Eveet. Sevgiliniz flörtöz arkadaşlar bir ortama girince karşı cinsine karşı kaşı gözü oynuyor. Sizin anlayacağınız baya bir 'ÇAPKIN'. Bu durumda nasıl bir yol izlersiniz, ne yaparsınız?
Benim görüşüm şu şekilde; Flörtöz birisi benim sevgilim olamaz çünkü en baştan buna karar veren biziz. Başa çıkamayacağımı biliyorum, hiiç bulaşmam :D (konu kilit asdkj)
Gönlü sokak lambası olan, herkese boncuk dağıtan bir kadın bırak benim sevgilim olmayı, 3 5 cm yanıma yaklaşamaz. Böyle değer bilmez, doyumsuz insanlar insanları muhattap alarak kendi zamanımı boş yere harcayamam. Bırakın onlar kendi dünyasında kavrulup inandığı doğrular ile yaşamaya devam etsin. Okurken bile telefonu duvara vurasım geldi. 🙋
Tabii ki hayir. Ama bazıları belli etmiyor ilk başta. Benim dört yillik iliskimde ki cocuk da oyle gibiydi az çok ama bunu belli etmemis kendini hep iyi göstermişti başa cikamiyordum delirdim yani bana uzak olsunlar
Milletle aşırı laubali olmazsa ilişkiye başlayacağımı söylerim. Baştan bu kuralı koyarım. Eğer benim koyduğum bu şarta uymazsa yoluna bakar. Benle ilişkisi varken başkasına mavi boncuk dağıtan birini asla istemem. Zaten hiç kimse de istemez.
Her gördüğüne sinyal veren birini hayatimda istemem ve güvenmem. Çoğu kişi flört ve arkadaşlık olayını karıştırıyor. Seviyesini bildikten sonra herkesin arkadaşları olabilir ama çoğu bunu abartıp flörtleşmeye çeviriyor ve ben bunu hayatındaki insana saygısızlık olarak görüyorum.
İnsanlardaki şu maymun iştahlılığı anlamıyorum. Bir tane sevgilin olsun tamam işte,, illa poha sardıracaklar yani... İnsanlar çok garip. Ya sevgili olmasınlar, ya da oluyorsalar sahip çıksınlar, fıldır fıldır oraya buraya göz dikmesinler
Uğraşılmaz, uğraşılmamalı da. Böyle bir insan, hedef olmayı sever. Başka ilgilere açıktır da. İlişkinin sorumluluğu başkadır. Flörtöz bir kadın, cuckold bir erkeği ancak memnun eder.
İnsan içine sokmayız. Yanlızca akşamları buluşur s*keriz gittiği yere kadar.. Benim işim bitince kim nabıyosa yapsın, elin motorunu sahiplenecek halimiz yok ya..
Gönlü ayran olanın burnu b. ktan çıkmazmis. Öyle sevgilinin hayatını felç eder çeker giderim. Ugrasamam. Ali ciftligindeki sarı inekleriyle mutluluguna engel olmanın anlamı da yok.
En İyi Cevaplar