bilinçli kıskançlığı olan göz göze geldiğin de anlaşabileceği aşkla bakan, değer veren ne olursa olsun bıkmadan arkasında duran bir kadın arar tıpkı bir anenin ne olursa olsun erkek evladından vazgeçememesi gibi bir durum. iş de bunları fark ettiğinde evlilik düşünmeye başlar. hayat arkadaşı ile yaşamını sürdürmek ister...
Ama seven kadınların anne rolunu üstlenmeleri de onar için yanlış. Ereğin her hoş olmayan davranışını görmezden gelip hoşgörüyle karşlamaları onun adına bahaneler uydurmaları da kendilerini yıpratıp kişiliklerini eritiyor. Ve erkek böyle kadının değerini asla bilmiyor kısacası böyle kadın hep çantada keklik oluyor. Bu tür evlilik mümkün mü? Erkek gerçekten bunu mu ister?
@cicimod hoş olmayan davranışlar ayıplanmıyacak kadarsa durumu tolere edebilen kestirip atmak değilde konuşacak orta yolu bulan birini isterler.. evet kadın değerini bilmiyorlar ya da elindekinin kıymetini o an fark etmiyorlar.. çantada keklik olmamalısınız. ama yeri geldiğinde baştan çıkarıcı ya da tatlı dille kontrolü sağlamalısınız fakat karşı taraf kendi kontrol ediyor sanmalı ( çantada keklik ). erkek gerçekte düşünce olarak istekleri çok azdır. daha çok görsel ilerler.. kadın gibi muazzam birine yetemez. onun gibi düşünmez. onun gibi hissetmez.. ama bunları da bilinçli yapmıyordur.. yazım kısa olsun diye anne rolü dedim... kadınlar hem beden hem zihin olarak erkeklerden 10 yıl ilerde.. siz çocuk doğmadan anne iç güdüsü öğretmen iç güdüsü sahiplenme içgüdüsü beslerken biz erkekler çocuk ilk okula başladığında yeni bir aile olduğunu sorumlulukları olduğunu sahiplenme gereksinimi yeni yeni düşünüyor.. daha detaylı konuşulucak bir konu yazarken çok belli başlı anlatmak zorunda kalıyorum..
@cicimod gözlemlerim ve iç güdüm bu şekilde, kadına büyük rol düşüyor ama bizim kullanma kılavuzumuz tek bir kitap da barınırken sizinki kütüphane kadar bilgi ister.. abartmıyorum çünkü sevsin dürüst olsun yeter deseniz de bu seferde aklınıza eksik bir şey çarpıyor. biraz daha mükemmel ciliyetcilik arıyorsunuz. ya da profesyonellik. eksik düşünmemizi savunacak değilim ama sizin kadar sağduyulu ya da akllı beceriye sahip olamadık. çok kitap okusak da romantik değiliz.. romantik olsak centilmen değiliz.. centilmen olsak da espirili ve ya komik değiliz.. vb. her başarılı erkeğin arkasında ona güç veren destek olan kadın vardır.. kadın erkeği avucunun içinde tutmasını bilir.. erkeklerin beklentisi azdır.. kadının beklentisi çok dur ve dahada arttırabilir.. beklentiyi azaltıp bağzı kusurları törpüle ye bilirsek buna olduğu gibi kabullenmek deniyor.. erkeklerde annelerine duyduğu kadar sevgililerine ya da eşlerine minnet duyarsa ancak bu kadar olur.( erkek çocuklar annelerini de üzer inatlaşır bağırır hediye çok nadir alır çok az teşekkür eder ama ne olursa olsun annedir ondan başkası kızamaz ve üzemez.. ) birde böyle düşünelim ben teşekkür ederim..
Gerçekten de sevsin dürüst olsun yeter diyorum. 'kadın erkeği avucunun içinde tutmasını bilir.. ' her kes bilmez. 'erkeklerin beklentisi azdır.' nedir peki bu beklentiler? bir bilsek de ona göre davransak. Bu erkeklerin gözünün doymaması nedir? Dengesiz davranışlarını nal dengeleriz? Annelerini seven , eğer veren erkekler de var. hani derler ya öyle olan erkek eşine de güzel davranır. Ama pek gözükmüyor. Annelerini, kız kardeşlerini sevip kollayan ama eşleini çok ezen aşagılayan erkekler de çoktur. Ve bu dedikleriniz kolay görünüyor ama hiç de değil. Özellikle internetten tanıştığmız erkekle.
