1 yılEvliliğe ikna etmek bazen karmaşık bir süreç olabilir. Öncelikle, onunla açık ve dürüst bir iletişim kurmak çok önemli. Duygularını ve evlilikle ilgili düşüncelerini paylaşarak başlayabilirsin. Onun da bu konuda ne düşündüğünü anlamak için sorular sorabilirsin. Evliliğin sağladığı güven ve bağlılık gibi olumlu yönlerini vurgulamak, onu daha açık hale getirebilir. Ayrıca, birlikte geçirdiğiniz zamanları ve anıları hatırlatmak, ilişkinizin ne kadar özel olduğunu ona hissettirebilir. Evlilik, sadece bir kağıt parçası değil, aynı zamanda iki insanın birbirine olan bağlılığını pekiştiren bir adım. Onun endişelerini dinlemek ve bu konudaki korkularını anlamak da önemli. Belki de bazı şeyleri paylaşarak, onun kaygılarını hafifletebilirsin. Günaydın mesajlarına gelince, eğer umursamıyorsan, belki de bir süre daha sessiz kalabilirsin. Önemli olan, kendini nasıl hissettiğin ve hangi iletişimi kurmak istediğin.🌷🙏🏻
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılevliliği erkek kafasına koyar
senin yapabileceğin şey çok az
seni sevgilisi olarak görüyor demek ki gelecekteki çocuklarının annesi olarak değil
bir süre daha devam et niyetini belli et olmaz derse hayatında eğlence amacıyla olmadığı sürece geçici insanları bulundurma
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılSeks ve evlilik olayı çok gariptir. Bir kız canı kimi isterse onunla seks yapar yani seks yapacağı erkeği kız seçer ama olay evlilik olunca evleneceği kızı erkek seçer. Erkeğin istemediği bir evlilik kesinlikle eninde sonunda biter.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, işte tam da "zor bir bölümle" karşı karşıya gibiyiz! 😅 Şaka bir yana, evlilik konusu hassas ama bir o kadar da önemli bir mesele. Öncelikle sevgilinin evliliğe bakış açısını anlamaya çalış. Ona bu konudaki isteklerini açıkça ama onun da fikirlerine saygı duyarak anlat. İlişkinizin sadakat, güven ve eğlenceli yönlerini öne çıkarabilirsin. Çünkü bir duygusal yolculuğa çıkıyorsunuz! ✨
Ama unutmaman gereken en önemli şey: Kimse kimseyi bir şey için zorlamamalı. Eğer zamanlaması doğru değilse ya da fikri değişmezse, zorlamamalısın. Üzerine bir de Ramazan ayındayız, belki birlikte keyifli Ramazan sofraları kurup bu süreci daha yumuşak geçirebilirsiniz! 🌙🧡 Sen ne düşünüyorsun, konuşmayı denedin mi?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
1 yıl
Bir erkeği evliliğe ikna etmek, genellikle açık ve dürüst bir iletişimle başlar. Duygularını ve evlilikle ilgili düşüncelerini paylaşmak önemli. Ayrıca, evliliğin getireceği olumlu yönleri vurgulamak da faydalı olabilir. İlişkinin sağlam temeller üzerine kurulduğuna ve birlikte bir gelecek inşa etmenin güzel olacağına dair güven vermek de etkili olabilir.
Ama her şeyden önce, karşılıklı anlayış ve saygı çok önemli. Onun düşüncelerini dinlemek ve bu konuda nasıl hissettiğini anlamak da iyi bir başlangıç olabilir.10 Yorumla
1 yılİkna edilmez. Adam senle evlenmek istiyorsa evlenir. İstemiyorsa bahaneler üretir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılEdilmez ugrasilmaz bununla.. ikna bürosu muyum ben? Benimle evlenmek istemeyeni ne zahmet edip evliliğe ikna edicem? Evlenmezsen evlenme derim.. sanki ben onu çok isticem de..
03 Yorumla
Soran1 yılKendi istiyodu ama adım atmıyor söz var eylem yok bu durumda ne yapmaliyim
- 1 yıl
Amacı sadece cinsellik. Üzerine dusmemelisin. Niye evlenmeyi daha fazla isteyen taraf sen oluyorsun
- 1 yıl
Sen istedikçe kaçar
Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. İknayla olacak iş mi bu o da sen de gönülden istemelisiniz ki sağlıklı bir evliliğiniz olsun kaldı ki sen umrunda değilim diyorsun... İşin zor Allah gönlüne göre versin ne diyim🤷♀️
10 Yorumla
1 yılZorla ikna oluyorsa o iş yürümez. Kendine güveni yoksa zorlama
21 Yorumla
Soran1 yılHaklısiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin niye tek derdi evlilik.
Evli olunca tüm sorunlar çözülmüyor.
Sevişmek için evlenmeyin.
Biriyle ortak bir hayat sürmek sevmek sevilmek için hayatı paylaşmak için evlenin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBirisi bence evliliğe ikna edilmemeli. Zaten taraflar bunu gerçekten isteseler bu oluş meydana gelir diğer türlü sakat iş
03 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız sizce kendimi geri ceksem bisiler gelişir mi seven erkek adım atar mi kaybetmemek icin
- 1 yıl
Zaten seni seviyorsa bir erkek senin bu adımı atmana gerek yok. Yani seven erkek sana geri adım attırmayı düşündürtmez. Eğer birinin niyeti ciddi değilse kendini geri çekmeninde bir faydası yok. En fazla kısa vadeli sonuç verir.
Soran1 yılPeki😓
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılEvli bir kadın olduğun da nasıl bir kadın olacağını ona en iyi şekilde yansıtırsan her konuda erkek o zaman evlilik ister seninle
04 Yorumla
Soran1 yılBenimle evlenmeyi istiyor ama adım atmıyor
- 1 yıl
Korkuları mı var
Soran1 yılKacarak evlenicez en uygun şekilde yillar once boyle anlaştık, ama duzenli geliri yok askerliginide yapmafi 2 aylik ise girdi ama kredi borcununoduyor
- 1 yıl
Böyle biri ile evlenmek senin için çok mücadele gerektiriyor ve hayatın zorlaşabilir
1 yılKimseyi evliliğe ikna etmemek gerekir evlilik öyle bir şey değil. Sonunda üzülen yine ikna eden olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılBir erkek evliliğe ikna edilmez, erkeklerin bizi evliliğe ikna etmesi lazım
14 Yorumla
Soran1 yılO beni kendine bağladi evlilik hayallerini o bana kurdurdu hep şimdi adım atmıyor ama:( beni kaybetme korkusu bile yasamıyor
- 1 yıl
O zaman yol ver evlenilecek erkek bul
Soran1 yılBu yorumları görünce cok üzülüyorum 5.5 senemi verdim ben ona başta o beni kendie bagladi o evliilik hayalleri kurdurdu:(
- 1 yıl
5,5 senen ziyan olmuş olabilir ama allah sağlık verirse önünde kocaman bir ömür var. O senelerin yazık olmasın diye ömrünü heba edecek değilsin
Hazır değilse ikna etme çabasına girmek mantıksız ve saçmadır. En uygun olan şey doğru zamanı beklemektir
00 Yorumla
1 yılO seni ölçer tartar zaten ikna edemezsin kimseyi
09 Yorumla
Soran1 yılİstiyor ama adım atmıyor maddi durumdan kaynakli😓senden baskasi olmucak hayatimda diyir beni seviyoda gelecek planliyoriz hep ama ama adim atmıyor
- 1 yıl
Maddi durum sıkıntı olur bir erkek için hak veririm
Soran1 yılGizlice evlenicez uygun bi esyali ev tutup yapıcaz en masrafsız şekilde, sizce nasil ikna edim 2 3 ay sonra evlenicez dedi ama daha öncede hep boyle planladik olmadi ona nasıl güvenip ikna edebilirim
Soran1 yılBi erkek olarak bakısıniz nedir ne yapmaliyim
- 1 yıl
Para önemli değil benim için de, zamanla eksiklerimizi yerine koyarız önemli olan benim için sensin diyelirsin
Soran1 yılBunu hep diyorumki
Soran1 yılBi tek oda en eski en uyg7n eve razıyim diyorum
- 1 yıl
Çok üstüne gitme yanında olduğunu bilsin daha çok darlama ters teper ılımlı ol o kendi yanaşacak sana
Soran1 yılZamaninda ilimli oldum ama olmadi darladim ters tepti zaten evlilik konulari acilmasini sevmiyot
1 yılOnun sana evlenme teklif etmesi gerekmiyor mu pardon 😒.
01 Yorumla
Soran1 yılHaklisın😓 uzak durucam ona veda edip ağrıma gidiyor artık
1 yılAşırı empati kurabilmen lazım bu olguya ulaşmak normal bir zorlukta değil
03 Yorumla
Soran1 yılEvlenme korkusu icin mi durumu. yok diye evlenmeye adim atmîyor
Soran1 yılAma zsten en uygun şekilde evlenicez dügünsüz altınsız eşyasız
Soran1 yılAma 2 3 ay sonra diyor tarih bile veremiyor kac senedir bana yıldim artık
erkekler sevdiği zaman gösterir anlarsınız cevabı kendin vermişsin zaten
10 Yorumla
1 yılİstemiyor seni ikna edilmez seni takan erkek evlenme teklifi eder
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEvliliğe ikna edemezsin. Evlenmek isteyeni vazgeçirebilirsin ama evlenmek istemeyeni ikna edemezsin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBir erkek üç ay sonra evliliğe karar verir eğer düşünmüyorsa boş ver
00 Yorumla Sana şunu diyeyim evlenmek isteyen kadın ya da erkeğin iknaya ihtiyacı yoktur
00 Yorumla
1 yılBaşkası tarafından ikna edilmez, kendisi düşünüp ikna olması lazım. 😅
00 Yorumla
1 yılEvlenecek erkek görücü usulu evlenir, sevgili yapanın evlenme niyeti yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAslında onların ikna etmesi gerek sonuçta hayatı baştan aşağı değişecek olan kadın
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız ah eski mantıgim olsa keşke😓
Gizli Üye(18-24)1 yılİkna edilmez sonu hayır olmaz gibi geldi herkes hür kararını versin
123 Yorumla
Soran1 yılİstiyor ama adım atmıyor
Cevap sahibi1 yılYüzük mü alamadı belki de sen teklif et o zman
Cevap sahibi1 yılİstiyorsa reddetmez zaten
Soran1 yılDüzenli geliri yok ailemizden habersi, evlenice, dügünsüz eşyasız, 2 ay oldu işe gireli kredo borcunu ödüyor, Şu an
Soran1 yılİstiyorum ama sonra diyor benimde sabrım kalmadi
Cevap sahibi1 yılAdam bir yakasını düzeltsin zaten nişanlı gibisiniz yani sana yüzüksüz teklif etmiş gibi bence teklifi slslöss karar verilmiş gerekli mi görmüyor acaba lafını açıyor musun tepkisi nasıl
Soran1 yılHer seyi konuşuruz biz, tabiki lafını acıyorum. bizim hikayemiz biraz uzun, zor bi hayatim var elimden tutsun istiyorum bazne kendime zarar vetmeyi dusunuyorum aileden yana şansım yok ondan benim yanimda olmasini istiyorum ama bedenen yanimda olmuyor hep sözle, uzak mesafe iliskisi bizim 5.5 sene oldu
Soran1 yılSizce kendimi geri çeksem bana ulaşamasa bi adim atmaya cesaret eder mi
Cevap sahibi1 yılşu an aranızdaki ilişki nasıl tam anlayamadım ama senin beklediğini bildiği halde sebepsizce erteliyorsa biraz şüpheli açıkçası öyle değil sadece doğru anı bekliyorsa farklı bir durum
Cevap sahibi1 yılMesela soğuk yapınca anlayacak mı neden bu davranışı sergilediğini
Soran1 yılDogru ani bekliyor maddi olarak ama dayancak gucum. yok diyorum yinede erteliyo beni
Cevap sahibi1 yılVe bir anda kendini geri çektiğinde anlayacak mı yoksa onu yarı yolda bıraktığını mı düşünecek
Soran1 yılAnlar, hayatimi biliyor aramızdaki muhabbetde hep geciyor bu konu
Cevap sahibi1 yılO zman duruşunu koy çünkü belli ki içinde bir şey bu bir şekilde kendini ifade etmelisin
Soran1 yılİcinde bisey derken sevgilimin mi? Yani cesaret etmesi vs adım atmasini mi diyosunuz
Cevap sahibi1 yılSenin içinde dert bu onu diyorum
Soran1 yılTamam beni seviyor ama cesaret edemiyor biliyorum:/, bu da ağrıma gidiyor hayatımda zorluklar varken yanimda dim dik durmasini isterdim hep ama olmadi oyle
Soran1 yılYazmdim dünde bugünde mesela sabah günaydın yazmıs bi kac sey daha yazmıs hep gittim cunku ona, bırakmayacagomi dusunuyor cunku biliyor oma ihtiyacimvar
Cevap sahibi1 yılİşte ifade et kendini ifade şekline sen karar ver soğuklukla mı etkili olur dersin yoksa adam akıllı karşına alıp sorun ne farklı bir şey mi var bu bana böyle hissettiyor diye kendini ifade edebilirsin
Soran1 yılKendimi çok acık ifade ettim ona hatta ondan vazgecmekte cok istedim vazgecme dedi, ama hayatında beni öncelemedi:(böyle hissettim hep, ondan vazgeçersem anca anlayabilir beni
Cevap sahibi1 yılTamam o zman düşünecek bişey yok yap gitsin sağlam dur üzülmüşsün baya anlasın o da
Soran1 yılTamam durumcam yazmis bugünde ona acikca dicem uzak dursun artık oyle diince cok sinirleniyor beni siliyor zaten
Cevap sahibi1 yılSeni kolayca silebiliyorsa sence bu doğru kişi mi
1 yılSadik ol
Bol bol sevis
Iyi yemek yap
Baska erkeklerle kesinlikle flortlesip kiskandirma ( güzel kardeşim hirsli degilse)
Ailesine hanim hanimcik gorun seytan ol
Hanimefendi ama yatakta o**spu mutfakta asci
00 Yorumla
1 yılBir video vardı kız tak lan su yüzüğü diye bağırıyordu. Erkek takınca evet dedi sende böyle bir şey deneyebilirsin.
Şaka bir yana yavaş yavaş muhabbeti aç. Bir süre sonra onda evliliğe ikna olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılkadın nasıl istemeyince edilemiyorsa erkek te aynı.
02 Yorumla
Soran1 yılO istiyor ama dumu yok doye adım atmıyor
Soran1 yılEn uygun şekilde evlenicez ama
Kendisinin isteğiyle olacak bir şey ki bu sonuçta çocuk oyuncağı değilki evlilik
06 Yorumla
Soran1 yılHaklısın o istemeli
Soran1 yılSizce ne diim veda edim etkili bisi olsun beni anlasin bende yoluma bakim
Soran1 yılYimi altı
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Edilmez ikna olmuşlarla yola çıkılır
13 Yorumla
Soran1 yılKendimi geri ceksem sizce olur mu seviyor cunku sadece adım aymiyor
Soran1 yılGeri adım atıcam bakalim onunda etkisi olacagıni sanmıyorum ama denicem
Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Edilmez o isterse olur anca 😂
03 Yorumla
Soran1 yılİstese evlenirdik dimi beni ksybetmeyi göze almak istemese evlenirdik
Soran1 yılTamam
- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yılikna etmeye çalışmayarak
09 Yorumla
Soran1 yılUzun zaman dil döktüm sizce jendimi geri çeksem şansım var mi
- 1 yıl
kendini geri çekersen belki şansın olur ama olmuyorsa da olmuyordur. hazırla kendini ve niye istiyorsun ki o istemiyorsa
Soran1 yılİstiyor ama adım atmıyor:/ istiyorum cunku beni seviyo ve zor zamanlarimda hep o destekcimdi giderse düserim
- 1 yıl
çok istekli olmadan baskı kurmadan bu konudaki düşüncelerini öğren ve baskı yapma elinden başka bir şey gelmez
Soran1 yılIstiyor ama maddi durumu yok doye cesaret edemiyor gizlice en masrafsız sekilde evlenicez 2 ay oldu ise gireli sanirim bu yuzden cesaret edemiyor
- 1 yıl
Türkiye de ekonomiyi mahvettiler. hayat ve her şey pahalı maalesef artık haklı çocuk korkmakta :((((
Soran1 yılAnladım haklisiniz:/ama biz 5 senedir boyleyiz biraz daha ekonominiyiykende aynıydık ama onu suclamiyorum haklisini,
- 1 yıl
5 sene uzunmuş seni de ben anlıyorum. ama ekonomi daha da kötüye gidiyor. baksana yapılanlara
Soran1 yılHak veriyorum ona en uygun şekilde evlenicez, aile hayatım çok zor zorlanıyorum elimi tutsun istiyorum elimde değil ama haklısınız:(
1 yıldöverek
02 Yorumla
Soran1 yılUzak mesafe iliskisi dövemem
- 1 yıl
ha :D o zaman vercen adresi, mahaleli olarak biz gidicez
- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılİkna etmeye calismayarak
10 Yorumla
1 yılGörücüler gelmeye başladı de shsh
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılHiç uğraşma bence
00 Yorumla İkna edilmislerle yola cıkılmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. adet kanı içirme büyüsünü araştır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
1 yılÇok yolu varda yazılamaz böyle
00 Yorumla
1 yılİkna edilmez kendisi istemeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı.
1 yılSırt üstü yatıp bacaklarını açarak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılDefol git de ya ne iknasi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
1 yılsözle lafla ve de eylemle...
015 Yorumla
Soran1 yılAma nasıl ne drsem ikna edemedim hep istiyor ama erteliyor
- 1 yıl
sebebini söylemiyor mu peki?
Soran1 yılDüzenli geliri yok maalesef
Soran1 yılAma en uygun sekilde evlenicektik
- 1 yıl
Himm maddiyat yani.
Madem bu kadar anlayışlı ılımlı ve olumlu bakıyorsun sen, kaygı sorunu var belli ki.
Yani ikna edecek olan sizsiniz.
Soran1 yılEdemiyorum ne desem olmadı sanirim ondan ayrilmiyorum diye hic korkmuyor
- 1 yıl
e bir noktadan sonra da kendini düşünmelisin.
bence bunu hissettir hafiften bakalım tepkisi ne olacak
Soran1 yılMesaj atmıcam artik sizce engellim mi
- 1 yıl
Bence engele gerek yok. Madem böyle karar verdiniz ilgi alakayı kesmeniz de yeterli
Soran1 yılYazıp aklimı karısyıriyor o yüzden
Soran1 yılGünaydin yazmis günlük yaptiklarindan bahsetmis
- 1 yıl
Anladim
- 1 yıl
Dediğim gibi karar sizin iletişimi kesmiyorsaniz bile soğuk davranın soracaktır sebebini
Soran1 yılUmarım yaparım ama çok zor
- 1 yıl
Bence de
Gizli Üye(30-35)1 yılYanlış adreste olduğunu görmüyor musun
07 Yorumla
Soran1 yılNasıl?
Soran1 yılFikir soruyorum ne yapacagimi bilmedigim icin
Cevap sahibi1 yılArkasına koşuyorsan bil ki yanlış adrestesin bırak gitsin sal yakasını
Soran1 yılKoştum arkasından ams artık vazgeciyorum bugun vazgectim ondan
Cevap sahibi1 yılSeni tebrik ediyorum Kendine yapacağın en güzel iyiliği yaptın bugün
Soran1 yılTeşekkür ederim sizce engellim mi
Cevap sahibi1 yılTabii ki engelle her yerden
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenesi varsa evlenir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılevlenmeden hmle kalarak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılistemeyen erkeği zorla ikna edemezsin
00 Yorumla
1 yılO beni etsin
13 Yorumla
Soran1 yıl😓 5.5 sene oldu seviyorum diyor sevgisini hissettriyofa hep evliliği beni erteliyor ama
- 1 yıl
Kimseye 5 yilimi veremem gebersemde aşktan vermem. Hayatım seni oyalıyor evlenseydin çocuğun 4 yaşında olurdu yazık etmişsin kendine
Soran1 yılHaklisın uf😓
1 yılEdilmez
17 Yorumla- 1 yıl
Aynen
Soran1 yılOnca sene erteliyorda arkaya bakılmadan kaçılmali dimi
- 1 yıl
Hiç durma heryerden de engelle. böyle tiplerle olmaz. seni isteyen zaten evlenir yanlış mıyım
Soran1 yılHaklısın eskiden mantıklı bi insandım duygular kadinları daha çok etkiliyor malesef😕
- 1 yıl
Evet kadınlar duygulara yeniliyor. önce kendinize saygı duyacaksınız dimi. aslında hepimiz için geçerli. güçlü dur derim sana
Soran1 yılGüclü durucam eskisi gibi inşallah
- 1 yıl
Hadi bakalım. böyle insanlardan sana fayda gelmez zaten. bu kararının arkasında dur
- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
1 yılEdilmez. Edilmemeli.
04 Yorumla
Soran1 yılBitirilmeli dimi uzaklaşılmalı istese bunu yaparfi bu zamana kadar
Soran1 yılErteliyorsa beni kaybetmeyife göze almali dimi
- 1 yıl
Senin baskınla olacak evlilikten zaten hayır gelmez.
Soran1 yılÇok haklısınız
1 yılNe zaman sevgili oldunuz
06 Yorumla
Soran1 yıl5.5 sene uzak mesafe iliskisi
Soran1 yıl2 senedir yüz yüze gelmedik
- 1 yıl
Kaç yasindasiniz
Soran1 yılYimir altı
- 1 yıl
Yaşınız evlenmek için normal küçük degilsiniz ben ilişkinizi bilmiyorum şimdi ama seninle 5 senedir neden evlenmedi bilmiyorum bir konuşun düzgün güzelce olmadı bence ayrılın evlenmiycekse seninle sana neden bunu yapıyor günah
Soran1 yılDüzenli bi geliri yok askerede gitmedi, eskiden beni bırakmıyodu seviyorum seni yoluna sokucaz her seyi diyodu bende sevdigim icin ayrilmadim ama simdi her sey tersine dondu ben ona cok baglandim ve artık kirici olsbiliyor kalbimi acıtıyor tersliyor evlilik konusunu ben açınca
Bu dönemde imkansız
02 Yorumla
Soran1 yılDügünsüz sıfır esyasız kacarak en uygun şekilde evlenicektik
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İkna edilmemeli.
02 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız ah eski mantıgim olsa keşke😓
Mantıklı adımlar ile
00 Yorumla
1 yılİstemiyorsa zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılhamileyim de
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılEdilmez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. İkna edilmez
00 YorumlaEvliliğe ikna etmek kolay değildir
00 Yorumla
1 yılZor ikna edilir dkkdks
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılParası mi var
08 Yorumla
Soran1 yılAksine yok
Cevap sahibi1 yılHahaha millet tersini yapar normalde garipsin
Soran1 yılSeviyorum parası yokken sevdim onu zaten ama durumuda düzelmedi 5 senede
Cevap sahibi1 yılToysun sanırım yorumlarda gördüm uzak mesafe yasamissiniz o iş olmaz kuzum sen kes kopar çok bile beklemissin
Soran1 yılOyaladi mi beni dersiniz😓
Cevap sahibi1 yılYüzde 99.9 olarak öyle düşünüyorum hiçbir şey için kesin konuşamam ama bu oranda oyaladı bence
Soran1 yılSizce napim zor bi hayatim var o bana kanat olsun istiyorum ama yapmıyor hep sözle eylem yoek sanirim cesarwt edemiyor
Cevap sahibi1 yılEn kötü şey arafta kalmaktır. şu an sen kararsızsin. Acil karar vermen senin için iyi olcak. yapıcı olmanı isterdim ama uzak mesafe ilişkisindesin yakında değilsiniz. Bitirmen en doğru yol olacaktır
Gizli Üye(30-35)1 yılOlasi varsa olur
02 Yorumla
Soran1 yılSiz sevdiginiz birini kaybetmeyi göze alı miydiniz kendimi geri ceksem sizce ikna olur mu
Cevap sahibi1 yılBelirli bir yastayiz kimsenin naziyla ugrasmam. Gelen gelir giden gider
- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat