Güncellemeler
1 yıl
Sevdiğimi bitiyor ama dönmüyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendi giderse dönmez. Sepetlenirse intikam için dönmek isteyebilir.
Niye
Tükürdüğünü yalamaz bir aslan. Sen yazarsan ama sıcak davranabilir.
Valla kaç defa yazdımda yok uzun uzun yazmıştım ondanmı ne kısamı yazmam gerekiyordu
Aman nebilim zoruda sevıyolarmış
Bende aslanım yani öyle kimseye döndüğüm olmadı.
Demekki sevmemişsin aşko nebilim aklındayım biliyor sevdiğimi dönmuyor etmıyor
Harbi bak sevsem dönerdim ksjsjsj
Hee işte aşko aklındayın laflar çarpıtıyor nolacak böyle
Ya biraz zaman geçsin yazar. Benim eski manita da aslandı. Yani çok kez barışmak için uğraştı ama yanlışları fazlaydı. Affedemedim.
Ne zaman sonra döndü
1 buçuk sene dönmedi çünkü napıcam bilmıyorum
Aşkım ben onu engellemiştim. Farklı hesaplardan sürekli ulaşmaya çalışıyordu. Sonra beni kendime halime bıraktı.
O çok uzun bir süre. Umudu kesmelisin.
O da Benı engelledi heryerden😂😂😂😂😂😂😂
Heee benim gibiymiş o da kfkddk
Ya ben normalde kimseyi kolay kolay engellemem. Fakat ısrarcı bir tavır olursa, saygısızlık, halsizlik yapılırsa engellerim. Boş konuşmaya tahammülüm yok kdkkd
Asko valla sövüyodum zoruna gidiyordu 😂😂😂😂
Allah seni kahretmeye, hak etmişsin kdkdjsj
Ama napımya istemıyom dıyor gözlerıyle niye umut verıyor tepemin tasını attırıyor bi çocuğa şey demiş hem sevıyor hem sövuyor demiş
Aslan çok sevdiği için çok da kırılır, canı yanar. Aslında öfkesinde sevgisi gizlidir. Bil ki sana ne kadar çok öfkeniyor o ayarda da seviyor demektir. Sıradan biri anasına sövse inan umursamaz, aman der. Sen mal desen dünyaları yıkar. Çünkü sen onun için farklısın.
Gitmiş bide benim bölümden bi kızla konuşmuş bana nispet yapar gibi hareket sergiliyordu bu olayı bilmeden önce konuştuğum var dıye hava atıyordu inş ayrılırsın inş mutlu olmazsın etmezsin dağ ayısı taş kalpli falan dediydim benım sinirini gidip kızdan çıkarmış😂😂😂😂 kıza küfürü basıp engellemiş
Ondan sonra dedimki beni tercih ettiğin kızlarıda gördüm dedim onşaramı kendine layık göruyosun dedim onların peşine düşersin anca ananın karsınsına gelin diye çıkarırsın varoşları dedim Hyr kız yollu bide erkekler çok haşna fişne yapmış😂😂😂😂 kızla konuşurken küfürlü konuşuyordu bide
Dedim ya çocuğa şey demiş hem sevıyor hem sövuyor benım sinirimi görmüş çocuktanıkarcak ol az daha üstüne yürümüş😂😂😂😂😂
Kıza küfür basıyor edıyor ama okadar şey dedim ağzını bile açmadı Bıde küfür eden insan 😂😂😂
Bana bişey demeye kıyamıyordu
Ham kızlarla takılıyor, hem aklı sende? Bu ne lahana bu turşu derler adama 🤣
Bunun burçla alakası yok.
Akıllanmaz