Hayatınızda illa sevgili olacak diye bir şart yok. Yani anlaşamıyorsanız sevgilinizle uzatmanın mantığı yok. Ayrılmayı düşündüğünüze göre sevmiyorsunuz ya da anlaşamıyorsunuz sanırım. Bu durumda zaten birliteliğiniz devam ettiği zaman başka birisini bulsanız bile onu tanıyamazsınız. Kafanız hep dağınık olur. Yani demek istediğim şuanki ilişkinizi bitirdikten sonra yeni bir ilişki için kendinizi hazır hissettiğinizde başlamanız.
İlginç bir soru. Belki biriyle birlikte olmak istemediğim için ayrılıyorumdur? Birini bulana kadar bekleyerek hem kendime hem ona eziyet etmek de istemem açıkçası. Sevmiyorsan ayrılmak gerek. Ha seviyorum ama daha iyisini buldum bırakıyorum diyorsan da yine sevmiyorsundur, kendini kandırıyorsundur.
Aldatmaktan hiçbir farkı olduğunu düşünmüyorum. Karşındakine saygısızlıktır, kişiliksizliği ortaya koyar. "Sevgili" olma kavramını tamamen yerin dibine sokar. Gerçekten sevgili olmaktan anladığınız nedir anlamıyorum? Ne biliyim, araba filan mı bu? "Yeni araç bulalım eskisini satarız" hesabı.
Mantıklı tabiki. Aksi haysiyetli bir davranış değildir. Bu tür insanlar yalnız uyuyamadığı için hep bir yedek tutarlar yanlarında. Bir gün sevgiliden ayrılınca avunulacak yer belirlenmiş olur böylece.
kadınların enbüyük özelliği, birine yapışmadan diğerini bırakmaz kocası olsa dahi çünkü kadın erkeği; parasını yiyen ve kadına sevgilisine bakmak zorunda olan bir eşşek olarak görür karakterinizi s. i. k. i. m. m
En İyi Cevaplar