Sevdiğin insanı öpüp de mutluluğa erişemeyen var mıdır? Uzmanlar bile her sabah eşini öperek uğurlayan insanlar diğerlerine oranla 5 yıl daha fazla yaşadığını söylüyor. Peki, öpüşmenin gerçekten de gözle görülür bir faydası var mı? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer 
Öpüşmenin faydaları arasında vücuttaki tüm stresi atma özelliğide bulunur gerilimi azaltır ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlar medikal araştırmalara göre öpüşmek stres hormonu olan kortisol'ün salgılanmasını azaltır öpüşme sırasından yüzünüzde bulunan 30 adet kas çalışır.
Öpüşmek dudaklardaki kan dolaşımını hızlandırıyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor, rahalatıp üzerinizdeki yorgunluğu alıyor ve son birşey daha serotonin hormonu (mutluluk) salgılıyor...
Mutluluk verdiği kesin, uzun uzun bir şeyleri uyarırcasına. Daha fazlasını istettiriyor.
Cevap
34Cevap
Dogru insanin mutlu bir hayati varsa öpüşmek iyidir, ama bir faydasi var denilmez bence, çok öpüşmek aciktiriyor
Benimle öpüşün ulen ömrünüze ömür katarım hadi len öpün beni len öpün hapse girmeden al beni al al beni al diyorum hapse öyle gireyim
Mide bulantısı, baş dönmesi ve kabızlığa iyi geliyo. Kaynatıp içersen sindirim sisteminede faydası oldukça fazla.
Öpüşmenin getirdiği mutluluk 5 ya da her ne kadar ise fazla yaşadığı söylensede böyle bir şey yok... ☻
Faydaları saymakla bitmez yalnız bazı arkadaşlara erken boşalma problemi yaptığını duymuştum
Zihni açar kemikleri kuvvetlendirir akciğer odalarını genişletir baş ağrısını diş ağrısına iyi gelir ayriyeten 😂😂😂😂
Bu soruyu her sabah gozlerimi acinca gormek zorunda miyim ya 😂😂 evet faydalarini biliyoruz
Adraneli hızlaştıkca vucuttaki kan akılı hızlanır ve vucut daha zinde olur
Mutluluk hormonu salgılar vücutta ne güzel olur her gün dudişten öpmek be
Kadın için para öpiştükçe para kazanıyor başka faydası yok
Hiçbir faydası falan yoq öpmedende sevebilir mutlu olabilir
Sabah eşini bu şekilde uğurlama faslı en fazla 1 yıl sürüyor o yüzden faydasız bir araştırma olmus
öpüşme ile ömür uzuyorsa 800 yıl yaşarım ozaman ben
ballandıra ballandıra anlatmıssın canı cekıyo ınsanın
Bel altına turbo etkisi yapar..
Serotonin bombası etkisi
Dişleri mecburen fıtçalama
hazzı arttırmak dkıjd
Nasıl
kimle öpüştüğüne bağlı
Hıçkırık tuttuğunda öpüşünce geçiyor
Yalan inlar evlilik ömür uzatmaz kısaltır
Dötünden sallamışlar işte
Bı faydasını görmedim