AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
boşanın bence size yakışan birisiyle evlenin, bu kadar yaş farkı olan evlilikler normal değil zaten arada kuşak farkı var.
Gider kendinden 10yas buyuge kendini verirsen ne bekliyosun 😏
34 yaş yaşlı değil ki bak tarkana 47 yaşında taş gibi :) dişleri lamineymiş galiba ahaha
@ladybird006 😒😅😅
Gerçekten kadın erkek fark etmez bu şekilde evlenince salanlardan nefret ediyorum
Sanane dediyse o iş bitmiş! Psikoöojisini bozan başka etkenler var mı
Affet ama öküz öküzdür ne yapsan zordur onun için ve en nefret ettiğim insan tipidir pis olmak. Devamlı ikaz etcena artık.
İç çekerek okudum. Bize de senin tam tersin olanlar denk geliyor hep. Kıskandır da belki düzelir
Ben çok özen gösteririm kendime istiyorum ki yanıma yakışsın
Benimki bakmıyordu kendine. Bir kaç yalanını da yakaladım, boşandım. Umrumda değil. Kıskandır biraz sen de, sevgi var mı aranızda?
Hiiç bir sevgi vs birşey yok ayrı da yatıyoruz ben onu sevmiyorum soğudum bosanacagim bebek kucu k diye bekliyorum
Anladım benim gibisin yani, ben zorla evlenmiştim. Sonradan kurtuldum, sen de kurtulursun umarım. Sevmiyorsun madem ki. Bebeğin kaç yaşında?
birbirinize saygınız olsun gerisi gelir peki başka sorunlarınız var mı dövme sövme felan gibi istersen özelden yazabilirsin
Kocan çok mu büyük duruyor? Bende 24 yaşındayım sevgilim 35 yaşında ama herkes çok yakıştırıyor
Söyle açıkça hakediyor ya da iyice uzak dur kendine gelsin.
Aşık olarak mı evlendiniz? Önceki hali nasıldı eşinizin?
Bazı erkekler elindekini kaybetmeden kıymetini anlamiyo düzelmiyorlar boşuna ugrasma
Evlendiğiniz gün adamın yaşını başını biliyordun.. yapacak birşey yok :)
Gecmis olsun üstüne soguk bir bardak su ic. Duzeltemezsin.
Herşey teşvik ile ilgilidir. Tevşik edecek noktasını bulmalısın.
Bu siteye girdikten sonra çok ilginç evlilikler olduğunu farkettim 😄evlilikten soğudum valla
Yedisinde neyse yetmişinde o com uğraşırsın canım zor işin.
Grev var mı peki? Biraz greve git kendini düzeltmessen yok sana bişey de
Yavaş yavaş değiştir adamı. Birden değişmez alışkanlıkları
Şu an nasılsın hala burdamısın aen bizi tarif etmişsin
kocanı elinde tutmak senin elinde yuvayı dişi kuş yapar kocanın ilgisini çek sevdiği konular hakkında konuş kendine seksi çamaşırlar ve kıyafetler al evde kocan için giyin
Evlilikten soguyorum yemin ederim. Bu tur durumlari okuyunca 😑
Evlenmeden önce ne kadar süre birlikteydiniz ya da birbirinizi çok iyi tanıyor muydunuz?
boşver başkalarının ne dediğine kendi hayatınıza bakın başkaları içinde kendinizi üzmeyin
eee senin suçun neden sen 11 yaş büyük biriyle evleniyorsun memlekette adam mı kalmadı
madem buyuk biriyle evlendin katlanmak zorundasin
Durucu degilsin ilk fırsatta yakarsın adamın canını. Boşan öyle yap meslegini bnce zarar verme artık
Bazı insanlarda üşengeçlik, bitkinlik oluyor maalesef ondandır.
Hergun sen ustune basina giyecegini ayarlamiyormusun?
Sen milletin lafına işine geliyor diye bakıyorsun galiba
Boyle kabul edecek ömür boyu devam edeceksin bunu evlenmeden önce düşünecektin
Sevmeden evlendin heralde. Başka açıklaması yok bunun
Beğenmediğin eşyayı st birakma evde oldumu. sende ona karşı biraz pis ol bakım ne olucak kötü kök tüyleri alma bir görsün
Tövbe estağfurullah dede kazağı pantolonu 😂 ya Kusura bakma çok komik yazmışsın bir insan öyle alismissa öyle devam eder
Konuşsanda boş belli ki öncelikle kendisinin istemesi gerek. Sen de onu öyle kabulleneceksin başka ne yapabilirsin ki değişmek istemiyorsa kendisi bunu zorla yaptırmazsın ona.
Birde bunu ondan dinlemek lazım neden erken yaşta evlendin sevdin mi yoksa görücü usulü mü
Güldüm önce kusura bakma tanışma evresinde nasıl sayın öküz
15 yıl sonrranizi dusunemiyorum bile evlenmeden önce de boylemiydi
Eşin kurnazlık yapıp kendinden yaşca biriyle evlenmiş ama akıl edememiş yarın öbür bunun sonu farklı olabilir.
Yaşca küçük*
ayrıl bebeği de düşünme zaten nolucak ya da ayrılmayacksan tehdit et falan sizin cinsel hayatınız da yoktur şimdi belki de seni aldatıyordur
Her yerde sen cikiyon Felâket tellalı gibisin bir tane normal yorumuna denk gelmedim ;))
@siya21 fnkşadngpsdıhıpfphgpsıfbngısg
Kız baba gidi durduğunuzu yeni mi anladın arada 11 yaş var evlenmeyeydin tabi memur falan dır
Benim görüşüm sen çare senin de bakımsız hatta eşinden fazla bakımsız bir kaç gün dene anlarsa seni o zaman anlar inş düzelir... saglicakla
Evlenirken bilmyomuydun ya sanki birden degisti neyse mal meydandaydi evlenmeseydin
Evlilik çocuk için sürdürülmez eğer mutsuzsan eşinle konuşmalısın ne olursa olsun
Sen bakimlisin diye onun da mi bakimli olmasi gerekiyor? Bence pek takma bu tur şeyleri ☺️
Kendini senden soğutmaya çalışıyor olabilir oturup etraflıca konuşmalısınız
Baba kız benzetmesi yapmışlar sende buna takılmışsın
Bence sende evde pasaklı gez ona süslenme kendi gibi bir tepki aldığında belki değişir
Erkeklerde iş genelde öyle olmuyor bakıyorlar kız pasaklı hemen boşuyorlar
Valla hiç bilemedim böyle kişilerler uğraşmak zor
Bakımsız erkekte çok itici ya değişmez de
Bır erkek bır bayan kadar bakımlı olması zor ama yınede bakım sart tabı
Yakında eşimi aldattim ne yapayım diye sorarsin burda pisss zilli
Bence al karşına konuş
Boş zamanı buna harcama sana yazan eden çoktur kesin
Trol mü gerçek mi şaştım kaldım cevap yazamadım
Gerçek
Eşinin bu rahatlığının sebebi ne peki? ya da evlenirken de böyle değil miydi?
Aranızda nesil farkı var neden evlendin
O nasıl nick yahu 😁
nesil ne alaka tam bir saçı uzun aklı kısa kız yorumu. ben de 33 yaşındayım ama giyimime tarzıma çok dikkat ederim.
Zırvalama istersen ne nesil farkı adam 34 yaşında 70 değil kore gazisimi bu mk nesil farkı var diyorsun😂😂
11 yaş nesil farkıdır 34 yaşında bir kadınla 23 yaşında bir erkek evlense annen yaşında kadınla ne evlendin dersiniz 23 yaşındaki bir kadının 34 yaşında ki bir adamın kafasına erismesi ona hitap etmesi bana göre mümkün değildir süpyancılıktır bu baska hic bisey değil ayrıca bu yorumuma 30 yaş üstü amcalarin tepki vermeside ne derece süpyancı oldugunuzu gosteriyor kudurun.
Söyle ona bunlarin hepsini
Evlenirken böyle değil miydi sonradan mı değişti?
Siz evlenmeden öncede bakımsızmıydı
Bu kadar değildi
Erkeğin bakımsız dolaşması o kişinin kendine özgü huyudur, biri beni giydirsin biri benimle ilgilensin beynini taşıyor olabilir, karşılıklı konuşun şikayetinizi kendine çeki düzen vermesi gerektiğini söyleyin
Uzaklaştır kendini isteklerini yaptır.
Erken koyvermiş bu yaşta
Sen onun bir adım atmasını bekleme belliki adam boşlamış kendini alışverişe çık yaşına uygun kıyafetler al belki senin bu çabanı görünce çeki düzen verir toparlanır✌
11 yaş biraz fazla olmuş
Yorumları okuyunca ben sinir oldum vallahi