Sevgilim Kova burcu ben Aslan burcuyum. Fotoğrafları silmiş beni engellemiş. Sizce Bir Kova burcu erkeği geri döner mi?

Bir keresinde her ne kadar kıyaslama yaptığımı düşünmesem 6 ay bunun lafını yapınca artık lanet olsun sende beni bişeyle kıyasla kapansın gitsin o da tuttu demesin mi "eski sevgilim senden daha zayıf ve güzeldi." Benim kilomu ne kadar çok kafama taktığım bildiği halde beni en açık yaramdan vurdu halbuki biz mertle ilk sevgili olduğumuzda bana 4 ay müsaade et ben bir zayıflayayım sonra buluşalım dedim ama tabii merte zayıflayayım demedim başka bahaneler ürettim ama ugur demişti ona bende ne olucaksa olsun begenmezse beğenmesi diyip Samandıra otogarda ilk kez bir ara geldik 5 dk buluşup ayrıldık öyle sevgili olduk. Ben bu lafı bile hazmettim. Ben onu kıyasladığım konuda şeymişti "bak Kaan ve Elif ne güzel birbirlerini kısıtlamıyorlar neden sen beni kısıtlıyorsun benim eski konuştuklarım beni asla kısıtlamadı" dedim buna vay efendim sen beni eski konuştuklarına kıyasladın deyip 6 ay beynimi sikti. Yeri geldi soğudum dedi yeri geldi şizofrensin vs birde aldatıcı ithamlarda bulundu ama ben seviyorum onu en son ayrılığımız 29 ekimde oldu ondan bu yana döner diye bekledim hala ama öğrendim ki damla adına 18 yaşında bir kızın tekiyle oturup konuşmuş ve buluşmuş. Evine çağırmış makarna yapmış. Bana da ilk kez makarna yapmıştı. Çok ağrıma gitti. Ailesine son barışmamızı söylemedi son ayrılığımız da bu İstanbul'a gidip geldi. Sonra beni evinin önünde it gibi sokağın ortasında terk etti neymiş ben onun ailesine yalan söyleyemeye değecek bir kız değilmişim. Ondan sonra damla olayı oldu işte çok ağrıma gitti onca lafını yuttum fotoğraflarımızı bile silmiş beni engelledi her yerden 2 gün önce gece dayanamayıp kapısına dayandım özür diledim barışalım dedim sarıldım o da sarıldı ama olmadı. Ben ayrıldığımız dan beri onun yasını tutup bir erkekle buluşmazken bu onu da yaptığı halde ben yine bana dönsün istedim çok sevdim ve seviyorum. Sizce bunca olaydan sonra bizden tekrar olur mu bugün 1 ay 10 gün oldu. Hayır yani buluştuğu kızda kendisinden 5 yaş küçük. Katlanamıyorum ya. Atlatamıyorum. 😭😭
Sevgilim Kova burcu ben Aslan burcuyum. Fotoğrafları silmiş beni engellemiş. Sizce Bir Kova burcu erkeği geri döner mi?