@cicimod hiç kolay değil tabi ki ama zaten bir kaç tiyo verdim, böyle kabullenmek idare etmek. suçlular tabi doyma yaşına gelememiş ya da bazı konularda erişmesi gereken yerlere çokça vakti olmamış. birde huzur başta gelir.. kıçkançlık asık surat sürekli tartışma erkeği hem soğutur hemde beceremediği yalanlar söylemeye başlatır. bunu suçlusu da erkek çapkınlık yapmasın.. kısmi olarakda ilişkide eksikler var.. güzel söz yok hizmet yok. cinsellik yok. bunlar var ise yeni bir şeyler yok farklılık ister cezbetmek baştan çıkarmak. erkeği gözlemliyeceksin ne eksikse onu vereceksin.. (kendini yakışıklı bulmuyodur. kendini beceriksiz hissediyodur.. pararsız hissediyordur. bütün sorunlar dertler sanki buna yüklenmiş hissediyordur.. ) bunlarla hep yanında arkasında durduğunuzu göstermelisiniz. şanslı olduğunu hissetmeli.. size feva borcu hissetmeli. illaki her erkeğin eksik olduğu bir yanı var bazısı bellidir bazısı çok derinlerdedir.. internet olayına bir şey diyemem internetden evlenen çok imrendiğim çift var 9 yıl oldu çocukları var.. fakat şu an kadın boşanmak istiyor.. şukadarını söyleyim.. çok çok sorunsuz bir ilişki hata sebep bulamıyorum. erkekle sürekli soh bet ediyorum... dememoki güzel ilişkide patlak veriyor.. bu ilişkiyi anlatsam hayatındaki her şey normal dersin kader kısmet dersin.
"kendini yakışıklı bulmuyodur." Erkeği övdüğünde hemen başkalarına da beğendirmek istiyor kendisini. Artık iltifat etmiyorum. O çift için üzüldüm.9 sene az değil. Elbette mutlu evlilikler de sona ere ilir. İnşallah ayrılmazlar. Benim ilgilendiğim konu sanaldan evlilik. Tanıması zor güvenilmiyor da ama bir şekilde devam ediyor ve zehirli bir ilişki oluyor. Kendi örneğimden verdim yani.
@cicimod sanaldan olmaz dediğin gibi zehirli, hayat arkadaşın olucaksa baş başa vakit geçirmeli sürekli yan yana olmalısın. telefonda görüntülü konuşmak felan hikaye.. yan yana vakit nasıl geçiyor. her gün yüzünü görmek bir birinizi en doğal tanımak önemli. ortak alan kullanmalısınız. insanlara tavrı yaşam biçimi. bunları gözlemlemeliyiz. Yan yana bir birine katlanmak önemli. kusurlar olmalı o kusurlarda nasıl idare ediliyor ya da sonrasında affediliyor mu. anormal durumlarda ne sergilediğimiz önemli.. evet illaki bir suç veya haklı haksız vardır. bunun sonucunda ayak da dura biliyormuyuz. sevgimizden güvenimizden ne derece eksilme oluyor onları ölçmeliyiz.. yukarı da anlatıklarımı da düşünerek gözlem yapılmalı ve kimsenin mükemmel olmadığı bilincinde olarak bazı kusurları karşılıklı olarak görmezden gelmeliyiz. yoksa her kes yarım kalır. her ilişkide çatlaklar var. kırılıp parçalanmasın yeter ki. benim geçmiş ilişkim de ikimizde bir birimize karşı mükemmeliz. sorun şu borçsuz evlenmek istemesi.. ben az miktar borçlu kalacağımı bildiğimden böyle bir şey mümkün olmadığını söyledim. ama gocunmadan gücenmeden berabersek her şeyin kolay ve mümkün oldunu söyledim. orta halli yaşar gideriz dedim.. fakat garantici arkadaş önce borçsuz birliktelik istedi. onan diyemem para göz.. hayır değil gözü yüksek de hayır değil zengin koca hayır değil.. bana güvenmiyor hayır değil. sadece bu sebepten olmayacağına karar verdi. yani beklentiye göre ilişki biter. tercihlerini ve beklentini iyi gözlemle iyi seç. sanaldan ileri gidemiyorsan. bitirmeli boşa zaman harcamamalısın. Diğer yakın ilişkilere emek vermelisin.
