Planladik herseyi. Ama ben surekli soruyorum :D surekli soyle olsun boyle olsun. Tamam hayatim tamam zaten öyle olcak surekli söylersen ters teper diyor 😂 evlilikten soğutcan diyor. Yaşı 32 . Benim 28
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
evet sorun olabilir kişiye göre değişir
Ters teper diyorsa ve sürekli söylemenden rahatsız ise seninle ciddi düşünmüyordur.
Beni cok seviyor 7 24 konuusuuor asker olmasına rağmen.. 1.5 sene birlikteyiz. Onca kavgaya rağmen beni cekiyor. Ama bardak taşmak üzere olabilir. Evlilik korkum var. Kafamda senle ilgili oturmayan seyler var dusunuyorum. Surekli sormam ve anlayışsız olmam onu uzaklastiriyirmus. Temmuzu beklicem planımız oydu. Daha adim yoksa yol verecegim
Hakkında hayırlısı olsun. hic birsey dünyanın sonu değil. bir bakmışsın hooppp seni çok seven biri ile evlenmişsin. hemde hiç hesapta olmayan biri ile. ve tahmini öyle olacak ))
Talip yok ki abi talip yok. Yani cevremde erkek yok. Bu cocukla ark ortami binde bir tanıştım 1.5 sene oldu. Ne akrabalarda ne cevrede erkek var? Naocam ben :(?
. abi deme yanlız lazım olur! hani olmazda belli mi olur?
32 yaşındaki adam öyle diyorsa sen yinede çok heveslenme derim ben. Umarım yanılıyorumdır
Neden :(( heveslendirdi 1.5 sene ahımı alcak
Evlenecek biri bulmalısın sevgilin de o istek yok. Zor bulursun bu devirde.
İyide evlilik amaçlı başladık konusmam yoksa yasi olmus 32 evlensin asker zaten. Tamam dedi. Ama surekli Temmuz ayini söylemem baskı olarak algılıyor. Yaza soylemezse ailesine ayrilcan
Bak bakalım zaman ne gösterir.
Tamamda doğurganlık çağın var senin. Fazla da ertelemek iyi değil.
Acelem yok diyor? 1.5 senelik sevgilim. Bende doğurganlık cagi var dedim. Acelemiz yok diyor napcam surekli evlilik açınca da problem cikio
Bilemiyorum ancak karşıdaki kişinin evlilik öncesi planları var gibi görünüyor. Normalde bu yaşta 1,5 yıllık bir ilişki için evlilik şart artık. Bir süre lafını etme ama biraz da sınır koy. Evlenmeden evli hayatı yaşama.
Yok ailemle yaşıyorum zaten. Bakireyim. Oda biliyor bunu. Oturakli biriyim. Biraz zor bulur ben gibisini. Ama ben kendim kendi degerimi azaltiyorum sanki o bulunmaz hint kumaşı benim gözümde. Her lafına boyun egdirir oldu.. sundn erteliyor: uzmaniktan astsubayliga geçiş sinavi mayis ilk hafta belli olcak ona göre evlilik planları yaparix diyordu. Temmuzda beni ailesine anlatcakmis guya. bende surkeli evlilik evlilik diyorum onda ters tepiyormus sogutuyirmusum. Temmuz gelir vazgeçerse cok uzulurum napmam laizm
Gayet güzel birisin 32 yaş olmuş tutar onu da yaparsa baya maldır zaten öyle malla da ömür geçmez. Astsubaylık için uğraşıyor muhtemelen bu bekle bakalım mesafeni koruyarak biraz daha zaman tanı.
Tabiki sıkıştırmamak lazım. Akışında olur her şey.
Akisina bırak diyip duruyor. Ama yasim gecio benim ya offf nedemek bu akışına birak. Plan neden yapilmiyir
Evlenmek isteyen plan yapar tarih belirler ona göre hazırlık yapar. Tabiki iki tarafta bunu ister ama bir taraf ağırdan alıyorsa sebepleri vardır.
Aksiina bırakalım diuor. Arkadaşlarına sormus yengeyle nasil evlendin. Akisina bıraktık demisler. Buna nediosunuz
Yani isteyen hizlqndirir süreci başkasına sorarak olmaz bu işler
Evlilik korkum var. Kafamda dusunuyorum. Bazen çok anlayışsızsin . Asker esi olmak kolay değil. Tozpembe bakiosun. Kendini düzeltirsen olur felan diyir
Yani i herseyi düşünmek lazım hesaplamak lazım evlilik kolay değil ama eşinle anlasinca zorluğu kalmaz.
Evet bir süre konuyu kapatın
Ama ertelemek diye korkuyorum onca hayal var yaa
Erteler*