- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılErkekleri evliliğe ikna etmek, kişisel tercihlerine, değerlerine ve yaşam koşullarına bağlı olarak değişebilir. Evlilik büyük bir karar olduğu için, bir erkeği evliliğe ikna etmeye çalışırken dikkatli ve anlayışlı olmak önemlidir. İşte bazı adımlar ve öneriler İlk adım olarak, partnerinizle açık ve dürüst bir şekilde konuşun. Onun evlilik konusundaki düşüncelerini, endişelerini ve isteklerini anlamaya çalışın. Siz de kendi duygularınızı ve neden evlenmek istediğinizi paylaşın. Zamanı Doğru Seçin: Evliliği konuşmak için doğru zamanı seçmek önemlidir. Her iki taraf da sakin ve rahat bir şekilde konuşabilecekleri bir zamanı tercih etmelidir. Ortak Gelecek Planları: Ortak gelecek planlarınızı ve hedeflerinizi paylaşarak, evliliğin neden önemli olduğunu vurgulayabilirsiniz. İleride neler yapmak istediğinizi paylaşmak, evliliğin potansiyel faydalarını göstermek açısından etkili olabilir. Anlayış Gösterin: Partnerinizin endişelerini ve çekincelerini anlamaya çalışın. Evlilikle ilgili her türlü sorunu ve konuyu açıkça konuşmak, endişeleri ele almanıza yardımcı olabilir. Kendi Değerlerinizi Vurgulayın: Evliliği neden istediğinizi ve evlilikle ilgili nasıl bir ilişkiyi hayal ettiğinizi açıklayın. Bu, sizin için ne kadar anlamlı olduğunu partnerinize iletebilir. Aile ve Arkadaş Etkisi: Aile ve arkadaşların evlilikle ilgili görüşlerinin partnerinizin düşüncelerini etkileyebileceğini unutmayın. Ancak bu konuda baskıcı olmamaya dikkat edin. Kısa ve Uzun Vadeli Planlar: Hem kısa vadeli hem de uzun vadeli planlarınızı paylaşın. Hem yakın gelecekte neler yapmak istediğinizi hem de daha uzun süreli hedeflerinizi ifade ederek evlilik fikrini destekleyebilirsiniz.
Duygusal Yakınlığı Vurgulayın: Partnerinize olan sevginizi, duygusal yakınlığınızı ve birlikte geçirdiğiniz güzel anları hatırlatmak, evlilik kararını desteklemek açısından etkili olabilir. Baskı Yapmayın: Evliliği kabul etmek bir kişisel karardır. Partnerinizi baskı altına almak yerine, onun düşünce ve hislerini saygıyla karşılamaya çalışın. Sabırlı Olun: Evliliğe ikna etme süreci zaman alabilir. Sabırlı olun ve partnerinizin duygusal süreçlerini anlamaya çalışın. Unutmayın ki evlilik büyük bir karardır ve her iki tarafın da istekli ve hazır olması önemlidir. Karşılıklı anlayış, saygı ve açık iletişimle, evliliğe ikna sürecini daha sağlıklı bir şekilde yönetebilirsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir erkeği evliliğe ikna etmek karmaşık bir süreç olabilir ve her bireyin tercihleri, değerleri ve hayat görüşü farklıdır. Evlilik kararı almak bireyin kendi isteği ve hazır hissetmesiyle ilgilidir. Ancak, eğer bir ilişkide evlilik konusunu gündeme getirmek istiyorsanız, aşağıdaki adımlar size yardımcı olabilir:
Açık İletişim: İlk adım, açık ve dürüst iletişim kurmaktır. Erkek arkadaşınızla evlilik konusunu samimi bir şekilde paylaşın ve duygularınızı açıkça ifade edin.
Zamanı Doğru Seçin: Evlilik konusunu gündeme getirirken zamanlamaya dikkat edin. Stresli veya gergin bir dönemde değil, sakin ve rahat bir atmosferde konuşmayı tercih edebilirsiniz.