Okuduca ne kadar çıkmazın içinde olduğumu anlıyorum. Keşe dediğiniz gibi ona ulaşma imkanım olsaydı. Borc evliigini anlayamdım dogrusu. Borc alıp dugun yapmak herhalde bunu kastettiniz. Aslnda ben de karşıyım buna. Ama boyle sebep ayrılmama neden olamaz. Gerçi ne neden olur bilemiyorum. Onca kırdıktan sonra hala ordaysam. Ayrlıklar acıdır ama uzamaktan ve belirsizlikten iyidir. Duyguların başka beklentisi oluyor işte mantık beklentisine benzemiyor maalesef.
@cicimod Evet düğün yaparken borçlanmk. tabi ki erkek de borçlu olmak istemez ama istekler eldeki parayı aşarsa, sevdiği kadından mı vazgeçsin borçla evlenirim öderim diye düşünüyor. kadınlar kadar detaycı değiliz. Erkek olarak hemen sonuç görmek isteriz oda güzel bir birliktelik. yani düğün, dernek, kına, pasta erkek için pek bir önemi yok etrafa hava atmak istemiyor.. sevdiği kadınla aynı çatı altında olmak istiyor... bu kadar kırılmaya halen ordaysam demişsin.. buda harcadığın zaman ve emeklerin boşa gitmemesi lazım diyedir. kısa bir not daha söyleyeyim ; diyelim ki erkeği bir şekilde tanımladın huyunu suyunu öğrendin. bu sefer kendine soracağın sorular başlıyor... ben evlilik yürüte bilirmiyim, hergün yemek yapar mıyım, misafir ağırlamayı seviyor muyum. sülaleyle kaynaşmak zorundamıyım, bayramlarda hangimizin ailesine gidilecek. her bayram gitmelimiyiz. çocuk yapmak istiyor muyum.. kocam/karım olunca da bu huyları devam edecek mi ben bu sinir olduğum şeylere hep katlana bilirmiyim.. kesinlikle değiştirmem dediğimiz bir yaşam tarzımız var iş de esnek olamıyorsak ve korkular bastırıyorsa.. bu kadar emeğin hiç bir anlamı yok her ilişki başa döner hep flörtleşme güzel duygular. sonra sıkılma. iş de bu yüzden akışına bırakıp her ilişkide kendine en yakın hissetiğin rolü üstlenirsin.
@cicimod Her anlatımımda erkek düşüncelerinden bir kaçını yansıttım. aslında sorunumuz bu karşılıksız ya da beklentisiz yaşayamıyoruz.. bunu yapa bilsek karşı taraftan bir şey olmasa da mutlu olabiliriz. hatta küçük jetsler hoşumuza gider şimarırız. ve değer yükleriz karşı tarafa. Bunu yapabilirsek zaten ne fazla sorgularız nede üzüleceğimiz kırılacağımız bir şey olur. yaşamımızı sürdürürken yola kimle çıktıysak her şeyimizi paylaşırız.. annemiz babamız çok küçük olaylarla aşkını anlatır.. ya da biz 35- 40 yıl omuz omuza destek olarak bu günlere geldik der.. çünkü eskiden beklenti çok azdı ( şimdi çok baba evlenme teklifi tek taş almassan evlenemessin ) duyguların bir önemi yok.. gerçi her şeyini versen de erkekler adam değil onlarında karaktersizi ne denk geliyorsunuz. vicdansız, merhametsiz.. Allah iyisiyle karşılaştırmayı nasip etsin herkese.. kısa mantık beklentisiz yaşamak zamanımızı güzel vakit geçirerek harcamalıyız. daha çok o an hangi ruh halinde canımız ne istiyorsa onu yapmalıyız.. 65-70 yıllık şu dünyada hayatımıza kimler ders verecek hepsi bir şekilde kaderimizde var. Erkekleri çözme yapabilirsen eğer kendini nasıl mutlu edeceksen öyle yaşa ( Benim içinde aynısı geçerli )
Kadınlar zor varlıklar çok fazla gel git duyguları var..özellikle günümüz kadınları ahlaktan uzak çok marjinal görünmeye çalışan ve egitimsiz cahil tipler.. Erkekler akillandi ve evlilik topuna kolay kolay girmiyorlar.. Akıllı bir erkeği evliliğe ikna etmek için ona birşeyler katmalisiniz ama bu sadece fizik ve dış görüntü ile olmaz.. zekanız ve olgunlugunuz ile basarabilirsiniz. .
