İlk defa biri ile bu kadar evlenmek istedim yuva kurmak istedim, tabi ama benim mesleğim yoktu o zamanlar, onun vardı işine gir düşünürüz dedi ayrıca ailesinin sağlık sorunu vardı nese hala daha evlilik düşünüyorum seninle evlencem ya da seninle ilerde şöle yapcaz diye hiç cümle kurmuyor bende sürekli evlilik aklıma geliyor artık evlilik fikrinden soğumaya başladım karşımdaki kisiye ciddi bakasim gelmiyor cikmazdayim biliyorum yarın bir gün ayrılık olur nasipsede evlilik olur?
Cevabın nedir?
+1 yılMerhaba,
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. İslam erken yaşta evliliği uygun görür. İmkanı ve kısmeti olan evlensin. Kader kulun çabasına bağlıdır..
Onun sana işine gir düşünürüz demesi yanlış!
Hastalık ve sağlık Allah'tan kaza bela Allah'tan doktor sebep şifa Allah'tan. Rabb'im sağlık sıhhat versin...
Evlilik düşünmüyor ise yol yakınken ayrıl uzak dur..
Evlenmek isteyenler varken istemeyeni ikna etmek çok saçma!
İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır. Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir. Kolaylaştırınız güçleştirmeyiniz müjdeleyiniz nefret ettirmeyiniz!
Nasip kısmet sensin. Kader de varsa olur nasipse olur diye bir şey yok. İsterseniz olur. Boş boş durmak ile olmaz. Hayırlı işin acelesi makbuldür. Uzattıkça bozulur tadı kaçar. Gönlünce olsun..42 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için en kisa zamanda bu konuyu konuscam kendisiyle
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevgili geçici insan demektir. Sen geçici insansın! Buülkede insanlar dinsiz yaşıyorlar ve evlilik dini 1 kavram! sende MODERN MEDENİ hayata alış istersen.. dinsiz yaşayan insanların arasında yaşam sürüyoruz. Örnek = Uçakları, Telefonları, Arabaları, Bilgisayarları yapan batılılar, Hristiyan kilisede , Yahudi sinagogda evleniyor ama burda Laiklik var herkes belediyede evleniyor :-))) ALLAH'ın emrettiği kural kanunlar masal olmuş bu insanlara.. Modern medeni kural ve kanunlar herşeyin üstünde! Ya dini olan namazkılan, geceyatına takılmayan, alkol almadan durabilenleri.. seveceksin ya da kendi düşen ağlamaz! ağlamayacaksın!
12 Yorumla
Soran+1 yılXok güzel yazmışsın yorumun için teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar süredir berabersiniz? Öncelikle daha yeni başlayan bir ilişkiyse evlilik konusunun hemen gündeme gelmemesi gayet normal bir durumdur. Ancak uzun soluklu bir ilişkiyse artık geleceğe yönelik temellerin ufak ufak atılması gerekir.
Ailesinin sağlık sorunlarını öne sürüyorsa bu ne yazık ki bahanedir. Ciddi düşünen bir erkek sevdiği kadınla yuva kurmayı arzular. Hepimizin hayatında sağlık sorunları olabilir. Erkek arkadaşınla bu konuyu tatlı bir üslupla, özellikle de tartışmadan konuşmalısın. Eğer hala evlilikten kaçma yolunda bahaneler sunuyorsa, bu konuda tavrını net bir şekilde ortaya koymanı tavsiye ederim. Kaybetmekten korkma, geleceği olmayacak boşa geçen yıllardan ise kestirip atmak daha makbuldür. Sonradan üzüleceğine en azından şimdiden üzülürsün. :)27 Yorumla
Soran+1 yıl1 yil oldu ayrıca hani gerçekten ailesinde sağlık sorunu var hani onu iyi anlıyorum ve biz onunla ilk tanisitigimizda bana peşin peşin ben evlilik dusunmuyorum bana bununla gelme demişti yani bildiğin beni uyarmisti bende aynısını dedim bende düşünmüyorum dedm ama gel gör ki ben evlilik düşünüyorum o hâlâ dusunmuyo konusunu bile açmıyor geleceğe dönük benimle ilgili tek bir söz bile etmiyor ama. hareketleri falan güzel bana değer veriyor beni destekliyor gerçekten çıkmazdayim , konuşmayı denedim bana hareketlerini düzelt ve meslek sahibi ol bakarız dedi ve aile sorununu one sürdü
Soran+1 yılEvet ayrilmaktan korkuyorum tek başıma yapamamaktan
- +1 yıl
Benden naçizane bir dost tavsiyesi kaybetmekten korkmazsan kazanamazsın. :) Ona bu korkunu belli etme, şayet ettiysen de ipleri onun eline vermişsin demektir.