Güçlü Nedenler Sunun: Evlilikle ilgili sahip olduğunuz nedenleri ve beklentilerinizi açıklayın. Neden evlenmek istediğinizi ve ilişkinizi daha da derinleştirmek istediğinizi anlatmak, erkek arkadaşınızın da düşünmesine yardımcı olabilir.
Ortak Gelecek Planları: Ortak bir gelecek planı yapmak, evliliği daha çekici kılabilir. Birlikte neler yapmak istediğinizi ve nasıl bir yaşam kurmak istediğinizi konuşmak, erkek arkadaşınızın evlilik konusunda daha istekli olmasını sağlayabilir.
Karşılıklı Beklentileri Anlamak: Evliliğin sizin ve erkek arkadaşınız için ne anlama geldiğini anlamaya çalışın. İlişkideki beklentilerinizi ve karşılıklı istekleri açıkça anlamak, daha sağlam bir temel oluşturabilir.
Yavaş Adımlarla İlerlemek: Evlilik konusunu gündeme getirdikten sonra, yavaş adımlarla ilerlemek önemlidir. Basit bir şekilde düşüncelerinizi ifade edin ve karşı tarafın tepkisini gözlemleyin.
Baskı Yapmaktan Kaçının: Evlilik konusunu gündeme getirirken baskıcı olmaktan kaçının. Karşı tarafın duygularını anlayışla karşılayın ve zaman tanıyın.
Profesyonel Yardım: Eğer evlilik konusunda büyük bir anlaşmazlık veya iletişim sorunları yaşıyorsanız, çift terapisi gibi profesyonel yardım almayı düşünebilirsiniz.
Unutmayın ki evlilik, her iki tarafın da isteği ve hazır hissetmesiyle gerçekleşmelidir. İkiniz de bu konuda aynı saygıyı ve anlayışı göstererek karşılıklı bir karar almalısınız.00 Yorumla
Yani evliliğe nasıl ikna edilir bunu bilemem eğer hayat şartları ekonomik koşulları yerinde ise ve kendini sorumlu olarak hazır hissediyorsun zaten evlenmek isteyecektir, baskı ile yapılan evliliklerin çok da sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
Ancak tabii ki eğer siz evlenmek istiyorsanız ve hayatınızdaki kişi evlenmeye karşı çıkıyorsa kendisini ciddi bir ilişki içerisinde olduğunuzu evlenmek dışında başka bir düşünceniz olmadığını belirterek en azından kendi kriterlerinizi ve beğeni durumunuzu göz önüne alarak ya da isteklerinizi söyleyerek davranınabilirsiniz.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Öncelikle işiniz çok küçük şu an bu şekilde düşünüyor olabilirsin belki hoş geliyordur onunla aynı evde yaşamak sabah uyandığında yanında olmak gece sarılıp uyumak Evet çok güzel şeyler bunlar insan sevdiği kişiyle daha çok vakit geçirmek istiyor bunlar olabilir şeyler Evet isteyebilirsin ama çok erken evlilik için çok erken yaşınız karşı tarafı ikna ettiğinde bu zorla verilmiş bir karar olur bence yani ona ikna etmek için çok da uğraşma bence çünkü daha sonra en ufak bir şey de pes edecektir ve senin zorunla olduğu için bunu her seferde dile getirecektir bence ikna etmek yerine şu an yaşadığın durumunla geçirdiğini vaktin tadını çıkar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kaybetmeye başladığını hissederse evliliğe ikna olabilir ama bence acele etmeyin. Biraz daha tanıyın birbirinizi
110 Yorumla- +1 yıl
Zaten evlilik düşünmüyorum ben sssjsjj o kadar güveneceğim biri yok hayatımda
- +1 yıl
Bu benim sorum değilzjjskza
- +1 yıl
Ben de benzer soru sormuştum benim sorum sandım zkskz
- +1 yıl
Valla zkss
- +1 yıl
İyi bakalım zjsks
+1 yılBen 95li bir kadınım. Eşim 88li. Aramızda 7 yaş var. Evleneli 1 yıl oldu.