Gerçekten seven sadece öpmeye cinselliğe bakmaz evlilik için. Ama tabiki bir ölçektir bu davranışlar. Türkiye'de erkeklerin çoğu evlenmeden herşeyi yaşayayım ama evleneceğim kız hiç birşey yaşamamış olsun gözüyle baktığı için eğer gerçekten cinsel olarak evlenmeden önce çok taviz verirseniz bence evlilikten kaçacaktır. Tabi istisnai durumlar olabiliyor ama genelde gördüğüm durum bu benim.
Bence bır erkegı evlılıge kadın hazırlar ancak bu ıkna ya da sözle degıl hal ve tavırla olmalıdır. Yanı erkeğin kafasında bu benım eşim olmalı sembolü olusmalıdır oyle tehdıtvarı ya da laf sokmak ıle olmamalıdır. Erkekler evlılık konusunda tavsan gıbı urkektır gözğne aniden fener tutmak kaçmasına sebp verebılır ve bence bır kadın evlenmek ıstedıgı erkekle kesınlkle mesafelı olmalıdır erkeği hep gerdek modunda tutmalıdır ancak sadece okadar o modda kalmalıdır :D
Şimdi varsayalım ki ben erkeğim, hormonlarım da tavan yapmış. Kız arkadaşım bu zaafımı bana karşı silah olarak kullanırsa, bu koz onun eline verilmez, ilerde neler çıkarır karşıma der, bırakır giderim. Ama olayı az daha akıllıca yönetir, ben de çok istiyorum ama dini, ailevi... vs sebepler yüzünden sabrediyorum derse, herhalde daha çabuk ikna olurum.
Sevdiğim beyi hiçbir konuda kısıtlamadim 4 yıldır birlikteyiz ve bu 2020 yazında düğünümüz var 😍 ve iliskimizin ilk ayından beri evlilik ağzından düşmüyor beni evliliğe ikna eden de oydu. Bırakın taktik islerini kalbiniz ne diyorsa onu yapın arada mantığınizi da dinleyin tabi.
Cinsellikle evligi bagdastirmak cok yanlis ikisi ayri hemde cok ayri seyler farzedelim kisitladin ne olacak bu sefer göz disari kayacak sende bulamadigini baskasinda bulmaya calisacak yanlis anlaşılmasin demiyorum ilk gun bulustugun gibi yataga atla herseyi zamaninda ve kivaminda vermek lazim erkegi yemeğe benzet cok pisirirsen dibi tutar az pisirirsen agzinda kirt kirt eder var gerisini sen dusun
Bence kısıtlamaktan geçmez ! Neticede kızların hep kaçan tarafta ya da naz yapıp uğraştıran tarafta olmaması gerek. Birazda kişisel tavırlar, düşünceler, beceri, sosyal çevre ve kariyer evlilik düşünülen ciddi ilişkilerde bize yol gösteren düşündüren unsurlardır Olay sadece cinsellik değil !
