AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
Benim annem ve babam gibisiniz. Ben küçükken hiç anlaşamazlardı. Belki annem atlatmıştır ama babanın bıraktığı bir iz vardır ya saçma sapan şeylerden kaşınır durur. Annem babamdan ayrıldığında liseyi bitirmemiş bir kadın olarak çabaladı ve bugün eskisinden daha sağlıklıyız. Bebeğin ve kendine değer veriyorsan gerisi sana kalmış sadece yazmak istedim
Etraftakiler Sizin mutluluğunuzu kıskanıyor. Size tavsiyem kimsenin menfi yorumlarına uyup da evinizin huzuruna kaçırmalarına izin vermeyin.. Eşinizin ve ailenizin kıymetini bilin..
eşinizi tatlı dille ikna edin. Eminim ki bunu başarırsınız..
Olayın baslangici nasil oldu tanışma evresi falan. Yani şunu demek istiyorum hakkaten bu elektronik ürüne, karpuza benzetiyorlar ya meger haklilarmis. Carsidan aldığım karpuzu evde kestim kelek çıktı
Eşiniz fiziğiyle gündeme gelmek istemiyordur belki...
Adamı sen giydir
Benim hatun öyle yapıyor
Dışarı mı çıkıyoruz, kendi giydiklerine uygun kıyafetleri verir giyerim
Aramız iyi değil boşanmaya kalktık bir kaç sefer aileler yüzünden durduk. Konuşmuyoruz çok bir yere de gittiğimiz yok ki giydireyim
Bebek de varmış
Bu yüzden kavgaya gerek yok
Konuşun halledin
Çocuk için evli kalınmaz kendine yazık ediyorsun. Çocuğun büyümesini bekleme hiç boşuna sonuç olarak anne baba olmak başka eş olmak başka...
Ailem karşı çıkıyor bosanirsam yanlarina gitmemi istiyorlar. Ama ben çalışıp kendim yasamak istiyorum kızımla
Büyümesini beklemen zaman kaybı. Ayrılsan bile baba mecbur çocuğun ihtiyacını karşılamak zorunda bakıcı tutarsınız
Umarım senin gibi yaşlarda bir karım olur ben bir ilişki yaşamadan bu yaşa gelince kızda kız olsun diyorum ve evleneceğim kadın genç olmasını istiyorum
Kizda kiz olsunmu aynaya bakiyonmuda citir ariyorsun
@uyytgfffff seninkide laf değil lafın os. ruğu bakmasa neden istesin genç birini kendine güveni varki kendine istiyor bunu anlamak için müneccim b. ku yemeye gerek yok kullandığı araç ve giyindiği pantolonun rengi ve estetiği bas bas bağrıyor her şeyi özetliyor sende kalkmış aynaya bakıyon mu diyon sen gözüne gözlük tak bence😂😂
Evlenmeseydin gözlerin nereye bakıyordu 30unda adamla evlenirken. Yaş farkının ileride sorun çıkaracağı belli.. Onun bunun lafınada çok bakıyorsan işte böyle oluyor. Ne insanlar var bakımlı temiz, ama içleri çürük.
Böyle dedin aklıma bir kari koca geldi. Adam da boyle bakimsiz falan, kadin 2 çocuk annesi inşaat müh. ama bakımlı. Arkadaş ışte diyor bu kadın bunu nasıl aldı diye
Değişmez kanımca eşin
Abicim onunla evlenmeden düşünüp anlayacaksın bunları. Onun huyu bu çocuk için devam etme ayrıl bak hayatına. İçi boş evlilik çocuğa fayda değil zarar verir
Seninde hoşuna giden yerleri var sanki 😋😁 oldukça haklısın erkek bakımlı olmalı. Eşini bebek gibi sevip... dikkat etmeli kısaca ❤️
yani tersi durum olsa erkek 5 dakika durmaz aldatır haklısın yani özelikle o diş konusunda
Hemen erkek aldatır, o durumda sen de aldatmaya hak kazandın demeye getiriyorsun öyle mi? Hayatına soktuğun erkekler kalitesizse bunda tanımadığın diğer erkeklerin bir suçu yok.
Yaa ne işin var abin yaşındaki 11 yaş büyük birisi ile bence pisikolojık destek al burdakıler eksikliğinden faydalanmaya çalışabilirler üzüldüm ama son pişmanlık fayda etmez krndinden yaşça büyükle evlenırsen durum bu olur yarın doyuramıyo yapmıyo dersın
.
Evet bu kadınların bir çoğu için öyle.
Ama konuşun, mutlaka sorunlarınızı çözersiniz.
.
Yani kendine bakman guzel esinin kendine olan bakimsizligi kadersizlik olmazsa yolunu ayir derin daha cok gencsin
Çok genç yaşta evlenmenin zararları :( ama haklısın tabi, bence sakin davran, çok üstüne gitmeden göster tavrını, yoksa inadına daha ters davranabilir. O da anlasın kendinde problem olduğunu
Kocana şart koş. Bakım yapmazsa sende bakım yapmayacağını söyle. Bıyık falan hiçbirini almayacağını söyle. Bak sonra değişime
Evden uzaklaş annemgile git baktın peşinden gelmiyor kendisini değiştirmiyor güzel bir konuşma yap öncesi tabi, sakın çocuk yapmaaaaaaa
Resmen seninle çoğalmak için evlenmiş, üredikten sonra da sallamış. Eeee boşuna demiyoruz kendinizden 10 yaş büyük heriflerle evlenmeyin diye... :D
bence daha iyi kadın avantajlı oluyo yaşıtının gözü küçüklerde olur babanne gibi konuştum sanırım
Sanırım biraz öyle konuştun 😀
tüh neyse :D
Sorun yok, bu senin düşüncen. Saygi duyarim... 😀
Ama eşin neden senin sözünü dinlemiyor ve kıyafetlerı yokmuş gibi nasıl giyer ve sen guzel gencsın sana gore hareket etmeli
Annemle babamda aynen böyle görünüyor, olmaz anam değiştiremezsin. Huy neyse öyle kalıyor
Al bütün kıyafetlerini çöpe at saçınıda uyurken makasla kes mecbur olur kestirir.
Gencecik kız iken amca diyeceğin adamı alırsan bu olur bacım
Bakım değil de olması gerektiği gibi olsa yine yetecektir. Şu sıra kafasında başka problemler olabilir mi?
Malesef bir kadın için çok üzücü bir durum, daha önce de böylemiydi yoksa sonradan mı böyle oldu?
Baştan tanımadan mı evlendin insanın canı çıkar huyu çıkmaz. Virden böyle olduysa aklının icinde rahatsız rden bir şeyler vardır sorun yaşıyordur toparlanması gereklidir
Acik acik konus. aynen bu yazdiklarini kendisine soyle. baba kiz gibi geziyoruz de
Desene sen milletin lafina baktin ya balvim birak sunlari be mutlu bir hayatsiniz varsa bir gomlek ceket sorun olmaen
23,34 yaş farkından sonrasını okumadım. gerek duymadım
Ya oda kötü insan eşinin sevdiğinin yanında güzel gözükmesini ister güzel kokmasını ister falan.
Bence yaş farkı 5 geçmemeli en fazla 5 olmalı çünkü belli bir yaştan sonra bir taraf öksüz gibi kalır
zor kendısıne cekı duzen vermesı gerekır ben utanırım sahsen.
Eşinle ne kadar evlisiniz?
Nasıl tanıştınız ve evlendiniz?
Kıskandırmaya çalış. kızdığı zamanda senden hayır yok napıyım de 😁
Kıskanıyor ben çok bakimliyim niye makyaj yapiyosun niye süsleniyorsun vs diyip duruyotdu
Konusmak ister misin
@Muratçakı67 hayir
Neden
Kıskandığında sen ima etsen belki kendine çeki düzen verir. sen bakımsızsın diye bende olamam. erkeklerin ilgisini çekmek güzel sen göstermiyosan ben ne yapabilirim de. biraz sinir edip senle ilgilenmeye ve bakımlı olmaya başlar 😉
Deneyecegim
Eğerki hiç tepki vermiyosa artık evliliğiniz için çaba harcamıyo bitsin diye uğraşıyo demektir
Kabullenemeyecektiysen ne diye evlendin. Anlamayi deneyebilirsin belki de sorun sendedir
Belki ilk başta bu şekilde göstermedi kendine evlendikten sonra maskesini çıkarttı bence vehleten söylenmiş yorumda bulundunuz
Arada 11 yas var kardeşim sorun olmasi gayet dogal biri hayatinin baharinda diğeri ise bosvermislik kismina yaklaşmış veya gelmiş. Birinin ayakları yere basmazken digeri yere saglam basmakta. Uyumsuzluk olmasi normal degil mi 🤔
Bu da mantıklı ama arada 11 yaş var dediğin gibi adamın daha olgun düşünüp hoşgörülü davranması gerekir bencil bir kişinin de ikiyüzlü olması muhtemel...
Kocadan kaçarsan kendine bakmaz ki kaldıki 34 sanki yaşlı diyosun 65 yaşa kadar sıkıntı olmaz sende o zaman 50 yi geçersin adamın kalıbına tüküreyim biraz fır döndürecekli o zaman üstü başı zaten temiz gelir sana
Tüm düşüncelerimi paylaşmak isterdim ama burası biraz uygunsuz olur :) çünkü eşin için nor al yorumlarım olmaz :) ulaşırsan bana görüşürüz
Nerede bir tuhaf garip tip var mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz sonra da şikayet siçiyorsun...
Verilen cevaplara baktım biraz, umarım dikkate almıyorsundur.
Eşinle alışverişe çıkınca ona yön ver akıl ver sana bu çok yakışır filan diyebilirsin
Arada bu kadar yas farki olmasina ragmen evlenirken nerdeydi aklin
Evlenirken yaş farkı iyiyi de şimdi mi sorun sen onu öyle kabul edip evlenmişsin o seni değiştirmeye çalışsa daha az bakımlı ol dese hoşuna mı gider evlenmeseydin çocuk yaşta aklın yok muydu senin
Boşa gitsin. Geleceğini karartma. Çocuğun için de daha iyi olur
Aranızdaki yaş farkını bahane edip kusur arıyorsunuz eşinizde eğer trok soru değilse.
kadın bakımlı olmasa aldatılıyor ama ön dişi çıkmış halde gezliir mi hugo gibi
Kiminin eline geçmez kimi de kıymet bilmez. Çok usteleme sen de
Kocanla konuşup bunun böyle olmayacağını kendinin ondan bu tutumu yüzünden soğuduğunu söyle anlat güzel şekilde eğer anlamazsa tercih senin
kızım o kadar yaşa rağmen evlenmen hata zaten ahh ahh
Akıllı adam olsa karım genç karımın mutluluğu için herşeyi yapayım der ama hakikaten çok tuhafmış
Allah kolaylık versin o daha iflah olmaz böyle geldi böyle gider
Bu adam sana göre değil, tabii böyle biriyle uzun süre devam edebilirmisin karar senin?
Olan olmuş artik yapicak şey yanlışları duzeltmek. Konusmayi denedin mi hiç
Saçma. Eşin o senin. Onu tanıman lazm. Ve bir evlilik bir çocuk için süremez. O bir bayan sonuçta. Onun da bir gururu var. Bence senin bu yayınladığını görse bitirir zatwn
O bir erkek * yanlış yazdm ühü
Hacı bosver sen ustune duseni yapmissin cocugun icin yasamini surdur eksigin olmasin da fazla dert etmee aman sen kendini yipratacagina birak o dusunsun
tovbe estf kocanı niye ifasaliyon içinden gelmiyor adamın demekki bıkmış hayattan
Birşey soracağım ayıp olmazsa bu adamla nasıl cinsel ilişkiye girdin madem bu kadar pasaklı biride?
Yoksa sonradan mı böyle oldu?
Bunlar bahane sen kocanı sevmiyorsun, yaş farkı zaten çok önceden dusunmeliydin.
E kizim amcan yasinda adamla evlenirsen bunlar olur elbet
Maddi durumunuz nasıl 2. si nasıl evlendiniz severekmi görücümü?
Severek ama şu an hiç sevmiyorum bir kaç kere boşanmaya kalktık aileler sağolsun. Maddi durumumuz çok çok iyi değil 2700 maaş ama şu an yeni ise başladı oradan 5000 alacak . Herşeye para bulur bos yere kıyafete de bulsun bana 1 kuruş verdiği yok
Konusmak ister misin eşinin vermediklerini vermeye hazırım sana
@Muratçakı67 mal mal konuşma
Olgun seven ergenler toplanın buraya bakın bir
Olgun seven erkeklermi
@alpkra94 ergenler
Doğru seven ergen sayısı fazla
@alpkra94 uzaktan davulun sesi çok hoş gelir
Nedeb öyle dedin bende güzel bir durum
Nap biliyormsn sende onun gibi yap bakımsız yanina git kokarca ol iyice enin sonunda oda sorun edicek... esin kendini bu şekilde beğeniyor galiba anladigima gore onun özgüvenini düşür bunu dene basarili :)