Eşimi ilk tanıdığımda 22 yaşındaydım. Eşimse 29 yaşındaydı. Ciddileştikten sonra ona ilk söylediğim şey şuydu; "Seni seviyorum nasipse evlenmek istiyorum. Aramızda 7 yaş var ve ben 25 yaşın verdiği olgunluğa sahip olmadan evlenmek istemiyorum. Eğer ailenin yaşından ötürü evlenme baskısı yapabileceğini düşünüyorsan ailenle de tanışıp bunu konuşabiliriz. Beni anlayacaklardır."
He neden geçen sene evlendin derseniz şayet çok gerekçemiz var.
*Eşimin babasını 2019 da kaybettik. Maalesef nişanımızı dâhi görmek nasip olmadı babamıza.
*Düğün planı yaptığımız zamana pandemi süreci girdi.
*Ortak bi karar aldık yasakların bitmesini bekledik. Çünkü kayınvalidemin ilk düğünü olcaktı güzel hatırlanmasını istedi haklı olarak.
*Pandemi sürecinde annemin sağlık sorunları oldu ameliyat olması gerekti. Ameliyata hazırlanacağı süreçte babamın Ssk borcu olduğuna dair evraklar geldi onları düzenlenmeye çalıştık.
*Pandemi süreci bittiğinde babam "ekonomik gücüm düğün için müsait değil pandemi süresince hanımın sağlığı ve ssk evraklarıyla ilgilenmiştik" dedi.
Bunlar en temel nedenler. İrili ufaklı çok sınavlar yaşadık çok şükür ki mutluyuz.
#Fikrimce 25 yaşından önce evlenilmemeli.10 YorumlaYemin edebilirim ki seni sevmiyor evlilik terapisti adil yıldırım ne diyor. sırtlan erkekler sevgili oldukları kızlarla evlenmezler hep bı bahane bulurlar ama tam tersi yeni tanistiginizda hep evlilikten baahsediyorsa sizinle çok ciddi düşünüyordur diyor bu tip erkekler iyi değillerdir çünkü altta yatan en önemli sebebi de bir çok kişi ile sevgili olmalarıdır bir bahaneleri vardır emin ol niye bizim durumumuz çok kötü erkek kardeşim çocukluk arkadaşı ile sozlendi evde babama yüz kere tavır yaptı yaptı napti ne etti 1 senede hemen evlendi yok sa babam uzericakti evliliklerini durumumuz kötü diyerekten emin olki seven erkek çok korkar elinden kaçırmamak için işi çok hızlandırır sevmiyen erkek uğraşmaz uzattikca uzatır 3 4 sene çüş yani bence güvenme dikkat et sırtlan olabilir genelde bı araştır iyicene onu
22 Yorumla- +1 yıl
Şu yazını pankartlara asmak gerekkk o kadar doğru kiiii🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızların yorumlara baktimda hep erken demişler, bence kendinizi hazır hissediyorsanız ve doğru kişi (ayrıntıya girmicem) olduğuna eminseniz evlenin, işte yazmışlar 30 yaşına kadar hayatını yaşa gez dolaş diye eşinizle hayatı yaşama gezip tozma hayalleriniz olsa? Yani 30 tane sevgili değiştirip harap olacağınıza sevdiğiniz adamla evlenseniz? Bu yorumum bir kenara karşınızdaki insanı tanimalisiniz bunu nasıl yapacaksınız yollarını araştırın her yönünden sizin içinize sinmesi önemli ben burada tavsiyeler vermek isterdim ama uzun olucak aklıma geldiği için söylüyim kimseyi değiştirmeye çalışmayın değişmez size yazık olur.
02 Yorumla- +1 yıl
20 yaşında daha üniversiteden bile mezun olmuş olmuyorsun, işin gücün nerde cebinde beş kuruş paran yok daha öğrencisin daha ayaklarının üzerinde bile durmuyorsun Üniversite mezunu olmadan istediği işi nasıl yapacak bu adam?
En azından 22-23 yaşına kadar üniversite bitene kadar beklenmeli.
Cevap sahibi+1 yıl@rainbowll_ceren dediğiniz doğru imkanları varsa kendilerini hazır hissediyor iseler evlenebilirler tabi illa üniversite mezunu olması gerekmiyor imkanı vardır babadan zengindir veya kendi işi vardır, asıl önemli olan karşınızdakinin nasıl biri olduğu, ben yorumlarda kızlar hep erken demişler derken size sitem etmedim, 30 yaşına kadar evlenme gez dolaş hayatını yaşa diyenlere sitem ettim, sevdiğiniz eşinizle birlikte hayatı yaşama gezip tozma hayallerini kurabilirsiniz dedim
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Maddiyat bir şekilde aşılır ama 20 yaş evlilik için erken arada güven korkusu olabilir bence iyi düşün.
46 Yorumla- +1 yıl
Tek sorun maddiyat olsa bunu takacak biri değilim fakat güven problemim var insanlara karşı
- +1 yıl
En iyisi bence daha fazlası için düşünmeli insan
- +1 yıl
@delikızseda bu zamanda kimseye güvenme
- +1 yıl
Zaten güvenilmiyor ki
Sevgilin doğru olanı yapıyo 20 yaş evlilik için aşırı erken bi yaş daha hayatın bilincinde değilsiniz ne evliliği. Evlilik sanıldığı gibi yedim içtim gezdim kocam yanımda gibi kolay bi durum değil tüm yük üstünüzde olucak bu kadar kolay ve rahat bi şekilde karar verilemez.
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen 3 gün sonrada kavga edip ayrılırlar çocuk oyuncağı sanki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ikna etmek istiyorsun. En doğru zamanı bekle 20 yaş çok erken değil mi
30 Yorumla
+1 yılİkna etmek ne demek? İkna edeceğin kişinin eşin olmasını istediğinin farkındasın değil mi?
İkna etmek bir kerelik ticaretlerde olur. Satıcı alıcıyı ikna eder ve pazarladığı malı satar. Büyük olasılıkla satıcıyla alıcı bir daha birbirlerini görmezler...
Yuva kuracak insanın bunu kendisinin istemesi esastır.
Aksi hali seni huzura götürmez.10 Yorumla
+1 yılİkna aşırı iddialı olur. Ama belki daha iyi koşularda evlenmek istiyordur. Belki para biriktiriyordur. Belki seni daha iyi bir yere balayına götürür. Belki de işinde çok iyi bir kariyer yapmak üzeredir. Ya da sadece kendisini kafa olarak hazırlamaya çalışıyordur. Bazı insanlar sabah biri ile birlikte uyanma fikrine bile alışmaya çalışırlar.
10 Yorumla20 yaş erken bence biraz maddi durumu iyileştirip ev araba sahibi olduktan sonra buna kalkışabilirsiniz
29 Yorumla- +1 yıl
30k gelirm var. Araba almaya çalışıyorum. En düşük ev 2m. Nasıl olacak bu iş. Kira ödüyorum 10bin. 10binde aylık gider desen, kaldı 10
10*12 =120bin tl
10 yıl olsa 1.2m tl yapar.
25 yıl olsa 2,8m tl yapar. Banka faizini 800bin tl düşünürsek ki 25 yıl vadeli kredi vermezler. Hafi verdiler 25 yılda bir ev. Araba içinde 10 yıl. Arkadaşların yaşında olsam 55-60 yaşında alırmışım. Hesabı yanlış yapmışım. Pardon.. - +1 yıl
@lead07 içimi kararttın be gral
Çünkü haklısın..
+1 yılBana biri aşık olacak. Beni aldatmayacağını bilsem? Tüm erkeklere raconu kesecek edecek. Birlikte savaşıp tüm erkeklere asılmasını engelleyeceğiz vs vs. Bak o zaman nasıl evleniyorum ben :D Senin soruna net cevap : Aşık olduğunu ispatlaman.. Varını yoğunu sevdiğin cocuga ayır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence evlilik için acele etme derim yaşın çok küçük evlilik için. Bence kendini evliliğe hazır hissetmiyorsun gibi geliyor bana çok ani karar veriyorsun gibi geliyor bana. Ben olsam kendimi iyice hazır hissettiğim yaşta evlenirim. En azından 3, 4 sene daha bekle derim bu kadar acele evlilik için seviyorsan bekle bence.