Bir erkeği evliliğe etmenin yolu asla kısıtlamaktan değil onun kalbine güzel duygular yerleştirerek yaşanır :) Biliniz ki evlilik çok kutsal bir olaydır ve yaşanılmadan önce uzun uzun düşünülüp karar verilmesi gerekir :)
Ay Allah c. c korusun kardeşim inşallah sıkıntından kısa sürede kurtulursun, bu gibi konular şakaya gelmez, eğer gerçekten üstünde büyü varsa mutlaka doğru düzgün biriyle çalışman lazım.
Bu konuda havas ve ledün ilimleri var, bu iki ilimde uzman olan bir hoca bulman lazım. Benim çalıştığım medyum hocanın adı medyum ali gürses. Büyü bozma konusunda bir defa benim bir defa da kuzenimin kendisiyle tecrübesi oldu. İkisinden de gayet iyi sonuç alındı. Sıkıntını kesinlikle çok iyi anlayabiliyorum ama emin ol doğru hocaya güvendiğinde çözülemeyecek bir şey değil. medyumali. com internet sitesi, medyumalibey @ gmail. com mail adresi, sitesinde telefonu da yazıyor. Bir bak derim ben, inşallah da kısa sürede çözersin allah yardımcın olsun <3
Ya kızım yıl olmuş 2019 siz halen neler düşünüyosunuz içinden geliyosa öp de sarıl da bu ne böyle oyun oynar gibi sürekli bir sonraki hamleyi düşünmeler akışına bırakın biraz o an ne olması gerekiyosa o olur evlenmeye niyeti olmayan adam zaten evlenmez böyle yaparak karşındakini soğutursun
Kaybetmekten korktuğu kadınlarla evleniyorlar. Diğerleri ne yapsa o masaya oturmazlar. O yüzden istiyorsanız yapın istemiyorsanız yapmayın kadınlar. Mutlu olmaya bakın 💙💙💙
Bir erkeği evliliğe ikna edemezsin hele bu zamanda deveye hendek atlatmaktan daha zordur kendi isterse evlenir zaten 😊
Yanlış düşünce adım adım ilerle ona evinin kadını olabilcegini hissettir hayat şartları artık zor ona bu konuda beraber herşeyi yapıcağnızı hissettir dediğin olmaz soğutursun daha çok kendinden
Evlilği tutasaklık olarakmı görüyorsun? Evlendikten sonra sundun sunacaklarını ne yapacak bu adam vazmı gececek senden? Evleniyorsa sevdiği için evleniyordur sunulacak beden için değil
Belki kısıtlama yapmak sıkıntılı olabilir heves gibi bir şey olur belkide bir erkek için. Bir çiftin bence kendilerini iyi tanıması gerekir her konuda. Ötesine geçmediğin için seni terk de isteyebilir sana daha düşkün de olabilir büyük bir kumara benzer aşk . Umarım yardımcı olmuştur arkadaşım.
Bence mutlu etmekten ve bu mutluluğun nolursa olsun devam edeceğini hissettirmekten geçer.
tabiki ama o seni ikna etmeli bence evlenmeden once herseyi yaparsan evliliğin zaten bir manası kalmaz sevgiliyken onla uyursan evlendikten sonrada bir ozelliği kalmıyor mesela
Sen hatun ol, kadın gibi kadın ol, sırtını yaslayacağın taş ol, karakterli ol. Erkeğini taşı. Sonra yuva kurmak ister.
Aşk varsa adam da adamsa. Kısıtlamışsın tüm kapıları açmışsın bir değişiklik olmaz. İlk fırsatta evlenir.😊
Kesinlikle evliliğe giden yolu gösterir veya ciddi değilse hayatınızdan çıkarak sizi daha fazla kullanmasını engellemiş olursunuz.
Seven erkek bunlara bakmaz.
Hayır alakası yok doğru olan evlenmek ondan sonra yapılacakları yapmaktır flörte harama zinaya gerek kalmadan evlenmek doğru olandır
Kimseyi ikna etmek için uğraşmam yanımda olmak isteyen olur zaten herkesin kendi keyfi
Samimiyse sevgiyi bırak hatta evliliğine geçtim tüm kendimi ona adapte ederim 😂
Hayır, yaptıklarını yapmasını devam etsin ki evlenince de bir şey değişmeyeceğini sansın.