Soran+1 yılNe yapabilir ki peki bana
Soran+1 yılÜst tarafta ta baya uzun yazdım onada Yorum yapar misiniz
- +1 yıl
Üstte yazdıklarınızı da okudum. Hiçbir şekilde geleceğe dönük planlarının olmaması, mesleği ve ailesinin sağlık sorunlarını bahane ettiği aşikar. Emin olun gerçekten sevdiği kadınla yuva kurmayı arzulayan bir erkek bunları düşünmez.
Soran+1 yılO zaman sevmiyor degolmi yani benimle kesinlikle evlenmeyecek ciddi dusunmuyo yani
+1 yılAynısını ben yaşadım. hatta evlilik düşünmüyorum diyen eski sevgilim benden sonra sozlendi
Yani şunu söyleyim sana erkekler veya kadınlar olsun evlilik gibi bir kararı kolayca alamaz karsindaki insana umit vermemek adına evlenmeyi düşünmüyorum. der. Senin yapacağın şey burada sinsi olmak evlilik delisi gibi davranmamak sadece ne kadar anne olursun es olursun onları göstermek altan alttan erkeği işlemek. Eğer yine olmazı ise nasipte yokmuş diyeceksin. SAKIN BENIM DÜŞTÜGUM HATAYA DÜŞME (benim hatam ayni senunku gibi bana ciddi gelmiyor sanip bende ona karsi ciddi olmamistim tabij sonradan anladim bir denemeden gectigimi) Sadece uyanık ol oyunu iyi oyna.33 Yorumla
Soran+1 yılBwn nası anaç davranayim ki kendim çocuk gibiyim çocuk ruhluyum onun etrafında deli divaneyim boylr birini es kabul etmek istemez hani şu an evlilikten bahsetmemeye çalışıyorum ben hani onu fark ettim cubku yapmamam gerektiğini cubku evlilik deyince bana soguyorum demişti ama ben artık soğudum yani benle ilgili gelecek görmediğini beni eşi olarak layık görmediğini bana teklif etmeyeceğini kendime hazırladım hani artık boşladim ki evlilik teklifi etse kabul etmicem büyük ihtimalle o derecede nefret ettim evlilik fikrinden k bakma oyun falan beni bozar
Soran+1 yılOyunu oynamicam demek istediğim bu hani çünkü geleceğe dair en ufak bir cümlesi yok bende benden ayrilirsa peşinden kosmam ve teklif ederse kabul etmicem çünkü burnundan getirmem lazım hayat bu
Soran+1 yılSenin durumun benle baya bir aynı sana mesaj atabilir miyim bu konu hakkinda
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba bu durumun muzdaribiyim, aşağıda Barbie bebek Cindy bebek diye hikaye anlatan hanzolar gördüm iyice bir irrite geldi şu erkeklerden de neyse... Seni çok iyi anlıyorum, 2 yıl konuştuğum kişi ile evlilik hakkında konuşmak istediğimde bana aşırı kırıcı bir şekilde çıkıştı geçenlerde. Hâlâ atlatamadım, onunla her konustugumda aklıma bu geliyor. Dediğin gibi çok da nazik ve ilgiliydi oysa ki bana. Ailesine bakması gerektiğini dile getirdi o da aynı şekilde. İki kere her yerden engelledim, iletişimi kestim, yalvar yakar arkadaşlarımdan ulaştı barışalım diye. Sevince kıyamadım ben de ancak ben açıkçası işin dini boyutuna da bakıyorum biraz. Onu çok seviyorum, ikimizin bu şekilde görüşmesinin günah oldugunu biliyorum, üstelik ailemden çoğu buluşmalarımızı saklamaktan da bıktım, 24 yaşındayım ve doya doya el ele tutuşmak, biri görecek diye çekinmeden onunla olmak istiyorum. Bunu yazalı bir yıl olmuş, ben de internette bakınırken denk geldim. Acaba durumun nasıl oldu? Nasıl bir çözüm buldun? Bana da fikir verir misin, inanılmaz soğudum artık evlilik fikrinden de ondan da, ne önerirsin acaba çok daraldım gerçekten başka derdimiz yokmuş gibi bir de sevdiğimiz insanla sınanıyoruz
10 Yorumlabir kız arkadaşım vardı sürekli evliliğimizle ilgili konu açar, tarih sorar, gelecekten bahseder dururdu. İki yıl sevgili kaldık seviyordum da, sonra farkettim ki kızın derdi "evlenmek" benle bir gelecek değil. Küçüklükteb barbie bebeklerle evciliklerle genetiğinize mi kazıyorlar ne oluyorsa derdiniz sadece evlenmek oluyor bir yerden sonra. sen bile demişsin yorumunda onla olmazsa başka birini bulurum diye. muhtemelen o çocukta bunun farkında, derdinin o değil de evlenmek olduğunu kendisiyle olmazsa evlenecek başka birini bulmak isteyeceğini. o yüzden sana bu fikirde ısınamıyordur.