00 Yorumla
+1 yıl20 yaş ve evlilik? evlilik serbest cinsellik ve sevdiginle hep yanyana olmak değil. bu yüzden evlenmeyin ve kimseyi buna "ikna" etmeyin.. ha sonucunu düşünerek ikna edin.. bosanirsiniz.. evlilik sandığınız gibi laylay lom değil. hele. su zamanda. ne yapacaksınız.. bı markete gidiyorsun en az 1000₺ kirası elektrik su doğalgaz vs vs.. önce kendinizi bı kurtarın bu kadar acele edilcek bişey değil evlilik
05 Yorumla- +1 yıl
Hele şükür aklı başında biri yaşının getirdiği olgunlukla konuştu 😃 Abi bu. Varya süper bir şey yani herkes böyle konuşur konuşur biri çıkar noktayı koyar. GÜM. 😂
- +1 yıl
@DulkadirliAslanBey 🙂çok kızıyorum böyle şeylere yaa , sonunu düşünmeden sırf bu saydıklarım için evlenmek isteyen kızlar, cinsellik için evlenen erkekler , aman çok tatlı sevdiğime benzer diye çocuk istemeler.. şaka gibi
- +1 yıl
😅 Ben altyapı hazırlıyorum. Yani İyi bir kariyer yüksek lisans hatta doktora iyi bir meslek geliri yüksek mental olarak kendini gelistirmis olgun bir birey, her konuda deneyim kazanmış, maddi olarak da bi yere kendini getirmiş. Olmalı yani. Kadın 24-25 erkek de en az 27-28 olmalı bence. Hem de en az
- +1 yıl
Evliliğin ayrıca çok sorumluluğu var. Doğru kişiyle doğru zamanda yapmazsan zehir olabilir Allah korusun. Ailelerin uyumu, kültür ileride doğacak çocuğun hangi şartlarda yetişeceği, sürdürülebilirligi vs vs.
Adamlar makale yazıyor bizimkiler her gece yiyişeceğiz diye mutluluktan uçuyorlar çünkü her şeyi ondan ibaret zannediyorlar😅 - +1 yıl
@DulkadirliAslanBey aynen, söylediğim herşeye katılıyorum.. umarım dusungun gibi biri çıkar karşına mutlu olursun🍀
- Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılYaşınız evlilik için henüz küçük bence gençliğinizin , zamanın kıymetini bilin. Evlilik için acele etmeyin derim. Ayrıca hiçbir erkeği evlilik için ikna etmeye gerek yok. Seven insan zaten evlenmek ister. Belli ki o da hazır değil. Evlilik korkusu da olabilir. İkiniz de gençsiniz, daha yaşayıp göreceğiniz çok şey var.
00 Yorumla
+1 yıl20 yaşında evlenmek isteyecek kadar ne yaşadın be tatlım? Hemde 20 yaşında bir erkekle yani o daha arkasını toplamayı bilmiyordur zaten erken buluyor baksana güvenmiyor kendine bu konuda. Yazık olur ikinizede ama en çokta sana yazık olur. Ekonomik boyutunu geçtim evlilik ağır sorumluluk. Çalışın, okuyun bu yaşta ne evliliği ya.
01 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍👍
Gizli Üye(36-45)+1 yılZorlamanın bir anlamı yok erkek eğer isterse zaten zorlamaya gerek kalmadan evliliğe adım atar. Yaşlarınız da çok küçük daha yolunuz uzun acele etme bence çünkü erkekler 25 yaşında falan olgunlaşıyor. Ayrıca birbirinizi yeterince tanıyor olmaniz gerekir evlilik bu heves için yapılacak bir şey değil. Bence sende oluruna bırak yoksa sevgilin korkup kaçabilir (erkekler sebebini bilmediğim bir şekilde evlilikten korkuyorlar ve evlilik düşkünü bir kız görünce koşarak uzaklaşıyorlar)
00 Yorumla
+1 yılDeli miisin 30 dan önce evlenme ayrıca okulunu bitir ne evliliği gençliğn gazına gelme
03 Yorumla- +1 yıl
Aha bunu diyene bak 😁
- +1 yıl
Evlendigimizden diyoruz canım 😂
- +1 yıl
Ahhh ahhh gençliğim
Gizli Üye(25-29)+1 yıl20 yaşında yapılan bir evlilik sağlıklı olamayabilir sevgilinin dediği gibi 3-5 yıl sonra evlenin ikinizde genç olduğunuz için evlilikten çabuk sıkılabilirsiniz hem daha çok birbirinizi tanıma fırsatınız olur ona göre karar verirsiniz üniversite okuyorsan önce mezun ol
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın çocuk oyuncağı değil
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani 20 erken gibi ve heves ediyorsunuz şu an eminim buna , ama erkek belki de emin değil belki istemiyor evliliği belki maddi gücü yetmiyor o kadar , ne bileyim bir sürü sorunu olur, ki bu konuda bence erkekler ısrarcı olmalı , kadın ısrarcı olunca yarın öbür gün suçlu duruma düşüyor anlaşmazlık olunca ' sen istemedin mi ' diyorlar , o yüzden benim fikrimce elini üzerinden biraz çek , bırak karşındaki evlilik diyip dursun
00 Yorumlaİkna değilde imkanlara bakmak lazım. Ailende kabul ederse söz kesin, 1 sene sözlü kalın sonra nişan yapın. 1 yılda nişanlı kalsanız o arada imkanlarınız evlenmeyi sağlayabiliyorsa hayırlısıyla evlenin,,
00 Yorumla
+1 yılErkek evliliğe ikna edilmez. Hazır edilir. Ruhsal ya da maddi olarak kişi kendini evliliğe hazır hissetmeyebilir. Şayet karakter sağlamsa, evliliğe hazır hissetmemesinin sebebi haytalık filan değilse güçlü bir destekle ikna olur kişi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi zorlama bence. Biraz zaman geçsin baktın istemiyor boş ver. Ciddi ilişki istemiyor olabilir. Eğer sen evlenmek istiyorsan ayrilirsin hayatina bakarsın. Ki evliliğe çok meraklı olma bence. Evlilik çok saçma yani.
01 Yorumla sevişmek istiyorsun anladık da 20 yaşında evlenmek nedir?
site ve hayat erken evlenip hayatımın hatası diyen kadınlarla dolu değimi?
2 sevişeceğiz diye hayatınızı heba etmeyin. nedir bu uçkur sevdası anlamıyorum ya
05 Yorumla- +1 yıl
Doğru yazmışsınız bu yaşda okuyub kariyer sahibi olmak ve eğlenmek lazım. Evliliğe bu kadar acele etmemek gerekir. Bir şeyde qeyd etmək isteyirəm o kızıda anlamak lazım misal bende 20 yaşındayım bu yaşda gerçekden çok kötü dönemden keçiyoruz bir hoş söze belə inanıyoruz. Bu yaş gerçekden çok riskli bu zaman akılımızı kullanamıyoruz. İlerleyen yaşlarda düşünce deyişir. O yaşlarda doğru kararlar vermeye başlıyoruz.
- +1 yıl
Aynen öyle bu işi aceleye getirmemek lazım. Benden olsa 30 ideal yaşdı. Yenədə qismət Allah nəyi məsləhət görürsən o da olur inşAllah 🙏🏻 Hayırlısı.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 20 yaş ne? Hayatı ne kadar biliyonuz? Hiç borçlandınız mı? Ne yaşadınız? Ev tutmak ne geçindirmek nedir bilir misiniz? Öyle hemen iki imza falan değil. İki tarafında çok deneyimli olması lazım hayat konusunda.
00 Yorumla
+1 yılBöyle zorla ikna etmek yerine zamana bırakmak daha uygun. Seni seviyorsa zaten illaki adım o yola adım atacaktır. Biz hemen her şey olsun bitsin isteriz ama bir de konuya erkek tarafından bakmayı dene 🌸
00 Yorumla
+1 yılEvlilik için sık boğaz etmemek lazım kendini hazır hissetmiyordur maddi veya manevi olarak belki daha çok tanımak istiyordur seni çünkü erkekler detaya çok önem verir bence onu tanimaya bak onunla hayat sürebilir miyim ailesi nasıl pembe hayallerden cık kötü anlamda demiyorum gerçekleri gör diye diyorum ailesiyle anlaşabilir misin bunlara bak
15 Yorumla- +1 yıl
@iphone99 rica ederim niye güldün ki
- +1 yıl
@iphone99 haa tamam sıkıntı yok o zaman 😂😂
Demek ki kendine güveni yok kendine güveni olsa sana senden önce der ve davranırdı şimdi evlensen bile en kısa sürede geri senden ayrılmak ya da boşanmak için bahane ver yer ariycak sorun adam da sende değil maddi nedenden diyorsan maddi sorun her türlü aşılır ama bu adamın sorunu sadece senle vakit geçirmek gibi geliyor bana seven insan neden evlenmesin ki
10 Yorumla
+1 yılErkek evliliğe ikna edilmez istiyorsa evlenir.. Bi insanla emrivaki evlenen başına geleceklere katlanır.
20 Yorumla20 yaşında ne evliliği ya çocuk sayılır henüz o evliliği yönetebilecek bir olgunluk ta olmadığını oda biliyor ki 3-5 yıl sonra diyor.. henüz çok erken
20 YorumlaOnu sevdigine inanmalı sana guvenmeli cocukların annesi sorumlulugunu alacagına sahit olmalı bunlardan sonra o teklif eder etmezse ayrıl zaten =)
00 YorumlaZaten o niyetiniz varsa ve karşınızdaki de sizi beğeniyor ve uyumluluğunuz günden güne artıyorsa, İnsanlar hemen evlilik yoluna gidiyor. Soru işaretleri azaldıkça bu iş daha kolay oluyor.
00 Yorumla
+1 yılDaha çok gençsiniz bence biraz daha zaman tanıyın birbirinize ilişkinizi hayatımızı rayına oturtun olacağı varsa vakti gelince olur zaten acele etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılBence gayet mantıklı bir karar vermişsin. Ama karşındaki pek te samimi değil. Dikkat et bence. Çokta fazla üzerine gitme eğer gidersen ucuz görür kullanabilir seni.
00 Yorumla
+1 yılYirmi yaş şuanda erken bir yil ve ya iki yil daha birbirinizi taniyin ondan sonra bi soz ve ya Nisan yapin ailelerinizi tanistiripta ondan sonrasi siz ne zaman uygunsaniz ozaman nikah dugun olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Yaşınız daha çok küçük ama çocuk hakli yani gerek var mı gerçekten daha düzen ve akıl tam oturmamış 3.5 yıl bile az en az 5 sene lazım size
15 Yorumla- +1 yıl
En az 40 yaşından sonra bu zamanda evlilik
- +1 yıl
👍👍👍
- +1 yıl
Bu zamanda çocuğu ne yapacaksın
- +1 yıl
süpersin
+1 yıl20 yaşında evlenmeyin abi şaka mı yapıyorsunuz önce Bi okuyun üniversitenix bitsin erkek burada aşırı aşırı aşırı haklı
10 Yorumla
+1 yılKuşlarda pırıltı denen bir olay var yabancı kuşları çekmek için sende ona anlayacağı dilden pırıltı ver😃
12 Yorumla- +1 yıl
Olaya discovery channel gözü ile baktım 😃sportmenn
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğe ikna edilmesi gereken kişi kadındır. Kadın erkekten çok isterse erkek kaçar acı ama gerçek.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yıldaha 20 yaşındasın neyin ısrarı bu hele bi okulunuzu okuyun da sonra evlenirsiniz asla anlamıyorum bu milleti
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılBenimkide hemen evlenelim diyor bense 5 sene diyorum. Yaşlar 25 ben yurtdışına hazırlık yapıyordum. Pasaportum var çeyizim yok 😒
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. 20 yaşında bir erkekle evlenmeyi düşünüyor musun gerçekten biraz olgunlaşmalı bence onunla ugrasilmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Birbirini tanımadan evliliğin cezasını erkek çekiyo
Bence iyi tanımalı ve iyi düşünmeli
Ilerde bu iş devlete kaldığı zaman cezası hapis...00 Yorumla
+1 yılİçinden gelmeden, ikna yoluyla yapılan işin gerçekleşmesi sonucunda sen bundan tatmin olacak mısın😂
00 Yorumla3 5 yıl onu denemek için varsa çok güzel durumu iyi kız arkadaşın onun karşısına çıkar hemen evlenmek isteyecek mi görelim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç bir şey yapma kaybedersin. Ne acelen ve aceleniz var? Anlamıyorum sizin gibi düşünen insanları? Kovalayan mı var yaşasanıza hayatınızı...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkek evliliğe şkna edilmez iknayla evlenen erkekten de hayır gelmez evlenmiyosa boş ver agırdan sat kendini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaş çok erken. Niye onunla evlenmek istiyorsun ayrıca? 3-5 yıl mantıklı mı sence? Anı yaşayın ilişkinizin tadını çıkarın ayrilabilirsiniz..