Hiç evlilik düşünmeyen birini evlilige ikna edemezsin. Illaki aklında vardir.
.
Erkek var erkek var, benim için hiç bir şekilde fark yaratmaz.
.
Öyle yaparsa eğer kendinden soğutacağı kesin evlilik konuları ciddiye alınacak birşey.
Bir rivayete göre erkekler evlenmek istedikleri kizlarla öpüsmeden ileriye gitmezmiş.
Haklisin kendi adima soyliyim. Degil opmek elini bile tutmak zor olur. Isteyen erkek kizla oynamaz ve evlenmeden bazi seyleri yapmaz.
Şahsen ben evlenmek istiyorum ama henüz bulamadım ama bu dediklerinin hiç biride yok hayatımda belki de bende bunları yaşamak içi evlenmek istiyorum
Evliliğe inandırmak ön şart ve kolay kadın olmadığını göstermek gerekir.
Bence bunun ilgiyle alakası yok efendim.. Çiftler birbirini sevdiği saydığı sürece evliliğin önünde bir engel kalmaz..
yani kısıtlamakla veya kısıtlamamakla alakası yok diye düşünüyorum.
Bunların önemi yok, seviyorsa ne yaparsan yap ilgisi azalmaz vazgeçmez.
Bunu bana yapanla evlenmek mi? Asla. Ama bundan hoşlanan ml. cok var.
Hayır, öyle durumda başka alternatife yönelinir. Ya severse evlenir, ya da evlenmek için evlenir.
nasıl hesap bunlar seksi şantaj unsuru olarak kullanmak:)
Kadın ardır
Kadın namustur
Kadın hayadır
Prensipli olunması kanaatindeyim
Aklında evlilik yoksa ne yaparsan yap evlenmeye yanaşmaz. Evliliğe gönlü yoksa ne yaparsan yap boş.
Bu kisisine gore degisir kimi icin evet kimi icin hayir kestirmek zor
Evlilik birini ikna etmeye çalışacak kadar değerli bişey mi önce bunu düşünmeli kadınlar
Evlilik öncesi sunduklarınızdan geçer. Fragman güzel olmalı 😋🥰
Hayır eli maşalı olun ya benimle evlenirsin ya defolup gidersin demelisiniz 😂 Biz erkeklerin kafası basmaz genelde ne kadar uzatırsan o kadar gider
Birakin şu erkeklerin istedigin Senin isteklerin önemli... kisitlanmaz herşeyi yaşatirsin evlenince birde❌ Arzusu❌Isteyen evlenir evlenirse tâbi bu kaderr Senin kisitlamana veya... bakmazz
Bak seninle eğer cinselik için takılan biri ise cinsel teklifini kabul etmedin mi ayrılır hemen ama niyeti ciddi ise kisitlamamk arzusumu yukselticektir😚
Evliliğe erkeği ikna etmek zordur ama beni biri daha ne kadar kısıtlar bilmiyorum. 😀
Vala eskiden o taktikleri uyguladım gayette başarılı oldum 😉 gerisini siz düşünün bence kesinlikle doğru.
Hayır evlenelim diyince akan su durabilir tabi bazı erkekler için geçerli.
Kısıt olmamalı ama evlendiğinde kişiler kendini ayarlamalı
Ben bir kadını seviyorsam karakterini beğenmiyorsam evlenirim bana sunduklarına bakmam.
İkna etmek için samimi çok uzun ömürlü evlilik düşündüğünü belli et bikaç sene yani. Eski müşteriler ile yatmayı görüşmeyi kesmek te şart vs
Evtt. Kısıtlama evliliğe ikna ettirir ama eger gerçekten kızı seviyorsa ikna olur. Sevmiyorsa evlenmez ayrılır. Bence böyle
Evlilik 2 seye baglidir
1 yas
2 kafa yapisi
Kafasinda evlilik yoksa istersen havada ters takla at yine de evlenmez
Erkek Eğer seviyorsa ve de kendine güveniyorsa evliliğe zaten olumlu Bakar ama sen istediğini ver ya da kısıtla ne yaparsan yap evlenmek istemiyorsa ikna edemezsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar