Evlenip bir yuva kurmak istiyorum artik. Ama çevremde bunu hakadecek kimse yok. Sosyal medya tanışması dışında ne önerirsiniz
2 ay
Evlenmek istiyorum ne önerirsiniz?

Yeni bir çevre edin. Başka yerlere git yeni hobiler edin ne bileyim sevdiğin veya merak ettiğin bir aktivite ile ilgili bir kursa git yeni insanlarla tanış
Haklısın
Görüş
19Görüş
Sosyal olmak en mantiklisi daha fazla insanlarla tanismak, hobi edinmek edindigin hobi sayesinde yeni insanlarla tanisirsin ve zevkleriniz asagi yukari ayni olur.
Ne gibi hobi misal
onu ben nerden biliyim neye ilgi duyuyorsan o konu ile ilgili bir hobi edinebilirsin hobi sayesinde bir sürü insanla tanisiyorsun. Mesela ben hobim arabalar ve araba bulusmalarina gidiyorum orada Kadin, Erkek bir sürü insanla tanisiyorum halen cok samimi olarak görüstüklerim var. Arkdasim hobi olarak okculuk yapiyor ve eventlere gidiyor kiz arkdasi ile bu eventlerin birinde tanisti.
Görücü usulu arkadaş ayarlaması akraba tavsiyesi falan filan işte
Bişey öneremiyoruz ne yazıkki. Sakin güleryüzlü tatlı dilli biri olarak dolaş
Öyleyim zaten ama nafile 😃
:) iyi biri çıkar panik yapma :) kaç yaşındasın?
sana vericeeem tek akıl aklın warsa tek takıl boş ver 100 gr sosis için koca bir öküzü çekme 😂😂
Görücü bul diyecek millet de o da olmaz en doğru yol yine sosyal medya
Ortak bir alan yoksa zor hobi iş gibi gibi gibi
Artık her şey digitalleşti yani yeni dönemde yeni insanlarla tanışmak zor sanalın da reelin de iyisi var kötüsü var insanlara karşı ön yargılı olmamak lazım.
maalesef sanaldan görüştüğüm bir kaç kişi oldu ama bir halta yaramafilad
kimin neyi hakkettiğine kendi açından karar veremezsin. sende başkalarını haketmiyorsundur.
Haklısın benim hakedecegim ve onun beni hakedecek birini diyorum
Ben de ciddi birilerini arıyorum amma etrafimda sevgimi guvenimi sadakatimi hakedecek birini bulamıyorum
Duruts bırısı bulman gerekir ama zor Bi durum ya Valla bulursan nasip dersin
vardır illa sizin oralarda da gelenin niyetinin belli olduğu mantralı mekanlar, insanların birbiriyle tanışması için. denenebilir bence.
Etrafta tanıdık falan yok mu?
ne yaparsan yap emin olmadan yapma :D
Eminim kendimden zaten
hayır ya seçtiğin kişiden emin ol :D
Onda emin olamadığım için bir sonuca varamiyiruz zateb
Birlikte düşünebiliriz
Bende evlenmek istiyorum ekle konusalim
Buluruz kanka yaz özelliklerini
sosyal ortamlara gitmelisin
Akrabalardan destek onlar bulurlar 😂
Uzak kalsın onlar 😂
Nasıl bir evlilik istiyorsun