Aşk ilişkilerinde zorluklar karşısında ilk pes eden kadınlar mı mı erkekler mi?Kadın erkek olarak bakmıyorum bu duruma genelde yorulan hislerini yitiren savaş mücadelesini kaybeden taraf pes ediyor ve ilişkiyi sonlandırıyor...
İlişkilerinde ilk pes eden taraf kadınlar mı erkekler mi?
Bence kadınlar, fakat bunun güzel bir de nedeni var. Kadınlar, erkeklerden daha zeki canlılar olarak :) , hangi erkeğin işe yarar ve ya işe yaramaz olduğuna daha çabuk karar verirler. Bir kadını pes ettirmek çok zor olsa da, maalesef erkekler olarak kalitemiz çok düşük ve karşımızdakine sadece acı verici (derbeder) bir şekilde sevgi gösteriyoruz. Onları anlamak yerine suçluyoruz ve karşımızdaki kadının bir insan olduğunu unutup, ondan kendi kişisel eksikliklerimizi tamamlamasını bekliyoruz. Bu yüzden, kadınlar her ne kadar çok zor pes etse bile, biz erkekler olarak bunu başarıyoruz...
Erkekler, başka kız mı yok? Diyerek bakıyor olaya. Zaman geçiyor gün geçiyor başka kız olmadığını anladıklarında ya da ondan güzelini bulamadıklarında yeniden kapı çalıyorlar. Yanlış yapıyorlar, çoğu kadının yarattığı çoğu kavga kolay vazgeçecek mi vazgeçmeyecek mi? Esasen bunu öğrenmek içindir. Erkek pes ettikçe kadın biraz daha soğuyor aslında. Nihayetinde erkek dönmek isteyince kadın ne de olsa çok çabuk vazgeçtin seninle artık bir şey olmaz baybay yapıyor. Tabi kuvvetli bir aşk ile bağlı olan kadınları saymıyorum. Onlar her zaman kabul ediyor.
hislerini yitiren pes eder kadınlarda olabilir bu durumda erkekler de.. sanırım çabalamanın yetersiz olduğunu ve duyguların önemsiz olduğunu düşünen uzun vadede kaybeden kısa vadede kazanan oluyor
Merhaba, Olmuyorsa olmuyor zorlamanın anlamı yok. Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir. Erkeği kadını yok. Karakter meselesidir genel olarak sevmeyi bilmeyen pes eder... 😅
Ben artık hiç bir ilişkiye güvenmiyorum Eğer sevgi denilen şeyi insanlar anlayabilseler sevmenin kısa bir mesajla olabileceğine inanmazlar sevgi emektir güven vermektir onu düşünmektir vefadır sevgi ama görüyorum bu saydıklarım artık kimsede yok herkesin yüzünde maske var Bu yüzden En güzeli anı yaşamak çünkü kimse yürekten sevmiyor Ya para bitiyor gidiyor ya menfaat bitiyor gidiyor Anı yaşıyorum ve mutluyum görüşüm budur saygılarımla
Duruma göre değişir. Severken savaşırsın, hangi taraf olursa olsun. Mücadele belli yerde karşılığı alınmazsa mecburi o savaşa devam edemezsin. Bu sevgisinin yitirildiğini düşünen taraftır. Diğer taraf ise az seviyor yani hoşlantısı zamanla az olduğu için fazla sürdürmez.
Genellikle kesin olmayacak bir ilişki ise umudum kalmadı ise pes ediyorum, çoğunlukla da erkekler pes ediyor çünkü kadın bir şekilde elde etmeyi başarıyor.
Yaşama azmini kim erken kaybederse o çabuk pes eder.,çünkü hayat eylem ve mücadelelerle kişiye anlam yükler, sorumluluk yükler pes ettimi pil bitti demektir ruhsal anlamda.
Sevmeyen, hislerini kaybeden taraf pes eder. Önemli olan pes ettikten sonra bahaneler arkasına sığınmadan daha cok zarar vermeden karşındakine söyleyebilmek.
Kadın. Ama pes etmek degil her erkegi gecici müşteri olarak görür sürekli arayıştadır zaten daha yaglı müşteri bulunca ona gider. Ama öyle demez bisürü kendini haklı cıkarmaya calışarak yalan iftira larla gider
En İyi Cevaplar