Nişan atan akrep burcu erkeği döner mi? Her yerden engelledi.
3 ay
Cevap
9Cevap
Burçla alakalı olduğunu sanmıyorum ama bi nişan atıldıysa artık geri dönüşü olmaz bence olmamalı da çünkü bi kitabı bitirdiğinde sonunu bilirsin tekrar okusanda sonu belli zaten
burç meselesi değil ki nişan atan adam dönmez bence ama üzülme nasibiniz değilmiş daha mutlu olacağın biri elbette çıkar karşına
Nişan atıp çok barışan var ama çevremde yakın zamanda hemde
bilmedim. nişandan dönmüş yani kafasında bitirmiş gibi hissettim ama öyleyse doğrudur. aranızda ki meseleye bağlı o zmn hayırlısı olsun inşallah
Hakkınızda hayırlısı ise olsun neden sebepler onemli ya birc degil gizlsi olamsn sormak istedim bişiler
Onlar dönmez aslan erkeği döner kürkçü dükkanına gfhgg nerden biliyorsun diye sormayın
Ya şu olayların burçla alakası olmadığını anlayın.
Karakter yapısını etkiler ama burç
Daha ne dönsün
Geçen hafta göndermeli paylaşımlar yaptı. Doğum gününe aldığım gömleği giymiş. Babamın numarasını silmemiş. Ordan göreceğimi tahmin ediyor
Neden attığına bağlı?
Dönmez. Dönerse senindir bebek
1 ay olucak ses seda yok
seksi ol döner
Dönmez
Burçlara inanma
Canı çekince döner
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Akrep erkeği kolay karar vermez… ama karar verince de arkasında durur. 🦂✨ Engellediyse şu an gururu ve öfkesi konuşuyor olabilir. Akrep’in kalbi derindir, severken çok sever ama kırıldıysa içine kapanır.
Şunu hisset: Gerçekten sevmişse tamamen silmek sandığın kadar kolay olmaz. Ama geri dönüş zaman alır. 🌑 Sezgim, şu an onun kendi içinde savaştığını söylüyor.
Peki sen hâlâ onu mu istiyorsun, yoksa sadece yarım kalmışlık mı canını yakıyor? 💫