310 Yorumla- +1 yıl
Evlilik bir yuva kurmak, anne olmak. Hiç bir erkeğe evde kalmış denilmez, ama kadınlara gelince siz erkekler dahil herkes dalga geçiyor. Derdimiz sadece evlenmek olsaydı, bunu yapardık, hiç kimseyi zorlamadan. İstediğimiz aşık olduğumuz adamla evlenmek. Erkekler evliliği "kazıklanma" gibi düşünüyor ne yazık ki
Soran+1 yılTamam da ben bayanim tm mi icgudulerim var anaç olmak anne olmak her kız bunu ister sahiplenilmek ister sevdiği kişi ile.. ben şimdiye kadar Hiç kimse ile ciddi anlamda evlilik düşünmedim hep karşımdaki erkekler benle evlenmek istiyordu ama su an sevgilim tam tersi ben onla düşünüyorum. . Ayrıca amacım evlilik değil olsaydı çoktan evlenmistim amacım sevdiğim bu adam benim olmalı dediğim kişi ile en über şeyi düşünmek istemek hakliyim bence
Soran+1 yılSenin şu kız arkadaşına bak bakalim şu an evli mi artok varya o kız kimseyle evlenmek istemez niye mi cnku evinin baba olmasını sende görmüş ama sen bunu gorememissin o kızı çok iyi anlıyorum
- +1 yıl
kız arkadaşımı sormuşsun cevap vereyim, biz ayrıldıktan yaklaşık 1 yıl sonra evlendi. Evet, teoride herkes istediği kişiyle evlenmek ister ona bir lafım yok. ancak bazı kızlarda kafa şöyle çalışıyor. 1. öncelik evlenmek, 2. öncelik istediğim insanla. Bunu bu şekilde değilde tersi sıralama ile hissettirseniz karşınızdaki erkeğe belkide mesele kalmayacak. ama öylesine baskın ki evlenme arzunuz, karşınızdaki insan durumu farklı düşünüyor. Bir başka örnek daha bundan 1 sene önce sevgili olduğum başka bir kız ilişkimiz bittikten iki hafta sonra başkasıyla nişanlandı. üstelik nişanlandığı insanı 4 aydır tanıyordu. (evet aldatıldım) Kimse kusura bakmasın ama hiçbir erkek sırf kız çok istiyor diye evlenmek zorunda değil. Bir erkek evliliğe karşı taraf için karar vermemeli, böyle yapan erkek mutlaka ya mutsuz olacak ve edecek ya da aldatacaktır. Yinede siz bilirsiniz.
Soran+1 yılIste senden goremeyince evlenmiş iyi yapmış inan bana sende arkasindan bakakal ama o kız mutlu değildir sağlıklı bir evliliği olmamıştır. . Ayrıca son dediğinde çok haklsin bencede zorla olmamali tm daa e o zaman burda ayı mi oynuyor niye benim zamanimi çalıyor insan sever evlenir sevdiği kişi ile evlenmek ister bencr bir kız bir adamla evlenmek istiyorsa demekki çok seviyor öyle kolay değil evlenecek adam seçmek benim gözümde ben gibi olanlar için şunu diyorum ben en sevdiğim kişi ile evlilik düşünurum bir kişi bana evlilik dusundurmuyosa onu sevmiyorumdur
Soran+1 yılNese bu konu uzar gider artık ne diyim evlenmezse evlenmesin ben evlenecek kadar çok seviyorum sadece bu
- +1 yıl
Arkasından bakakalmadım hatta evlendiğine onun adına da kendi adıma da mutlu oldum. Benim söylediklerimi biraz çatışma gibi görüyosun ancak içinden çıkarman gereken dersler olabilirde. Kadınlar öyle bir hale getirdiki, eskiden erkek evlenme fikrinden çekince duyarken şimdi sevgili olma fikri bile ürpertebiliyor bazen. Bunu bir erkek hatası yanlışı olarak görmeyin yalnızca, bu düşüncelere varırken rüyamızda gördüklerimize göre varmıyoruz. İyi akşamlar
Soran+1 yılErkek arkadaşım bana sende benim ailemsin dedi sence anlamı nedir
- +1 yıl
@arzuchetinova sen bişeyler mi yasdin kötü şeyler
Siz bu devrin kizlari cok yapişiksiniz. Yaa senle Ytti kalkti hadi baybay yapıyo. Daha ne yapişiyosun adama. Simdi seni zorla alsa evlendiginde bsina kalkar. Kendini zorla aldirdin diye 2 gun sonra bosanirsiniz. Bir erkek evlenmek isterse kendi gelir zaten zorlamayin
11 Yorumla
Soran+1 yılBırakmak istiyorum ama izin vermiyor ki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar erkeklere göre daha erken olgunlaşır ve evlilik düşünür. Tabi ki bazı erkekler ise evliliği düşünmez ya da sorumluluk almak zor gelir. Bence acık açık konuşmalısın sevgilin ile olmuyor ise ayrılırsınız. Sen kendine yeni bir yol haritası çizer ve o yoldan devam edersin
10 Yorumla
+1 yılAyrilma üzme kendini onu etkile ve kendini özlet özlesin biraz özlerse seni. seni sevdigini hisseder biraz özlet kendini özletiyorum derkende abartma biraz dikkatli hareket et olurmu dilerim biran önce sana evlenme teklifi yapar
116 Yorumla- +1 yıl
Afyon'un neresi acaba?
- +1 yıl
Afyonlumusunuz abi
- +1 yıl
Değilim ama biliyorum orayi
- +1 yıl
Hmm afyonun bir ilcesinde yaşiyorum
- +1 yıl
Peki anladım
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için ama hiç öyle teklif etcek gibi durmuyo
- +1 yıl
O zaman zamana bırak Afyonlu
- +1 yıl
Biraz özlet onun hoşuna gidecegi kalbine dokunacagı yüregine işleyecek bir şey yapmalısın cok dikkatli davran iyi düşün iyi karar ver
- +1 yıl
Dogru zaman herşeyin ilaci biraz zamana bırak kardeş
- +1 yıl
Karıştı yaaa ,😊😊
- +1 yıl
Evet karıştı olsun sorun yok
- +1 yıl
Bence hoşlanıyor senden ama askerliğin olumsuz psikolojisinde
- +1 yıl
Öz güveni yoksa ona da evlenmek istemiyordur seninle güce kuvvete ihtiyaci vardır belkide zamana ihtiyaci vardir kardeş bir gün evlilik vurar sizi belkide bir gün süpriz yapacak sana ona evlilik düşünmüyor gibi duruyordur bilemezsin
- +1 yıl
Zamana birak
- +1 yıl
Sen benden büyüksün galiba abla biraz sabırlı ol üzme kendini ic güdülerine cok kaptırma ic güdüsüne kapılan hata yapar mutsuz olur üzülür kötü şeyler düşünme seni sevmese senin yaninda olurmu hic seviyordur o seni biraz bekle belkide beklemek zor olucak sana ama sabret biraz kasma kendini ona karşı agır başlı ol
- +1 yıl
Evet zamana bırak yoksa sıkılabilir sonra senden
Üstüne gidersen sen kaybedersin benden demesi ama şurası açık evlenme düşüncesi olsa kesinlikle bir şey söyler bir icraat yapardı kendini harcama derim ama karar senin... Ha son bişey ramazan bayramında düğünüm olsun diyosan bul beni 🤭🤭😉😉
26 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim beni düşünüyor beni kıskaniyor koruyor sürpriz yapıyor beni destekliyor hatta beni insanlara karşı bule yetiştiriyor ama konu evlilik olunca susuyo napicam bilmiyorum
Soran+1 yılKusura bakma sevmediğim bilmediğim bir kişi ile mantık evliliği yapamam zpr gibi
İyi niyetli düşünürsek seninde kendi düzenini işini kurmani istiyordur. ya da tamamen mantıkla hareket edip iş bulamazsa eve katkısı olmaz öyle kenarda dursun başka alternatif bulursam ona giderim diye düşünür dikkatli ol sonuçta evlilik hastalıkta saglikta Allah korusun sana birşey olsa kaza gecirsen sen ona bakarsın da o sana bakar mı bilemedim
11 Yorumla
Soran+1 yılBakar herhalde sen bana bakarsın diyor cunku
Kendini hint kumaşımı sandın herkes ayrıca aynı değil sadık kalan var kalmayan var kocan değilki sana bağlı kalsın veya seninle ev lensin o yüzden vazgeçilmez değilsin dünya etrafında dönmüyor ne zamanki bunları terk ettin ozaman gör bak seninle nasıl evlenir ve sadık kalır eminim güzelsin hoşsun ama şu fikirleri unut sonra bak ne oluyor öptüm canım başarılar
12 Yorumla
Soran+1 yılOda öyle demisti hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil diye ayrıca ayrilmami mi onerirsin
öyle demsıne bakma bırgun fıkrı deyısır ınsanlar deyıskendır allah yazmıssa senı onunla olur yazmmamıssa olmaz kısmet ısı bız ne desek bos evlılık kutsal bır yuva dogru yoldasın sen elınden gelenı yap yuva kurmak ıcın mucadeleını bırakma lutven pes etmek yok
10 Yorumla
+1 yılBu anlattıklarını ona aynen söyle ya da bunu yapmadan neden korktuğunu sor belki ailesinin sorunlarıyla uğraşmanı istemiyordur o da sorunu soyledikten sonra içinden geçeni yani onla her türlü bir hayatı kabul ettiğini açıkla eğer bundan sonra da bir şey yoksa yapabileceğin bir şey yok sen elinden geleni yapmışsındır ama fikirlerini belirt senin fikirlerin gizli olan bir ilişki zehirdir hayırlısı olsun inşallah.
00 Yorumlasadece ayrılmaktan ziyade
bir konuşmalısın.
İletişim eksikliği çok büyük sorunlara neden olur. Ne olacaksa bir şekilde olur zaten, en azından her şey açık ve net bir şekilde ortada olsun. Onunla yumuşak yaklaşarak anlayışlı bir şekilde konuş, sert davranmadan güzelce. Evlenmeyi isteyip istemediğini en net şekilde sor. Devamı bir şekilde gelir, her şey kendinden olur isteyip istemesen de :)00 Yorumla
+1 yılBence otur ciddi ciddi bu konuyu konuş ikiniz de iş güç sahibi olduktan sonra daha flört etmek sevgili olmak hem seni yorar hemde dinen caiz değildir. Baktın ki niyeti yok sende önüne bakarsın, ama sakın evlenene kadar yanlış bir şey yapmayın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Dusunmuyorsa ama senin niyetin buysa , vaktini bosa harcamayacaksin ve o an hoscakal hayatta basarilar diyeceksin. Kisa ve net.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı. Yatak olarak bir şeyler paylaşıyor iseniz ve evlilik konusu yok ise sadece kullanılıyorsunuz demekten kendimi alamayacağım, isteklerinizi karşılamayan insanların geçerli mazereti yok ise onlarla zaman kaybetmeyin..
20 YorumlaYa evlilik cidi birsey sonucta soyle ona evlilik dusunmeyen bir adamdan sana ne gibi hayir gelirki ilaki ne bilim hayalim var desin boylece seninde icin rahat eder ah ama bu erkekler varya
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya o değilse lafa bak işe gir de sana niye ise gir diyorki demek evleneceği karının boş olmasını istemiyo ben ne olursa olsun ayrılırdım
12 Yorumla
Soran+1 yılMaddi anlamda rahat etmek için diyor
Cevap sahibi+1 yılolsun koskoca adam evine bakamicakmida sana iş e gir ya da çalıştırıyor seni misal
+1 yılBence ayrıl ciddi düşünmuyorsa kimsenin duygularıyla oynamaya hakkı yok sen üzülme canım umarım gönlüne göre iyi biri çıkar karşına
10 Yorumla
+1 yılAmacın evlilikse evlilik düşünen biriyle görüş ayrıl. Amacın sevgilinle beraber olmaksa evlilik düşünme o zaman. İlla onunla evleneceğim diye takıntı yaptıysan da bu seni üzer
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu an amacım onlantakilmak ama zamanda geçiyor ondan başkasını düşünemiyorum
- +1 yıl
O zaman bildiğini yap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzerine gitme hiç zorlama zorladıkça daha çok uzaklaşır kendi isteyene kadar bekle
16 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar beklenir sence kaç yıl
Cevap sahibi+1 yılMax 2
Soran+1 yılBana ilk tanistigimizda ben evlenmem bana evlilik deme demişti ilk zamanlar peşin peşin söylemişti
Cevap sahibi+1 yılDeğişir belki bekle biraz baktın olmuyor konuş düzgünce bırak
Soran+1 yılBen eğer evlilik ten soğudugum anda ve ondan soğudugum anda bana evlilik düşünüyorum senle derse napicam
Soran+1 yılO bana geldiğinde ben coktan ondan gitmiş olursam nolcak peki
+1 yılBence git yüz yüze konus bu konuyu bosuna harcama kendini
10 Yorumla
+1 yılMerhaba bir kiz ayni yaşta bir erkeğe wp de sohbet ederken canim demesi onu arkadaşi olarak gorduğunu mu gosterir yani sevgili adayi olarak gormuyor mudur? Bu cikarimi yapabilir miyiz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılKonuyu aç o kadar istiyorsun madem. Hem o da duygularını düşüncelerini açık açık ifade etmek için fırsat bulmuş olur. Eğer o senin gibi ciddi düşünmüyorsa da ayrılırsınız.
00 Yorumla
+1 yılBence ayrılmalısın. İlişkinizin bir amacı kalmamış. Sadece vakit geçirmek gibi bişey.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı. Kendini hazır hissetmiyordur sıkmayın adamları bukadar ya sonra erken evleniyorlar 1 sene sonra boşanıyorlar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılEger amacin evlenmek ise dogru insan ile birlikte degilsin. Eger amacin sevecegin biri olsun yeter diyorsan neden sikayet ediyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabi bu arada aranızda bazı şeyler de yaşanıyor değil mi?
017 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYorumun peki
- +1 yıl
Daha evlenir mi bu adam?
Soran+1 yılYaşadığı ixin mi dusunmuyo peki
- +1 yıl
Ben olsam ben de düşünmem. Zaten ihtiyacımı karşılıyorum.
Soran+1 yılÇokta umrumda yani tm mi bende birakirsa anında birini bulurum evlenecek hic ugrasamam
- +1 yıl
Sen de haklısın. Dışarıda bir sürü enayi var :)
Soran+1 yılNapar oeki yaşı gelince benden ayrılıpta başkası ile mi evlenir bu mu yani
Soran+1 yılEvet enayi demeyelimde biz ona evlenmek isteyen
- +1 yıl
Sen nasıl başka birini düşünüyorsan o da elbet düşünür.
Soran+1 yılAslinda çok anlatmam gereken çok şey var ama ben yine duygularimla hareket edicem sonn da kaybetsem bile yani ask bu degilmi zaten
- +1 yıl
Ne biliyorsun ki aşk olduğunu?
- +1 yıl
Anlat o zaman?
Soran+1 yılAşk öyle anlatılmaz hani neler yaptığını ama sevdiğini biliyorum net sorunları yüzünden mantık açısından evlilik dusunmuyo korkuyo ama bana diyor ki senle evlencem diye sana söz veremem diyor
- +1 yıl
Öyle öyle kullanıyor seni ne güzel.
Soran+1 yılYa kafayı yicem galiba ben ya kullaniliyorum ya da aşktan sevgiden onun sevmediğini göremiyorum galiba yanlış kişi mi acaba ua ama aşık olan kişi o yanlış diye düşünmez ki kafayı yicem
- +1 yıl
Fazla düşünme. Akışına bırak 👍
+1 yılAyrılma imasında bulun. artık yaş ilerliyor ve birini tavsiye ediyorlar görüşmek istiyorum de
03 Yorumla
Soran+1 yılNese bwn zaten gencim o düşünsun o yaslaniyor
- +1 yıl
:) sen genede ayrıl ondan. İstanbul'da yaşıyorsan hele hemen ayrıl
Soran+1 yılŞöyle bir zaman geçsin de dicem zaten evlen miyo san Güle güle dicem çokta umrumda
+1 yılŞimdi çoğu erkek mesleegde bakıyor yani çalışan kadın istiyor
00 Yorumla
+1 yılSen düşünceni belirt sonra tepkisine göre yol haritanı belirlersin
01 Yorumla
Soran+1 yılBelli ettim de ailesinin sağlık sorununu one sürdü
Vakit kaybı a gerek yok adam en azından kandırmıyo seni niyeti belli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık söyle ve ayrıl istekler farklıysa niye devam ediyorsun
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. O sevgiliden hayır gelmez. Hiç bahsetmiyorsa düşünmüyor net
00 Yorumla
+1 yılbunu gundeme getir ve arayi ac biraz sirf bu konuda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı. Ne kadardir berabersiniz yaslar kac ki neyi bekliyo
00 Yorumla
+1 yılSeni farklı anlamda kullanıyor da ondan. Şutla gitsin
10 Yorumlasevgililik ömür boyu olmaz en kısa zamanda evlenilmeli buna razı olmayanla ben yolumu ayırırım
10 YorumlaAyril eger ki hayat boyunca ergen olarak sadece onun sevgili olarak kalmak istemiyorsan
00 Yorumlabencee çok fazla üzerine gelme kendi isteyene kadar sen evlilik muhabbeti açma nasip varsa olur
10 Yorumla
+1 yılsimdikiler evlilik dusunmuyor sadece sevismek istiyorlar
10 Yorumla
+1 yılOnun akli baska birinde olabilir Ya da hayatin zorluklarindan yorulmus olabilir
10 YorumlaSonuç evlilik değilse ne için berabersiniz ki? Vakit geçirmek için mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma onu sanki zorlayarak ikna eder gıbısın?
11 Yorumla
Soran+1 yılİkna etmiyorum seven kişi evlilik düşünür çocuk düşünür gelecek düşünür ama ben dogri olanı yapıyorum evlilik dusunmekle
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNedir bu evlilik merakı? Noluyor bir imzayla?
23 Yorumla
Soran+1 yılGaranti oluyor
- +1 yıl
İşte biz de buna yanaşmıyoruz. Sizin garanti dediğiniz şey, bizim hayatımızın içine ediyor.
Soran+1 yıl😁😁 ama napalım erkegi elde etmek lazim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSende düşünme takıl geç..
10 Yorumla
+1 yılYani siz hiç konuşmaya çalıştınız mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen denedim de gecistirdi biraz bekle dedi falan filan ıste
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yol vermeni.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe şanslı lavuklar var kıymet bilmiyor
00 Yorumla
+1 yılŞans şekerim istemiyorsa nanay.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar süredir berabersinz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Sen de onla düşünme 😏
00 YorumlaSen düşün bence bizlik bişi yok
00 YorumlaEvlilik düşünen sevgilin olmasını öneririz
00 Yorumla
+1 yılAraya mesafe koyarım direk. ywrinde olsam
10 YorumlaGönül eğlendiriyordur
00 YorumlaSen ne istedigini biliyor musun peki
00 YorumlaDüşünmek zorunda mı
12 Yorumla
Soran+1 yılOyun oynamiyoruz burda
+1 yılNereden buluyorsunuz böyle yavşakları
04 Yorumla
Soran+1 yılKendileri geliyor bulmuyoz
- +1 yıl
Kabul etmeyin sizde
Soran+1 yılYa öyle olmuyor işte içine girmeden bilemiyosun ki kolau mi semce bir kişi yi tanıyıp ta sevdikten somra bu kardeşim mis demek
- +1 yıl
Analiz yapmıyorsunuz işte. Yapsanız böyle olmaz
yaşlarınız kaç ki?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğişik bir tip bence dişünmüyor
00 YorumlaBas tekmeyi defolsun gitsin
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi