Öncelikle bu yaşta evlilik kararı almanız gerçekten çok şaşırtıcı ve güzel. Ne mutlu size ki gönlünüze göre birini bulmuşsunuz ve o kişinin sizin için doğru bir insan olduğuna inanıyorsunuz. Bu kararı almak hakikaten kolay değil. O bakımdan sizi kutluyorum :)
Sorunuzun cevabına gelecek olursam, bence böyle çılgın fikirleri uygulayamaya gerek yok. Hem ciddi bir masraf yapıldığından, hem de ilişkinin doğallığını bozduğunu düşündüğümden böyle şeylerin anlık gelişmesinden yanayım. Çay-simit eşliğinde dahi bu teklif yapılabilir. Yüzüğü önceden alıp cebinize koyarsınız. Manzarası güzel bir yere geçip sohbet edersiniz her zaman konuştuğunuz gibi.
En sonunda da evlenme teklifinizi yaparsınız. İçinizden gelen sevgi sözcüklerini söylersiniz yani ben olsam böyle yapardım. Sevdiğiniz kişi zaten sizden çok hoşlanıyorsa ve aranızdaki duygusal bağ kuvvetliyse, teklifinizi her türlü kabul edecektir. Tekrardan mutluluklar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun :)
Yemeğin içine yüzük koymakmi yutsun o yüzüğü evlilik iptal olur 🤣😂 bı kutu yaptır sana hediye aldım de ama kutular açıldıkça küçüksün en sona yüzük kutusu kalsin. o sıra bı kafede ol garsonla bı anlaşma yap senin bı hareketinde istediğin müziği açar oda o esnada yüzüğü açmış olur eğilip teklifini edersin 👍
Spontane gelişen, insanın kendine bile sürpriz olacağı bir evlilik teklifi kadar muhteşem bir şey yoktur. Hem eşinin bunu, orada etti, şunu yaptı diyerek, karşındaki insanı sıkacak bir hikayesi de olmaz. Ömür boyu anar kendince ve senin ona olan aşkını hatırlar, güzel güzel baston ele varıncaya kadar yaşayıp gidersiniz. :)
Sevdiği konudan başla. Bu önemli bir nokta. Öyle seni seviyorum benimle evlenir misin? Gibi şeyleri aman diyim sakın aklından geçirme. Dediğim gibi onun çok sevdiği bir konuyu aç. Tabi seninde o konu ile ilgili bilgili olman lazım. Konuyu tartışın mesela. Sonra konunun olasılık hesaplarına gelin. '... olasılığı çok düşük. Ve bu olasılığı ters bir olasılık kesin duruma getirir.' De ve nazikçe ama nazikçe yüzüğü teslim et. Eğer evet derse ki demiyeceğini pek zannetmem. 'Olasılık bölünerek kesin sonuca ulaştı.' Diyebilirsin.
Yemeğin içine koyulan yüzük kadar kötü bir fikri uygulamayın derim ama siz bilirsiniz. Yani ne romantik ne de hijyenik, diş kırma riski ve yutma riski deseniz tuz biber eker üstüne. :) Bence dalışa gidin gerçi ona da havalar soğudu :) yine de yüzme biliyorsanız gidebilirsiniz oldukça romantik olurdu. :) Dalışta yüzüğü vermek, az riskli ama hoş.
Ailesinin onayini al ilk once. Sonra kiz uyurken aileden biri parmagina ince bir halat baglasin ve sen de halatin diger ucundan tutarak penceresinin karsisindaki komsunun evine git. Yuzugu halattan gecir ve kizi uyandir... Karsi penceresen teklifini yap ve yuzugu parmagina o sekilde tak.
Simdi iyi oku bunlari. Once gül buketi yaptır. Sonra yat da yemege cikar ama hersey romantik olsun. Balonlar yapay cicekler isik falan tam olsun hersey. Sonra gul buketini ver ve de ki "gullerden 1 yaprağı verirmisin" oda verecek tabi. Sonra elinin icine yuzugu gom sonra gul yapragini patlat yuzugu at suratina allah belani versin de ben nereden geldim buraya de. Yapma kardesim yasin genc bak 5 yila kalmaz buralara gelirsin
23 yaşında ne evliliği yahu , senin yaşında evlenen erkeklerin gözü dışarıda kalıyor , 30 dan sonra neler kaçırdıklarını farkedip aldatmaya başlıyorlar , otur oturduğun yerde
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben onu candan öte seviyorum gelip geçici bişey değil bu ben onu 8 senedir seviyorum
Evlende bence düğün yapma en fazla 5 saatlik şeye dünya kadar para vericen alt tarafı evlendiğini kutluyorsun o kadar ben hesapladım herşeyi kendim için kına düğün falan hepsi 150.000 tlye geliyor yengeyi tatile falan götür hem daha az para harcarsın ve yemeğin içine falan yüzük koyma normal teklif et
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Istanbuldaysan boğaza götür yemek yedir sonra ayrılmak istiyorum de çık dışarı bir şok yaşasın arabadan veya işte nereye koyduysan yüzüğü kap gel sonra o şokta olacak hem sana olan aşkını bir defa daha görmüş olursun hemde ona küçük bir şokla mutluluk yaşatırsın
Hayir bence onu yapma çok klasiklesti artık. beraber korku evine gidin sonra korku evindeki 1 odayı size ayarlasinlar orda evlilik teklifi et balonlar falan filan sonra tüm korku evi calisanlari yanınıza gelsin sizi alkislasin djdkkkd
Lunaparkta evlenme teklifi çok güzel olur 😂 dönme dolapsiz em tepedeysen dursun ve yüzüğü çıkar güzel bir konuşma yap ve benimle evlenir misin de 😂 o ara o evet deyince havai fişekler patlasın 😂 nasıl ama 😂
Sinemaya gotur yetkili kisiyle görüş falan ayarla bir şekilde filmin sonunda ekrana resimleriniz gelsin duygusal konuşma ve evlilik teklifi ettiğin video açılsın videonun bitmesine yakın diz çöküp yüzüğü çıkar teklifini et
Bence akşama doğru havanın kızıllığında deniz kenarında edebilirsin kumların üstüne güller ve mumlarla kalp şekli yapıp onun içinde diz çöküp edebilirsin mesela
Bence içimden geldi sana hediye aldım de büyük kalpten bir kutu nun içine en sevdiği çikolataları doldur ama en altta yüzük olsun kırmızı kutusunda hem istediğin gibi şaşırır hem mutlu olur
Ya bence o yemeğe vs. koyma çok absürt , Yemeğe falan çıkarabilirsin ya da herhangi güzel bir mekanda kendin teklif edebilirsin daha romantik ve mantıklı
Ne kadar kötüsünüz 😂 çocuk heves etmiş, bırakın teklifini etsin. Sevenler kavuşsun 🤗 Fikir vermem için bütçe ve nerede kaldığını bilmeliyim :) İstanbul'da boğaza ismini yazdırabilirsin mesela
Bak öyle çılgın bir fikrim var ki şok olucaksın Sakın yapma olum kafayı mı yedin çevrende hiç kötü evlilik olan yakınların yok mu nasıl bu kadar umutlusunuz
Direk evlenme teklifi et. Samimi olsun. Öyle klasik numaralara gerek yok bence. Diz çökme, ekmeğin içine koyma, yiyeceğin, içeceğin içine atma falan artık eskidi
Yemeğin içine yüzük koymak riskli bence sonu hastanede bitebilir 😅 En iyisi en temizinden kutusuyla beraber yüzüğü uzatıp teklif etmek
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sahile götür havai fişeklerle benimle evlenir misin yazsın sonradan o sırada herkes size bakıcak alkışlar falan kız havai fişeklere bakarken sende yere diz çöküp güzel bir dize söyle de hayalimdeki teklif aw yapmalısın bunu yüzüğü de baget al fav❤️
Olum git yuzune karsi de boyle bos beles entrikalara girme deymez. Al bir yuzuk bir manzara tepesinde bir sahilde tut elinden isigin altinda kucuk bir pasta eslik edecek sekilde et teklifini
yemeğe koymak gibi riskli işleri böyle özel zamanlar için tavsye etmem. boğazına falan kaçar Allah korusun :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Son zamanlarda tv lerde bir pırlanta markası reklamı var. Çok omik aynı zamanda da çok ironik bir reklam. Erkek ne yapmaya kalksa kadın önceden söylüyor falan. İçinde yemeğe-suya yüzük atma da var. İzle istersen.
yemekte pek hoş olmaz bence onun yerine sizin için özel olan bir cafeye veya bir yere pankart açtırıp oraya gittiğinde şaşırmasını sağlayabilirsin her kız önünde diz çöküp sevdiğinin gözlerinin içine bakarak teklif eden bir erkeği hak eder bence
Yemeğin içine koyma çok klişe. Bence hiç beklemediği bir anda teklifini yap öyle özel şeyler hazırlamaya gerek yok ki böyle anlar için önemli o anı yaşamak, mutlu olmak ve unutulmaz kılmak.
En İyi Cevaplar