Eski sevgilim yüzüme tükürdü?

Sinirlerim çok bozuk ayrılalı 2 gün oldu ayrıldığımızdan 1 gün sonra eski sevgilim ben dışarı çıkarken beni kenara cekti ve sorguya cekti sonra da yüzüme tükürdü bela okudu gitti. Neye uğradığımı şaşırdım orada bir kaç dakika kaldım. Sırf hayatımda yeni biri olduğunu öğrendiği için buna ne hakkı var. Sorun bir akrabasıyla birlikteyim 3 ay önce tanıştık ve sevgili olduk onunlayken zaten eski sevgilimden ayrılacaktım fırsat bulamadım 2.5 ay sonra ayrıldım sonra yüzüme tükürdü hakaret etti ve iteledi beni. Eski sevgilimden sonra ki ilişkim onu ne ilgilendiriyor ki anlamış değilim. Kendi karakterini yine ortaya koymuş oldu hareketleriyle. Sırf mutlu olduğum için kıskanıyor kendisi mutsuz diye. İyi ki kurtulmuşum ondan. Ve evlenmeyi düşündüğümüz için de bugün yine geldi ama kapıyı çaldı evde kimse yoktu bağırdı ve ağladı şeytansın sen dedi bana komşular duydu rezil etti beni allah asıl onun cezasını verecek. En sonunda gitti. Böyle bir insan görmedim sırf mutluyum diye geberdi. Mutluluğumu çekemiyor morelimi bozmaya çalışıyor. Ne yapsam bilmiyorum artık nasıl davranayım yine geldiğinde ki haddini bilsin artık
Eski sevgilim yüzüme tükürdü?