Ederim
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Açıkçası ben çapkın sevgili istemem o ilişkide odak noktası ben olmalıyım tek ve yegane olmalıyım onun gözünde en değerlisi olmalıyım gözü başkasında olan adamı ben ne yapayım demek ki o adam bana değer vermiyor zaten çapkın insanlardan oldum olası korkarım arkadaşlık bile etmem değil sevgili olmak yani bu bayanlar için de geçerli benim hiçbir tane çapkın bayan arkadaşım yoktur
Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım. Çapkın bir insanı bırakın durdurmayı yavaşlatamazsınız bile. Siz ömrünüzü ona adayın, 7/24 gözetleyin o gene bir yolunu bulup çapkınlığını yapar. Kadın erkek fark etmez her türlü yapar.
Çapkın biriyle beraberseniz ya aldatılmayı kabul edip yakalamamış gibi yapacaksınız ya da böyle biriyle işiniz olmayacak. Başka yolu yok 🤓
Yok onlar baya numaracı baya çapkınlar baya sizi rezil rüzva ederler falan kim uğraşacak zaten sınavlarım hep şerefsiz sezgilerim ve millet ve annem olmasa yaşadığım olay olmasa bu sene kurtulma ihtimalim sıfırdı Allah'a şükürler olsun kurtuldum yine inşallah plan kurmazlar bir daha denemezler şerefsizler
Cevap
24Cevap
Kendini idare edemeyen adamı neden ben eğiteceğim gönlü de gözü de gönüllü olarak bende değilse yol vermek en güzeli
Çapkın olması zaafı olması benim onu idare edeceğim anlamına gelmez
Ben çapkın insanlar arkadaş dahi olmam.. ne sevgilisi.. çapkın bir sevgilim da olmaz zaten
Çapkın biri benim sevgilim olamaz zaten, sonradan farkedersem de sevgili diye bir şey kalmaz.. çapkınlığı ile baş başa rahat birşekilde istediğini yapar
Uğraşmam
adam dediğin hayatında biri varsa eline beline diline sahip çıkacak
Çağımızda çapkın olmayan kadın yok o nedenle muhtemel Ren geyiği olmamak için en iyisi yalnızlık...
Her an terkedebilecek biriyle neden sevgili olayım
Çapkın her fırsatta flörtözdür her yerde bide yalancıdır kimsenin isteyeceğini sanmam
Çaplın biriyle sevgili olupta uğraşamam öyle biriyle
neden idare edeyim ki göz göre göre beni aldatsın diye mi 😅
Bu kadınlar içinde erkekler içinde geçerli neden uğraşılsın ki
Capkin nedir nan bilirse ayrilir zaten ne idaresi
Etmem valla gitsin çapkınlıgında boğulsun okadar boş vaktim yok
Çapkın olduğunu hissettiğim an şutlarım hayatımdan kimseyle uğraşamam
Yok abi benim olan benimdir göz ucuyla bile birine bakamaz hiç umrumda olmaz yol veririm.
oda benim çapkınlıklarımı idare ederse geçinip gideriz
Affedersiniz de çapkınsa kim böyle birisi ile birlikte sevgili olmak ister hadi onu geçtim kimse evlilik düşünmez ki böylesi ile insanın psikolojisini bozar böyle adamlar ERKEKLER KAPATILSIN LÜTFEN!!!
Niye uğraşacaksın ki çapkın olan gitsin onla bunla yatsın me sevgilisi
Çapkınlık nedir.. benim suçum ne ben evde television izliyorum
ahahsh oldu 😅
Allah musallat etmesin
Kendime olan saygımdan dolayı hayır.
Canı cennete uğraşamam
Asla kabul ve idare edemem.
İdare etmem ayrılırım
Çapkın biri ile sevgili olmam
Uğraşmam öyle biriyle ne hâli varsa görsün
Çapkın biriyle sevgili olmam için.
İdare edemem çekemem de 🙄