Kayınvalidem beni rezil rüsva etti?

Eşimle gece saat 2.30 civarı falan tartışıyorduk neyse bu tabii kavgaya döndü eşim beni dövmeye kalktı bende o esnada kolunu falan ısırmışım biz kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz neyse kaynanan ve kayınpederim çıktı geldiler neyse kaynanam üstüme saldırdı beni dövmeye kalktı nasıl dolduruyor ama eşimi görmeniz lazım Ben sana demedim mi bundan sana karı olmaz işte bu o***** senin çocuğun bile başkasından filan bir sürü şey söyledi, çocuğum tabikide eşimden!!! Böyle bir şerefsizlik asla yapmadim, yapmamda ama kayınvalidem her zaman beni kıskandı, daha ben hamileyken akrabaları arayıp çocuk başkasından dedi eşimle ayrılmam icin neyse, Ben de bak biz karı kocayız bugün iyi oluruz yarın sen bizim de kötü olursun sus anne dedim aramıza girme dedim bana vurmaya kalktı o gece bana neler söyledi mahalle ayağa kalktı resmen beni göndermeye çalıştılar evden Ben de zaten eşyalarımı hazırlamıştım çocuğumu da alıp gidecektim ki eşim ağladı neden benim çocuğumdan ayırıyorsun falan filan dedi neyse kayınpederim taksiyi çağırmıştı zaten dünden meraklı beni göndermek için, eşim kolumdan tuttu odaya götürdü kayınpederimi de dışarıya çıkarttı kapıyı kitledi bizi göndermedi neyse sabah oldu eşim işe gitti kaynanam gelip kapıyı çaldı banaopiç oğlunu da al çık git evimden o arkadaşım oğlunu da al çık git evimden dedi, bu arada oğlum daha 8 aylık ama görseniz nasıl bağırıyor bütün mahalle ayağa kalktı çocuğum günlerce uyuyamadı bu olayın üstünden 4 gün geçti neyse bunları yaptığı gün yukarıya çıkıp elektriği kapattı oğlumla biz evde elektriksiz kaldık görseniz oğlum nasıl ağlıyor evde bana söylemediğini bırakmıyor O da yukarıda bana neler söylüyor yukarıdan aşağıya vuruyor zıplıyor evden çıkıp gidelim diye bana iftira atıyor sen hırsızsın diyor, s ki ben eşim ceketinin cebinden bişi istediği zaman elimi cebine atmayip ceketini götüren insanim! yollusun diyor bana nasıl bağırıyor seni sokağa çıkamaz hale getirilen diyor Ben de en son camı açtım dayanamadım tükürdüm dedim ki senin dedim hiç mi namusun şerefin yok şerefsiz dedim senin dedim namusun şerefin olsa dedim bize dedim bunları yapmazsın, ben senin gelininin namussunuzum şerefsiz dedimm neyse ertesi gün de aynısını yaptı artık eşim çıktı geldi işyerinden yukarıya çıktı annesine bir şeyler söyledi ama bunlar benim öfkemi dindirmiyor siz olsanız ne yapardınız Allah rızası için bana doğruyu söyleyin! Kocama çocuk senden değil dediğinde bile kocam ağzını açmıyor annesine karsi bakın ben kötü bir insan değilim inanın aşağıda pişiriyor yukarıya veriyordum eşimin tatil günlerinde bile sırf onlar mutlu olsunlar diye yukarıya çıkıp hep birlikte geçiriyordum tatilini, evime geldikleri zaman çay koymadan yemek yemeden göndermiyordm annesi ile küs olduğum zaman bile eşime git anneni gördü yordum anneler günü'nde ara diyordum İnanın ben kötü bir insan değilm bunları hak edecek bir şey yapmadım lütfen bana samimi cevap verin elinizi vicdanınıza koyun siz erkek olsanız karınıza bunları yaptırır msnz
Kayınvalidem beni rezil rüsva etti?