00 Yorumla
+1 yılBu devirde 20 yaş evlilik çok erken. İlerde pişman olursunuz minimum 25 yaşınızı bekleyin sağlıklı karlarlar alın.
00 YorumlaPartnerini tanıyamadın bence Sebebini bilirsen üç buçuk yıl çok uzun zaman değil. Mutlaka haklı gerek evleri vardır...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadıkları kendini gelistirebildigi adam olduğu anda itibaren evliliğe kimsenin onu ikna etmesine gerek kalmadan zaten hazırdır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Bence biraz daha zamana ihtiyaç vardır tabi ne kadar sıklıkla konuşmanıza bağlı ve birbirinizi tanımanıza bağlı
00 Yorumla
+1 yılEvlilikmiş
Bu adamın ya sevdiği birisi vardır
Ya da adamın kalkmıyor
Evlilik işi zorlamaya gelmez00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikten beklentin ne bilmiyorum ama ekonomik olarak evde tuz ekmek olmadımı olmuyor. İki gün sonra dır dır edersin. Öyle toz pembe değil.
00 Yorumla İkna edilmişlerle Yola çıkılmaz ikna olmuşlarla çıkılır.. onun için bunu yapmayacağını anlıyorsan hiç uğraşma
00 Yorumla
+1 yılBırak gitsin yoluna sonra senin yüzünden gençliğimi yaşayamadım diye bahane üreterek seni aldatırken bide kendini haklı görür
00 Yorumla
+1 yılAyy benim sevgilimde 20 yaşında, ben 23 üm o da bekleyelim diyor 3-5 yıl sinir oluyorum. Yani yaşıtlarımı veya benden küçükleri hep evlenirken görüyorum çevremde ve bu beni rahatsız etmeye başladı
02 Yorumla- +1 yıl
Sen elaleme göre yaşa 😀
- +1 yıl
Elaleme göre yaşamıyorum. Ailem baskıcı, sevgilimle yan yana bile gelemiyorum kolay kolay. Bu yüzden evliliği hızlandırmaya çalışıyorum. Ya sinemaya bile gidebilmişliğimiz yok yani o kadar süre bile görüşemiyoruz 30dk anca görüşebiliyoruz
La hayatının en güzel baharındasın ne evliliği gez toz eğlen çalış dimdik dur. İlerde kafanı çok vurursun. Bırak ikna etme kaçan kovalanır🤦♀️🤦♀️
01 Yorumla- +1 yıl
Pişman birini gördüm sanki
+1 yılKadınlar rahat tabii beş kurış destek olmuyolar düğüne vs sonra neden erkekler eblenmek istemez derler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bütün masrafları senin karşılayacağını söyle, evlenince merak etme ben sana bakarım çalıştırmam seni de, bak bakalım nasıl evleniyor
00 Yorumlaikna etmek zorunda olmamalısın, bunu kendi istemeli.
10 Yorumla- Devamını Gör (187)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat